-
Συμφωνώ με το σχόλιο για τον εξοπλισμό, διαφωνώ για το ότι ταιριάζει περισσότερο στη σύγκριση το 18d με τα 150 άλογα. Ή διαφορά του με τα 180 του 3008 είναι σαφώς μεγαλύτερη από ότι ανάμεσα στα 190 του 20d κ τα 180 του 3008...
Από την άλλη πλευρά στην τιμή θα είναι πιο κοντά τα μοντέλα που αναφέρεις... αλλά ή διαφορά στους κινητήρες πολύ σημαντική! -
Καλησπέρα παίδες! Ώρα 7 παρέλαβα..ώρα μηνύματος 12 το βράδυ κι ακόμα βολτάρω!!! Πρώτη εντύπωση: τι κιβώτιο είναι αυτό ωρε;;;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι σχέση έχει το 20d που πετυχαίνει 0-100 σε 7.6 sec με το 3008 (180hp) που χρειάζεται 9.1 sec ?
Έχουν παρόμοια ροπή βέβαια....
Πάντως επειδή έχω οδηγήσει το 3008 (180hp) θα έλεγα ότι σε επιδόσεις είναι ανάμεσα στο 18d και 20d και πιο κοντά στο 18d. Ίσως υπερέχει ελαφρά το 3008 λόγω ροπής.
Τα άλογα απο μόνα τους δεν λένε τίποτα όπως ξέρεις. -
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες! Ώρα 7 παρέλαβα..ώρα μηνύματος 12 το βράδυ κι ακόμα βολτάρω!!! Πρώτη εντύπωση: τι κιβώτιο είναι αυτό ωρε;;;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοτάξιδο Γιώργο !
Πολλα, καλα και ασφαλη χιλιόμετρα!
Αντε να μαζευόμαστε και στο νέο στέκι μας οι Χ1ers !
Αναμένουμε εντυπώσεις! -
Ο χρήστης x1 sdrive 18d έγραψε:
Τι σχέση έχει το 20d που πετυχαίνει 0-100 σε 7.6 sec με το 3008 (180hp) που χρειάζεται 9.1 sec ?
Έχουν παρόμοια ροπή βέβαια....
Πάντως επειδή έχω οδηγήσει το 3008 (180hp) θα έλεγα ότι σε επιδόσεις είναι ανάμεσα στο 18d και 20d και πιο κοντά στο 18d. Ίσως υπερέχει ελαφρά το 3008 λόγω ροπής.
Τα άλογα απο μόνα τους δεν λένε τίποτα όπως ξέρεις.Τα συγκριτικά δεν έχω δει να γίνονται με κριτήριο το 0-100, αλλά συνήθως με το σε ποια κατηγορία ανήκουν τα αυτοκίνητα, τους κινητήρες και μερικές φορές **και **την τιμή. Έτσι και εδώ συγκρίνονται δύο αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας suv, με παρόμοιες διαστάσεις, προσθιοκίνητα, με δίλιτρους κινητήρες diesel οι οποίοι έχουν διαφορά μόνο 10 άλογα. Το ότι ο 20d είναι πιο αποδοτικός και επιτυγχάνει - προφανώς μαζί με πολλούς ακόμη παράγοντες - καλύτερες επιδόσεις από τον 180άρη της peugeot δεν είναι λόγος να γίνει το συγκριτικό ανάμεσα σε δύο κινητήρες με διαφορά 30 άλογα μεταξύ τους. Θα έβρισκα περισσότερο ισχυρό το επιχείρημα ότι επιλέγω τον 18d γιατί τιμολογιακά βρίσκεται πιο κοντά στο αντίστοιχο 3008 gt. Ωστόσο και πάλι θεωρώ πιο σημαντικό παράγοντα τον κινητήρα, όπως προφανώς έκαναν και τα παλικάρια στο συγκριτικό...
Από την άλλη η μεγάλη διαφορά που έχουν τα δύο αμάξια στον εξοπλισμό αποτελεί φάουλ, εφόσον εκτοξεύει την τιμή της ούτως ή άλλως ακριβής Χ1 σε δυσθεώρητα ύψη και κάνει το 3008 να φαίνεται εξωφρενικά πιο οικονομική λύση από αυτή, ενώ δεν είναι σε τέτοιο βαθμό -
Καλησπέρα παίδες! Ώρα 7 παρέλαβα..ώρα μηνύματος 12 το βράδυ κι ακόμα βολτάρω!!! Πρώτη εντύπωση: τι κιβώτιο είναι αυτό ωρε;;;;;
Καλοτάξιδο Γιώργο!
Σε βλέπω να κοιμάσαι μέσα στην Χ1 σήμερα -
Χαχα Γρήγορη στο τσακ το γλίτωσα!!!
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες! Ώρα 7 παρέλαβα..ώρα μηνύματος 12 το βράδυ κι ακόμα βολτάρω!!! Πρώτη εντύπωση: τι κιβώτιο είναι αυτό ωρε;;;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοτάξιδο Γιώργο!!!
Καλές βόλτες φιλαράκι! Με το καλό να τα πούμε απο κοντά και να δώσουμε το παρόν με περισσότερες Χ1 απο την άλλη φορά! Για πές καμια εντύπωση... -
Σε ευχαριστώ Βασίλη μου!! Δεν έχω πολλά να πω ακόμα.. Το αμάξι με εντυπωσιάζει οποτε μπαίνω μέσα. Προς το παρόν διαπιστώνω συνέχεια το ποσο καλό είναι το 8αρι αυτόματο.
-
Σημερα παρελαβα και εγω (bmw x1 sdrive 18i χειροκινητο)
Δεν μπορεσα να ασχοληθω πολυ με το αμαξι. Πολυ καλη ευκρινεια η καμερα οπισθοπορειας και οι αισθητηρες παρκαρισματος. Καμια σχεση με κατι κινεζιες που κυκλοφορουν σε αφτερμαρκετ. (οχι οτι και αυτοι δεν παιζει να ειναι κινεζικοι απλα ειναι σιγουρα καλυτεροι.....). Επισης η ηλεκτρικη υποστηριξη της μεσης ηταν τελικα καλη επιλογη
Περισσοτερα τις επομενες ημερες -
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Δεν μπορεσα να ασχοληθω πολυ με το αμαξι. Πολυ καλη ευκρινεια η καμερα οπισθοπορειας και οι αισθητηρες παρκαρισματος. Καμια σχεση με κατι κινεζιες που κυκλοφορουν σε αφτερμαρκετ. (οχι οτι και αυτοι δεν παιζει να ειναι κινεζικοι απλα ειναι σιγουρα καλυτεροι.....). Επισης η ηλεκτρικη υποστηριξη της μεσης ηταν τελικα καλη επιλογη
Περισσοτερα τις επομενες ημερεςΚαλοταξιδη με πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα !
-
Καλοτάξιδο Ακη!!!!
-
Περισσοτερα τις επομενες ημερεςΚαλορίζικο & Καλοτάξιδο εύχομαι...
Πόσο σου πήγε τελική τιμή ??? -
polar, akis καλορίζικοι και καλοτάξιδοι! Να χαρείτε τις Γερμανίδες σας!
-
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!
τελικη τιμη αυτοκινητου 31000 ευρω
-
Σε ευχαριστούμε d_am!
-
χρησιμοποιεί κανεις μαγνητική βάση για το κινητο τηλεφωνο που πιανει στους αεραγωγούς του air-condition;
επισης, αυτη η προσθετη πριζα που πληρωσα εξτρα που στο καλο ειναι; -
Καλοτάξιδο Άκη το εργαλείο!
Καλά χλμ και καλές βόλτες! -
Περισσοτερα τις επομενες ημερεςΚαταρχήν καλοτάξιδο. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων πλέον τα περισσότερα ψηφιακά δημιουργήματα ήχου και εικόνας φτιάχνονται στην Κίνα, την Ταϊβαν και την Κορέα. Η ηλεκτρική υποστήριξη της μέσης αν έχει θετικά αποτελέσματα τότε λογικά αυτά θα πρέπει να γίνονται αντιληπτα είτε μετά από μεγάλο ταξίδι δίχως διακοπή ή σε ακραίο offroading.
-
Καταρχήν καλοτάξιδο. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων πλέον τα περισσότερα ψηφιακά δημιουργήματα ήχου και εικόνας φτιάχνονται στην Κίνα, την Ταϊβαν και την Κορέα. Η ηλεκτρική υποστήριξη της μέσης αν έχει θετικά αποτελέσματα τότε λογικά αυτά θα πρέπει να γίνονται αντιληπτα είτε μετά από μεγάλο ταξίδι δίχως διακοπή ή σε ακραίο offroading.[/quote]
Πιστεψε με εαν εχεις θεματα με τη μεση (δισκοκηλες 2-3) και καθε εξαμηνο θελεις φυσικοθεραπεια (με tens για μια εβδομαδα) για να μην νιωθεις ενοχλησεις στα ποδια τοτε σιγουρα θελεις το καθισμα που καθεσαι στο αμαξι να μπορεις να το ρυθμισεις με ολους τους δυνατους τροπους προκειμενου η μεση να στηριζεται σωστα. Γι` αυτο το λογο προτιμησα να βαλω τον εξοπλισμο αυτο σε σχεση με κατι αλλο και νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα του εαν εχεις προβληματα με τη μεση.
BMW X1 2016