-
Αυτό είναι το νέο Suzuki Ignis:
Ο χρήστης Το autoblog.gr έγραψε:
Η Suzuki αναβιώσε το Ignis και μετά από επτά χρόνια, παρουσιάζει τη νέα του γενιά στην έκθεση του Τόκιο στα τέλη του Οκτώβρη. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν 1.000αρη turbo και έναν 1.200αρη τετρακύλινδρο κινητήρα, που προέρχεται από το Swift και στο νέο Ignis διαθέτει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.Δείτε επίσης το sporty Ignis Trail Concept:
Συγνώμη, έτσι θα αντικατασταθεί το θρυλικό Jimny;Κατά τα άλλα ωραία η μάσκα μπροστά, δεν μου πολυαρέσει ο σχεδιασμός επειδή είναι λίγο τετραγωνισμένος.
-
Η Suzuki αναβιώσε το Ignis και μετά από επτά χρόνια, παρουσιάζει τη νέα του γενιά στην έκθεση του Τόκιο στα τέλη του Οκτώβρη. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν 1.000αρη turbo και έναν 1.200αρη τετρακύλινδρο κινητήρα, που προέρχεται από το Swift και στο νέο Ignis διαθέτει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.Δείτε επίσης το sporty Ignis Trail Concept:
Συγνώμη, έτσι θα αντικατασταθεί το θρυλικό Jimny;Κατά τα άλλα ωραία η μάσκα μπροστά, δεν μου πολυαρέσει ο σχεδιασμός επειδή είναι λίγο τετραγωνισμένος.
-
-
Ωραίο απο μπροστά απλά αποδεκτό το πίσω μέρος...
Για ignis είναι μια χαρά για να αντικαταστήσει το jimny τραγικό... -
Βγάζει κάτι ρετρό.
Μπορούμε όμως να ζήσουμε και χωρίς αυτό.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Kalo μπροστα. Πισω....Εχει και τρεις γραμμες μετα την πισω πορτα. Αφηρημενη τεχνη.
-
αντιPanda...
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από μπροστά αν και παραείναι τετραγωνισμένο το λες και συμπαθητικό. Ειδικά στη 3η φωτο με τη διχρωμία. Πίσω όμως είναι άσχημο. Τουλάχιστον όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
-
ουπς!! τι κουβαδάκι είναι τούτο;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ουπς!! τι κουβαδάκι είναι τούτο;Αυτοι Storm πανε προς τα πισω σχεδιαστηκα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βγάζει κάτι ρετρό.Μπορούμε όμως να ζήσουμε και χωρίς αυτό.
- suzuki fronte coupe...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ουπς!! τι κουβαδάκι είναι τούτο;
Αυτοι Storm πανε προς τα πισω σχεδιαστηκα.
Εμένα γιατί μου θυμίζει Κινεζικούρα Benni;
-
ξαναλεω..πατηστε suzuki fronte coupe στο γουγλη και θα σας λυθουν οι αποριες...
-
Έχει δίκιο ο νονός απ'οτι φαίνεται παίρνει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το fronte, μοιάζει αρκετά με το fronte...
χάλια... γραμμές έχει το ματι έχει συνηθίσει να βλέπει πιο όμορφα αυτοκίνητα, πάντως αν είναι φθηνό, θα προσελκύσει καταναλωτές μάλλον από τα 55 κ πάνω ... α ρε suzuki με τα σχεδιά σου... -
Αυτό εννοείτε; https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Fronte
-
Ναι. Απο την έκδοση coupé πήραν τις γραμμές στην πίσω κολώνα.
-
Πράγματι...
Πάντως το πίσω μέρος του νέου IGNIS είναι μαύρο χάλι.
Σαν κακομούτσουνος Ιάπωνας...
Τα φωτιστικά φταίνε. Άσχημος σχεδιασμός. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι. Απο την έκδοση coupé πήραν τις γραμμές στην πίσω κολώνα.
Οι τρεις γραμμες που ειχα γραψει. Ρε τους μπαγασες. Τελικα πανε με την οπισθεν. Αντε να βαλουν και τους καθρεπτες στα φτερα
-
Ο χρήστης Gauss έγραψε:
Ωραίο απο μπροστά απλά αποδεκτό το πίσω μέρος...
Για ignis είναι μια χαρά για να αντικαταστήσει το jimny τραγικό...Ναι,γιατι το jimny ήταν φανταστικό σχεδιαστικα
-
Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει αλλα εχει μια προσωπικότητα. Όχι σαν το νέο baleno που με το που το βλέπω με πιάνει νύστα.
Suzuki Ignis II