-
Το σασί του μπαλένο είναι φαρδύ και αυτό το κάνει πιο επιβλητικό στο δρόμο. Από χώρους ισάξιο στα 4μ είναι μόνο το τζαζ αλλά το τζαζ είναι σαν πολυμορφικό. Επίσης χώρους καλούς έχει και το note. Βασικά νομίζω είναι το πιο ευρύχωρο και ευχάριστο μέσα ειδικά πίσω σε σχέση με το μπαλένο που έχει χαμηλό ύψος για τους πίσω επιβάτες, ελέω σχεδίασης που θέλει να μην δείχνει σαν πολυμορφικό.
-
Το Note νομίζω ότι μας τελείωσε. Στην Nissan που πήγα δεν το είχαν στην έκθεση (ο πωλητής μου είπε κάτι για στοκ και αν) και βλέπω ότι το έχουν βγάλει και από τον τιμοκατάλογο και από το nissan.gr.
Είχα πάρει τηλέφωνο και στην Honda για το Jazz 1.3.
Απαγορευτικές οι τιμές του οπότε δεν μπήκα στο κόπο να πάω να το δω.
Η έκδοση comfort που είναι μονόδρομος φθάνει σχεδόν τις 19000euro...
Και έχει και πολλές ελλείψεις στον εξοπλισμό του.Στα χρήματα που θα διαθέσω μετρημένα κουκιά είναι οι καλές περιπτώσεις αυτοκινήτων. Που όμως όλα έχουν κάποια θέματα με τον εξοπλισμό εκτός από το Baleno που τα έχει όλα. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα...
-
Ξέρει κανείς αν παίζει να βρούμε πουθενά Ελλάδα αυτά? https://www.amazon.in/Nandhi-Rubber-Mar ... B072M158LG
-
Πρώτη φορά τα βλέπω. Γενικά είχα ρωτήσει την NEXA Ινδίας για κάποια ωραία αξεσουάρ που βγάζουν αλλά δεν απάντησαν ποτέ. Νομίζω δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η αποστολή Ευρώπη.
-
πήγα εχτές για το πρώτο ετήσιο servis σε γνωστό αντιπροσώπο της Θεσσαλονίκης(14000 χιλ περίπου). Στην ερώτηση τους εαν εχω να αναφέρω τίποτα, τους είπα οτι εχω έναν απειροελάχιστο θόρυβο όταν πατάω τον συμπλέκτη(ήμουν στο όριο να το πω να μην το πω γιατί δεν το θεωρούσα αφύσικο). Μετα απο κανένα 15λεπτο ήρθαν και μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλαχτεί προληπτικά ο συμπλέκτης(δίσκος - πλατό)!!! Φυσικά εντός εγγύησης, ξενέρωσα απίστευτα για καινούργιο αμάξι αλλά είχα ανάμικτα συναισθήματα στην συνέχεια για την αμεσότητα της αντιπρωσοπείας, άνετα θα μπορούσαν να το κάνουν γαργάρα και θα ήμουν και ικανοποιημένος . Το έχει πάθει κανένας άλλος ή μόνο εγώ ήμουν ο τυχερός?
-
Ο χρήστης niktac έγραψε:
πήγα εχτές για το πρώτο ετήσιο servis σε γνωστό αντιπροσώπο της Θεσσαλονίκης(14000 χιλ περίπου). Στην ερώτηση τους εαν εχω να αναφέρω τίποτα, τους είπα οτι εχω έναν απειροελάχιστο θόρυβο όταν πατάω τον συμπλέκτη(ήμουν στο όριο να το πω να μην το πω γιατί δεν το θεωρούσα αφύσικο). Μετα απο κανένα 15λεπτο ήρθαν και μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλαχτεί προληπτικά ο συμπλέκτης(δίσκος - πλατό)!!! Φυσικά εντός εγγύησης, ξενέρωσα απίστευτα για καινούργιο αμάξι αλλά είχα ανάμικτα συναισθήματα στην συνέχεια για την αμεσότητα της αντιπρωσοπείας, άνετα θα μπορούσαν να το κάνουν γαργάρα και θα ήμουν και ικανοποιημένος . Το έχει πάθει κανένας άλλος ή μόνο εγώ ήμουν ο τυχερός?Αστοχία υλικού ή τοποθέτησης μπορεί να συμβεί σε όλους λίγο πολύ!!!! Μπράβο τους για την άμεση ανταπόκριση, όπως είπες θα μπορούσαν να πουν όλα μια χαρά!
-
Τι σου έκανε; Τρίξιμο;
-
Τι σου έκανε; Τρίξιμο;
Εναν απειροελάχιστο θόρυβο και σαν ενα πολύ μικρο γρέζι όταν πατούσα τέρμα το πεντάλ για έμενα ήταν στα όρια του φυσιολογικού. Απο το συνεργιώ που είπαν οτι είχαν θέμα τα χτένια του πλατό! Α και το απόγευμα που το πήρα μου είπαν οτι ήταν ένα ακόμα με το ίδιο σύμπτωμα και του κάνανε επίσης αλαλαγή συμπλέκτη.
-
Ικανοποιημένος κάτοχος εδώ και 7 μήνες με 10.000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Και στο συμπλέκτη ευτυχώς χωρίς κανένα ήχο!!!
-
Το ατμοσφαιρικό έχεις;
-
Ναι, το ατμοσφαιρικό με την απλή έκδοση. Πιστεύω με 12.200€ αγόρασα .
-
Ο χρήστης niktac έγραψε:
Τι σου έκανε; Τρίξιμο;
Εναν απειροελάχιστο θόρυβο και σαν ενα πολύ μικρο γρέζι όταν πατούσα τέρμα το πεντάλ για έμενα ήταν στα όρια του φυσιολογικού. Απο το συνεργιώ που είπαν οτι είχαν θέμα τα χτένια του πλατό! Α και το απόγευμα που το πήρα μου είπαν οτι ήταν ένα ακόμα με το ίδιο σύμπτωμα και του κάνανε επίσης αλαλαγή συμπλέκτη.
Εσύ φίλε; Σου αντικατέστησαν τόσο σύντομα τον συμπλέκτη; Είναι ίδιο άραγε με κάποιο άλλο σουζούκι;
-
Εσύ φίλε; Σου αντικατέστησαν τόσο σύντομα τον συμπλέκτη; Είναι ίδιο άραγε με κάποιο άλλο σουζούκι;
Ναι φίλε τον αντικατέστησαν άμεσα χωρίς πολλά πολλά και φυσικά εντός εγγύησης. Με το νεο swift λογικά θα είναι ίδιο.
-
Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι ήδη έχουν αρχίσει κάποια remaps για τον 1000αρι turbo
https://www.sedox-performance.com/tunin ... 12hp-170nm
132 άλογα με reflash. Καθόλου άσχημα για 950kg και μεγαλύτερη οικονομία.
Βλέπω έχουν αντιπρόσωπο στην Αθήνα
https://www.sedox-performance.com/dealersκαι μερικά ακόμα.
https://www.br-performance.lu/en-lu/chi ... oosterjet/Εδώ βρήκα μια δυναμομέτρηση μαμά και μετά από tuning.
Φαίνεται να έχει καλό tuning potential αυτό το μοτεράκι..
https://www.shiftech.eu/en/reprogrammin ... terjet-112
Με ρεφλάς τα έχει τα 130 άλογα από ό,τι φαίνεται.. 130 άλογα με 950 κιλά στις φουλ εκδόσεις 7 κάτι κιλά στον ίππο -
Τι λεει απο αναρτηση το μπαλενακι;;; πως περνα πανω απο λακουβες και εγκαρσια σκαψηματα. Κανει πολυ θορυβο;
- Ειναι νεος κινητηρας δεν θα τον πειραζα και τωρα ειναι μια χαρα. Ειδα ενα τις προαλλες σφαιρα πηγαινε πραγματικα, μαλλον τουρμπακι
-
Μια χαρά είναι η ανάρτηση του. Το 1.2 πρέπει να είναι πιο μαλακό γενικά από ό,τι διαβάζω.
-
Στο ignis το Autocar λεει εγιναν αλλαγες στην αναρτηση.
Προσφερεται με αλλα αμορτισερ και αλλα στοπερ πισω.
Πριν ελεγαν ειχε θεμα με την μικρη διαδρομη των αμορτισερ και πως χτυπουσαν ιδιαιτερα πισω. Τωρα το εργοστασιο λεει πως διορθωθηκε το θεμα -
αψογο.για μεχρι το περιπτερο καλο ειναι......
-
Νέα δημοσίευσηαπό tjet150 » 15 Μαρ 2018 11:25
αψογο.για μεχρι το περιπτερο καλο ειναι......
Σιγά ρε φίλε, πολύ υπερβολικό σε κόβω. Έχεις προσωπική εμπειρία και το λες αυτό?
-
Πλεον το μπαλενο εχει 7 χρονια εγγυηση;;; ισχυει;;;
Suzuki Baleno II