-
Η άποψη μου ειναι οτι την κρίση μπορούμε να την δούμε σε δυο επίπεδα.
1 γιατι είμαστε εμείς έτσι χάλια, το οποίο εχει αναλυθεί μέχρι αηδιας και λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε
2 γιατι οι περισσότεροι λαοί του πλανήτη χρωστάνε και που χρωςτανε; Που καλό ειναι να το ψάξουμε το ζήτημα. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η άποψη μου ειναι οτι την κρίση μπορούμε να την δούμε σε δυο επίπεδα.
1 γιατι είμαστε εμείς έτσι χάλια, το οποίο εχει αναλυθεί μέχρι αηδιας και λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε
2 γιατι οι περισσότεροι λαοί του πλανήτη χρωστάνε και που χρωςτανε; Που καλό ειναι να το ψάξουμε το ζήτημα.- Συμφωνω, 2. Ονομαζεται φουσκα παγκοσμιου χρεους που καποια στιγμη θα σκασει και κανεις δεν ξερει τι θα γινει. Λενε καποιοι οικονομολογοι πως πρεπει να διαγραφουν τα χρεη σε ολα τα κρατη. Ιστορικα παντως, σε παρομοιες εποχες με μεγαλα χρεη μεταξυ των κρατων, η λυση ηταν ο πολεμος. Ιστορικα. Καποτε η κεντρικη τραπεζα του καθε κρατους μελους ελεγχε τις αλλες τραπεζες. Μετα με την απελευθερωση του τραπεζικου συστηματος, δοθηκαν δανεια ανεξελεγκτα και σημερα δεν ξερει ποιος χρωσταει σε ποιον. Ακομη και τα κρατη απο τραπεζες δανειζονται. Πουλανε τα κρατικα τους ομολογα σε τραπεζες. Αυτες οι τραπεζες τα πουλανε σε αλλες, αν το κρατος χρεωκοπησει οπως εμεις τα ομολογα γινονται 'τοξικα' και οποια τραπεζα τα εχει στο χαρτοφυλακειο της τρεχει στην Μερκελ και στον Ολαντ και αυτοι στους Ελληνες πολιτικους και τους λενε να πληρωσει ο λαος. Και εμεις πληρωνουμε. Τωρα αν υπαρχει ανθρωπιστικη κριση απο την μια και απο την αλλη λιστες με μεγαλου οφειλετες που γελανε, τι να πω εγω;
Σημερα το πετυχα.
Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία καταλήγουν στα ψυχιατρεία
http://www.stroumfaki.org/2015/10/blog-post_368.html
- Συμφωνω, 2. Ονομαζεται φουσκα παγκοσμιου χρεους που καποια στιγμη θα σκασει και κανεις δεν ξερει τι θα γινει. Λενε καποιοι οικονομολογοι πως πρεπει να διαγραφουν τα χρεη σε ολα τα κρατη. Ιστορικα παντως, σε παρομοιες εποχες με μεγαλα χρεη μεταξυ των κρατων, η λυση ηταν ο πολεμος. Ιστορικα. Καποτε η κεντρικη τραπεζα του καθε κρατους μελους ελεγχε τις αλλες τραπεζες. Μετα με την απελευθερωση του τραπεζικου συστηματος, δοθηκαν δανεια ανεξελεγκτα και σημερα δεν ξερει ποιος χρωσταει σε ποιον. Ακομη και τα κρατη απο τραπεζες δανειζονται. Πουλανε τα κρατικα τους ομολογα σε τραπεζες. Αυτες οι τραπεζες τα πουλανε σε αλλες, αν το κρατος χρεωκοπησει οπως εμεις τα ομολογα γινονται 'τοξικα' και οποια τραπεζα τα εχει στο χαρτοφυλακειο της τρεχει στην Μερκελ και στον Ολαντ και αυτοι στους Ελληνες πολιτικους και τους λενε να πληρωσει ο λαος. Και εμεις πληρωνουμε. Τωρα αν υπαρχει ανθρωπιστικη κριση απο την μια και απο την αλλη λιστες με μεγαλου οφειλετες που γελανε, τι να πω εγω;
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Καλημέρα και σε σένα Sbr, μην πλατειάζουμε τζάμπα. Ούτε η Γερμανία μας φταίει ούτε η ΕΕ. Ο ξεχειλωμένος συνδικαλισμός του ¨κεντροσοσιαλισμού¨(πασοκ) κατέστρεψε την χώρα μαςΝαι ο συνδικαλισμός διόρισε όσους διόρισε στο Δημόσιο και ο Φωτόπουλος έπαιρνε τις μίζες των Γερμανών, Γάλλων κλπ για υποβρύχια, Βατοπέδια και άρματα. Ο ΔΕΗτζής έδινε αβέρτα διακοποδάνεια και οι τράπεζες ανακεφαλοποιήθηκαν με απόφαση του ΠΑΜΕ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλημέρα και σε σένα Sbr, μην πλατειάζουμε τζάμπα. Ούτε η Γερμανία μας φταίει ούτε η ΕΕ. Ο ξεχειλωμένος συνδικαλισμός του ¨κεντροσοσιαλισμού¨(πασοκ) κατέστρεψε την χώρα μας
Ναι ο συνδικαλισμός διόρισε όσους διόρισε στο Δημόσιο και ο Φωτόπουλος έπαιρνε τις μίζες των Γερμανών, Γάλλων κλπ για υποβρύχια, Βατοπέδια και άρματα. Ο ΔΕΗτζής έδινε αβέρτα διακοποδάνεια και οι τράπεζες ανακεφαλοποιήθηκαν με απόφαση του ΠΑΜΕ.
Δεν παιζεσαι Αλεξανδρε
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μα και μονον που η μονη υπερδυναμηΣε αυτό μόνο δεν συμφωνώ φίλε μου. Είδες ότι η Ρωσία πήρε την Κριμαία και τώρα κάνει κουμάντο στην Συρία και κανείς δεν τολμάει να της πει κουβέντα. Οπότε έχουμε τουλάχιστον 2 υπερδυνάμεις και ίσως πρέπει να περιλάβουμε και την Κίνα.
-
Καλημέρα και σε σένα Sbr, μην πλατειάζουμε τζάμπα. Ούτε η Γερμανία μας φταίει ούτε η ΕΕ. Ο ξεχειλωμένος συνδικαλισμός του ¨κεντροσοσιαλισμού¨(πασοκ) κατέστρεψε την χώρα μας
Ναι ο συνδικαλισμός διόρισε όσους διόρισε στο Δημόσιο και ο Φωτόπουλος έπαιρνε τις μίζες των Γερμανών, Γάλλων κλπ για υποβρύχια, Βατοπέδια και άρματα. Ο ΔΕΗτζής έδινε αβέρτα διακοποδάνεια και οι τράπεζες ανακεφαλοποιήθηκαν με απόφαση του ΠΑΜΕ.
Εντάξει από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει η κουβέντα... Επίσης έγραψα και για άλλες τραγικές επιλογές που έγιναν επί πασοκ.
Τώρα ως προς την Διεθνή καταστροφή από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μας βρήκε τελείως στην κασμάρα μας σαν λαό, υπάρχει το παρακάτω: -
Σίγουρα δεν αγόραζε - διόριζε ο συνδικαλισμός αλλά στήριζε σθεναρά την διαφθορά και την διαπλοκή.
-
Μα και μονον που η μονη υπερδυναμη
Σε αυτό μόνο δεν συμφωνώ φίλε μου. Είδες ότι η Ρωσία πήρε την Κριμαία και τώρα κάνει κουμάντο στην Συρία και κανείς δεν τολμάει να της πει κουβέντα. Οπότε έχουμε τουλάχιστον 2 υπερδυνάμεις και ίσως πρέπει να περιλάβουμε και την Κίνα.
Η διατυπωση μου ηταν λαθος φιλε μου Αλεξανδρε. Η αναφορα μου εχει να κανει με το οτι σημερα τυπικα θεωρειται υπερδυναμη η Αμερικη. Η Ρωσια ταχεως ανακτα την θεση της εταιρης υπερδυναμης. Για την Κινα διαβαζα καποια σεναρια αν ερθει σε στρατιωτικη αντιπαραθεση με την Αμερικη στα οποια ακομη δεν εχει υπεροχη.
Η Ρωσια ξεκινωντας απο την πρωτη δοκιμη (των ανοχων της απο τους Αμερικανους) στην Γεωργια, δλδ ο Πουτιν γιατι αυτος ειναι ο αρχιτεκτονας της οικονομικης και στρατιωτικης ανοικοδομησης της Ρωσιας αρχισε να δειχνει πως ανακτα το χαμενο εδαφος. Στην Κριμαια συνεχισε να δειχνει πως εχει το σθενος της αντιπαραθεσης και στην Συρια οπου παιζει μακρια σχετικα απο την εδρα της (σε σχεση με την Κριμαια και την Γεωργια) δειχνει πως εχει εκτος απο το σθενος και τον οπλισμο και την τεχνολογια να αντιπαρατεθει με οποιοδηποτε κρατος θελησει να σταθει εμποδιο της. Η κινηση της στην Συρια δειχνει πως ουσιαστικα υπαρχουν 2 υπερδυναμεις με την Κινα να αποτελει για εμενα ανερχομενη υπερδυναμη. Και μαλιστα η Ρωσια μπαινει στο παιχνιδι με 300 περιπου δις πλεονασμα, οταν η Αμερικη ειναι καταχρεωμενη.
Μιας και το εφερε η κουβεντα. Δεν εχω ιδαιτερες γνωσεις απο στρατιωτικα θεματα. Μπορει δλδ να πεφτω και εξω, στις περιπτωσεις της Γεωργιας, Κριμαιας και Συριας αυτο που ηταν αξιοσημιωτο ηταν η ταχυτητα δρασης των στρατευματων και ολων των υποστηρικτηκων μεσω (αρματων μαχης, αεροπλανων κλπ).
@ Αχ vasvo μου βαζεις δυσκολα με το βιντεο στα Γερμανικα. Τεσπα κουβεντα κανουμε, ετσι και αλλιως δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ. Αντε ερχεται και ο Ολαντ. Α ναι θα εχει και επιχειρηματιες. Ποσοι εχουν ερθει μεχρι τωρα....Κανενας δεν βαζει το χερι στην τσεπη. Τσιφουτιδες -
Στηβ, για να κάνουμε και λίγη πλάκα με τα αφτιά διαβάζεις (έχει υπότιτλους)
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Στηβ, για να κάνουμε και λίγη πλάκα με τα αφτιά διαβάζεις (έχει υπότιτλους)Καλημερα vasvo. Ρε συ δεν τους ειχα ενεργοποιημενους. Με επιασες ανοργανοτο Λεω και εγω, τι μου κανει τωρα; Γερμανικο βιντεο που θα το καταλαβω; Απο τα μπαρμπαδακια και τα σχεδιακα θα βγαλω ακρη; Θα το δω καποια στιγμη promise. Ερχεται το ταμειο το διεθνες με διαθεσεις να μην κανει πισω και θελει να τελειωνει με το χρεος ενω οι Γερμανοι δεν θελουν να ακουνε και προβλεπεται κλοτσοπατιναδα μεταξυ τους. Πλακα θα εχει να μην τα βρουν και να μεινει η κυβερνηση και με τον μουτζουρη και με τα μετρα αυτα τα ομορφα που εχει παρει και εχει κανει τον κοσμο να θελει να την παρει με τις πετρες.
Γιατι το σκεφτομαι να μην τα βρουνε, δλδ να μην κανουν πισω οι Γερμανοι στο χρεος και να κανουν το ΔΝΤ να μην συμμετεχει. Γιατι ο Σοιμπλε μας εδειξε την συνεχεια του επισοδειου. Ειναι ετοιμοι και ισως και να θελουν να μας στειλουν μια βολτα εκτος ευρω, οποτε θα βρουνε την αφορμη και οι δικοι μας θα μας λενε ποσο καλα ειναι στην δραχμη και οτι η αναπτυξη μονον ετσι θα ερθει κλπ παραμυθια για να καλυψουν την μλακια που τους δερνει. Μπορει να ειναι και ιστοριες για αγριους (δλδ για εμας).
Ακουγα στις ειδησεις για το 23% στην παιδεια. Το καλοκαιρι τα τζιμανια τα εδω στα οικονομικα, προτειναν το μετρο με προυπολογιζομενο οφελος καμια 250αρια εκατ. Τους λενε οι ξενοι πως θα πιασουν καμια 40αρια αλλα οι δικοι μας, επεμεναν και δεν τους χαλασαν τα καλα παιδια το χατιρι. Και τωρα ερχονται τα εδω τζιμανια και λενε 'φτου δεν παιζω' το παιρνω πισω. Ή με τον καιρο πανε ή με την εποχη. Χανουν μπολικη συμπιεση και την ανηφορα δεν την ανεβαινουν ουτε με την σκεψη τους. -
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ - ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ!Να ακυρωθεί η απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής...Πολιτικής που αφορά στην έγκριση υπογραφής από το ΤΑΙΠΕΔ της σύμβασης παραχώρησης αναβάθμισης συντήρησης κ.λπ. των 14 περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Αιγαίου, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιουνίου.** Αυτό ζητούν με προσφυγή που κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) διάφοροι φορείς και χρήστες αεροδρομίων (επιβάτες).**
Ειδικότερα, μεταξύ των αιτούντων είναι η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), η Περιφερειακή Ενότητα Χανιών, η Γ΄ Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και αρκετοί πολίτες που χρησιμοποιούν τακτικά τα περιφερειακά αυτά αεροδρόμια.
Στην αίτηση που κατέθεσαν στο ΣτΕ, οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι παραβιάζονται διάφορες διατάξεις του Συντάγματος και του ενωσιακού δικαίου.
Οι προσφεύγοντες επισημαίνουν πως από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής που έλαβε και την σχετική απόφαση απουσίαζαν δυο μέλη, με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα κακής σύνθεσης του συγκεκριμένου οργάνου. Παράλληλα, αναφέρουν ότι αποφασίστηκε η παραχώρηση των περιφερειακών αυτών αεροδρομίων για 42 έτη (με δυνατότητα 10ετούς παράτασης) διάστημα που σύμφωνα με τους προσφεύγοντες είναι αδικαιολόγητα μεγάλης διάρκειας.
Επισημαίνουν, τέλος, ακόμη ότι παραβιάζονται οι συνταγματικές αρχές που αφορούν την παροχή δημόσιας υπηρεσίας, όπως είναι η λειτουργία των αερολιμένων και ιδίως των νησιών και ότι παραβιάζονται βασικές αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού.Σ.Σ. Fimotro : δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Μια αποκρατικοποίηση προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση για να μπουν μερικά εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία και την τορπιλίζουν διάφοροι απίθανοι φορείς και συμφέροντα! Δεν υπάρχει σωτηρία...
-
Ας τραβήξει την πρίζα κάποιος να τελειώνουμε... Κουράστηκα...
-
Αυτα δεν εκανε και ο Συριζα οταν πηγαινει να γινει μια επενδυση; Δεν εβαζε τους παρατρεχαμενους του να τρεχουν στο ΣτΕ για ψιλλου πηδημα προκειμενου να κολυσιεργησουν μεχρι να βαρεθει ο επενδυτης και να φυγει; Ας τα παθει για να μαθει. Ομως περα απο αυτο, το κριμα ειναι η ολη αυτη πανσπερμια απο φορεις και τα διαφορα που δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να πληρωνονται απο το κρατος (αν πληρωνονται). Αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να πανε σε παραγωγικους τομεις της οικονομιας (κτηνοτροφια, γεωργια και η παιδεια ειναι παραγωγικος τομεας μακροπροθεσμος). Ειμαστε τοοοσο ανικανοι για να εκμεταλευτουμε τα αεροδρομια που πρεπει να ερθουν οι ξενοι να μας αρμεξουν.
Με την πρωτη κατοικια game over η προστασια;
Τι αποκαλύπτουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι: Δεν αρκούν τα προαπαιτούμενα για τη χορήγηση της δόσης
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/ti-apokaluptoyn-eyrwpaioi-aksiwmatouxoi-den-arkoun-ta-proapaitoumena-gia-th-xorhghsh-ths-doshs.3727258.html
Δεν αρκουν; Ριχτε κι αλλα. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αυτα δεν εκανε και ο Συριζα οταν πηγαινει να γινει μια επενδυση; Δεν εβαζε τους παρατρεχαμενους του να τρεχουν στο ΣτΕ για ψιλλου πηδημα προκειμενου να κολυσιεργησουν μεχρι να βαρεθει ο επενδυτης και να φυγει; Ας τα παθει για να μαθει.Τι να μάθει; Οι περισσότεροι από δαύτους τους παρατρεχάμενους είναι είτε του ΣΦΥΡΙΖΑ, είτε του ΚΚΕ, είτε άλλων αριστερών κομμάτων ή κινημάτων.
Οι αριστεροί σηκώνουν τοίχους στους αριστερούς...
Εκτός αν ο ίδιος ο ΣΦΥΡΙΖΑ σαμποτάρει κάτω από το τραπέζι σημεία του μνημονίου. Παίζει και αυτό...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτα δεν εκανε και ο Συριζα οταν πηγαινει να γινει μια επενδυση; Δεν εβαζε τους παρατρεχαμενους του να τρεχουν στο ΣτΕ για ψιλλου πηδημα προκειμενου να κολυσιεργησουν μεχρι να βαρεθει ο επενδυτης και να φυγει; Ας τα παθει για να μαθει.
Τι να μάθει; Οι περισσότεροι από δαύτους τους παρατρεχάμενους είναι είτε του ΣΦΥΡΙΖΑ, είτε του ΚΚΕ, είτε άλλων αριστερών κομμάτων ή κινημάτων.
Οι αριστεροί σηκώνουν τοίχους στους αριστερούς...
Εκτός αν ο ίδιος ο ΣΦΥΡΙΖΑ σαμποτάρει κάτω από το τραπέζι σημεία του μνημονίου. Παίζει και αυτό...
Που εισαι ρε storm; Λεω και εγω, δεν θα εμφανιστει. Στον Συριζα ολα τα περιμενω. Μπορει να ειναι τπτ δακτυλος του Λαφαζανη, της Κωσταντοπουλου, τοσες συνιστωσες εκει χανει η μανα το παιδι. Για το ΚΚΕ ξερω πως πανε ηρεμα κανουν την διαμαρτυρια τους και αποχωρουν. Μηπως τπτ οικολογοι ή αλλοι αριστεροι. Το θεμα ειναι οτι οι εδω δεν μπορουν να κανουν μια εταιρια εκμεταλευσης των αεροδρομιων. Θα κοιτανε πως να αρπαξουν. Δλδ ρε γμτ σε αυτον τον τοπο ξερουμε να ειμαστε μονον υπαλληλοι των ξενων. Αφεντικα του τοπου μας δεν μπορουμε να γινουμε; Τοσο φαγωμαρα ρε γμτ;
Το ΔΝΤ δεν δινει το πρασινο φως αν δεν σταξει και αλλο αιμα. Ποιος θα ψηφισει τα παλουκια που ερχονται; Στη ΝΔ εχουν πλακα. Στην συνελευση του ευρωπαικου συντηριτικου κομματος (δεν ξερω πως λεγεται) αντι να παει ενας απο την ΝΔ επηδει δεν εχουν αρχηγο ακομα πηγαν οι τεσσερις υποψηφιοι συν τον Σαμαρα που τον καλεσαν οι Ευρωπαιοι συνολο πεντε Απο καθε κρατος πηγε ενας και απο εμας 5. Εφαγε και ο Σαμαρας την Μπακογιαννη απο αντιπροεδρο στο ευρωπαικο αυτο το κομμα. Ρε δλδ τι να πω; Αρχιζει και η ΝΔ να αποκτα συνιστωσες; Η πλακα ειναι πως στις δημοσκοπησεις πρωτος βγαινει ο Τζιτζικωστας ο οποιος δεν μπορει να μπει στην βουλη. -
πιο νεοφιλελε blog δεν παιζει απο αυτο
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πιο νεοφιλελε blog δεν παιζει απο αυτοΔεν ξερω. Της Καθημερινης το site ειναι πολυ μνημονιακο. Βασικα θελω να διαβαζω οσες περισσοτερες πλευρες γινεται. Μπορει να φορτωσω με καποιες θεσεις, αλλα θελω να παρακολουθω το σκεπτικο. Τον Πρετεντερη οταν τον ακουω, λυπαμαι την τηλεοραση αν την σπασω. Ομως θελω να ξερω πως το ιδιο θεμα το βλεπουν ολες οι πλευρες. Οσες τεσπα εχω χρονο να ακουσω, να διαβασω.
Παιζει να φυγει η Μερκελ και να αναλαβει ο Σοιμπλε. Ε ρε γλεντια που θα εχουμε. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πιο νεοφιλελε blog δεν παιζει απο αυτοΓιατί τέτοια απαξίωση, εγώ βλέπω θεαματική βελτίωση. Από δύσκολους προβληματισμούς του στυλ ‘’ο πατέρας μου έχει Passat, η μάνα μου Golf, η αδελφή μου Polo & εγώ είμαι ανάμεσα σε Sirocco ή ΤΤ’’, περάσαμε στο ταπεινό δίλλημα ‘’ελαστικά μεταχειρισμένα επώνυμα ή κινέζικα καινούργια;’’
-
Διόδια, άλλα διόδια, πολλά διόδια, παντού διόδια, συνέχεια διόδια, διόδια και έξω απο την πόρτα του σπιτιού, διόδια και στην κρεβατοκάμαρα και στην κουζίνα και στην τουαλέτα, 'διόδια και στον ύπνο και στον ξύπνιο'...
http://www.gazzetta.gr/in-motion/articl ... ys-diodion
-
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έσκιζε και πετούσε τις κλήσεις του για παράνομο παρκάρισμα και τώρα χρωστά 1 εκατομμύριο!
Ένας καταστηματάρχης στο κέντρο της Αθήνας, έφτασε να χρωστά 1 εκατομμύριο ευρώ από οφειλόμενες κλήσεις καθώς για χρόνια, πάρκαρε στο ίδιο σημείο παράνομα, ενώ όταν έβρισκε κλήσεις, απλά τις τσαλάκωνε και τις πετούσε.Όπως εξηγεί στην Καθημερινή, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντώνης Καφετζόπουλος «Δεν είναι μόνο ότι δεν υπήρχε η δημοτική αστυνομία και άρα δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιούνται αρκετοί έλεγχοι. Είναι ότι και οι ίδιοι οι πολίτες είχαν την αίσθηση ότι κανείς δεν υπάρχει να τους ελέγξει και άρα μπορούσαν να παρανομούν ατιμώρητοι».
http://www.topontiki.gr/article/147273/apisteyto-ki-omos-alithino-eskize-kai-petoyse-tis-kliseis-toy-gia-paranomo-parkarisma
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...