-
Παιδια να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα τελη (και λιγο off-topic) επειδη το συζητατε.
Αν ένα αυτοκινητο εκτελωνιστει τον 12/2018, αλλα τελικα η αδεια κυκλοφοριας βγει τον 01/2019, με τι ρυπους θα βγει η αδεια κυκλοφοριας;με αυτους που ισχυαν κατα τον εκτελωνισμο ή με αυτους που θα ισχυουν την 01/2019; -
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Παιδια να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα τελη (και λιγο off-topic) επειδη το συζητατε.
Αν ένα αυτοκινητο εκτελωνιστει τον 12/2018, αλλα τελικα η αδεια κυκλοφοριας βγει τον 01/2019, με τι ρυπους θα βγει η αδεια κυκλοφοριας;με αυτους που ισχυαν κατα τον εκτελωνισμο ή με αυτους που θα ισχυουν την 01/2019;θεωρητικα, για εκτελωνισμο απο 1/9/2018 εως 31/8/2019 ισχυουν τα ιδια τελη κυκλοφοριας και αυτα ειναι τα nedc2.0
Πρακτικα, θα ξερεις 1000% σιγουρα οταν βγει η αδεια κυκλοφοριας σου. -
Άρα τίποτα δεν είναι σιγουρο
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Άρα τίποτα δεν είναι σιγουροSent from my Mi A2 using Tapatalk
στην ελλαδα ζεις, εννοειται τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Άρα τίποτα δεν είναι σιγουρο
στην ελλαδα ζεις, εννοειται τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
[emoji11][emoji16]
-
Έξι μήνες αναμονή για παραγγελία!!! Επομένως πάμε για αλλα
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Έξι μήνες αναμονή για παραγγελία!!! Επομένως πάμε για αλλαΓια ποια έκδοση κινητήρα; Έβαλες έξτρα;
-
1,5 dsg rline + φώτα led + ηλεκτρικη πόρτα χώρου αποσκευων
-
1,5 dsg rline + φώτα led + ηλεκτρικη πόρτα χώρου αποσκευωνΠοσα € έφτασε η αξία του αυτοκινήτου με την διαμόρφωση σου;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
29000 με το κλειδί στο χέρι. Είναι όμως τιμή τριτεκνου πριν πάθετε τα εγκεφαλικά.
-
Αρχίσανε πάλι τις π@@@@ για 6 μήνες αναμονή για να πασάρουν τα ετοιμοπαράδοτα. Πριν μια βδομάδα είχε ρωτήσει και του είχαν πει 3 με 3μιση μήνες αναμονή παραγγελία. Πότε ξαφνικά έγιναν 6;;;; Σε ποια αντιπροσωπεία;;;;
-
29000 με το κλειδί στο χέρι. Είναι όμως τιμή τριτεκνου πριν πάθετε τα εγκεφαλικά.αδερφέ με το καλο να παραλάβεις, πολύ καλή τιμή πράγματι, αξίζει εφόσον έχεις αυτή τη δυνατότητα να κάνεις το κάτι παραπάνω. Χρώμα ;
-
Μακάρι να το είχα παραγγείλει. Είπα πάμε για άλλα γιατί η αναμονή είναι τεράστια 6 μήνες. Άντε μέχρι 3-4 να το καταπιω. Αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω αλλού. Vwautoclub η αντιπροσωπεια
-
Μακάρι να το είχα παραγγείλει. Είπα πάμε για άλλα γιατί η αναμονή είναι τεράστια 6 μήνες. Άντε μέχρι 3-4 να το καταπιω. Αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω αλλού. Vwautoclub η αντιπροσωπειαπήγαινε να ρωτήσεις και αλλού, πάρε προσφορές και σύγκρινε τιμές (εννοείται πως θα ζητήσεις έκπτωση). Το πακετάκι σου είναι πολύ καλο και σε όσους είχα ρωτήσει μέχρι και πριν 2-3 εβδομάδες η αναμονή για Tig ήταν 3μιση μήνες το πολύ. Ξαναλέω πως αποκλείεται ξαφνικά να έγιναν 6 οι μήνες αναμονής.
-
Μακάρι να το είχα παραγγείλει. Είπα πάμε για άλλα γιατί η αναμονή είναι τεράστια 6 μήνες. Άντε μέχρι 3-4 να το καταπιω. Αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω αλλού. Vwautoclub η αντιπροσωπειαΔεν ξερω αν ηταν ατυχη η στιγμη που την επισκεφτηκα, αλλα η vwautoclub μου εδωσε με διαφορα την χειροτερη εντυπωση. Ενας τυπακος μονος του μεσα, με μισοκλειστα φωτα που δεν μου εδινε σημασια. Πηγα να τον ρωτησω για τιμες. Μου ειπε οτι δεν δουλευε το δικτυο τους και δεν μπορουσε να μου πει τιποτα. Του αφησα το email μου και του ζητησα να με ενημερωσει οταν θα δουλευαν παλι οι υπολογιστες, κατι που δεν εγινε ποτε (να με ενημερωσει, γιατι υποθετω οτι οι υπολογιστες ξαναδουλεψαν καποια στιγμη ).
Ουτε απ'εξω δεν θα πατουσα. Τουλαχιστον γρατσια, καρεντα, φιλοσιδη εβλεπες μια κινητικοτητα. στην autoclub το μονο που εβλεπες ειναι οι αχυρομπαλες να τρεχουν απ'εξω
Ξανα λεω, ισως να ηταν ατυχη η στιγμη. Πηγα μεσημερι καθημερινης, αλλα τι να κανουμε; τοτε μπορουσα να ξεφυγω για λιγο απο τη δουλεια -
Παντως για το θεμα της αναμονης, αν δεν ερθει το αυτοκινητο εδω, οτι και να μας λενε, προσωπικα δεν τα πιστευω, Στα γερμανικα και αγγλικα φορουμ (ειδικα στο αγγλικο) εχει πεσει πολυ κλαμα με τις αναμονες. Παντως οταν επικοινωνησα με γρατσια πριν 1-2 εβδομαδες μου ειπαν οτι δεν βλεπουν να υπαρχουν καθυστερησεις. Αλλα οπως ειπα, δεν πιστευω τιποτα αν δεν δω το τουτου μπροστα μου
-
Ο φιλόσιδης μου είπε για το ίδιο πακέτο 30,3Κ. Θα κάνω μια προσπάθεια στον φιλιπαιο από όπου είχα πάρει το Α3 πριν δύο χρόνια και είχα μείνει ευχαριστημένος. Θα το παλέψω λίγο ακόμα γιατί το tig είναι το ιδανικό για μένα από άποψη τιμής κινητήρα εξοπλισμού και διαστάσεων και λογικά μεταπωλητικης αξιας
-
Ο φιλόσιδης μου είπε για το ίδιο πακέτο 30,3Κ. Θα κάνω μια προσπάθεια στον φιλιπαιο από όπου είχα πάρει το Α3 πριν δύο χρόνια και είχα μείνει ευχαριστημένος. Θα το παλέψω λίγο ακόμα γιατί το tig είναι το ιδανικό για μένα από άποψη τιμής κινητήρα εξοπλισμού και διαστάσεων και λογικά μεταπωλητικης αξιαςπαντως 1300 ευρω διαφορα μου φαινεται πραγματικα μεγαλη. Εκτος αν ο φιλοσιδης δεν σου εκανε καθολου εκπτωση, κατι το οποιο θα μου εκανε εκπληξη. Εισαι σιγουρος οτι εχουν βαλει και οι δυο αντιπροσωποι τα ιδια πραγματα στις προσφορες τους; μηπως ο ενας εχει βαλει π.χ. led basic και ο αλλος led mid?
-
Τόσο είναι η διαφορά. Ο φιλόσιδης δεν έκανε καθολου έκπτωση. 900 κάτι ευρώ έκανε έκπτωση η autoclub + δώρο τέλη και έξοδα προετοιμασίας
-
Τόσο είναι η διαφορά. Ο φιλόσιδης δεν έκανε καθολου έκπτωση. 900 κάτι ευρώ έκανε έκπτωση η autoclub + δώρο τέλη και έξοδα προετοιμασίαςδεν ξερω με τι ειμαι πιο πολυ εντυπωσιασμενος, απο την εκπτωση της autoclub ή απο την ελλειψη εκπτωσης του φιλοσιδη
VW Tiguan 2016