-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Επεσες εξω και στις 2 υποθεσεις σου
Οι μισθοι διπλασιαστηκαν με αερα κοπανιστο, με τα δανεια που παιρνανε για να βολεψουν τους παντες.
Προφανως και αυτα δεν ηταν τυχαια, εδωσε εντολη η γερμανια να καταστρεψουν την εγχωρια βιομηχανικη παραγωγη ωστε να μην εχει ανταγωνισμο,οι πολιτικοι φυσικα δεχτηκαν γιατι ηταν τσιρακια τους (ειναι γνωστο οτι μητσοτακης και καραμανλης καναν χρυσες δουλειες επι κατοχης) και φυσικα οι πανυβλακες ψηφοφοροι τους δεν ειπαν τιποτα γιατι δεν τους ενοιαζε το αυριο, τους ενοιαζε να βγαλουν 5 φραγκα σημερα και αυριο βλεπουμε μωρε.
Τωρα καλουμαι εγω να πληρωσω τις απατεωνιες που εκανε αυτο το τριγωνο της μαλακιας και το χειροτερο ειναι οτι εχω τα απομειναρεια του τριγωνου (γερμανια,συγγενεις πολιτικων και ψηφοφορων τους) να μου λενε οτι πρεπει να ψηφισω ΝΑΙ για να συνεχισουν το εργο που ξεκινησαν πριν 40 χρονια.
οξω.Συμφωνώ! Και σε είχα παρεξηγήσει! Μην τους βάζεις όμως όλους τους ηλικιωμένους σε ένα τσουβάλι...
Απλά συμπληρώνω... Όταν το μόνο κριτήριο επιλογής σε ένα δημοψήφισμα είναι η πάρτη σου και το αν θα λειτουργούν οι τράπεζες και όχι αν ξεπουλάς φτηνά ακόμα και τα εγγόνια των παιδιών σου και αν τα ιδεώδη και ο τόπος για τον οποίο θυσιάστηκαν οι πρόγονοι σου και που σου παρέδωσαν την ταυτοτητα του Ελληνα, για την οποία κοκορεύεσαι χωρίς να έχεις καμία από τις αξίες που ακτινοβολεί ανά τον πλανήτη ο Ελληνισμός, τότε ξέρεις ως τι θα ήσουν ιστορικά και δια παντός αναφερθείς.
Πάλι καλά για εσένα, που με την παγκοσμίου βεληνεκούς προπαγάνδα που βομβάρδισαν το αδρανοποιημένο μυαλό σου τα κανάλια, θα υπερισχύσει το 'ναι' και ως μέρος της πλειοψηφίας δε θα νιώθεις πόσο ξεφτίλας και δειλός είσαι κάθε φορά που θα σε κοιτάνε τα παιδιά σου στα μάτια. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο κάθε Κρούγκμαν μπορεί να λέει ότι θέλει.Στο δια ταύτα.
Με τις καταθέσεις τι γίνεται;;;
Μέλος της οικογένειάς μου ετοιμάζεται για μεταμόσχευση νεφρού η οποία θα γίνει (αν γίνει τελικά) τον χειμώνα. Τώρα είναι σε διαδικασία αιμοκαθάρσεων ανά δύο ημέρες.
Μαζεύουμε λεφτά για τα έξοδα ώστε όλοι μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Τι γίνεται τώρα; Πάνε τα λεφτά;Σε αυτά μπορεί να απαντήσει κάποιος ή θα λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του;;;
Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει θέμα. Όμως 100% βεβαιότητα στην ζωή δεν υπάρχει, είτε εντός ή εκτός €. Σε όλο τον κόσμο έχει τύχει να καταρρεύσουν τράπεζες (ακόμα και στις ΗΠΑ) και άνθρωποι να χάσουν λεφτά. Καπιταλισμός!
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Βρωμικες μεθοδους ? Αγοραζουν μια εταιρεια και την κανουν οτι θελουν ως ειναι λογικο και Νομιμο. Εδω οι Ελληνικες εταιρειες εχουν παει Αλβανια και Βουλγαρια για φτηνα εργατικα χερια και εσενα σε ενοχλουν οι Γερμανοι ?
Και για τελευταια φορα, οι Γερμανοι ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τπτ. Οι Γερμανοι ετοιμαζουν drafts οπως και οι δικοι μας με ΛΥΣΕΙΣ στο πως μπορει η χωρα να αποπληρωσει το χρεος της. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ το πως θα γινει (πχ αυριο αν βρουμε ενα ορυχειο χρυσου και τους τα δωσουμε σε χρυσο την επομενη δεν θα πουν οχι), εκεινοι απλα θελουν ΕΦΙΚΤΕΣ λυσεις ωστε να παρουν τα χρηματα τους καποια στιγμη πισω. Οσο τα νουμερα που βγαινουν απο τις λυσεις των δικων μας ΔΕΝ καθιστουν ΕΦΙΚΤΗ την αποπληρωμη ειναι ΛΟΓΙΚΟ να εχουν θεμα με αυτο οι Γερμανοι και οχι μονο.Το πιστεύεις; αυτό; Πολλές φορές τους προτείναμε ισοδύναμα και η απάντησή τους ήταν: 'ΝΕΙΝ'!!! Δεν έχουν αγαθές προθέσεις!
-
Απο εκει και περα και εσυ εφαγες απο τις εξτρα '5 δραχμες' οπως και εγω, και ΟΛΟΙ εδω μεσα και γενικα στην Ελλαδα γιατι οταν οι δικοι σου επαιρναν αυτα τα χρηματα ΚΑΠΟΙΑ πηγαιναν και σε σενα.Όχι, δεν είμασταν όλοι στο Δημόσιο ή επιχειρηματίες διαπλεκόμενοι με αυτό! Άσε που πάντα υπήρχαν ΔΥ που έπαιρναν ψίχουλα και θυσίαζαν και τη ζωή τους. Δεν ήταν όλοι ΔΕΚΟτζήδες με 3 χιλιάρικα το μήνα. Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί!!!
Ειναι το ιδιο με το να παρεις εσυ ενα Δανειο και να μας αφησεις πριν την ωρα σου. Νομιζεις θα διαγραφει η θα το πληρωσουν τα παιδια σου ?
Εξαρτάται από τους όρους. Πολλά δάνεια λήγουν με την αποδήμηση του δανειολήπτη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρωμικες μεθοδους ? Αγοραζουν μια εταιρεια και την κανουν οτι θελουν ως ειναι λογικο και Νομιμο. Εδω οι Ελληνικες εταιρειες εχουν παει Αλβανια και Βουλγαρια για φτηνα εργατικα χερια και εσενα σε ενοχλουν οι Γερμανοι ?
Και για τελευταια φορα, οι Γερμανοι ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τπτ. Οι Γερμανοι ετοιμαζουν drafts οπως και οι δικοι μας με ΛΥΣΕΙΣ στο πως μπορει η χωρα να αποπληρωσει το χρεος της. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ το πως θα γινει (πχ αυριο αν βρουμε ενα ορυχειο χρυσου και τους τα δωσουμε σε χρυσο την επομενη δεν θα πουν οχι), εκεινοι απλα θελουν ΕΦΙΚΤΕΣ λυσεις ωστε να παρουν τα χρηματα τους καποια στιγμη πισω. Οσο τα νουμερα που βγαινουν απο τις λυσεις των δικων μας ΔΕΝ καθιστουν ΕΦΙΚΤΗ την αποπληρωμη ειναι ΛΟΓΙΚΟ να εχουν θεμα με αυτο οι Γερμανοι και οχι μονο.Το πιστεύεις; αυτό; Πολλές φορές τους προτείναμε ισοδύναμα και η απάντησή τους ήταν: 'ΝΕΙΝ'!!! Δεν έχουν αγαθές προθέσεις!
Πολλες φορες ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως τους προτειναμε ισοδυναμα. Εγιναν πιπα πριν λιγες μερες που αλλα ελεγαν πως τους προτειναν και αλλα τους ειχαν προτεινει και εσυ συνεχιζεις να τους πιστευεις ?
Απο εκει και περα και εσυ εφαγες απο τις εξτρα '5 δραχμες' οπως και εγω, και ΟΛΟΙ εδω μεσα και γενικα στην Ελλαδα γιατι οταν οι δικοι σου επαιρναν αυτα τα χρηματα ΚΑΠΟΙΑ πηγαιναν και σε σενα.
Όχι, δεν είμασταν όλοι στο Δημόσιο ή επιχειρηματίες διαπλεκόμενοι με αυτό! Άσε που πάντα υπήρχαν ΔΥ που έπαιρναν ψίχουλα και θυσίαζαν και τη ζωή τους. Δεν ήταν όλοι ΔΕΚΟτζήδες με 3 χιλιάρικα το μήνα. Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί!!!
Ειναι το ιδιο με το να παρεις εσυ ενα Δανειο και να μας αφησεις πριν την ωρα σου. Νομιζεις θα διαγραφει η θα το πληρωσουν τα παιδια σου ?
Εξαρτάται από τους όρους. Πολλά δάνεια λήγουν με την αποδήμηση του δανειολήπτη.
Πραγματικα θελεις να παιξουμε αυτο το ηλιθιο παιχνιδακι ? Οκ....Εσυ εισαι επιχειρηματιας ΟΧΙ διαπλεκομενος με αυτο...Δεκτον....Εκεινοι που αγοραζαν τα πραγματα σου (η του πατερα σου πριν απο σενα η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρηματια που δεν ηταν διαπλεκομενος) που εβρισκαν τα λεφτα ? Θα εβρισκαν τα ιδια λεφτα αν δεν υπηρχαν αυτες οι 5 δραχμες παραπανω ? Εσυ θα ειχες το ιδιο εισοδημα ? Μια τεραστια μηχανη ειναι η αγορα, το χρημα Γυριζει γυρω γυρω.
Αληθεια ? Ο τριτεγγυητης τι ρολο βαραει ? Κανενα δεν 'ληγει', η παει στα παιδια αν δεν υπαρχει αναγκη για τριτεγγυητη η στον τριτεγγυητη, εστω απο αυτα που εχω υπογραψει εγω στην ζωη μου.
-
delsol θα σου απαντήσω φίλε μου.
Ο λόγος που ο τσίπρας δεν έκανε δημοψήφισμα για την ΕΡΤ, είναι ίδιος με το λόγο που οι προηγούμενοι δεν έκαναν δημοψήφισμα για την εξόρυξη μεταλείων στις σκουριές. Το θέμα όμως εδώ είναι πολυ σοβαρό για να ασχοληθούμε με την ΕΡτ και τις σκουριές. Για το μεταναστευτικό συμφωνώ μαζί σου αλλά τα εγκλήματα τα έχουν κάνει οι ψευτοπατριώτες που στηρίζαμε. Να σου θυμίσω οτι ο μεσήνιος άνοιξε πριν 2 δεκαετίες τα σύνορα και εισήλθαν οι βαλκάνιοι στην Ελλάδα. Κανένας σύριζα λοιπόν. Να σου θυμίσω οτι η προηγούμενη κυβέρνηση για να σχηματιστεί πήρε μαζί της αριστερό κόμα (βλέπε Δημαρ), άφηνε βουλευτές να πετάνε εξευτελιστικές ατάκες τύπου 'συνωστισμός της Σμύρνης' και δημιούργησε βιβλία ιστορίας και θρησκευτικών χειρότερα απο καρτουν. Αν τα ανοίξεις θα δεις οτι δεν υπερβάλλω. Μη μασάς πίσω απο το πατριωτικό μπλε καθρέφτη τους. Είναι ψεύτες και προσκυνημένα μασονάκια, οτι τους πουν οι στοές που υπάγονται αυτά πράτουν. Εμφανίζονται στην εκκλησία Χριστούγεννα και Πάσχα και τις υπόλοιπες ημέρες σταυρώνουν το λαό τους. Είναι γλοιώδεις τύποι και εμμετικοί. Βρωμάνε απο τη κορυφή μέχρι τα νύχια. Και συ μου λές οτι στη συγκέντρωση του ΝΑΙ ήταν κόσμος απλός που δεν είχε μάθει σε πορείες και συγκεντρώσεις.
Κάνε λοιπόν ενα ψάξιμο στο γκουγκλ ή σε μπλογκς και θα δείς άπειρες σέλφι απο τη χθεσινή συγκέντρωση, όπου ποζάρουν οι γνωστες τσόντες της ελληνικής tv μαζί με τα ερμαφρόδειτα που στελεχώνουν τα κανάλια. Είναι αυτά τα κανάλια που σου πιπιλάνε το μυαλό προπαγανδίζοντας. Είναι αυτά τα ερμαφρόδειτα που προσπαθούν να πείσουν το παιδί σου να γίνει ίδιο, ενω αν εσυ αντισταθείς είσαι κομπλεξικός και ρατσιστής. Να λοιπόν γιατί σε κάνανε πορωμένο με τους λαθρομετανάστες. Για να προωθήσουν αντιρατσιστικό που θα περιλαμβάνει ενα σωρό αισχρές ορέξεις των παιδόφιλων καναλάρχων και του συναφιού τους. Κοινώς χεστήκανε για τους πακιστανούς. Στην Ολλανδία της κουνιστής λούγκρας νταισεμπλουμ υπάρχει νόμιμο κόμα παιδόφιλων. Καλομελέτα και έρχεται. Ο σύριζα φίλε μου δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Οι πατριωτες σου θα το κάνουν. Θυμίσου το αυτό.
Υπερ του ΝΑΙ ηταν εκεί ο καμίνης και ο μπουτάρης οι πρωτοστάτες του γκει παρειντ. Μπορώ να πω πολλά. Προσωπικά δεν έχω οικονομικά οφέλη ούτε απο το ναι ουτε απο το οχι. Την αξιοπρέπεια μου θέλω και το κεφάλι μου ψηλά όπως μου αρμόζει σαν Ελληνας. Δεν θέλω να παραδοθώ στις ορέξεις των απογόνων των ναζί και ενος κομπλεξικού παράλυτου να αποφασίζει για το μέλλον όλων μας.Προσωπική εκτίμηση: Μετά τη προπαγάνδα των ερμαφρόδιτων που ανεφερα παραπάνω, θα επικρατήσει το ΝΑΙ. Ευθύνες δε ρίχνω σε κανένα οτι και να γίνει. Η χώρα αυτή ποτε δεν ήταν ελεύθερη. Ο πρώτος και μοναδικός πατριώτης πολιτικός Ιωάννης Καποδίστριας δολοφονήθηκε λίγο μετα την απελευθέρωση απο τους τούρκους....
Λίγο πριν τη δολοφονία ο Κολοκοτρώνης είχε πει: ' Κόμμα αγγλόφιλο είδα, κόμμα γαλλόφιλο είδα, κόμμα ρωσόφιλο είδα....μόνο κόμμα ελληνόφιλο δεν είδα' -
Πραγματικα θελεις να παιξουμε αυτο το ηλιθιο παιχνιδακι ? Οκ....Εσυ εισαι επιχειρηματιας ΟΧΙ διαπλεκομενος με αυτο...Δεκτον....Εκεινοι που αγοραζαν τα πραγματα σου (η του πατερα σου πριν απο σενα η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρηματια που δεν ηταν διαπλεκομενος) που εβρισκαν τα λεφτα ? Θα εβρισκαν τα ιδια λεφτα αν δεν υπηρχαν αυτες οι 5 δραχμες παραπανω ? Εσυ θα ειχες το ιδιο εισοδημα ? Μια τεραστια μηχανη ειναι η αγορα, το χρημα Γυριζει γυρω γυρω.
Αληθεια ? Ο τριτεγγυητης τι ρολο βαραει ? Κανενα δεν 'ληγει', η παει στα παιδια αν δεν υπαρχει αναγκη για τριτεγγυητη η στον τριτεγγυητη, εστω απο αυτα που εχω υπογραψει εγω στην ζωη μου.
Εχει μια λογικη αυτο που λες, αλλα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον ληστη ,τον κλεπταποδοχο και τον εγγονο του κλεπταποδοχου.
ναι οκ, ο εγγονος μπορει να ειχε 2 τρανσφορμερς και μια μπαρμπι παραπανω στα παιδικα του χρονια,αλλα δεν νομιζω οτι ειχε καποιο περιθωριο επιλογης.εκτος κι αν ηρθε μια μερα το βραδυ ο πατερας του να του πει : παιδι μου, θες τον παουερ ρεηντζερ?? ποιον? τον μπλε.
αλλα με την προυποθεση οτι θα χρωσταμε για 90 χρονια. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Εχει μια λογικη αυτο που λες, αλλα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον ληστη ,τον κλεπταποδοχο και τον εγγονο του κλεπταποδοχου.
ναι οκ, ο εγγονος μπορει να ειχε 2 τρανσφορμερς και μια μπαρμπι παραπανω στα παιδικα του χρονια,αλλα δεν νομιζω οτι ειχε καποιο περιθωριο επιλογης.εκτος κι αν ηρθε μια μερα το βραδυ ο πατερας του να του πει : παιδι μου, θες τον παουερ ρεηντζερ?? ποιον? τον μπλε.
αλλα με την προυποθεση οτι θα χρωσταμε για 90 χρονια.Εγω απλα λεω πως ΟΛΟΙ εφαγαν απο αυτο (απλα φυσικα σε διαφορετικες κλιμακες)....Οι 'Παππουδες' που ανοιξαν επιχειρησεις (αν και 60 χρονων ανθρωπους δεν θελω να τους λεω ετσι), πηραν σπιτι, οι γονεις που καποιοι εκαναν τα ιδια και ναι και τα παιδια και τα εγγονια που εζησαν πρακτικα η εκμεταλευτηκαν ολα αυτα που ειχαν κανει οι γονεις και οι παππουδες. Οπως εχω αναφερει πριν ξερω ανθρωπο απλο υπαλληλο στην ΔΕΗ που εφυγε με 300.000ε εφαπαξ, εχει 7 ακινητα που νοικιαζει και στην κορη του αυτη την στιγμη της εχει εισοδημα 5000ε μηνιαιως και εκεινη ΚΑΘΕΤΑΙ.
Οποιος διαφωνει με αυτα ειναι υποκριτης αυτο ειναι ολο. -
Η Εξήγηση του Δημοσίου Χρέους (σε λίγα λεπτά) - Greek Subs
https://www.youtube.com/watch?v=NxUrngO ... AiswW3fkCZ -
Πολλες φορες ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως τους προτειναμε ισοδυναμα. Εγιναν πιπα πριν λιγες μερες που αλλα ελεγαν πως τους προτειναν και αλλα τους ειχαν προτεινει και εσυ συνεχιζεις να τους πιστευεις ?Εξαρτάται ποιόν πιστεύεις... Όταν όμως επιμένουν σε αύξηση ΦΠΑ, σε αύξηση φορολογίας εισοδήματος και δεν αφήνουν να φορολογήσεις τα φρουτάκια, ε τότε μάλλον αφελής είσαι αν πιστεύεις τους ξένους.
Αληθεια ? Ο τριτεγγυητης τι ρολο βαραει ? Κανενα δεν 'ληγει', η παει στα παιδια αν δεν υπαρχει αναγκη για τριτεγγυητη η στον τριτεγγυητη, εστω απο αυτα που εχω υπογραψει εγω στην ζωη μου
Ηλίθιο είναι το να τσουβαλιάζεις τον άνθρωπο που δούλεψε τίμια ή τον στρατιωτικό/αστυνομικό/πυροσβέστη που έδωσε τη ζωή του για €800 με το λαμόγιο πολιτικό ή ΔΥ που έπαιρνε μίζες χιλιάδων ή εκατομμυρίων € και τον οποιονδήποτε έκανε δουλειές υπερχρεώνοντας το Δημόσιο στην υγεία ημών των κορόιδων!!!
Δεν είχες τα εχέγγυα ή δεν το έψαξες για καλύτερη συμφωνία στα δάνεια σου μάλλον.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
...
Προσωπική εκτίμηση: Μετά τη προπαγάνδα των ερμαφρόδιτων που ανεφερα παραπάνω, θα επικρατήσει το ΝΑΙ. Ευθύνες δε ρίχνω σε κανένα οτι και να γίνει. Η χώρα αυτή ποτε δεν ήταν ελεύθερη. Ο πρώτος και μοναδικός πατριώτης πολιτικός Ιωάννης Καποδίστριας δολοφονήθηκε λίγο μετα την απελευθέρωση απο τους τούρκους....
Λίγο πριν τη δολοφονία ο Κολοκοτρώνης είχε πει: ' Κόμμα αγγλόφιλο είδα, κόμμα γαλλόφιλο είδα, κόμμα ρωσόφιλο είδα....μόνο κόμμα ελληνόφιλο δεν είδα'+1.
Κυβέρνηση ελληνόφιλη μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε ... -
τελευταια φορα που η χωρα ηταν ανεξαρτητη, ηταν λιγο πριν μπουν οι ρωμαιοι.
-
γιατι δε βγαζουν στη φορα τα ονοματα των βουλευτων που εχουν λεφτα στο εξωτερικο. ετσι για να ξερουμε. δε θα τους τα κλεψουμε. αυτοι ειναι ετη φωτος καλυτεροι απο εμας στην κλειψια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο κάθε Κρούγκμαν μπορεί να λέει ότι θέλει.
Στο δια ταύτα.
Με τις καταθέσεις τι γίνεται;;;
Μέλος της οικογένειάς μου ετοιμάζεται για μεταμόσχευση νεφρού η οποία θα γίνει (αν γίνει τελικά) τον χειμώνα. Τώρα είναι σε διαδικασία αιμοκαθάρσεων ανά δύο ημέρες.
Μαζεύουμε λεφτά για τα έξοδα ώστε όλοι μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Τι γίνεται τώρα; Πάνε τα λεφτά;Σε αυτά μπορεί να απαντήσει κάποιος ή θα λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του;;;
Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει θέμα. Όμως 100% βεβαιότητα στην ζωή δεν υπάρχει, είτε εντός ή εκτός €. Σε όλο τον κόσμο έχει τύχει να καταρρεύσουν τράπεζες (ακόμα και στις ΗΠΑ) και άνθρωποι να χάσουν λεφτά. Καπιταλισμός!
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως η προτεραιότητα των ανθρώπων είναι πρωτίστως η επιβίωση και η υγεία.
Με βάση αυτό το προαπαιτούμενο και όσο δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ρεαλιστική λύση, πρακτική και όχι αμπελοφιλοσοφίες και πιθανονολογίες, ένα κομμάτι του πληθυσμού θα ψηφίσει αυτό που πιθανά θα του δώσει 'οξυγόνο ζωής' έστω και βραχυπρόθεσμο.Αν θέλεις να διαβάσεις την δική μου άποψη, επειδή αρχής/εξαρχής είχα και έχω δηλώσει εχθρός του ευρώ, σαν άνθρωπος έλκομαι από πολιτικές πρακτικές, ρεαλιστικές που βασίζονται σε υπαρκτά σενάρια τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν.
Π.χ. δεν θα είχα κανένα (μα κανένα) πρόβλημα να αλλάξουμε νόμισμα, αν είχε υλοποιηθεί ένα σχέδιο, αν η χώρα είχε θωρακισθεί, αν υπήρχαν χρήματα στις τράπεζες ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ο λαός για κάποιους μήνες. Δυστυχώς, η αμπελοφιλοσοφία δεν ταϊζει ανθρώπους (και κυρίως τα παιδιά), ούτε λύνει προβλήματα υγείας.Εργάζομαι στο τραπεζικό χώρο. Βλέπω τα πράγματα μέσα στην πηγή του προβλήματος.
Δυστυχώς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει πραγματικά. Δεν περιμένω να με πιστέψετε, αλλά... Άστο. Κρίμα. -
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
http://www.pentapostagma.gr/2015/07/� ... C%CE%91%29
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
http://kleisthenis.net/?p=1727 -
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
http://kleisthenis.net/?p=1727Πριν 2000 χρονια δημιουργησαν οι αρχαιοι την Δημοκρατια ? Για δες πραγματα.....Εσυ αυτον να καταλαβαινεις, δικιο εχεις
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Π.χ. δεν θα είχα κανένα (μα κανένα) πρόβλημα να αλλάξουμε νόμισμα, αν είχε υλοποιηθεί ένα σχέδιο, αν η χώρα είχε θωρακισθεί, αν υπήρχαν χρήματα στις τράπεζες ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ο λαός για κάποιους μήνες. Δυστυχώς, η αμπελοφιλοσοφία δεν ταϊζει ανθρώπους (και κυρίως τα παιδιά), ούτε λύνει προβλήματα υγείας.
-
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
http://kleisthenis.net/?p=1727Πριν 2000 χρονια δημιουργησαν οι αρχαιοι την Δημοκρατια ? Για δες πραγματα.....Εσυ αυτον να καταλαβαινεις, δικιο εχεις
Εγώ δεν είμαι από τα Τουρκοβούνια.... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 200 χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Το ΠΑ-ΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο Δ.Ν.Τ
Με τον Τροσκάν ... δεν τρως καν.
Οι Ευρωπαίοι μας πήραν τα ευρώ και ψηφίζουμε για τα παίοι !
Καλά να πάθουμε μας αξίζει μια Ν.Δ ( Νέα Δυναστεία )Να σας πω γιατί ψηφίζουμε
Ψηφίζουμε για το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς και τα παιδιά μας για την πάρτη μας,
ή αν αφήνουμε τους άλλους ( τον Σόι μπλε την Μέρκελ ) να αποφασίζουν για εμάς.
Όλα τα άλλα είναι ψέματα. -
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
Εγώ δεν είμαι από τα Τουρκοβούνια.... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 200 χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Ψηφίζουμε για το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς και τα παιδιά μας για την πάρτη μας,
Όλα τα άλλα είναι ψέματα.Εγω θα στο πω χυμα οπως ο Προεδρος της Βενεζουελας....Ψηφιζεις οχι ? Την βγαζεις με Ζωοτροφες.....Και ΑΝ.....Καλη τυχη να εξηγησεις αυτο στα παιδια σου ειτε τωρα η οταν μεγαλωσουν επειδη ηθελες (θελατε) να εισαι (εισαστε) Υπερηφανος (Υπερηφανοι) οταν καλα καλα ολοκληρη η Ελληνικη οικονομια εχει βασιστει σε ξενα χρηματα εδω και δεκαετιες.
-
Εγώ αυτόν καταλαβαίνω.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ
Όλα τα άλλα είναι ψέματα.Εγω θα στο πω χυμα οπως ο Προεδρος της Βενεζουελας....Ψηφιζεις οχι ? Την βγαζεις με Ζωοτροφες.....Και ΑΝ.....Καλη τυχη να εξηγησεις αυτο στα παιδια σου ειτε τωρα η οταν μεγαλωσουν επειδη ηθελες (θελατε) να εισαι (εισαστε) Υπερηφανος (Υπερηφανοι) οταν καλα καλα ολοκληρη η Ελληνικη οικονομια εχει βασιστει σε ξενα χρηματα εδω και δεκαετιες.
Με Ζωοτροφές μπορώ να ζήσω και εγώ και τα παιδιά μου.
Τον κώλο μου δεν τον δείνω πουθενά.
Δημοψήφισμα...