-
Ακριβως. Η αποδειξη μονον θα δειχνει για τον ιμαντα. Αν ηταν ο πωλητης τυπικος και πηγαινε στην αντιπροσωπεια τοτε θα βρει και το ιστορικο. Αν δεν ηταν, ο αγοραστης βλεποντας και κανοντας. Αυτα μου τη δινουν στα μεταχειρισμενα και ειδικα στα αυτοκινητα. Ολα φαινονται εκτος του κινητηρα. Αν θες το υποψηφιο αμαξι να το ψαξεις θα πρεπει να εχεις εναν τσακαλο μαστορα, αν εχει ιμαντα το αμαξι να σου ανοιξει αν γινεται το πλαινο καπακι να τον δεις. Αν ο συμπλεκτης ειναι υδραυλικος, δεν ξερεις ποσα ψωμια εχει.
-
Εγώ θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι εμπορίες που πουλάνε μεταχειρισμένα.
Αυτές εξαφανίζουν τα βιβλία συντήρησης και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Και αυτό είτε το κάνουν επειδή θέλουν να κρύψουν ελαττώματα του αυτοκινήτου ή γιατί έχουν βρει τρόπο να βγάζουν χρήματα μετά την πώληση.Η AutoMarin που έκανα ανταλλαγή το 207 με το Panda έχει αυτή τη (εκνευριστική) πολιτική. Για να κρατήσει και τον πελάτη μετά την πώληση, 'εξαφανίζει' οτιδήποτε αφορά την συντήρηση του αυτοκινήτου π.χ. βιβλίο συντήρησης, αποδείξεις συνεργείων κλπ...
Εγώ όταν παρέδωσα ως ιδιώτης το 207 σε αυτούς, τους είπα ότι μπορώ να τους δώσω όλες τις αποδείξεις από τα service και τις αποδείξεις από τα λάδια που τα αγόραζα μόνος μου. Επίσης είχα και τις αποδείξεις αγοράς του αυτοκινήτου. Όλα σε ένα φάκελο.
Δεν ήθελαν τίποτα. Αυτοί σίγουρα θα εξαφάνισαν και το βιβλίο συντήρησης, ώστε να γκαβατζώσουν τον πελάτη για τα 3 χρόνια δωρεάν service στα συνεργεία τους.
Άλλωστε μπροστά ήμουν που έσκισαν όλες τις κάρτες του συνεργείου που πήγαινα και της εμπορίας που αγόρασα το αυτοκίνητο που ήταν συρραμμένα στο πακέτο με τα εγχειρίδια με το βιβλίο συντήρησης κλπ...Ο επόμενος ιδιοκτήτης είτε δεν θα ασχολήθηκε καθόλου με όλα αυτά, είτε θα ψάχνει ακόμη που έκανα εγώ τα service...
-
στελεχος οτε με μεγαλο suv volvo (leasing) καποια ατυχη στιγμη πηρε σβαρνα κατι διαχωριστικα κολωνακια.
μεγαλη ζημια, πηρε και 'σασι' συν ολα τα αλλα,
ΤΟ ΦΤΕΙΑΞΑΝ του το εδωσαν χωρις αναλυσεις του τι εγινε, και τωρα ληγει το leasing και παει για αλλο.λογικα θα βγει να πουληθει. Εξακολουθει παντος το τουτου να μην ειναι απολυτα ισιο.(βεβαιωμενο)
!!!!!!!!!!!!!???????????? αγνωστη ιστορια το ιστορικο ενος αυτοκινητου
-
Το ίδιο συνέβη πριν λίγα χρόνια σε ένα S60 R και μια 2λιτρη 156. Μετά την λήξη τους πουλήθηκαν μια χαρά σε νέους τυχερους ιδιοκτήτες...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι το είχα αναφέρει και παλιότερα εδώ.
Το ίδιο και με Corolla sedan, που κόπηκε στη μέση σε τροχαίο έξω από τη Λαμία στην Εθνική. Το έφτιαξαν σε συνεργείο/φανοποιείο στη Λαμία και το πήρε (χωρίς να το ξέρει) φίλος γνωστού μου.
Τον πέτυχε στην Εθνική με το Corolla και είχε μέσα όλη την οικογένεια.
Δεν νομίζω να ξέρει ακόμη το ιστορικό του αυτοκινήτου που αγόρασε. -
Aπο μια σχετικη εμπειρια που εχω με leasing αυτοκινητα πολυτελειας δεν τα σκιζουν. Αυτα που σκιζουν ειναι κατι atos, yaris, panda και αλλα παρομοια που τα οδηγουν υπαλληλοι.
-
μια στουκα δεν ειναι σκισημο.
-
Ο χρήστης dim63 έγραψε:
μια στουκα δεν ειναι σκισημο.Αμα ειναι στουκα ενταξει αντε πας εκει, αλλαζεις φτερο και τελειωνεις. Λαδια δεν κοιτανε, νερα δεν κοιτανε, σημαδευουν λακουβες, ανεβαινουν πεζοδρομια, σκανε πρωτη - δευτερα. Ειχα μια κλουβα που για καποιον λογο εχασε λαδια. Δεν ειδε ο υπαλληλος το λαμπακι, παει το μοτερ. Ο αλλος δεν ειδε λεει λακουβα (δεν ξερω αν ηταν λακουβα) το εφερε με ψαλιδι στραβωμενο. Με κρυο κινητηρα φευγουν αερα πατερα. Ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να κοιτανε λαδια - νερα στο βενζιναδικο που συνεργαζεται η εταιρια. Πηρα τον βενζινα και τον ρωτησα. Μου λεει ε που και που ζητανε να τα δουμε, βιαζονται και δεν τους νοιαζει. Τα περισσοτερα επασχαν στο συστημα διευθυνσης. Επαψα να ασχολουμαι και εβαλα υπευθυνο γιατι με επιασε το στομαχι μου.
-
Λογω κρίσης και με το γεγονος οτι δεν πουληθηκαν αυτοκινητα απο το 2009 έως 2017, οι έμποροι φέρνουν αυτοκινητα μεταχειρισμένα με πολλές εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα που στα συνεργεία τα 'κατεβάζουν' σε λογικά νουμερα για να πουληθουν πιο ευκολα αλλά δεν φαινονται τα χιλιομετρα των ΚΤΕΟ στα εισαγωγης απο Ιταλία όπως στα Ελληνική; αντιπροσωπείας. Προσοχή λοιπόν
Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε όλα τα έντυπα του ΚΤΕΟ που έχει περάσει το αυτοκίνητο. Είναι υποχρεωμένοι να σας τα δώσουν. Είναι επίσημα έντυπα που ακολουθούν το αυτοκίνητο.
Πάνω στο έντυπο του ΚΤΕΟ αναφέρεται ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου και ποιος προσκομεί το αυτοκίνητο στο ΚΤΕΟ προς έλεγχο.
Σε κάποια έντυπα αναφέρονται και πληροφορίες του προηγούμενου ελέγχου π.χ. χιλιόμετρα, ιδιοκτήτης κλπ...Π.χ. αυτό που είχαμε εντοπίσει στο car.gr με τα γυρισμένα χιλιόμετρα:
-
Ειναι η σελιδα της leaseplan με τα μεταχειρισμενα της.
Οταν εψαχνα για μεταχειρισμένο κατεληξα σε αυτούς και στη spotawheel σαν τους πιο αξιόπιστους εμπόρους αν και λίγο πιο ακριβοι στις τιμες στους.
-
H Carnext είναι αδικαιολόγητα ακριβή, σε σημείο που ορισμένα μεταχειρισμένα τα δίνει όσο κοστίζουν καινούργια!!
Η spotawheel είναι καλή, αλλά από τότε που φέρνει πολλά εισαγωγής, διατηρώ τις επιφυλάξης μου. Επίσης έχω ακούσε περιπτώσεις που βγάζει ένα αυτοκίνητο ότι έχει προβλήματα για να προωθήσει τα αντίστοιχα δικά της.
-
Επειδη πουλησαμε πρόσφατα αυτοκινητο στη Spotawheel θα ηθελα απλα να πω οτι μου φανηκαν πολυ επαγγελματιες.
Μηχανικα: Εψαξαν τα παντα, πηγαμε βολτες με το αυτοκινητο, το ξεψαχνισαν κυριολεκτικα.
Εμπορικο και Λογιστηριο: Αμεση συναλλαγη και με παρα πολυ καλη διαθεση.
Τωρα που ψαχναμε για αυτοκινητο ειδαμε και μερικα απο εκει που τα εφεραν σπιτι.
Ολα τα παιδια συνεργαστηκαν αψογα απο οποιοδηποτε ποστο, μεχρι και τους ιδρυτες γνωρίσαμε.
Αξίζει ;;; Αμάξι από Leasing