-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα έρθει άραγε και προς τα εδώ?
Η 'γυάλινη σφαίρα' και η 'τράπουλα' λένε όχι ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν 10 μέρες, έτυχε και πέρναγα έξω από την AUTOPOINT στο Μαρούσι.
Υποτίθεται ότι είναι η μεγάλη εμπορία του ΔΑΒΑΡΗ.
Η ώρα ήταν 10 το πρωί. Σαν να ήταν κλειστή. Ψυχή μέσα. Απόλυτη νέκρα.
Στις 11 στο γυρισμό, σκέφτηκα να κάνω το κόπο να μπω μέσα.
Τελικά ήταν ανοιχτά.
Μία τεράστια εμπορία άδεια και είχε μέσα 3 αυτοκίνητα. Ένα i10, ένα i20 και ένα i30.
Ένας υπάλληλος, ο οποίος είχε πέσει για ύπνο. Τον ξύπνησα.Επειδή μπήκα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τελικά το μόνο που ρώτησα ήταν:
'Ήρθα για το i35 που είναι σε προσφορά με 16000euro. Δεν το έχετε να το δω;'
Και μου απάντησε: 'Δεν το φέρνουμε ποια. Πλέον μόνο i10, i20 και μία έκδοση του i30'Παρακμή...
Μηπως εννοεις αυτο; Αυτο λεει πως υπαρχει (στο site).
http://www.hyundai.gr/page/model/12 -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Θα έρθει άραγε και προς τα εδώ?
Η 'γυάλινη σφαίρα' και η 'τράπουλα' λένε όχι ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν 10 μέρες, έτυχε και πέρναγα έξω από την AUTOPOINT στο Μαρούσι.
Υποτίθεται ότι είναι η μεγάλη εμπορία του ΔΑΒΑΡΗ.
Η ώρα ήταν 10 το πρωί. Σαν να ήταν κλειστή. Ψυχή μέσα. Απόλυτη νέκρα.
Στις 11 στο γυρισμό, σκέφτηκα να κάνω το κόπο να μπω μέσα.
Τελικά ήταν ανοιχτά.
Μία τεράστια εμπορία άδεια και είχε μέσα 3 αυτοκίνητα. Ένα i10, ένα i20 και ένα i30.
Ένας υπάλληλος, ο οποίος είχε πέσει για ύπνο. Τον ξύπνησα.Επειδή μπήκα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τελικά το μόνο που ρώτησα ήταν:
'Ήρθα για το i35 που είναι σε προσφορά με 16000euro. Δεν το έχετε να το δω;'
Και μου απάντησε: 'Δεν το φέρνουμε ποια. Πλέον μόνο i10, i20 και μία έκδοση του i30'Παρακμή...
http://www.hyundai.gr/page/model/12site hyundai....
δεν υπάρχει εδώ και 1-1.5 χρόνο το ix35....
θα κάνει μέγιστη βλακεία αν δεν φέρει το tucson,μπορεί να κλέψει πωλήσεις απο το qq -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
http://www.hyundai.gr/page/model/12Αυτό είχα δει και εγώ και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή.
Αλλά βλέπω ότι το έχουν αφαιρέσει από την κεντρική σελίδα.Η Hyundai στην Ελλάδα είναι τελειωμένη ιστορία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η Hyundai στην Ελλάδα είναι τελειωμένη ιστορία.
Τι εννοείς;
-
Ο χρήστης dimrho έγραψε:
Τι εννοείς;
Στο 'τελειωμένη ιστορία' αναφέρεσαι?
i10, i20 και i30 στην ελληνική αγορά. Τίποτα ή κανένα άλλο ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.hyundai.gr/page/model/12Αυτό είχα δει και εγώ και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή.
Αλλά βλέπω ότι το έχουν αφαιρέσει από την κεντρική σελίδα.Η Hyundai στην Ελλάδα είναι τελειωμένη ιστορία.
Αυτο ειναι το κανονικο quote
Τι εννοείς;
Αυτο το quote ειναι λαθος. Δεν το εγραψα εγω αυτο. Τι να σου απαντησω; Οτι και αν σου πω ψεματα θα ειναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι εννοείς;
Στο 'τελειωμένη ιστορία' αναφέρεσαι?
i10, i20 και i30 στην ελληνική αγορά. Τίποτα ή κανένα άλλο ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς;
Αυτό που έγραψε παραπάνω ο cosneo.
3 μοντέλα και αυτά λειψά.
Τα έχουμε πει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια για τη Hyundai.Κοιτάχτε πόσα μοντέλα έχει στη διάθεσή του ένας υποψήφιος πελάτης στην Γερμανία:
http://www.hyundai.de/Λες και μιλάμε για άλλη ήπειρο... Τραγική η κατάσταση.
-
Ισως εχει ενα ελαφρυντικο λογο της παρουσας οικονομικης καταστασης.......δυσκολοι καιροι για τυχον αβεβαια ανοιγματα.Απο την αλλη κριμα που δεν θα δουμε ποτε καποια αξιολογα μοντελα.
-
Ναι ρε παιδια. Δεν ειμαστε 5 χρονια πριν. Τραβαμε ζορια σε ατομικο και επιχειρηματικο επιπεδο. Storm οχι και με την αγορα της Γερμανιας! Αυτοι εχουν λεφτα. Λεφτα εκει υπαρχουν. Εδω....οσο τα βλεπεις εσυ, αλλο τοσο και εγω. Ή μηπως βλεπεις και δεν μιλας;
-
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο ΔΑΒΑΡΗΣ δεν φέρνει τα μοντέλα λόγω κρίσης;
Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό.
Με την ίδια λογική όλοι οι αντιπρόσωποι θα πρόσφεραν στην Ελληνική αγορά 3 μοντέλα από την γκάμα τους.Θεωρώ ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία παραπαίει και πάει είτε για λουκέτο είτε για αλλαγή αντιπροσώπου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο ΔΑΒΑΡΗΣ δεν φέρνει τα μοντέλα λόγω κρίσης;Αδυνατώ να το πιστέψω αυτό.
Με την ίδια λογική όλοι οι αντιπρόσωποι θα πρόσφεραν στην Ελληνική αγορά 3 μοντέλα από την γκάμα τους.Θεωρώ ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία παραπαίει και πάει είτε για λουκέτο είτε για αλλαγή αντιπροσώπου.
πλακίτσα μας κάνεις;;;προ κρίσης έφερε το sonata 2.4cc και τώρα ούτε τα 1.6cc.Λες να μουλάρωσε έτσι;;;
-
Δηλαδή η κρίση έπληξε μόνο τη Hyundai?
Ford,VW,BMW,Toyota...και όλες τις άλλες ...όχι??? -
γιατί αυτές πόσα μοντέλα φέρνουν;;;1 παραπάνω;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πλακίτσα μας κάνεις;;;προ κρίσης έφερε το sonata 2.4cc και τώρα ούτε τα 1.6cc.Λες να μουλάρωσε έτσι;;;
Εσύ μας κάνεις πλάκα μου φαίνεται.
Εδώ ο τύπος σταμάτησε να φέρνει το Εlantra και το Coupe από το 2006 που πουλούσαν κιόλας. Υπήρχε κρίση τότε;
Προς κρίσης είχε σταματήσει να φέρνει οτιδήποτε σε 1600 κυβικά.
Ακόμη και το Getz που πουλούσε κανά κομμάτι σε 1400 και 1600 κυβικά τα έκοψε και εκείνα.
Όλα τα έκοψε προ κρίσης και περιορίστηκε σε μοντέλα και εκδόσεις που πουλάνε σε γραφεία ενοικιάσεων, σε leasing και στο δημόσιο.Οπότε τι σχέση έχουν όλα αυτά το άκρως αντιεμπορικό SONATA;
Ο τύπος **εμφανώς **έχει παρατήσει τη Hyundai και αυτό δεν οφείλεται στην κρίση.
Οφείλεται είτε στις κακές σχέσεις που έχει πλέον με την διοίκηση της Hyundai στην Ευρώπη, είτε έχει φάει όλα τα φράγκα που έβγαλε και πλέον δεν υπάρχει σάλιο, είτε θάβει συνειδητά την επιχείρηση.
Άλλωστε θα μπορούσε να προσφέρει όλα τα μοντέλα, με παραγγελία, χωρίς να έχει όλες τις εκδόσεις ή τα μοντέλα προς επίδειξη στις εμπορίες. Όπως κάνουν άλλωστε και πολλοί άλλοι εισαγωγείς.
-
Τώρα μέτρησα τα μοντέλα που φέρνει η Ford......
23 (ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ)....... -
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
23 (ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ)....... -
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
23 (ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ).......Και παραπονιούνται που δεν φέρνουν το Ecosport ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εσύ μας κάνεις πλάκα μου φαίνεται.
Εδώ ο τύπος σταμάτησε να φέρνει το Εlantra και το Coupe από το 2006 που πουλούσαν κιόλας. Υπήρχε κρίση τότε;
Προς κρίσης είχε σταματήσει να φέρνει οτιδήποτε σε 1600 κυβικά.
Ακόμη και το Getz που πουλούσε κανά κομμάτι σε 1400 και 1600 κυβικά τα έκοψε και εκείνα.
Όλα τα έκοψε προ κρίσης και περιορίστηκε σε μοντέλα και εκδόσεις που πουλάνε σε γραφεία ενοικιάσεων, σε leasing και στο δημόσιο.Οπότε τι σχέση έχουν όλα αυτά το άκρως αντιεμπορικό SONATA;
Ο τύπος **εμφανώς **έχει παρατήσει τη Hyundai και αυτό δεν οφείλεται στην κρίση.
Οφείλεται είτε στις κακές σχέσεις που έχει πλέον με την διοίκηση της Hyundai στην Ευρώπη, είτε έχει φάει όλα τα φράγκα που έβγαλε και πλέον δεν υπάρχει σάλιο, είτε θάβει συνειδητά την επιχείρηση.
Άλλωστε θα μπορούσε να προσφέρει όλα τα μοντέλα, με παραγγελία, χωρίς να έχει όλες τις εκδόσεις ή τα μοντέλα προς επίδειξη στις εμπορίες. Όπως κάνουν άλλωστε και πολλοί άλλοι εισαγωγείς.
Ειδα τις πωλησεις αυτοκινήτων του 2014.
http://www.autogreeknews.gr/pwliseis-autokinitwn-stin-ellada/6121-poia-aftokinita-kai-markes-protimisan-oi-ellines-to-2014
Τα i10 και i30 που τα φέρνει είναι εκτός 20άδας. Όταν έχει αυτά τα μοντέλα εκτός 20άδας, γιατί να φέρει και άλλα; Το i10 γιατί δεν πήγε καλά σε πωλήσεις; Όταν οι έμποροι βλέπουν την αγορά στον πάτο, τι να φέρουν; Θα φέρουν ότι θεωρούν εμπορικό που θα φύγει. Δεν είναι καιρός για πειράματα.Μετά από δύο διαδοχικές χρονιές (2012 και 2013) που** η αγορά επιβατικών αυτοκινήτων βρέθηκε στα πιο χαμηλά επίπεδα των τελευταίων είκοσι ετών**, το 2014 κινήθηκε θετικά σημειώνοντας αύξηση 21,3% συγκριτικά με το 2013. Συγκεκριμένα, το 2014 ταξινομήθηκαν συνολικά 71.217 επιβατικά αυτοκίνητα, συγκριτικά με 58.694 το 2013 (+21,3%), ενώ τόσο οι εταιρικές όσο και οι λιανικές πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων σημείωσαν αύξηση 26,3% και 16,8% αντίστοιχα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ειδα τις πωλησεις αυτοκινήτων του 2014.
http://www.autogreeknews.gr/pwliseis-autokinitwn-stin-ellada/6121-poia-aftokinita-kai-markes-protimisan-oi-ellines-to-2014
Τα i10 και i30 που τα φέρνει είναι εκτός 20άδας. Όταν έχει αυτά τα μοντέλα εκτός 20άδας, γιατί να φέρει και άλλα; Το i10 γιατί δεν πήγε καλά σε πωλήσεις; Όταν οι έμποροι βλέπουν την αγορά στον πάτο, τι να φέρουν; Θα φέρουν ότι θεωρούν εμπορικό που θα φύγει. Δεν είναι καιρός για πειράματα.Εγώ τα συμπεράσματά μου δεν τα βγάζω μόνο από αριθμούς πωλήσεων.
Άλλωστε οι αριθμοί πωλήσεων είναι αποτελέσματα που επηρεάζονται από πολλούς άλλους παράγοντες είτε αφορά την πολιτική της ίδιας της επιχείρησης (π.χ. επιχειρηματικού σχεδίου) και φυσικά από το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.Αν από τα πρώτα στάδια της πώλησης, δηλαδή παράγοντες που προκύπτουν από την ίδια την επιχείρηση, υπάρχει πρόβλημα ή δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός, τότε εκ' των πραγμάτων πωλήσεις δεν θα γίνουν.
Ας μην επεκταθώ όμως περισσότερο. Μία βόλτα από τις επίσημες εμπορίες διαφόρων κατασκευαστών δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει.
-
Και πεντάστερο το εργαλΛείο! http://m.gocar.gr/news/feed/16165,Crash ... _Karl.html
Hyundai Tucson 2015