-
vasilas wrote:
Έχω κάνει 970 χιλιόμετρα. Στα 1.000 λέω να το πατήσω να δω αν πηγαίνει...
Πηγαίνει! χαχαχα
Εχω ήδη 11.000 από τον Μάιο κ κάποια στιγμή το πάτησα γεμάτος σε ανηφορίτσα μέχρι τα 200 ψιλό-εύκολα. Μέχρι τα 180 τα έπιασε αρκετά εύκολα.
εχω 7000 κμ απο 2 Σεπτμβριου καθως ειχα πολλα ταξιδια αυτο τον καιρο επαρχια.
τα 180 τα πιανει για πλακα....εχει δυναμη παντου το μοτερ. κοντερισια μου εδειξε 235
-
Απο ότι έχω δει στο YouTube απο τα 180 και πάνω αργεί λιγάκι. Τα 180 τα ειχα πιασει εύκολα στο td με το sedan.
-
Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν αγόρια. Λίγο χαλαρά. Μη σπάτε τα μοτέρ.
-
Πόσο κοστίζει το service εγώ 1 χρόνο και κάτι πλήρωσα 400€ περίπου μόνο για λάδια 35000km για το diesel. Συγνώμη και 2 φίλτρα ούτε καν 1 φίλτρο καυσιμου μη μπει μέσα η εταιρεία. Και τα λάδια δε γράφουν τι είναι. Μίλησα με το service και μου έκαναν 10% έκπτωση. Ευχαριστώ πολύ.
-
400 ευρώ για λάδια;
Πόσες φορές τα άλλαξες; 3 ;
-
Σιγα μην το σκεπασω να μην κρυωσει κιολας...leasing ειναι ...
για τα καλσον δεν σχολιαζω...
-
otokomae wrote:
Σιγα μην το σκεπασω να μην κρυωσει κιολας...leasing ειναι ...
για τα καλσον δεν σχολιαζω...
Κλασσικο παραδειγμα του να αποφυγεις αγορα μεταχειρισμενου απο leasing.
-
Έχει αντικαταστήσει κάποιος τα λαμπάκια της όπισθεν και του εσωτερικού (καμπίνα, πορτμπαγκάζ) με led;
Έχω δει κάτι εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=uzdSf733lMc και εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=ey_L7FX3l0w, αλλά δεν ξέρω τι λάμπες χρειάζεται ακριβώς και πόσο αξιόπιστη θα είναι μια τέτοια ενέργεια!
-
Για το εσωτερικό είναι πανεύκολο και για πορτ παγκαζ.. για όπισθεν δεν ξέρω αλλά δείχνει εύκολο στο video..
-
Γιατί κάθε φορά που το παρκάρω, γυρίζω και το κοιτάω τουλάχιστον μια φορά;
-
Ρε φίλε παίζεις με τον πόνο μας;
Εγώ δεν έχω το Civic αλλά όποτε το βλέπω στραβολαιμιάζω! Ούτε γκόμενα δεν κοιτάω με τόση λεπτομέρεια! Άστα....
Καλημέρα & όσοι το έχετε να το απολαμβάνετε!
-
Προβλέπω πολλές σκηνές ζηλοτυπίας!!!!!!!
-
...και κάτι που έγινε πριν 15 λεπτά. Σε κεντρικο δρόμο κόβω και δίνω προτεραιότητα σε μια κυρία που ήθελε να περάσει απέναντι. Αφού πέρασε ακούω απο το λίγο ανοικτό παράθυρο: 'Δες το Honda ωραίο που είναι!!!' Κοιτάζω απο τον καθρέπτη και η κυρία αυτή έδειχνε προς τα εμένα στον μάλλον σύζυγό της! Αυτά είναι...το αυτοκίνητο αρέσει και σε γυναίκες, επιβεβαιωμένο! Καλημέρα!
-
...και κάτι που έγινε πριν 15 λεπτά. Σε κεντρικο δρόμο κόβω και δίνω προτεραιότητα σε μια κυρία που ήθελε να περάσει απέναντι. Αφού πέρασε ακούω απο το λίγο ανοικτό παράθυρο: 'Δες το Honda ωραίο που είναι!!!' Κοιτάζω απο τον καθρέπτη και η κυρία αυτή έδειχνε προς τα εμένα στον μάλλον σύζυγό της! Αυτά είναι...το αυτοκίνητο αρέσει και σε γυναίκες, επιβεβαιωμένο! Καλημέρα!
Από μπροστά που το είδε η κυρία αρέσει σε όλους!
-
εγώ πάντως θα χαιρόμουν περισσοτερο εάν πέρναγε η κυρία και άκουγα από το μισάνοιχτο παράθυρο της.... 'κοίτα ΤΟΝ τι ωραίος που ειναι ΤΟΝ ΘΈΛΩ...'
-
vasilas wrote:
εγώ πάντως θα χαιρόμουν περισσοτερο εάν πέρναγε η κυρία και άκουγα από το μισάνοιχτο παράθυρο της.... 'κοίτα ΤΟΝ τι ωραίος που ειναι ΤΟΝ ΘΈΛΩ...'
Αυτά δεν γίνονται ούτε στις τσόντες....
-
Παίδες, αφήνετε το πρωί ρελαντί να πέσει το στροφόμετρο 1.100 2-3 λεπτά ή φεύγετε αμέσως και ζεσταίνεταιτο αυτοκίνητο σιγά σιγά με ήρεμη οδήγηση;
Σήμερα το πρωί βγήκα λίγο από το αυτοκίνητο ενώ δούλευε ρελαντί. Τι βαρύ μπάσο ήχο που έχει!!! Πραγματικά είναι αντρικό αυτοκίνητο!
-
Εγω φεύγω σε καμιά 20-30 δευτερόλεπτα και μετά το πηγαίνω αρκετά χαλαρά μέχρι να ζεσταθεί.
-
-
Θα ήθελα να ρωτησω τον φίλο Enzo22 αν είδε δια φορά από τη μόνωση που έκανε για την μείωση του θορύβου από το δρομο
Νέο Honda Civic 2017