-
Αψογος..
Να σε ρωτησω στα λαστιχα και στο συστημα τους ειπες εχεις τρεις ρυθμισεις;;;
Στα γαλλικά τα φορα σε πειραν στο ψηλό;;;;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αψογος..Να σε ρωτησω στα λαστιχα και στο συστημα τους ειπες εχεις τρεις ρυθμισεις;;;
Στα γαλλικά τα φορα σε πειραν στο ψηλό;;;;
Δεν έχω γράψει στα γαλλικά πολλά, έτσι κ αλλιώς εγώ την xantia θα ταλαιπωρω κυρίως. Στα λάστιχα έχει για το tpms τρεις επιλογές ειδοποίησης :με φορτίο, για άνεση, κ άλλη μια που δε θυμάμαι. Αλλά πουθενά δεν κατάφερα να δω πόση πίεση έχω!
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Ωπα να η πρωτη διαφορα....
Εγω εχω 2 επιλογες..... eco, comfortΜου ειπε ενα παλικαρι που εχειμκαι αυτος swift πως αναλογα αυτην την ρυθμιση αλλαζει παραλληλα και ρυθμιση ο εγκεφαλος του αυτοκινητου και επιτυγχανεται καλυτερη καταναλωαση...
Δεν το νομιζωΚαλα εγω ακομα δεν τα καταφερα...οτι και κανω.....το παρατησα
-
Α να γεια σου : eco, comfort, και φορτωμένο όχημα είναι οι τρεις επιλογές
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Big brake kit, 140 άλογα, 195 λαστιχάκι και γειά σας. Με ένα πρόγραμμα α στάδιο θα γίνει και πιο οικοονομικο το 1000αρι. Το σαζμανακι μπορεί να μην είναι σαν του σιβικ μου αλλά τις ρουφάει για πλάκα. Τώρα με τη ζέστη τα εκοπια τα αφήνει κάτω. Περιεργως πάντως δεν μπορώ να πω ότι γλυστρανε ελεεινά. Αξιοπρεπη είναι. Ίσως η πιο σφιχτή αναρτηση του τουρμπατου δεν τα ντροπιαζει πολύ
-
Να τα μας, ξεκινησαμε τα α' σταδιο....
Ειναι φτιαγμενα ινδια τα δικα σου ecopia;;;;
Εχεις και μεγαλυτερη ροπη -
Ινδικά είναι ναι. O k10c ίδια spec δεν έχει σε baleno και Swift? Μόνο στο αυτόματο αποδίδει λιγοτερο
-
Ναι....αλλα εχουν μεγαλυτερη και απο το hybrid.
Εγω γλγστραω ρε να παρει η ευχη. Τωρα στις ζεστες λιγο γκαζακι και το λαμπακι αναβει -
επειδή έγραψα για την κατανάλωση του baleno 1.0 να αναφέρω ότι επειδή κάνω συχνά ταξίδια με το cruise control είδα μεγάλη διαφορά , μέχρι πρότινος δεν το χρησιμοποιησα καθόλου, από την στιγμή που ξεκίνησα να το δουλευω συστηματικά έχει πέσει αισθητά η κατανάλωση.
το έχω γράψει και πιο παλιά , έχω το 1.0 glx 04/2016 και έχω να αναφέρω μιας και βλέπω αρκετούς να μιλάνε για την ποιότητα των πλαστικών κτλπ.
- στα 3 χρόνια το πλαστικό του ταμπλό έχει αρχίσει να χάνει χρώμα(αν και βάζω κάλυμμα)
- απο τριξίματα μπόλικα και μεγάλη αστοχία το ντουλαπάκι μεταξύ οδηγού και συνοδηγού που κουνιέται πάρα πολύ.
σε κάθε σαμαράκι , λακκούβα ο ημιάκαμπτος κλωτσάει πολύ και χειρότερα αν ετυχαίναιε να είναι σε στροφή.
γενικά τα πλαστικά δεν εμπνέουν σιγουριά και επαληθεύτηκα. - τα bridgestone απαράδεκτα σαν λάστιχα .
- το tpms δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη αν λέει σωστές ενδείξεις π.χ με οδήγηση 4 χλμ γράφει πίεση π.χ 245 μπροστά και σε βενζινάδικο γράφει 260.
- το cruise control φανταστικό και σε στροφή ή ύπο πίεση επεμβαίνει διακριτικά κ διορθώνει τυχόν λάθη
- το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης μέσα στην πόλη είναι αρκετά ευαίσθητο (καλό βέβαιο αυτό)
- τα φρένα παρότι έχουν μπρος-πίσω δισκόφρενα δεν εμπνέουν σιγουριά αλλά στο αυτόματο φρενάρισμα πιάνουν πιο δυνατά και το νιώθεις.
- για τους χώρους δεν έχω να πω κάτι , νομίζεις ότι είναι από μεγαλύτερη κατηγορία.
- η εργονομία στο ταμπλό είναι όπως πρέπει και η οθόνη έχει 4 βασικές λειτουργίες και δεν σε μπερδεύει καθόλου.
αυτά είχα να γράψω θετικά και αρνητικά
όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να με ρωτήσει
-
Με τι πιέσεις το δουλεύεις; Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία για το ταμπλό;
-
στο 5 προφανώς εννοείς το esp και οχι το cc!
πρώτη φορά ακούω στο ταμπλό να ξεθωριάζει το χρώμα........ -
Οχι και σε εμενα το κανει αυτο.
Μπαινω σε στροφες με το adaptive cruise control και κατατην διαρκεια της στροφης σηκωνει ελαφρα γκαζακι για να βαλει την μουρη πιο μεσα και στην εξοδο μονο του ξαναπατα γκαζι
Suzuki λεμε
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πρώτη φορά ακούω στο ταμπλό να ξεθωριάζει το χρώμα........με το cruise control μπαίνοντας σε στροφή μόλις αρχίσει να παίρνει έντονη κλίση επεμβαίνει το esp και κόβει φόρα .
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Με τι πιέσεις το δουλεύεις; Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία για το ταμπλό;το είχε με πίεση eco αλλά κοπανούσε παντού και πάντα
τώρα έχω 250 μπρος και 220 πίσω αλλά πάλι έχει αρκετά χτυπήματα , ίσως είναι και από τα ελαστικά τα ecopia made in india -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πρώτη φορά ακούω στο ταμπλό να ξεθωριάζει το χρώμα........στην μεριά του συνοδηγού και στο σημείο που είναι ο αερόσακος έχει κάπως ξεθωριάσει λίγο αλλά όχι ανησυχητικά προς το παρόν. στο τιμόνι παρόλο που είναι και δερμάτινο από το αριστερό χέρι που το κρατάω πιο συχνά έχει λειανθεί κάπως η επιφάνεια
-
Σχετικά με το τιμόνι, να το περνάς συχνά με κρέμα για δέρματα. Του αλλάζει λίγο την υφή αλλά το χρειάζεται, όπως και όλα τα δέρματα. Καθαρίζεις για να φύγουν οι βρωμιές και μετά περνάς γενναία δόση και το σκουπίζεις μετά από λίγο. Εμένα καλά κρατιέται.
Lap, χρησιμοποιώ της turtle wax αλλά υπάρχουν άπειρα
https://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-K ... tml?page=1Είδα ένα 500αρακι προχτές και το μισό τιμόνι είχε ξεφτίσει. Και σε golf 4ετίας φίλου αρχίζει και μαδάει.
Σχετικά με τις πιέσεις το έχεις σε χαμηλές. Μια χαρά. Με 250 μπροστά δεν χτυπάει το μαραφέτι για την πίεση; Θα το ρίξω και εγώ τόσο. Μήπως κινείσαι σε πολύ καρόδρομους γενικά; Εγώ έχω 23.000χμ, δεν το λες μαλακό και χτυπάει σε συγκεκριμένου τύπου λακούβες, ειδικά όταν έχει υψηλές πιέσεις. Με χαμηλή πίεση είναι πολύ καλό πάντως. Αν μπορούσαμε να το δουλεύουμε σε 32 με 30 θα ήταν ιδανικό πιστεύω. Σχετικά με τα εκοπια έχω την εντύπωση ότι αν πάμε σε πιο καλό ελαστικό, λογικά θα είναι πιο σκληρό και θα κοπανάει περισσότερο.
Η κωλοδιάσταση 185/55/16 είναι και πολύ ακριβή. Φλερτάρεις τα 100ε το λάστιχο για να βάλεις κάτι της προκοπής.
Σκέφτομαι για 195/50/16
https://www.tacomaworld.com/tirecalc?ti ... -195-50r16
1,4% πιο κοντό το βήμα, μικρό το κακό.
Η επιλογή 195/55/16 βγαίνει 1.8% πιο μακρύ βήμα
Η επιλογή 205/50/16 είναι πιο κοντά στο αυθεντικό βήμα, υπάρχει απεριόριστη ποικιλία και σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά φοβάμαι ότι τότε το balenaki θα πηγαίνει σε ατμοσφαιρικό χιλιάρι -
Επερνα παλια κρεμα δερματος απομτα ikea....τωρα δεν εχει....απο που παιρνεις Πολυβιε;;;;;
Nivea κανει;;; -
Έβαλα λινκ στο πάνω ποστ!
Βλέπω ότι στην Ινδία προτείνουν 29psi για το baleno!
https://www.mycarhelpline.com/index.php ... &Itemid=91
Επίσης φοράνε 195/55/16 αντί για 185/55/16 που έχουμε εμείς εδώ
https://www.team-bhp.com/forum/attachme ... apture.png -
1100 χιλιόμετρα πλέον. Απόλυτα ευχαριστημένος. Χθες έκανα μια διαδρομή Καπαρελλι Βοιωτίας - Παραλιο Άστρος, οπότε είχα την ευκαιρία να έχω σταθερά 130 με κλιματισμό κ το αμάξι γεμάτο με αποσκευές μέχρι κ στα πόδια του συνοδηγού, λόγω μπέμπη. Επειδή είχε ρωτήσει κάτι σχετικό ο φίλος harisma33, η κατανάλωση στο τριπ computer σε αυτές τις συνθήκες, ήταν 5.2. Η μέση κατανάλωση που έχω συνολικά στα 1100 χιλιόμετρα είναι 4.9/100. Βέβαια έως τώρα το πάω παντού φορτωμένο με την οικογένεια. Έριξα τις πιέσεις των ελαστικών κ ζόρισα λίγο τα ecopia, βελτιώθηκε πολύ η συμπεριφορά τους. Κατά τα λοιπά οι πίσω επιβάτες αναφέρουν πως τους αρέσει η κύλιση.
-
Το 1.2 έχεις σωστά; Η ποιότητα κύλισης είναι ακόμα καλύτερη από του τουρμπάτου μιας και έχει πιο μαλακό σετ απ.
Εγώ το έριξα στο 25 μπροστά 22 πίσω (kpa) (δηλαδή 36psi και 32 πίσω). Είναι αυτό που προτείνει ως ελάχιστο. Όταν γυρίζω από βόλτες έχει αρπάξει λίγο παραπάνω. Πολύ λιγότερο κοπάνημα σε σχέση με τα 40αρια που είχε πριν.
Suzuki Baleno II