-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά ! Και εγώ πρώτο μεγάλο με αυτόματο αν και εδώ και ένα χρόνο το απλό ημιαυτόματο του 108 και το cvt στο Yaris της γυναίκας μας έχουν σώσει, άσε που ήταν υπόσχεση στον ευατο μου το αυτόματο.
Στο test drive πως σου φάνηκε το manual ;Δεν καταφερα να βρω manual βενζινη να οδηγησω. Μονο αυτοματο οδηγησα
-
Το αυτόματο πως σου φάνηκε ;
-
Καλο αλλα χωρις να εχω οδηγησει αλλο αυτοματο δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Μια, δυο φορες πατησα κατα λαθος το φρενο με το αριστερο ποδι και κοντεψα να βρεθω στο παμπριζ.........
-
Το αριστερό πόδι μαζεμένο κ λυγισμένο ώσπου να συνηθίσει!!
Εγώ έχοντας οδηγήσει κ με αυτόματο 8αρι κ με το 6αρι κ το χειροκίνητο θα έλεγα ότι μου φαίνονται όλα καλά με το 8αρι να είναι άριστο. Δεν προβληματίστηκα καθόλου με τα άλλα. Στο βενζίνης καταλαβαίνα τον κινητήρα κ άλλαζα στο χειροκίνητο κανονικά. Στο δικό μου diesel που οι στροφές είναι λιγότερες δεν ακούγεται ο κινητήρας κ μου είναι αδύνατο χωρίς αυτόματο να αλλάξω όταν πρέπει -
Όταν πήρε το hybrid η γυναίκα μου ο πωλητής ήθελε για ασφάλεια να της δέσει το πόδι.
Εγώ πλέον συνηθίσα και δεν μπερδεύομαι καθόλου. Ανακλαστικά σε καμία απότομη μανούβρα πάει να κάνει κίνηση το αριστερό αλλά απλά να σηκωθεί όχι να πατήσει κάποιο πεντάλ.
Πάντως είναι πολυ αθόρυβο μέσα το αμάξι που δύσκολα καταλαβαίνεις από τον ήχο.
Αντίθετα απέξω ακούγεται αρκετά και το βενζίνης αλλά και το πετρέλαιο. Πεζός προχθές στο Κολωνάκι είχα διπλα μου ένα διλιτρο σε το δικό σου Βασίλη και ακουγόταν αρκετά ο κινητήρας -
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά ! Και εγώ πρώτο μεγάλο με αυτόματο αν και εδώ και ένα χρόνο το απλό ημιαυτόματο του 108 και το cvt στο Yaris της γυναίκας μας έχουν σώσει, άσε που ήταν υπόσχεση στον ευατο μου το αυτόματο.
Στο test drive πως σου φάνηκε το manual ;Δεν καταφερα να βρω manual βενζινη να οδηγησω. Μονο αυτοματο οδηγησα
Ούτε το μικρό πετρέλαιο είχαν; επειδή πουλάει σίγουρα θα έχουν οπότε ζητα το για τεστ να καταλάβεις κούμπωμα και συμπλέκτη. Αυτό βγαίνει μόνο manual.
-
Σε ένα Active tourer να μπει στην εκθεση το ιδιο κανει. Το κιβωτιο που βαζουν είναι μετριο αλλα όχι να σε προβληματιζει.
-
Λοιπόν παιδιά, επειδή μάλλον το αποφάσισα και θα πω να μου βάλουν και navi στο αυτοκίνητο που θα παραλάβω, θέλω αν ρωτήσω αυτούς που έχουν βάλει το πρόσθετο Navi (όχι αυτό που παραγγέλνεις, αλλά αυτό που μπαίνει μετά) εάν όταν λειτουργεί το navi μπορεί να λειτουργεί παράλληλα και το ραδιόφωνο και να είναι συνδεδεμένο και το κινητό με Bluetooth.
-
Δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό. Μια χαρά παίζουν. Τουλάχιστον θα το βάλλουν σε καλή τιμή ;
-
Όταν πήρε το hybrid η γυναίκα μου ο πωλητής ήθελε για ασφάλεια να της δέσει το πόδι.
Εγώ πλέον συνηθίσα και δεν μπερδεύομαι καθόλου. Ανακλαστικά σε καμία απότομη μανούβρα πάει να κάνει κίνηση το αριστερό αλλά απλά να σηκωθεί όχι να πατήσει κάποιο πεντάλ.
Πάντως είναι πολυ αθόρυβο μέσα το αμάξι που δύσκολα καταλαβαίνεις από τον ήχο.
Αντίθετα απέξω ακούγεται αρκετά και το βενζίνης αλλά και το πετρέλαιο. Πεζός προχθές στο Κολωνάκι είχα διπλα μου ένα διλιτρο σε το δικό σου Βασίλη και ακουγόταν αρκετά ο κινητήραςΙσχύει ότι έξω ακούγεται! Μέσα όμως ελάχιστα. Το βενζίνης όμως μου φάνηκε ότι ακούγεται περισσότερο μάλλον επειδή ζοριζεται κ πιο πολύ. Π.χ. το diesel πηγαίνει με 100 με 1600 στροφές αν θυμάμαι καλά
-
Πιο υψηλοστροφη η βενζίνη αλλά μου κάνει εντύπωση ότι αποδίδει και από χαμηλά. Στις 3000 στροφές είσαι ήδη με 130-140
-
Πιο υψηλοστροφη η βενζίνη αλλά μου κάνει εντύπωση ότι αποδίδει και από χαμηλά. Στις 3000 στροφές είσαι ήδη με 130-140Έτσι είναι! Νομίζω ότι στα 130-140 εγώ πρέπει να έχω λίγο πάνω από 2000 στροφές. Μία στο τόσο του τα χωνω με απότομες επιταχύνσεις, για να πιάνει 4500-5000 στροφές...μην τεμπελιαζει συνέχεια!!
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Λοιπόν παιδιά, επειδή μάλλον το αποφάσισα και θα πω να μου βάλουν και navi στο αυτοκίνητο που θα παραλάβω, θέλω αν ρωτήσω αυτούς που έχουν βάλει το πρόσθετο Navi (όχι αυτό που παραγγέλνεις, αλλά αυτό που μπαίνει μετά) εάν όταν λειτουργεί το navi μπορεί να λειτουργεί παράλληλα και το ραδιόφωνο και να είναι συνδεδεμένο και το κινητό με Bluetooth....να σου απομακρύνω την απορία λοιπόν εγώ που έχω ακριβώς αυτό που λές.
Όλα λειτουργούν και ταυτοχρονα και χωρίς προβλήματα. Το navi είναι κανονικό ''κομμάτι'' του μενού του αυτοκινήτου, και συνεργάζεται αρμονικά και απροβλημάτιστα με όλο το ηχοσύστημα. Δουλεύει δηλ στο προσκήνιο ο χάρτης και στο παρασκήνιο ακούς μουσική-μιλάς μέσω bluetooth κλπ και άν θέλεις κάνεις και εναλλαγή στην οθόνη και βλέπεις ότι θέλεις εσύ. Δέν είναι δηλαδή πατέντα το navi. Είναι όπως πρέπει, σαν να είχε μπεί απο την ώρα παραγωγής. -
Βασίλη εμένα μου είχαν πει ότι άπαξ και βάλεις αυτό το navi θεωρείται σαν εργοστασιακός εξοπλισμός και επειδή ενημερώνεται το σύστημα της BMW λόγω της απαραίτητης αναβάθμισης του software το βλέπεις και σε vin analyzer. Για τσέκαρε το και εσυ να δούμε αν ισχύει αυτό.
-
...να σου απομακρύνω την απορία λοιπόν εγώ που έχω ακριβώς αυτό που λές.
Όλα λειτουργούν και ταυτοχρονα και χωρίς προβλήματα. Το navi είναι κανονικό ''κομμάτι'' του μενού του αυτοκινήτου, και συνεργάζεται αρμονικά και απροβλημάτιστα με όλο το ηχοσύστημα. Δουλεύει δηλ στο προσκήνιο ο χάρτης και στο παρασκήνιο ακούς μουσική-μιλάς μέσω bluetooth κλπ και άν θέλεις κάνεις και εναλλαγή στην οθόνη και βλέπεις ότι θέλεις εσύ. Δέν είναι δηλαδή πατέντα το navi. Είναι όπως πρέπει, σαν να είχε μπεί απο την ώρα παραγωγής.Βασίλη ήσουν κατατοπιστικότατος!
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Βασίλη ήσουν κατατοπιστικότατος!
ΕυχαριστώΝα είσαι καλά! Όσο μπορεί ο καθένας να δίνουμε όσα ξέρουμε για να βοηθήσουμε...
-
Βασίλη απαντώ εδώ γιατι για καποιο λογο δεν με αφήνει να σου στείλω pm .
To vin ειναι ο μοναδικός σειριακος αριθμός του αυτοκινητου. Τον βλέπεις στην άδεια και στη βάση του παρμπρίζ.
Τον αριθμό αυτο μπορείς να τον βάλεις σε καποιο vin decoder (γκουγκλαρε BMW vin decoder) όπου εκει βάζοντας τα τελευταία 7 ψηφία αυτού θα σου βγάζει πλήρη ταυτότητα του αυτοκινητου σου με ημερομηνία παραγωγής και αναλυτικά όλον τον εξοπλισμο του.
Κατα τα λεγόμενα του τεχνικού συμβούλου λοιπόν το navi αυτο θα εμφανιστεί στη λίστα του εξοπλισμού παρότι δεν εχει τοποθετηθεί στο εργοστάσιο. -
BMW
Corporate CommunicationsΔελτίο Τύπου 30 Μαΐου 2016
Σύστημα Πλοήγησης BMW Integrated Navigation: Μαζί σας σε κάθε προορισμό.
Κηφισιά. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη κάθε οδηγού BMW να φτάνει στον προορισμό του γρήγορα και ξεκούραστα, το BMW Group Hellas προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα το εκ των υστέρων τοποθέτησης Σύστημα Πλοήγησης BMW Integrated Navigation σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.
Με πλήρη κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, μπορεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα μοντέλα* τα οποία δεν διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό σύστημα πλοήγησης.
Ο χάρτης εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου ενώ ο ήχος παράγεται μέσω των ηχείων. Μέσω του iDrive Controller, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί και να ελέγχει τις λειτουργίες του συστήματος.
Οι χάρτες μπορούν να ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον κάτοχο online μέσω σύνδεσης USB. Για τα πρώτα 3 χρόνια η αναβάθμιση αυτή παρέχεται δωρεάν.
Με την αγορά του συστήματος πλοήγησης, υπάρχουν προεγκατεστημένοι χάρτες ενημερωμένοι έως 3 μήνες νωρίτερα.
To BMW Integrated Navigation υποστηρίζει μία ευρεία γκάμα επιπρόσθετων λειτουργιών, όπως 3D εμφάνιση χαρτών, εναλλακτικές διαδρομές καθώς και φωνητικές οδηγίες.
Η Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής ανέρχεται σε €690 και περιλαμβάνει εργασία και ΦΠΑ. *Δυνατότητα τοποθέτησης στα συγκεκριμένα μοντέλα:
BMW Σειρά 1 (F20, F21)
BMW Σειρά 2 (F22, F23, F45, F46)
BMW Σειρά 3 (F30, F31, F34)
BMW Σειρά 4 (F32, F33, F36)
BMW Σειρά 5 (F10, F11)
BMW X1 (F48)
BMW X3 (F25)
BMW X4 (F26)
-Τέλος Δελτίου Τύπου- -
Επίσης το λινκ για την ανανέωση-αγορά χαρτών είναι https://www.integrated-navigation.com/shop/login/?wicket:interface=:8:mainNavigation:country-list:15::ILinkListener::
-
Μπηκα στο μενου της Χ1 μετα την αναβαθμιση λογισμικού.
και αναφερει sthn epilog enimerosi logismikoy τον αριθμο MV-130.009.004Μια χαρα είναι το χειροκινητο κιβωτιο στην 18ι και καλυτερη καταναλωση βενζίνης από αυτοματο και λιγοτερα τελη κυκλοφορίας αφου πεφτει κατω από 120mg (119) ενώ το αυτοματο είναι στα 121.Στο test drive όμως της διλιτρης πετρελαιο το 8αρι κιβωτιο ηταν εκπληκτικο! Το 6αρι δεν ξερω...
κι εγώ στους 2 μήνες παρέλαβα και μέχρι να κλειδώσει ο εξοπλισμος σε κόκκινο αλλαξα την παραγγελία 3 φορβές.
εγώ θα αλλαζα την οσφυϊκή υποστήριξη και το Μ τιμόνι και θα έβαζα ηλιοροφή η συρόμενα πίσω καθίσματα η κάμερα οπισθοπορειας, αλλά είναι προσωπική επιλογήΓια το συστημα ειδοποιηση προσκρουσης αν ενοχλεί ο ηχος μπορειτε να επιλεξετε από το μενου να ειδοποιει αντι για νωρις που είναι ρυθμισμενο αργά.
[urlhttps://www.youtube.com/watch?v=GyISupNPiqY][/url]
Το αυτοματο παρκάρισμα στη δικια μου δεν το εχω δοκιμασει ακομα....Για μενα πολύ σημαντικο είναι το θεμα της ασφάλισης και ηθελα να συγκρινω τιμες . Εχω μικτη στην ALLIANZ επειδή την προτεινε η αντιπροσωπια με απαλλαγη 450 ευρω, στα 1200 ευρω το χρονο.
Καλοριζικη σε οσους παραλαβουν, εγω είμαι τοσο ευχαριστημένος που αν μου λέγανε ν'αλλαξω αμάξι παλι Χ1 θα έπαιρνα αλλα τη 2λιτρη πετρέλαιο (εφόσον υπηρχε λογικη στη φορολογια και στα τέλη)
BMW X1 2016