-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχω κάποιο όφελος αποσύροντας το παλιό μου αυτοκίνητο χωρίς όμως να θέλω αγοράσω καινούριο/μεταχειρισμένο. Γνωρίζετε κάποιονο που να το αναλαμβάνει;
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να έχω κάποιο όφελος αποσύροντας το παλιό μου αυτοκίνητο χωρίς όμως να θέλω αγοράσω καινούριο/μεταχειρισμένο. Γνωρίζετε κάποιονο που να το αναλαμβάνει;
-
-
Κερδίζεις γύρω στα 3-4 κατοστάρικα.. Έρχονται αυτοί σε σένα και το σηκώνουν. Ψάξε για 'ανακυκλωτήρια' 'αποσύρσεις' κλπ.. τι αμάξι είναι αν επιτρέπετε?
-
Μια ερώτηση.
Βλέπω στο car.gr στα μεταχειρισμένα εισαγωγής 2-3 ετών όπου οι έμποροι λένε ''όφελος απόσυρσης''.Αν φέρεις δηλαδή μεταχειρισμένο euro5-6 και το εκτελωνίσεις στην Ελλάδα, δικαιούσαι όφελος όπως ένα καινούργιο αυτοκίνητο με 0 χιλίομετρα;
-
Αναλογα το αυτοκινητο και την κατασταση του ,το δινεις σε εταιρια ανακυκλωσης και παιρνεις 300e-600e
Τι αμαξι ειναι? -
Πολλοί δεν αναφέρουν για όφελος από την ανακύκλωση, αλλά όντως βρήκα μερικούς που το κάνουν. Ένα Rover του 94
-
Toν μαιο εκανα αποσυρση ενα πουντο 1100cc μοντ 98. Η εδώ ανακυκλωση εδινε 250 ε σε ολους. (Ειχε κανει και μια φιλη της γυναικας μου αποσυρση ένα Citroen AX και τις εδωσαν 250 ε. ) Τελικα εμενα μου εδωσαν 300ε επειδή ειχε λιγα χλμ και A/C. τους ειπα και ευχαριστω. Τελος νοεμβρη θα αποσυρω και ένα Citroen ZX μιας θειας μου που το κυκλοφορω εγω τα τελευταια χρονια. Μου ειπαν οτι και για αυτό 300 ε θα μου δωσουν. πελατης πλεον.....
-
Αν ειναι 2πορτο θελω τους γρυλλους των ηλεκτρικων παραθυρων..με το αζημιωτο φυσικα.
Τι εκδοση και χρονια ειναι? Γενικοτερη κατασταση? Εισαι και μακρια... -
γνωρίζει κανείς αν το προγραμμα της απόσυρσης θα συνεχιστεί και το 2016?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ειναι 2πορτο θελω τους γρυλλους των ηλεκτρικων παραθυρων..με το αζημιωτο φυσικα.
Τι εκδοση και χρονια ειναι? Γενικοτερη κατασταση? Εισαι και μακρια...θα σου στειλω π.μ. για να μην χαλασουμε το θεμα με τα δικα μας.
-
Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Ο αδερφός μου έχει παραδώσει τις πινακίδες του citroen Xantia 1.8 16v μοντέλο 95 στην εφορία Μοσχάτου. Το αυτοκίνητο όμως το έχει παρκαρισμένο σε ένα εξοχικό που έχουμε στο νομό Ηλείας... Ξέρει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να το αποσύρω? Στην Ηλεία πήρα κανα δυό ανακυκλώσεις και μου είπαν ότι δεν κάνουν απόσυρση και με παράπεμψαν στην Πάτρα. Εκεί στο πρώτο τηλέφωνο που πήρα μου είπαν ότι δεν μπορούν να το πάρουν το αμάξι, αφού οι πινακίδες δεν κατατέθηκαν στην εφορία στο νομό Αχαϊας...
Έχει κάποιος γνώση ή εμπειρεία στο θέμα?
-
Βρήκα τελικά στην Ηλεία ανακύκλωση που κάνουν και απόσυρση και μου έδωσαν λύση... λίγο τρέξιμο στην εφορία Μοσχάτου για ένα διαβιβαστικό προς την υπηρεσία Συγκ. και Μεταφορών Αμαλιάδας + βεβαίωση τελών + φωτοτυπία άδειας και αυτό ήταν. 300€ στο χέρι αντί για το χαρτί για δικαίωμα απόσυρσης... not bad
Απόσυρση