-
Ψάχνω αυτοκίτητο μεταχειρισμένο η καινούργιο από 11.000 έως 14.000.
Κάνω περίπου 13.000 χλμ το χρόνο
Τρία μέλη οικογένειας.
4-5 πόρτες
Καλό θα ήταν 320+lt πορτπαγκάζ
Πετρέλαιο κατά προτίμηση, ίσως και βενζίνη
Έως 1.6 cc για πετρέλαιο
Έως 1.4 cc για βενζίνη
Μοντέλο μετά το 2011+ -
Τρία μέλη οικογένειας.
4-5 πόρτες
Έως 1.6 cc για πετρέλαιο
Έως 1.4 cc για βενζίνη
Μοντέλο μετά το 2011+ -
Τρία μέλη οικογένειας.
4-5 πόρτες
Έως 1.6 cc για πετρέλαιο
Έως 1.4 cc για βενζίνη
Μοντέλο μετά το 2011+ -
Με αυτά τα λεφτά είναι κρίμα να πάρεις μεταχειρισμένο......
-
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω μήπως και βρεις κάτι ενδιαφέρον...
Σε πετρελαιοκίνητα καινούρια οι επιλογές δεν είναι πολλές
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6787306/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4728746/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4436969/Σε βενζινοκίνητα (μεταχειρισμένα και καινούρια) οι επιλογές είναι πάρα πολλές,εξαρτάται από την κατηγορία που θα επιλέξεις...στα μικρομεσαία κοιτάζεις σχεδόν τα πάντα(ceed,i30,giulietta,astra,focus,golf,leon,c4,308 κτλ) και από μεσαία κοιτάζεις μεταχειρισμένα passat,mondeo,insignia,corolla,avensis (κάποια από αυτά είναι 1.6 και όχι 1.4) και παράλληλα μπορείς να δεις meriva,qashqai(1.6),sx4(1.6),roomster,yeti!
Θα κάνεις πολλά χλμ μέσα στην πόλη ή κυρίως σε ταξίδια; -
70 πόλη 20 ταξίδια. Οταν λέμε πόλη δεν κάνω διαδρομές στο κέντρο. Περιφερειακά.
Θα προτιμούσα diesel αλλα φοβάμαι λίγο τα φιλτρα κτλ -
70+20=90
Νομίζω πως καλό είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στα γούστα σου ως προς την κατηγορία και τα μοντέλα που σ'ενδιαφέρουν ώστε να έχεις έναν μπούσουλα για να επικεντρωθείς εκεί!
Έχεις κάποια προτίμηση,έχεις οδηγήσει κάποιο ή κάποια από αυτά; -
Ο χρήστης keeper έγραψε:
70 πόλη 20 ταξίδια. Οταν λέμε πόλη δεν κάνω διαδρομές στο κέντρο. Περιφερειακά.
Θα προτιμούσα diesel αλλα φοβάμαι λίγο τα φιλτρα κτλυπαρχει ενα θεμα με το πετρελαιο που στην Ελλαδα το μαγειρευουν. αν κανεις ταξιδια ειναι καλη επιλογη. μου αρεσε στα παραπανω το note. το εχουν προσεξει σε σχεση με το προηγουμενο. και για εμενα καλυτερα να πας για καινουργιο να εχεις και την εγγυησουλα σου, να το ξερεις το αμαξι. ορμα στις αντιπροσωπειες για test drive.
-
Με 14-15 χιλιάρικα παίρνεις ωραία καινούρια αυτοκίνητα με την εγγύηση και τα πάντα τους, όπως είπε και ο Steve παραπάνω. Θα κοιτούσα το 1000άρι Focus.
-
Εναλλακτικά νομίζω θα πρεπει να υπαρχουν και τα 90αρια πετρελαίου Κορεάτικα αδερφάκια , έχω την αίσθηση πλέον οτι εκεί κοντά στα 14 παίζουν μόνα τους γιατί οι τιμές των Citroen ανέβηκαν πολύ........νομίζω και τα δυο ειναι ενδιαφέρουσες αγορές. Σε οτι αφορά τους φόβους σου να σου πω οτι έχω ένα C4 ehdi και το φίλτρο αλλά και το υγρό eolys ειναι ολοκαίνουργια με χρήση 70% πόλη 30% ανοικτό δρόμο, πάντως μονο στην Ελλαδα βγήκε η 'βρώμα' οτι τα πετρέλαια ειναι για ανοιχτό δρόμο και να σου πω την αλήθεια αυτο δεν το καταλαβαίνω μιας και ο μόνος τρόπος να πιάσουν οι βενζίνες τις εργοστασιακές τιμές κατανάλωσης ειναι στην εθνική. Απο θεμα ποιότητας έχω 2 βενζίνης και ένα ντίζελ και σαφέστατα η κύλιση, χροιά , δύναμη στα ψηλά της βενζίνης ειναι το κάτι άλλο......όπως επισης και το 8.5αρι στην καλύτερη για ένα τελευταίας γενιάς Group B έναντι το 6αρι του Group C σε ντίζελ. Πλέον οι διάφορες στην κατανάλωση ειναι 6 λεπτά το ντίζελ έναντι 12 λεπτών η βενζίνη .....δηλαδή και με την υπόθεση των 15 χιλιάδων χλμ ανα έτος 900 ευρώ το ντίζελ έναντι 1800 η βενζίνη . Αν προσθέσεις και 100 ευρώ παραπάνω σε σέρβις και τέλη για την βενζίνη φτάνουμε στα 2 χιλιάρικα έναντι 900 ευρώ. Στα 7 χρόνια ειναι ο λογαριασμός 6300 για το ντίζελ και 14 για την βενζίνη συν οτι θα πληρωθείς ένα με δυο χιλιάρικα παραπάνω για το ντίζελ απο την βενζίνη , νομίζω λοιπον οτι θα πρεπει να το σκεφτείς σοβαρά πριν κανεις την αγορά
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με 14-15 χιλιάρικα παίρνεις ωραία καινούρια αυτοκίνητα με την εγγύηση και τα πάντα τους, όπως είπε και ο Steve παραπάνω. Θα κοιτούσα το 1000άρι Focus.και το Focus που προτεινει ο Αλεξανδρος ειναι πολλη καλη επιλογη και με μοτερ για το οποιο δεν εχουν ακουστει προβληματα.
-
Σαφώς καινούργιο, focus όντως μια πολύ καλή επιλογή σε αυτα τα χρήματα
Αναζήτηση αυτοκινήτου από 11.000 έως 14.000