-
Το νέο Kia Sportage σε επίσημες φωτογραφίες:
Ο χρήστης Το autoblog.gr έγραψε:
Με την επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Sportage να την ερχόμενη Τρίτη, κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου. Η 4η γενιά του Sportage έχει την αλουμινένια χαρακτηριστική μάσκα της εταιρίας, LED φώτα ημέρας, sweptback μπροστά φωτιστικά σώματα, αεροτομή και ράγες οροφής.Το εσωτερικό του δανείζεται αρκετά στοιχεία του προέρχονται από τα Sorento και Optima. Συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, τριάκτινο κοφτό τιμόνι, μεταλλικά/αλουμινένια διακοσμητικά, κοντό επιλογέα ταχυτήτων, μεγάλο κεντρικό υποβραχιόνιο και κόκκινο κρυφό φωτισμό.
Κίνηση αναμένεται πως θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Από πλευράς κινητήρων βενζίνης θα συναντάμε έναν ατμοσφαιρικό 1.600αρη απόδοσης 135 ίππων με την κίνηση να μεταφέρεται στον μπροστά άξονα, με την turbo έκδοση του να αποδίδει 176 ίππους και να προσφέρεται σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Ομοίως, θα προσφέρεται και ένας 2.0-λίτρων κινητήρας απόδοσης 154 ίππων και τέλος στη γκάμα θα συναντάμε και έναν 2.4-λίτρων απόδοσης 184 ίππων, που θα στέλνει τη κίνηση αποκλειστικά σε όλους τους τροχούς. Αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμοι 2 πετρελαιοκινητήρες, ένας 1,7-λίτρων με 115 άλογα (μόνο μπροστοκίνητο) και ένας 2.0-λιτρος με 136 και 184 άλογα, που θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του έτους.
Φωτογραφίες του νέου Sportage:
-
Με την επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Sportage να την ερχόμενη Τρίτη, κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου. Η 4η γενιά του Sportage έχει την αλουμινένια χαρακτηριστική μάσκα της εταιρίας, LED φώτα ημέρας, sweptback μπροστά φωτιστικά σώματα, αεροτομή και ράγες οροφής.Το εσωτερικό του δανείζεται αρκετά στοιχεία του προέρχονται από τα Sorento και Optima. Συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, τριάκτινο κοφτό τιμόνι, μεταλλικά/αλουμινένια διακοσμητικά, κοντό επιλογέα ταχυτήτων, μεγάλο κεντρικό υποβραχιόνιο και κόκκινο κρυφό φωτισμό.
Κίνηση αναμένεται πως θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Από πλευράς κινητήρων βενζίνης θα συναντάμε έναν ατμοσφαιρικό 1.600αρη απόδοσης 135 ίππων με την κίνηση να μεταφέρεται στον μπροστά άξονα, με την turbo έκδοση του να αποδίδει 176 ίππους και να προσφέρεται σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση. Ομοίως, θα προσφέρεται και ένας 2.0-λίτρων κινητήρας απόδοσης 154 ίππων και τέλος στη γκάμα θα συναντάμε και έναν 2.4-λίτρων απόδοσης 184 ίππων, που θα στέλνει τη κίνηση αποκλειστικά σε όλους τους τροχούς. Αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμοι 2 πετρελαιοκινητήρες, ένας 1,7-λίτρων με 115 άλογα (μόνο μπροστοκίνητο) και ένας 2.0-λιτρος με 136 και 184 άλογα, που θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του έτους.
-
-
Αυτή η πολυγωνικη μάσκα της εταιρίας σας αρέσει; το μόνο που με χαλάει κάπως στην εμφανιση είναι αυτή. Το υπόλοιπο μια χαρά. Λογικά το μοντέλο θα έχει βελτιωθεί κ σε ποιότητα κ σε κινητήρες κ σε κατανάλωση. Τουλάχιστον ενδιαφέρον. Αναμενουμε κ τα test drive...
-
Μπροστά θυμίζει παλιό εκθεσιακό τους μοντέλο.
Η συνέχεια στην μανία των Κορεατών στις κραυγαλεες και παραφορτωμένες προσόψεις.
Το προf/l ήταν όμορφο και το θεωρούσα καλύτερο του ix35. Αυτό όχι ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πισω ειναι πολυ ωραιο αλλα μπροστα...
-
Απο μπροστά αυτή η μάσκα μου φέρνει κάτι σαν http://files.onlyimage.com/free/thumbs/ ... 445621.jpg
-
Τώρα που το είδα πιο καλά από μπροστά στο caroto ομολογώ ότι μου φάνηκε άσχημο. Πολύ πιο ωραίο είναι το νέο Tucson. Το πόσο καλά θα πάνε κ τα 2 θα εξαρτηθεί από την τιμή τους...
-
Στην Ελλάδα την άνοιξη του 2016.
Ως προς την γκάμα των κινητήρων.. ένας βενζινοκινητήρας 1.6 GDI άμεσου ψεκασμού και ένας νέος 1.6 T-GDI turbo άμεσου ψεκασμού. Ο 1.6 GDI (Gasoline Direct Injection), παράγει 132 PS και 161 Nm ροπής και ο 1.6 T-GDI (συνδυάζεται αποκλειστικά με τις εκδόσεις GT Line) αποδίδει 177 PS και ροπή 265 Nm από 1.500-4.500 σ.α.λ. Οι ντίζελ είναι οι 1.7 CRDi 115 PS και οι 2.0 CRDi με 136 PS και 185 PS. Το νέο Sportage εφοδιάζεται και με το νέο επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας (DCT).Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ
Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε...κάπως παρωχημένος και σίγουρα όχι τολμηρός σχεδιασμός.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αυτή η πολυγωνικη μάσκα της εταιρίας σας αρέσει; το μόνο που με χαλάει κάπως στην εμφανιση είναι αυτή. Το υπόλοιπο μια χαρά. Λογικά το μοντέλο θα έχει βελτιωθεί κ σε ποιότητα κ σε κινητήρες κ σε κατανάλωση. Τουλάχιστον ενδιαφέρον. Αναμενουμε κ τα test drive...Και εμενα με χαλαει αυτη η μασκα. Πισω και πλαγια ειναι ομορφο.
-
Εγώ ειμαι παράξενος η πολλά νέα μοντέλα ειναι ασχημοτερα αυτών που αντικαταστουν;
-
Το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό!
Εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.
Νομίζω ότι τα περισσότερα είναι πιο μοντέρνα και πιο ωραία από αυτά που αντικαθιστούν.
Από την άλλη βέβαια, μοιάζουν και πάρα πολύ μεταξύ τους τα νέα μοντέλα σε βαθμό ξεκάθαρης αντιγραφής... -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγώ ειμαι παράξενος η πολλά νέα μοντέλα ειναι ασχημοτερα αυτών που αντικαταστουν;Γενικοτερα δυσκολα θα βρω νεο μοντελο που κατι θα εχει να μου πει σχεδιαστικα... Αν και πραγματικα ομορφο, αμαξι που θα εμπαινα στη διαδικασια να παω σε αντιπροσωπεια να το παρω! ,ειναι το Pro Ceed GT.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό!
Εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.
Νομίζω ότι τα περισσότερα είναι πιο μοντέρνα και πιο ωραία από αυτά που αντικαθιστούν.
Από την άλλη βέβαια, μοιάζουν και πάρα πολύ μεταξύ τους τα νέα μοντέλα σε βαθμό ξεκάθαρης αντιγραφής...Εγώ αντιθέτως πιστεύω οτι αν βγάλεις τα led εξωτερικά ( που δίνουν πόντους) υπάρχουν πολλά παραδείγματα που η προηγούμενη γενιά ειναι ομορφότερη απο την νέα, αν και προφανώς η ομορφιά ειναι υποκειμενική. Ομορφονιομετρο δεν υπάρχει ( το έσπασα εγω ).
-
Εξωτερικά θα έλεγα ότι είναι μέσα στα γούστα μου αν και όντως η μπροστινή όψη είναι λίγο χοντροκομμένη...Αυτό που με χαλάει είναι τα πολλά κουμπιά στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Αν έβαζαν μία οθόνη κλιματισμού μπορεί να το ομορφύνουν
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγώ ειμαι παράξενος η πολλά νέα μοντέλα ειναι ασχημοτερα αυτών που αντικαταστουν;
Γενικοτερα δυσκολα θα βρω νεο μοντελο που κατι θα εχει να μου πει σχεδιαστικα... Αν και πραγματικα ομορφο, αμαξι που θα εμπαινα στη διαδικασια να παω σε αντιπροσωπεια να το παρω! ,ειναι το Pro Ceed GT.
Και το τωρινο και το προηγουμενο Pro Ceed μου αρεσαν. Οι Κορεατες φαινεται να το εχουν στον σχεδιασμο σε σχεση με τους Ιαπωνες (Toyota με εξαιρεση οπως ειπαμε το GT86).
-
Η mazda και nissan το έχουν.
-
Η mazda και nissan το έχουν.Η mazda ναι αλλα δεν το κυνηγαει. Δεν βγαζει μεγαλη γκαμα. Η Nissan ειναι καπου στη μεση. Για τα δικα μου δεδομενα ομορφα ειναι το Xtrail - QQ. Οι Κορεατες εχουν φερει το κεντρο σχεδιασμου στην Ευρωπη (στη Γερμανια). δλδ θελουν να μπουνε στην νοτροποια του ευρωπαιου αγοραστη. Αυτο τους βγαινει μεχρι τωρα. Κανουν ομορφα αυτοκινητα.
-
Συμφωνώ οτι οι Κορεάτες το έχουν με τον σχεδιασμό πλέον, απλώς αν εξαιρέσουμε την Toyota, που απορώ γιατι οι σχεδιαστές τους δεν έχουν κανει χαρακίρι, οι υπόλοιποι Ιάπωνες δεν κάνουν άσχημα αυτοκινητα.
-
Συμφωνώ οτι οι Κορεάτες το έχουν με τον σχεδιασμό πλέον, απλώς αν εξαιρέσουμε την Toyota, που απορώ γιατι οι σχεδιαστές τους δεν έχουν κανει χαρακίρι, οι υπόλοιποι Ιάπωνες δεν κάνουν άσχημα αυτοκινητα.Δεν ειμαι ειδημων στον χωρο του αυτοκινητου. Γενικα τα ξερω και γραφω και π@π@ριες. Nissan Skyline και Toyota Supra. Θες εμφανιση, γκαζι, γαργαλεμα; Αντικαταστατες; Αναζητουνται. Γιατι; Καπου χαθηκαν. Η Νissan το εσωσε με το το GTR που χωρις αλλα και με γαργαλεμα τιμωρει. Η Honda ακομα βγαζει το NSX. Καλα αυτοι οπως πανε θα ξεχασουν ποτε τελικα θα το βγαλουν. 2016 το πηγαν απο 2015. http://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-geneva-motor-show/honda-nsx-delayed-until-2016-full-spec-details-pictures Τρεχουν τωρα στην Formula 1 και δεν φτανουν. Εκει bill να δεις χαρακιρια που πρεπει να κανουν (στην formula 1). Toν χαντακωσαν τον Αλονσο. Η toyota μαλλον λεει αγοραστε μας για την αξιοπιστια μας. Βγηκα εκτος δρομου. Sorry
Kia Sportage IV