-
Καλοταξιδο! Οντως στις βαφες οι γαλλοι κανουν καλη δουλεια. Storm 200χλμ στα χαρτια, στην πραξη ποσα επιανε;
-
Στα χαρτια εχει 0~100 8.9 και η ζαντα ειναι ηδη 17αρα χαμηλου προφιλ οποτε δεν εχω να αλλαξω τιποτα και να θελα..
Το οδηγησα και ειναι αρκετα σβελτο γιατι ειναι 1050 κιλα. Τωρα για καταναλωση μετα το απληστο λεον ολα θα μου φαινονται οικονομικα.. Το σκ θα σας πω εντυπωσεις ελπιζω να πανε ολα καλα . ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο που δεν ειναι το~παλιο~της~οικογενειας
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο να είναι φιλε μου.
-
Kαλοταξιδο! Εξαιρετικη και ξεχωριστη επιλογη! Μ αρεσε παντα εμφανισιακα. Σβελτο με αυτο το μοτερ αλλα οχι κατι παραπανω. Ποιοτικοτατο, στα χαρτια πιο αξιοπιστο απο το thp και φουλ εξοπλισμο συνηθως ενα ds3. Πολυ ωραιο στησιμο εως παιχνιδιαρικο και ισορροπια μεταξυ ανεσης και οδικης συμπεριφορας. Η τιμη ειναι εξωπραγματικη ιδιως αν ειναι και απο ιδιωτη,αλλιως θα εμπαινα σε σκεψεις.. Βεβαια 1600αρι ατμοσφαιρικο δεν ηταν της μοδας και πριν τα ντιζελ οποτε ισως και γι αυτο η σκοτωμενη τιμη. Για οτιδηποτε θελεις εδω υπαρχει κοσμος που εχει γνωσεις στο ds3, greekcitroenclub.gr
Χρωμα? -
ειναι λευκο με μαυρη καρμπον οροφη, ελπιζω να μην εχει λακκο η φαβα... ο μηχανικος στην σιτροεν μου ειπε 'παρτο γιατι θα το παρω εγω...' τωρα τι να πω... θα σας πω εντυπωσεις μετα το σαββατοκυριακο που θα το σκισω στις βολτες...
Το μονο κακο με το 1600 ειναι οτι δεν πηγαινουν τα τελη του με τους ρυπους (που θα ηταν καπου 150 ευρω) αλλα στα 285 με τα κυβικα.
ηδη γραφτηκα στο φορουμ της σιτροεν:-) θα παιζω διπλο ταμπλω
-
Λευκό με μαύρη οροφή; Φοβερός συνδυασμός. Του ταιριάζει απόλυτα.
Αν και σε όσα χρώματα το έχω δει, όλα του πάνε.
Αλλά εγώ έχω και μία ιδιαίτερη συμπάθεια όχι μόνο με το DS3 αλλά και με το C3.Κάτι ανέφερες για μηχανικό και συνεργείο. Αυτός είναι γνωστός σου;
Το θέμα συνεργείο και Γαλλικό, είναι μεγάλη ιστορία.
Αν έχεις βρει και καλό συνεργείο, τότε είσαι μια χαρά!... -
Ως κάτοχος γαλλικού τελευταίας γενιάς έχω να σου πω ότι θα βαρεθεις να το οδηγείς ! Όντως οι βαφές είναι απίστευτα δυνατές ιδιαίτερα στο παστέλ λευκό. Για σύγκριση έχω γιαπωνέζικο Mazda που το πάχος βαφής είναι συγκρίσιμο με μανω για τα νύχια. Τα ηλεκτρικά στα γαλλικά από τότε που υιοθετήθηκε το Can Bus δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Για την ανησυχία σου 120 vs 180 έχω να σου πω ότι τα γαλλικά οδηγούνται με τις πόρτες οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Έχω την αίσθηση ότι το DS3 έχει με διάφορα το Καλύτερο πλαίσιο της κατηγορίας αν δεν κάνω λάθος σε συγκριτικό με το μίνι οι άγγλοι το εβγαλαν πολύ μπροστά
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Γραψαν οι αγγλαρες καλο λογο για 'κρουασαν'? Απιστευτο vauxhall,ford και αγιος ο θεος...
-
Ναι θα το βρω να το ποσταρω . Οι άγγλοι λατρεύουν τα γαλλικά αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
αν δεν κάνω λάθος σε συγκριτικό με το μίνι οι άγγλοι το εβγαλαν πολύ μπροστάSent from my LG-D855 using Tapatalk
Στo top gear αν λες για αυτους τους αγγλους , το ειχε βγαλει αυτοκινητο της χρονιας 2010 και ειχαν πει οτι ειναι και καλα πολυ κοντα στο μινι αλλα με πολυ καλυτερο vfm και χωρους. (καλυτερο δεν μπορει να ειναι μην λεμε οτι να ναι... το εχω οδηγησει το mini cooper ...)
ΘΑ δουμε , αυριο το πρωη θα γινει η μεταβιβαση. ανυπομονω:-)
Το συνεργειο ειναι η αντιπροσωπεια της σιτροεν (καλιαντασης) στην βουλιαγμενης στο οποιο ο πατερας μου γνωριζει προσωπικα δυο ατομα αρα δεν νομιζω να ειπαν μπουρδες.
-
Έχεις δίκιο.... Το μίνι όταν δουλεύει είναι καλύτερο!!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Έχεις δίκιο.... Το μίνι όταν δουλεύει είναι καλύτερο!!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
χαχαχα
το ιδιο μου ειπε ο φιλος που εχει το μινι κουπερ .. οταν δουλευει οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Το συνεργειο ειναι η αντιπροσωπεια της σιτροεν (καλιαντασης) στην βουλιαγμενης στο οποιο ο πατερας μου γνωριζει προσωπικα δυο ατομα αρα δεν νομιζω να ειπαν μπουρδες.Μεγάλη υπόθεση να έχεις συνεργείο και να μην πηγαίνεις στα κουτουρού.
Αν είχα ένα τέτοιο συνεργείο στα ΒΠ, πιθανά να μην πούλαγα το Γαλλικό.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Οι άγγλοι λατρεύουν τα γαλλικά αυτοκίνηταSince when?
-
Since I was a student there
-
Λοιπον το πηρα το κρουασαν μου, ολα τελεια , ΑΛΛΑ επειδη ειμαι φουλ ενθουσιασμενος (αρα και μη αντικειμενικος ) θα σας πω εντυπωσεις μετα το ΣΚ!
-
καλοταξιδος λοιπον !!! να το χαρεις !
-
Ωραίος ο conkal!...
-
(προφανως σε οτι λεω ειμαι επηρεσμενος απο τα προηγουμενα αμαξια που εχω οδηγησει! )
Λοιπον στα + :
*Το αμαξι ειναι πολυ προσεγμενο μεσα εξω. και ομορφο!
*πολλα μαλακα πλαστικα και δερμα και αισθηση καλοπροσεγμενης σχεδιασης και συναρμογης.
*Πολυ ωραια καθισματα .
*Ειναι σβελτο , φαση οτι δεν σε αφηνει να βαρεθεις ΑΛΛΑ δεν ειναι γρηγορο. Καλη επιταχυνση κτλ . Ειναι προφανως πιο αργο απο το προηγουμενο αλλα χωρις να ενοχλει.
*χωρις προβληματα (αλλαξα τα πισω λαστιχα γιατι ηταν πιο παλια απο τα μπροστα , τα οποια και ηταν καινουργια και λαδια για σιγουρια , αλλα τιποτα αλλο οποτε οκ,,)
*ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κρατηματα ακομη και με αυτα τα λαστιχα!! Σοκ ! ωραια αναρτηση! ξαναλεω εντυπωσιαστηκα!
επισης ειναι το καταλληλο μεγεθος για αυτο που χρειαζομουν τελικα.*Καλοι χωροι μεσα και χωρανε ψιλοενταξει 4 ατομα
*ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ καταναλωση (περιπου 4.8-5.5 σε χαλαρη βολτα ηλιουπολη σουνιο και μεχρι 6.5 οταν το πιεσα. Στην πολη δεν ειδα διψηφιο ουτε σε κινηση σταματα-ξεκινα )
*ΕΠΙΣΗΣ δεν αναβει το βεντιλατερ καθε φορα που σταματας (στο leon που το εκανε συνεχεια αλλαζαμε συχνα μπαταρια)
Γουσταρω να το βολταρω:-)
τα αρνητικα τωρα :
-
σχεδιαστικα εχει δυο -τρια θεματακια : το φως μεσα ειναι αδυναμο και πολυ πισω. θα μπορουσε να εχει καπου να βαλεις ενα μπουκαλι-ποτηρι και κυριως θα πρεπε να εχει τεμπελη ή να ειναι φτηνοτερος να μπει
-
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ . Απιστευτο φαουλ κατ εμε. Ειναι ενα αμαξι που εχει αρκετη δυναμη για να εχει 6η και δεν ψηθηκαν . Αυτο ειναι το ΜΕΙΟΝ του.
Και τωρα τα ουδετερα: το συστημα τιμονι-συμπλεκτης-κιβωτιο ειναι λιγο σκληροτερα απο οτι περιμενεις. Κυριως τα δυο τελευταια. και κανουν το αυτοκινητο να μοιαζει βαρυτερο. Επισης η διασταση των ελαστικων ειναι φαουλ. πανακριβα λαστιχα στην 205-45-17 που εχει.
-
-
Ωραίος!
- Υποβραχιόνιο λογικά μπορείς να βάλεις.
- Η απουσία 6ης πράγματι είναι ένα θέμα. Κάποιες φορές αναίσθητα θα πηγαίνει το χέρι για να βάλεις 6η και τότε θα διαπιστώνεις ότι οι ταχύτητες τελείωσαν.
- Τα λάστιχα 205/45/17 νομίζω ότι είναι υπερβολικά για τέτοιο αμάξωμα και για τον απλό 1600άρι. Και νομίζω ότι θα ταλαιπωρείται και το αυτοκίνητο + κατανάλωση. Την ίδια διάσταση φορούσε και το 207THP, αλλά ήταν τούρμπο και ας πούμε ότι κάπως ταίριαζε. Αλλά εγώ τα 'έβγαλα' μόλις πήρα το αυτοκίνητο. Δεν ήταν διάσταση αυτή για του ελληνικούς δρόμους.
- Τον κινητήρα θα τον ευχαριστηθείς γιατί αφενός κινεί μια χαρά το αυτοκίνητο και αφετέρου δεν πίνει πολύ.
Αγορα μεταχειρισμενου . Μεταξυ 3...