-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι αν στα φροντιστήρια υπήρχαν 30 παιδια ανα τμήμα και μέσα σε αυτά και 2-3 που ειναι αδιάφορα και κάνουν μόνο χαβαλέ νομίζεις θα μάθαιναν τίποτα τα παιδια;Στα φροντιστήρια/ιδιωτικά σχολεία, όμως, κάνουν τμήματα και ανα επιδόσεις και ενδιαφέρον όχι μόνο αλφαβητικά, δεν έχουν 30 παιδιά ανά τμήμα και δεν ξεκινάνε σχολική μέρα με ξένη γλώσσα ή γυμναστική, γιατί ο μαθηματικός ή η φιλόλογος είναι πάλιουρες και έχουν να πάνε για ψώνια, λαική κλπ με αποτέλεσμα να σπαταλιέται το πιο παραγωγικό μαθησιακά κομμάτι της μέρας με δευτερόντα μαθήματα! Επίσης τα ιδιωτικά κρίνονται και από τις επιτυχίες τους ενώ στα δημόσια ουδεις ασχολείται αν πέρασε κανείς στο πανεπιστήμιο, αρκεί να μπαίνει ο μισθουλάκος και να κάνουμε κανα μαθηματάκι!
-
Δεν ξέρω πως είναι τώρα τα πράγματα, πάντως στα δικά μας χρόνια (δεκαετίες 80-90), τα ιδιωτικά ήταν συνήθως η τελευταία καβάτζα όπου πλήρωνε ο λεφτάς μπαμπάς για να πάρει ένα απολυτήριο ο/η στούρνος γιός-κόρη που έμεναν τάξη στο δημόσιο. Εξαιρούνταν κάτι top σχολεία στυλ Γερμανική Σχολή κλπ.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι αν στα φροντιστήρια υπήρχαν 30 παιδια ανα τμήμα και μέσα σε αυτά και 2-3 που ειναι αδιάφορα και κάνουν μόνο χαβαλέ νομίζεις θα μάθαιναν τίποτα τα παιδια;
Στα φροντιστήρια/ιδιωτικά σχολεία, όμως, κάνουν τμήματα και ανα επιδόσεις και ενδιαφέρον όχι μόνο αλφαβητικά, δεν έχουν 30 παιδιά ανά τμήμα !
Και τι φτάσει σε αυτο ο καθηγητής του δημοσίου
-
και η ΝΔ παιρνει κεφαλι!! lol. αντε αλλοι δυο για να γινει το μειγμα της εφαρμογης του μνημονιου. βλεπω ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ο τριτος ειναι το αινιγμα. ΠΟΤΑΜΙ ή Λεβεντης;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι αν στα φροντιστήρια υπήρχαν 30 παιδια ανα τμήμα και μέσα σε αυτά και 2-3 που ειναι αδιάφορα και κάνουν μόνο χαβαλέ νομίζεις θα μάθαιναν τίποτα τα παιδια;
Στα φροντιστήρια/ιδιωτικά σχολεία, όμως, κάνουν τμήματα και ανα επιδόσεις και ενδιαφέρον όχι μόνο αλφαβητικά, δεν έχουν 30 παιδιά ανά τμήμα !
Και τι φτάσει σε αυτο ο καθηγητής του δημοσίου
Δεν ενδιαφέρονται πια φίλε μου. Ο μισθός να πέφτει μόνο.
Είδες καμία απεργία για τετοια θέματα ; Μόνο για μισθό και αξιολόγηση. -
Δεν ειμαι καθηγητής και μπορεί οι καθηγητές να μην ενδιαφέρονται αλλα να πολλαπλασιαστούν οι ιδιοι και οι σχολικές αίθουσες για να γίνουν τμήματα των 10 δεν γίνεται.
-
Δεν μιλάμε για τμήματα 10 ατόμων αλλα για μέχρι 20. Προτιμότερο να προσληφθούν επιστήμονες καθηγητές παρα κοπρίτες στην ΕΡΤ ή καθαρίστριες των 2000 ευρώ. Επίσης να κόψουν τις αποσπάσεις 7000 περίπου καθηγητών σε άλλες υπηρεσίες να δεις πως βγαίνουν οι ώρες.
-
εχω ακουσει για αρκετες περιπτωσεις που προσληφθηκαν για να ειναι σε αιθουσες και πηγαν σε διοικητικα γραφεια υπηρεσιων. τεσπα κατι τετοιο που δεν εχει να κανει με διδασκαλια. γιατι δε λενε στον κοσμο ποια ειναι τα μετρα του μνημονιου; τσατρα πατρα σε γενικες γραμμες εχουν πει. φταινε ομως μονον αυτοι ή και ο κοσμος που παει να ψηφισει το μνημονιο χωρις να ξερει τι ψηφιζει; τοσος κοσμος μαζεμενος παλι στις συγκεντρωσεις. να πω πως ειμαι πιομενος και τους βλεπω πολλους δεν παιζει. αντε να δουμε μετα τις εκλογες.
-
Να μαστε ξανά. Τέρμα οι εκλογές. Τέρμα οι χαρές. Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε να λέμε τον πόνο μας.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...
Βόμβα Χρυσόγονου: Αν ναυαγήσει το Μνημόνιο τότε... Grexit και εισοδήματα... Βουλγαρίας
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113739391&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Μάντης είσαι; Ρε ποιο μνημόνιο περιμένουν να πετύχει; Δηλαδή αν πετύχει το μνημόνιο δε θα έχουμε εισοδήματα Βουλγαρίας; Θα έχουμε και ευρώ. Δε θα προλαβαίνουμε όμως να το δούμε. Θα το αρπάζουν με τόσους φόρους πριν μας το δώσουν. -
Ποιος Χρυσόγονος και Παπαρόγονος.
Εδώ βγαίνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές (κάτι κυρά κατίνες και κάτι Βαρεμένοι) στα κανάλια και έχουν ξεκινήσει και λένε ότι το μνημόνιο δεν θα εφαρμοσθεί και ότι θα το αλλάξουν και ότι υπάρχει παράλληλο πρόγραμμα και όλα αυτά τα κολοκύθια με τη ρίγανη.
Εγώ νομίζω ότι για 6 μήνες πάλι θα είμαστε στο μπλα-μπλα και κάπου εκεί στο Μάρτιο θα πάμε για ένα δημοψήφισμα.
Και κάπου εκεί τον Ιούνιο για εκλογές. Και μετά ξανά μανά τα ίδια... -
Το καλύτερο. Στο Σταρ ο Τσακαλώτος είπε πως θα κυβερνήσουν για κανένα 12μηνο. Οι επόμενοι που πήγανε καλεσμένοι από τον Συριζα βλέπανε 4ετια. Βγάλε άκρη
-
Τι να κλaσει ο Τσακαλώτοφ;;
Εδώ μιλά ο Βαρεμένος.
ALTER CHANNEL, Κουρής, Παπαγιάννης, KONTRA CHANNEL και σία... -
Ολα τα μπουμπουκια. Η ΝΔ δεν θα ψηφισει το 23% στην ιδιωτικη εκπαιδευση και τα μετρα για τους αγροτες. Καλο ε; Γκαριζανε να φερει ο Συριζα συμφωνια και οτι να ναι φτανει να μεινουμε στο ευρω, την ψηφισανε την συμφωνια και τωρα; Το ιδιο θα κανει και το ΠΑΣΟΚ κλπ. Δλδ αυτοι αν βγαινανε, με ενα μαγικο ραβδακι θα καταφερνανε να βρουνε εσοδα χωρις να βαλουν χερι στους αγροτες, στην ιδιωτικη εκπαιδευση και στα κλασικα λαικα στρωματα που αρμεγουν. Και απο που θα τα επαιρναν; Απο τους βιομηχανους και τους εφοπλιστες μηπως;
Αντι να πιασουν τους μαιμου αγροτες που αρπαζουν απωζημιωσεις και επιδοτησεις, κυνηγανε τον αγροτη που μαζι με τον ψαρα και τον οικοδομο κανουν τα δυσκολοτερα επαγγελματα. Την τσακισαν την αγροτια με τις απαγορευσεις στις καλιεργιες στα αμπελια, καπνο, ποσοστοσεις στο λαδι ή τεσπα παρομοια μετρα που ισοπεδωσαν μια αγροτικη χωρα. Γιατι; Για να τρωμε αγγουρια και ντοματες και κρεμυδια απο εξω. Αφηνουν τους μεσαζοντες να αλλωνιζουν.
Παμε και στην παιδεια. Αντι το προβλημα τους να ειναι πως θα σωσουν την δημοσια παιδεια το προβλημα τους ειναι πως δε θα επιβαρυνουν την ιδιωτικη!! Που ζουνε ρε; Στην Αμερικη που ολα σχεδον ειναι ιδιωτικα; Εδω εχουμε παραδοση στον δημοσιο χαρακτηρα της παιδειας. Σε αυτην μαθαινει γραμματα το παιδι του ανεργου, του χαμηλομισθου, του μεσου ελληνα. Και για να σωσουν την ιδιωτικη παιδεια, αυτον τον μεσο ελληνα θα γδαρουν λες και αυτος που στελνει το παιδι του στο ιδιωτικο σχολειο θα πονεσει απο το 23%. Ξερεις (οχι εσυ συγκεκριμενα Storm, γενικα το λεω) ποσες οικογενειες ζοριζονται για να παρουν μια σχολικη τσαντα στο παιδι τους;
Ή να πιασω το αλλο με τα παιδακια που λιποθυμουν απο την πεινα στα σχολεια; Τρεις μερες μενουν χωρις φαι. Τρεις μερες πανε σπιτι και δεν τρωνε αυτα τα παιδια. Ενα γ@μημενο φορο για τα παιδια που πεινανε καμια κυβερνηση και καμια τροικα δεν επεβαλε. Τεσπα. -
Το μνημονιο προβλεπει επιστροφη 900 επιορκων στις θεσεις τους?,μεγας υπουργος ο κατρουγκαλος,ο νομος φταιει λεει,ο κουρουπλης αντιδρα και δεν θα τους παρει πισω. Κλεβεις,μην σκας,το κρατος ειναι εδω για να σε επιβραβευσει,μπονους κλεψιματος.
Εισαι επιορκος,φοβασαι οτι δεν θα σε ξαναπαρουν στη δουλεια που τοσο αγαπουσες,σε στειλανε 3 μηνες σπιτι με αδεια ξεκουρασης,ανησυχεις για το αυριο,τρεμεις στην ιδεα οτι θα στηθεις και εσυ στην ουρα του ΟΑΕΔ,μην πεφτεις θυμα τρομολαγνειας,το αξιοκρατικο συστημα της χωρας θα φροντισει να αποκατασταθει η αδικια εις βαρος σου και η επιστροφη
στην καρεκλα του γραφειου σε περιμενει για νεες περιπετειες. -
Ξερεις με κατι τετοιους υπουργους τι ποσοστο επιτυχιας στην εφαρμογη του μνημονιου υπαρχει; Βασικα συνεχιζουν οπως η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Οσο λειπει η τροικα δεν κανουμε τπτ. Ασε να ερθουν, να τα μιλησουμε, να τα ξανασυμφωνησουμε, να τα παζαρεψουμε, μπας και γλυτωσουμε τπτ. Πλακα εχουν παντως που νομιζουν πως μπορουμε να μεινουμε στην ΕΕ.
-
Ο Κουρουμπλής (ΥΠ.ΕΣ.) είπε ότι αυτό δεν θα συμβεί. Ούυτε εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑίος, αλλά πριν κράξετε, ψαχτείτε πρώτα. Ειδικά οι Δεξιοί, ΟΚ Κεν;
-
Αφού το είπε ο ΠΑΣΟΚΟΣ Κουρουμπλής που τώρα είναι ριζοσπαστικός αριστερός, έτσι θα είναι...
Αλλά τι λέω μωρέ...
Ο Κουρουμπλής είπε ότι οι 'επίορκοι δεν πρέπει να επιστρέψουν'... και όχι ότι δεν θα επιστρέψουν...
http://www.zougla.gr/politiki/article/k ... -i-epiorki
Άλλο Πέπη και άλλο Πρέπει...
υ.γ. εγώ πάντως ψάχνομαι...
-
Στορμ, θα πρέπει να είναι πανίβλακες για να μην το υλοποιήσουν...
-
Σόρυ φίλε Realzeus αλλά προς το παρόν κάποιοι ήδη έχουν επιστρέψει, αφού ήδη 'τρέχει' ο ευεργετικός νόμος του Κατράγκαλου των 5 μηνών. O οποίος Κατρούγκαλος φυσικά δεν είναι πανίβλακας, αλλά ξέρει τι κάνει και τι έκανε.
Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει και τι θα κάνουν το επόμενο διάστημα οι κυβερνώντες, είναι άγνωστο.
Ένα είναι σίγουρο. Από λόγια χορτάσαμε.
-
Grexit: Θα στο σερβίρουν να σ' αρέσει
http://www.huffingtonpost.gr/thanasis-skokos/grexit-_1_b_8231810.html
To εγραψα στο τοπικ για τις εκλογες. Ας κανουμε μια σουμα και με το παραπανω αρθρο και με δικες μου εκτιμησεις παρανοικες και μη. Η Κινα αρχιζει να βλεπει ανηφορα. Η παγκοσμια οικονομια αν δει κατηφορα σε συνδιασμο και με με την VW που φημες την θελουν να γραφει μια 50αρου δις ευρω με κοκκινα γραμματα (ζημιες), τοτε οι Γερμανοι και με το προσφυγηκο χστηκαν για εμας. Εξαλλου εκτος ΕΕ τους βολευει στο προσφηγικο. Δεν ειμαστε χωρα της ΕΕ οποτε μας κλεινουν τα συνορα και νατος ο εγκλωβισμος των μεταναστων - προσφυγων μακρια τους.
Ναι αλλα οι Αμερικανοι που μας βοηθουν περισσοτερο απο τους Ευρωπαιους (ετσι ειπε ο προθυπουργος) δε θα κανουν κατι; Εδω πεφτει γελιο για οσους πονταρουν πως τους εχουμε πιασει απο τα @@ γιατι ειμαστε σε οικοπεδο γωνια. Ας το παρουμε οικονομικα. Οι Αμερικανοι δλδ το ΔΝΤ δεν θα βαλει λεφτα αν το χρεος δεν γινει βιωσιμο. Αυτη τη στιγμη το χρεος δεν ειναι βιωσιμο για το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ λεει στην Γερμανια να κουρεψει αλλα η Γερμανια λεει πως τελειωσαν οι μπαρμπερηδες. Σιγα μην θελησει η Γερμανια μετα τα 80 δις που θα σκασει με το τριτο μνημονιο να μας χαρισει και καμια 100δις για το συμφερον των Αμερικανων οταν θα γραφει ζημιες στην οικονομιας της απο την επιβραδυνση λογω Κινεζικης κρισης και VW. Φευγει το ΔΝΤ απο την τροικα και την επομενη μερα οι αμερικανικοι πιστωτικοι οικοι και κερδοσκοποι στελνουν το ευρω στα ταρταρα.
Μπορει να ειναι paranoid εκτιμησεις. Ομως ποτε ο κοσμος αυτος ηταν λογικος για να ειμαι και εγω; Το κακο ειναι πως συνεχιζουμε να βασιζομαστε στις λυκοσυμμαχιες και να μην εχουμε τα @@ να επιβαλουμε τους δικους μας κανονες.
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...