-
Παιδιά όταν πατάω το αμπραγιαζ του συμπλέκτη ακούγεται ένας θόρυβος σαν κροταλισμα όχι συνεχομενος... Όταν αφήσω το συμπλέκτη όλα καλά ... Ρουλεμάν είναι η κάτι άλλο ??Peugeot 307 1,4 16v
-
Παιδιά όταν πατάω το αμπραγιαζ του συμπλέκτη ακούγεται ένας θόρυβος σαν κροταλισμα όχι συνεχομενος... Όταν αφήσω το συμπλέκτη όλα καλά ... Ρουλεμάν είναι η κάτι άλλο ??Peugeot 307 1,4 16v
-
-
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα γράψω την απορία μου εδώ...
Όταν κινείται το αυτοκίνητο, έχοντας μέσα ταχύτητα, ακούγεται ένα βουητό, το οποίο, προφανώς λόγω των αεροδυναμικών θορύβων, ακούγεται κάτω από τα 60-70 χλμ./ώρα. Το βουητό εξαφανίζεται είτε όταν πατήσω συμπλέκτη, έχοντας μέσα ταχύτητα, είτε όταν επιλέξω νεκρά. Τί παίζει; Είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη; Εάν ναι, είναι αυτό φυσιολογικό, δεδομένου ότι το άλλαξα πριν 5 χρόνια και έχει κάνει μόνο 30.000 χιλιόμετρα;
Κάθε γνώμη πολύτιμη.
Ευχαριστώ. -
το ρουλεμαν το πετυχες αλλα οχι συμπλεκτη, απο το σαζμαν ειναι.
-
Το ίδιο μου είπε και ένας φίλος... Οπότε είμαι για κατέβασμα του κιβωτίου... Τέλεια... Να ρωτήσω τότε... Εάν δεν το επισκευάσω άμεσα, υπάρχει κάποιος κίνδυνος;
-
κατέβασμα και άνοιγμα από κάπιον που ξέρει
Είναι γνωστό πρόβλημα, το είχα και εγώ σε 307 και λίγοι τα ανοίγουν -
Εάν την επισκευή δεν την κάνω άμεσα, θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο άλλο σοβαρότερο πρόβλημα;
-
Λογικά θα επιδεινώνεται σταδιακά
Απλά τα ρουλεμάν προς το τέλος της ζωής τους ησυχάζουν -
Ευχαριστώ.
Να διευκρινήσω ότι το βουητό αυτό το ακούω όταν αφήνω το γκάζι. Να υποθέσω ότι με το γκάζι πατημένο δεν το ακούω λόγω θορύβου του κινητήρα;
Πρόβλημα ρουλεμάν Συμπλέκτη ??