-
https://www.autoblog.gr/2020/06/01/test-drive-dokimazoume-to-honda-civic-1-5-vtec-turbo-my2020/
'διαθέτει νέες ηχομονωτικές επενδύσεις στο πάτωμα, στο χώρο αποσκευών και στα εμπρός και πίσω φτερά.'
Ρε λες να το έστρωσαν? μία η άλλη, έκλεισα td με τον πύραυλο για μεθαύριο στην κοζάνη.
-
-
Δε χρειαζόταν να 'στρωθεί' τίποτα. Κάθε βελτίωση βέβαια, καλοδεχούμενη.
-
Μην το κάνεις TD. Θα το πάρεις μετά...
-
-
Aσε, έχω φαντάστεί και τι θέλω (obisidian blue, sport plus, με illumination pack). Aς όψεται το proceed που γουστάρω επίσης πολύ και η γυναίκα με τα σουβ (κοιτάω και τα πετρέλαια τους).
Αλλά αν με ψήσει ο ιάπωνας θα πάω yolo civic αρκεί να μην μου πει καμιά αναμονή 9 μήνες λολ.
-
Όχι ρε.
Είναι εδώ ένας στα Χανιά και σου το φτιάχνει. Έφτιαξε φίλου Volvo S60 από το Ηράκλειο και ήμασταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία. Έκανε και free δυναμομετρηση πριν και μετά. Από 181 το S60 diesel πήγε 235. Σε ένα δυωράκι κομπλέ
Στο καπάκι επισκευτηκα τη Honda για τη σκουριά που είχα κάτω από το καπό και ρώτησα τον αρχηγό εκεί για αύξηση της απόδοσης. Μου είπε ότι όλες οι εταιρίες αυτές έχουν πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα και ότι είναι εντελώς ασφαλές το αυτοκίνητο μέχρι τα 220-230 άλογα (ανάλογα το δυναμομετρο). Επίσης μου είπε ότι αν δεν το φωνάζεις δεν χάνεις την εγγύηση.
Η εγγύηση χάνεται αν βάλεις περιφερειακά όπως cold air intake, downpipe κτλπ
Η αναβάθμιση στο συγκεκριμένο μοτέρ μόνο με πρόγραμμα μπορεί να δώσει μέχρι 20 ps max. Και θεωρείται μεγάλη βελτίωση αυτή. Τόσο που χρειάζεται βελτίωση στη πρόσφυση (ελαστικά) αλλά οριακά και στα φρένα. Αυτό το civic με τα περιφερειακά που φοράει γυρω από την ανάρτηση δεν θα μπορούσε να μείνει στο δρόμο με την ιπποδύναμη που αναφερεις. Μπιλ ξέρεις τι είναι 230 άλογα;; Θα σου χλιμιντριζουν διαρκώς.
-
Aσε, έχω φαντάστεί και τι θέλω (obisidian blue, sport plus, με illumination pack). Aς όψεται το proceed που γουστάρω επίσης πολύ και η γυναίκα με τα σουβ (κοιτάω και τα πετρέλαια τους).
Αλλά αν με ψήσει ο ιάπωνας θα πάω yolo civic αρκεί να μην μου πει καμιά αναμονή 9 μήνες λολ.
Εχω δει το obisidian blue στην εκθεση. Χαλια χρωμα αμα το δεις live. Eνα ειναι το χρωμα = το polished metal σαν του Sargus.
-
vasilas wrote:
Όχι ρε.
Είναι εδώ ένας στα Χανιά και σου το φτιάχνει. Έφτιαξε φίλου Volvo S60 από το Ηράκλειο και ήμασταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία. Έκανε και free δυναμομετρηση πριν και μετά. Από 181 το S60 diesel πήγε 235. Σε ένα δυωράκι κομπλέ
Στο καπάκι επισκευτηκα τη Honda για τη σκουριά που είχα κάτω από το καπό και ρώτησα τον αρχηγό εκεί για αύξηση της απόδοσης. Μου είπε ότι όλες οι εταιρίες αυτές έχουν πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα και ότι είναι εντελώς ασφαλές το αυτοκίνητο μέχρι τα 220-230 άλογα (ανάλογα το δυναμομετρο). Επίσης μου είπε ότι αν δεν το φωνάζεις δεν χάνεις την εγγύηση.
Η εγγύηση χάνεται αν βάλεις περιφερειακά όπως cold air intake, downpipe κτλπ
Η αναβάθμιση στο συγκεκριμένο μοτέρ μόνο με πρόγραμμα μπορεί να δώσει μέχρι 20 ps max. Και θεωρείται μεγάλη βελτίωση αυτή. Τόσο που χρειάζεται βελτίωση στη πρόσφυση (ελαστικά) αλλά οριακά και στα φρένα. Αυτό το civic με τα περιφερειακά που φοράει γυρω από την ανάρτηση δεν θα μπορούσε να μείνει στο δρόμο με την ιπποδύναμη που αναφερεις. Μπιλ ξέρεις τι είναι 230 άλογα;; Θα σου χλιμιντριζουν διαρκώς.
Αφού λένε 40 άλογα και κάνει και δυναμομετρηση πριν και μετά. Έχουν επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός 10 ημερών αν δε μείνεις ευχαριστημένος
-
Αν πιστεύει κάνεις ότι θα πάρει το σιβικ 40 ίππους με ένα προγραμματακι γελιεται. Πραγματική απόδειξη είναι μόνο το δυναμομετρο πάγκου που μετράει στρόφαλο. Όλα τα άλλα προκαλούν σύγχυση και κοστος
-
Μια χαρά παίρνει αρκετά άλογα με προγραμματακι. Τα 220-230 τα φτάνει με απλό πρόγραμμα. Τόσες χιλιαδες το έχουν κάνει ανά τον πλανήτη. Να μου πεις βέβαια δεν ξέρουμε από που ξεκινάμε. Μάλλον όχι από τα 182 στροφαλο αλλά από περισσότερα.
-
Κάνε δυναμομέτρηση πρίν και μετά.
-
Το Volvo V60 του άλλου το έβγαλε 189 ενω το εργοστάσιο το έδινε 181.
-
Μια χαρά παίρνει αρκετά άλογα με προγραμματακι. Τα 220-230 τα φτάνει με απλό πρόγραμμα. Τόσες χιλιαδες το έχουν κάνει ανά τον πλανήτη. Να μου πεις βέβαια δεν ξέρουμε από που ξεκινάμε. Μάλλον όχι από τα 182 στροφαλο αλλά από περισσότερα.
Το πιάσες το από πού ξεκινάμε. 2) Μέτρηση στρόφαλο πως; 3) Στο περίπου θα είναι αν θέλει και αν ξέρει να βρει και το βήμα και φυσικά όχι στο πάγκο. 4) Τελικά θα είναι 20 και πιστέψτε το, είναι αρκετά. Ιδαλως δε πάει θα θέλει και περιφερειακά. 5) Τα 230 θα είναι αποτέλεσμα ονειρωξης και μόνο. Ξέρετε μήπως πόσα είναι στο τροχό,; Για να δούμε.
-
- Μην το κάνεις TD. Θα το πάρεις μετά...
Α πα πα πα, ειχες δικιο κοντεψα να το κλεισω λολ.
Τι να πω, εχουν ειπωθει ολα, εξαιρετικο. Μy19 σπορτ ηταν, με κερασακια το κιβωτιο και το τιμονι. Γουσταρα πολυ την βολτα..ηταν και μπλε..ψηθηκα.
Ειχαν και το my20 μεσα, τσεκαρα και ηλιοροφη/ηλ. Καθισμα. Ειναι πληρες, αντε δεν εχει δερμα, κλαιν. Infotainment το περιμενα χειροτερο.
-
Σήμερα μου κόλλησε ένα Mito και πήγαινα με 5η περίπου 90. Άνοιξα μέχρι 140 χωρίς να κατεβάσω αλλά δεν του έφυγα γιατί είχα την οικογένειά και μπήκε κόφτης. Σίγουρα πήρε αέρα αυτός.
-
Η οικογένεια ήταν ο κόφτης.
-
Μπήκε κόφτης 5ης στα 140χμ; Μάλλον γυναικείος κόφτης ε;
-
κρατάει οκ το αμάξι το συγκεκριμένο σκιάδιο οροφής? μου φάνηκε αρκετα ψεύτικο. φοβάμαι μην τηγανιστούμε μέσα με την σίτα που έβαλαν.
-
Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημά σου μόνο! Με μια φιμέ μεμβράνη θα είσαι κομπλέ αν υπάρχει θέμα
-
Ευχαριστω!
-
Ευχαριστω!
Αν κλείνεις το μαύρο δικτάκι δεν θα έχεις θέμα. Αλλά με ανοικτό το δικτάκι δημιουργείται θερμοκρασία και ο κλιματισμός δουλεύει παραπάνω. Μια επιπλέον μεμβράνη θα δουλέψει.
-
Χθες πήγα ταξίδι 350 χιλιόμετρα και δουλεψα κατά 90% την ημιαυτόνομη. Κατανάλωση 6/100 εκατοστάρα V Power. Μέσο όρο ταχύτητας 80-100 και η διαδρομή ήταν Χανιά Ηράκλειο Χανιά
Κάποια θέματα που δημιουργούνται:
1.Έχει την τάση το τιμόνι να πηγαίνει με βάση περισσότερο την κεντρική γραμμή στο δρόμο με αποτέλεσμα να πηγαίνει πολύ αριστερά. Είναι λίγο επικίνδυνο γιατί κάποιος που κάνει προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα έρχεται πάνω σου. Διορθωτική κίνηση του τιμονιού θέλει κάπως δύναμη και δεν είναι ότι καλύτερο.
- Όταν έχεις ορίσει κάποια ταχύτητα στο cruise control πχ 80, σε μια κατηφόρα μπορεί να πάει και 100. Κάποιες φορές φρενάρει αν ορίσεις απότομα 20-40 χλμ κάτω. Δεν ξεκαθάρισα γιατί κάποιες φορές δεν πιάνει αυτό. Οπότε στην ουσία σε μια κατηφόρα δεν σε κρατάει σε σταθερή ταχύτητα. Αυτό γίνεται επιτυχώς μόνον αν έχεις κάποιον μπροστά σου και τον ακολουθεί σταθερά.
- Προσπέραση με αύξηση της ταχύτητας του cruise control είναι επικίνδυνη γιατί αργεί να ανεβάσει ταχύτητα. Η προσπέραση θέλει φουλ μανουαλ
Νέο Honda Civic 2017