-
Άχχχ.... πού θα πάει ρε γμτ. Θα το μάθω το εργαλείο μας!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν μπορεις να συγκρινεις την παραμετροποιηση που εχει BMW με τον εξοπλισμο της Νισσαν. Το Κουγκα ναι ειναι καλος ανταγωνιστης και πολυ φθηνοτερος σε ανταγωνιστικο πακετο.
Γι' αυτό γράφω ότι πρέπει να ορίσεις τον ανταγωνισμό!
Mercedes, Audi, Land Rover, Infiniti, Lexus ειναι αυτη την στιγμη ο ανταγωνισμος και καποια αυτοκινητα οπως το Κουγκα και το 3008.
-
Τι έγινε φίλοι συναγωνιστές με τις Χ1 ; μας έκατσαν βαριά τα κοψίδια προχθές και βλέπω ησυχία στο νήμα ή βγήκατε όλοι βόλτες;
-
Είμαστε κι εμείς οι 'δυστυχείς' που δεν έχουμε Χ1...ακόμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι έγινε φίλοι συναγωνιστές με τις Χ1 ; μας έκατσαν βαριά τα κοψίδια προχθές και βλέπω ησυχία στο νήμα ή βγήκατε όλοι βόλτες;
Ρε Στέφανε κάτσε να χαλαρώσουμε λίγο το ΣΚ!
Έπειτα ο καιρός είναι βροχερός και που να τρέχουμε μετά για πλύσιμο...
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Ρε Στέφανε κάτσε να χαλαρώσουμε λίγο το ΣΚ!
Έπειτα ο καιρός είναι βροχερός και που να τρέχουμε μετά για πλύσιμο...
Και εγω το ιδιο ακριβώς σκέφτομαι ..... [emoji1]
-
Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει για τις επιλογές του. Το αναφέρω αυτό γιατί έχω την ίδια άποψη με τον φάνη, όταν πρόκειται για επιλογή αυτοκινήτου εν έτη 2017. Ένας απο τους λόγους που δεν επέλεξα την Χ1 εκτός απο τα πανάκριβα πακέτα τεχνολογικού εξοπλισμού, είναι η έλλειψη εξοπλισμού βασικού για τα δικά κριτήρια όπως το blind spot. Πολύ καλό αυτοκίνητο η Χ1 δεν λέω αλλα με τέτοιον πίνακα οργάνων θα έπρεπε η εταιρεία να ντρέπεται που κοροιδεύει τον κόσμο
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει για τις επιλογές του. Το αναφέρω αυτό γιατί έχω την ίδια άποψη με τον φάνη, όταν πρόκειται για επιλογή αυτοκινήτου εν έτη 2017. Ένας απο τους λόγους που δεν επέλεξα την Χ1 εκτός απο τα πανάκριβα πακέτα τεχνολογικού εξοπλισμού, είναι η έλλειψη εξοπλισμού βασικού για τα δικά κριτήρια όπως το blind spot. Πολύ καλό αυτοκίνητο η Χ1 δεν λέω αλλα με τέτοιον πίνακα οργάνων θα έπρεπε η εταιρεία να ντρέπεται που κοροιδεύει τον κόσμοΔηλαδή τι πίνακα οργάνων θα έπρεπε να εχει; δεν λείπει καποια πληροφορία και ειδικά σε συνδυασμό με το infotainment τα εχεις ολα ευανάγνωστα και όπως πρέπει.
Δηλαδή αν ειχε το ψηφιακό - οθόνη υπολογιστή όπως στο τιγκουαν ή στο 3008 θα ηταν καλύτερο αυτοκίνητο ή πιο εντυπωσιακό ως γκάτζετ;
Εξαρτάται τις προτεραιότητες και τα γούστα του καθενός αλλα δεν νομίζω οτι κανεις κοροϊδεύει κάποιον.
Δεν μπορώ να διαμαρτύρομαι οταν εχω κανει συνειδητά μια επιλογή.
Αν ήθελα γκιζμος και λοιπά κοκοψονια θα κοίταγα αλλου γιατι και οσα δίνει η bmw τα δίνει πανάκριβα και περνώντας ενα συγκεκριμένο όριο χρημάτων ακομα και η Χ1 δεν τα αξίζει.
Και το επίπεδο εξοπλισμού που είχα στο QQ τεχνολογικά πληρέστερο απο της Χ1 το λες αλλα το ταλαίπωρο ουτε την οδηγική συμπεριφορά ουτε την ποιότητα κατασκευής και κύλισης της Χ1 ειχε. Άρα φτάνεις στο σημείο να διαλέγεις προσεκτικά γιατι δυστυχως δεν μπορείς να τα εχεις ολα ! -
Και για να μιλήσουμε για την ουσία δείτε τι βρήκα στο αμερικανικό φόρουμ ....
Νέος λεβιες για τα νεα αυτόματα dct
http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... 491&page=2 -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει για τις επιλογές του. Το αναφέρω αυτό γιατί έχω την ίδια άποψη με τον φάνη, όταν πρόκειται για επιλογή αυτοκινήτου εν έτη 2017. Ένας απο τους λόγους που δεν επέλεξα την Χ1 εκτός απο τα πανάκριβα πακέτα τεχνολογικού εξοπλισμού, είναι η έλλειψη εξοπλισμού βασικού για τα δικά κριτήρια όπως το blind spot. Πολύ καλό αυτοκίνητο η Χ1 δεν λέω αλλα με τέτοιον πίνακα οργάνων θα έπρεπε η εταιρεία να ντρέπεται που κοροιδεύει τον κόσμο
Δηλαδή τι πίνακα οργάνων θα έπρεπε να εχει; δεν λείπει καποια πληροφορία και ειδικά σε συνδυασμό με το infotainment τα εχεις ολα ευανάγνωστα και όπως πρέπει.
Δηλαδή αν ειχε το ψηφιακό - οθόνη υπολογιστή όπως στο τιγκουαν ή στο 3008 θα ηταν καλύτερο αυτοκίνητο ή πιο εντυπωσιακό ως γκάτζετ;
Εξαρτάται τις προτεραιότητες και τα γούστα του καθενός αλλα δεν νομίζω οτι κανεις κοροϊδεύει κάποιον.
Δεν μπορώ να διαμαρτύρομαι οταν εχω κανει συνειδητά μια επιλογή.
Αν ήθελα γκιζμος και λοιπά κοκοψονια θα κοίταγα αλλου γιατι και οσα δίνει η bmw τα δίνει πανάκριβα και περνώντας ενα συγκεκριμένο όριο χρημάτων ακομα και η Χ1 δεν τα αξίζει.
Και το επίπεδο εξοπλισμού που είχα στο QQ τεχνολογικά πληρέστερο απο της Χ1 το λες αλλα το ταλαίπωρο ουτε την οδηγική συμπεριφορά ουτε την ποιότητα κατασκευής και κύλισης της Χ1 ειχε. Άρα φτάνεις στο σημείο να διαλέγεις προσεκτικά γιατι δυστυχως δεν μπορείς να τα εχεις ολα !Εγώ δεν μίλησα οτι δεν είναι επαρκής αλλά για premium αυτοκίνητο θα έπρεπε να δίνει βασικό η σαν επιλογή ψηφιακό πίνακα οργάνων αντε πίνακα σαν των mercedes. Για την απουσία δε του blind spot την κράζουν στην αμερική και έχουν δίκιο γιατί είναι ένα βασικό σύστημα προστασίας. Θα συμφωνήσω οτι για επιλογή αυτοκινήτου το x1 έχει προτερήματα αλλά και μειονεκτήματα, με τα οποία θα πρέπει είτε να συμβιβαστείς είτε να κοιτάξεις αλλού.
-
Ενταξει ο πινακας δειχνει ξεπερασμενος, και ειδικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Να τα λεμε ολα. Κι εχει ξανααναφερθει.
Δε χρειαζεται να ηταν απαραιτητα ψηφιακος... η υλοποιηση της Merc ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα.Βεβαια οπως σωστα ειπωθηκε ο καθενας κρινει τι τον ενδιαφερει κατα σειρα προτεραιοτητας.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναφορικά με το καντράν μη ξεχνάμε ότι η bmw πάντα είχε και διαφήμιζε minimal εφαρμογες, με όσο το δυνατό λιγότερη απόσπαση της προσοχής του οδηγού από τα οδηγικά δρώμενα. Θα ξένιζε και θα ήταν εκτός της φιλοσοφίας που έχει χτίσει ταμπλό ας πουμε σαν του 3008.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
θα έπρεπε να δίνει βασικό η σαν επιλογή ψηφιακό πίνακα οργάνωνΌταν σε καμιά πενταετία θα αρχίσουν να καίγονται οι οθόνες και θα τους ζητάνε χιλιάρικα για αντικατάσταση, θα τους δω τους χαρούμενους κατόχους με τα ψιψιψίνια και τα κοκοκοψαρα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θα έπρεπε να δίνει βασικό η σαν επιλογή ψηφιακό πίνακα οργάνων
Όταν σε καμιά πενταετία θα αρχίσουν να καίγονται οι οθόνες και θα τους ζητάνε χιλιάρικα για αντικατάσταση, θα τους δω τους χαρούμενους κατόχους με τα ψιψιψίνια και τα κοκοκοψαρα...
Μαντης; [emoji14]
Ενταξει ξερεις βεβαια οτι πια ολα τα αυτοκινητα τετοια συστηματα εχουν, ακομα και σε βασικες εκδοσεις. Και η bmw εχει infotaintment και ειναι και ακριβουτσικη στα ανταλλακτικα της.
Αρα ή κρατας αμαξι που εχεις χωρις ηλεκτρονικα, για 30 χρονια ή 'αναγκαζεσαι' να δεχτεις τα ηλεκτρονικα [emoji14]
Οσο για τη bmw, οταν προσφερει infotaintment, δε νομιζω οτι στεκει το περι μη αποσπασης προσοχης. Τουλαχιστον οχι πια.
Αμα μου ξαναπειτε για τα vw οτι εχουν συντηρητικο εσωτερικο θα σας λεω ρε οτι το κανει για να μη σου αποσπα τη προσοχη , bmwακηδες! [emoji14] [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το εσωτερικό της Χ1 και ειδικά το ταμπλώ, είναι ενα κλασσικό δείγμα οτι η ποιότητα ΔΕΝ χρειάζεται φρου-φρου.
Όταν ας πούμε δείτε απο κοντά μια πραγματικά όμορφη κοπέλα, άβαφη και χωρίς στολίδια, τί είναι αυτό που θα σας λείψει?
...τα τατουάζ, τα eyeliner, τα σκουλαρίκια και οι μάσκαρες επειδή όλες οι ''δευτερότερες'' κοπέλες τα έχουν συστηματικά πάνω τους για να προσελκύσουν τα βλέμματα?Υ.Γ. Τί μοσχαράκι ήταν αυτό ρε παιδιά στο Kozi's ??? Ακόμα το θυμάται ο ουρανίσκος μου...
-
Δεν είναι μαντεψιά. Μια οθόνη TFT είναι. Δες πόσα χρόνια αντέχουν περίπου οι οθόνες υπολογιστών και θα έχεις μια ιδέα για το πόσο θα αντέξουν κι αυτές...
-
Ελα τωρα, δηλαδη αν η bmw παρουσιασει ανανεωμενο πινακα οργανων θα πεις οτι δε σου αρεσει;
Δε μιλησε κανεις για ελλειψη ποιοτητας ομως. Αλλο το ενα αλλο το αλλο, γιατι τα μπλεκεις;Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ειναι κριτήριο αγοράς αυτοκινητου το καντράν. Ειδικά αν μιλάμε για χρώματα και εφέ και οχι για διαθέσιμη πληροφορία.
Αν υπαρχει καλοδεχούμενο αν οχι κανεις τις επιλογές σου.
Αν το δώσει μεθαύριο στάνταρ κανεις δεν θα πει οχι.
Τέτοια πράγματα το δέχεσαι ως έξτρα οχι ως χαρακτηριστικά αυτοκινητου.
Μην πάμε στο αλλο άκρο που η vw διαφημίζει το Tiguan για τα χαρακτηριστικά connectivity που εχει. Λες και πουλάει tablet ..... -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Το εσωτερικό της Χ1 και ειδικά το ταμπλώ, είναι ενα κλασσικό δείγμα οτι η ποιότητα ΔΕΝ χρειάζεται φρου-φρου.
Όταν ας πούμε δείτε απο κοντά μια πραγματικά όμορφη κοπέλα, άβαφη και χωρίς στολίδια, τί είναι αυτό που θα σας λείψει?
...τα τατουάζ, τα eyeliner, τα σκουλαρίκια και οι μάσκαρες επειδή όλες οι ''δευτερότερες'' κοπέλες τα έχουν συστηματικά πάνω τους για να προσελκύσουν τα βλέμματα?Υ.Γ. Τί μοσχαράκι ήταν αυτό ρε παιδιά στο Kozi's ??? Ακόμα το θυμάται ο ουρανίσκος μου...
++++ πολλα Βασίλη (και για τη φυσική ομορφιά και για το rib eye κοντοσούβλι)
-
++++ πολλα Βασίλη (και για τη φυσική ομορφιά και για το rib eye κοντοσούβλι)
++ και από εμένα!
(Για να πω την αλήθεια, εμένα που άρεσε περισσότερο το «απλό» κοντοσούβλι χωρίς «eyeliner, τα σκουλαρίκια …» )
BMW X1 2016