-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
πεστα tirnave !!
Καποιοι εχουν vitaroφοβια ... που δεν μπορω να την καταλαβω !!
Μαλλον εσυ και εγω προς το παρον εχουμε καταλαβει οτι χωρανε οι οικογενειες μας , θα εχουμε ικανοποιητικες επιδοσεις, και δεν θα εχουμε ξοδεψει και μια τρελη περιουσια για ενα νεο , ασφαλες αυτοκινητο, ενω οι αλλες οικογενειες χρειαζονται μεγαλυτερα αυτοκινητα!Ο νοων νοειτω
Μπραβο παιδια που ειστε αρκετα πιο εξυπνοι απο εμας, που χρειαζομαστε μεγαλυτερα αυτοκινητα!
Αυτο που δεν καταλαβαινετε οι μισοι απο εδω μεσα, ειναι οτι οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες.
Μπραβο φιλε μου που εσυ βολευεσαι. Και γι'αυτο εκανες την επιλογη που εκανες. Γιατι πρεπει με ενα δηθεν εξυπνκιστικο τροπο να μειωσεις την αποψη του αλλου
Αν δεν βολευομαι εγω, πρεπει αναγκαστικα να εκανα μια λαθος, ή να ειμαι απλα υπερβολικος γιατι απλα θελω μεγαλυτερους χωρους;φιλε μου το qq εχεις?
-
Ναι london
-
Παιδια γιατι μπαίνεται σε αυτην την διαδικασία διαμαχης? Πάνω από όλα κάνουμε κουβεντα, για να ανταλλάξουμε απόψεις....
-
παιδια χαίρομαι πραγματικά για τη συζήτηση που έχουμε παρά τις διαμάχες! Με έχει βοηθήσει παρα πολύ! καταρχήν τοσο το vitara όσο και το scross τα θεωρω τουλάχιστον αξιόλογα και αποτελούν τις βασικές μου εναλακτικές! οσον αφορα τους χώρους σε όλα τα αυτοκίνητα χωράμε και σε όλα δεν χωράμε. Απλά επειδή θα έχει χρήση και στην πόλη θέλω κάποιο που να συνδυάζει το μέσο όρο. δηλαδή χώρους χωρίς να είναι θηρίο! πολλά ζητάω?
Στο Vitara το μόνο που με... στεναχώρησε είναι το μικρό παρμπριζ (ετσι τουλάχιστον το είδα με το 1.85 ύψος) και το πορτ παγκάζ (σε δεύτερο βαθμό).
Το qq είναι πιο άνετο για τα γούστα μου αλλά και ως εμφάνιση με κερδίζει περισσότερο. Για την ηλιοροφη έχετε δίκιο απλά μπήκα μέσα και μου άρεσε πολύ η έκδοση! Στην αρχή σκεφτόμουνα για 4χ4 αλλά συμβιβάζομαι πλέον και με 4χ2 λόγω τιμής αλλά φαντάζομαι και λόγω χρησιμότητας.
Αλήθεια η techna με την acenta con του qq έχουν άλλες σημαντικές διαφορές? -
Φιλε cac, επειδη κι εγω δυο μωρα εχω, θα σου ελεγα να το ξεχασεις το vitara!
Eδω περα με το QQ πεφτει ζορι! Το vitara με μικροτερους χωρους, σιγουρα δεν θα σε βολεψει.
Οπως ξαναειπα, απο χωρους δες το scross(με χωρους παρομοιους με το QQ) και οχι το vitara.
Tωρα η ηλιοροφη που περιγραφεις οντως ειναι ωραια, αλλα νομιζω βγαινει στην πολυ πολυ ακριβη εκδοση, η οποια κοστιζει τοσο, ωστε να σκεφτεις καποια πιο premium μοντελα.Plutare
Εγω δεν θα μπω, σε καμια διαμαχη , αλλα ειναι κριμα να μην εχουμε ανοιχτο μυαλο , και να ειμαστε κολλημενοι μονο σε αυτο που εχουμε επιλεξει.
το 2016 θα υπαρχει κατι νεο στην αγορα, εγω θα ειμαι κολλημενος με το vitara, και σε παρομοιο θεμα θα ειμαι υπερμαχος του? Δεν νομιζω! -
Μπες στο site που έδωσα παραπάνω και θα δεις τις διαφορές!
Δεν είναι και λίγες!
Πάντως αν θες να γλυτώσεις 1 σχεδόν χιλιάρικο μην πάρεις το connect! Τσάμπα λεφτά! Με τα μισά λεφτά παιρνεις τούμπανο με διπλάσιες δυνατότητες και λογισμικό android και ελέυθερους χάρτες και την κάμερα οπισθοπορείας. Στο connect θές 180 ευρώ κάθε 2 χρόνια, ενώ και οι 5 εφαρμογές που έχει απαιτούν συνδρομή μετά τα 2 πρώτα χρόνια χρήσης του συστήματος!!!! -
Ο χρήστης london έγραψε:
αλλα ειναι κριμα να μην εχουμε ανοιχτο μυαλο , και να ειμαστε κολλημενοι μονο σε αυτο που εχουμε επιλεξει.
το 2016 θα υπαρχει κατι νεο στην αγορα, εγω θα ειμαι κολλημενος με το vitara, και σε παρομοιο θεμα θα ειμαι υπερμαχος του? Δεν νομιζω!τα έχουμε ξεπεράσει αυτά! Εδώ πρωτοπορούμε όντας ακόμα και εναντίον των αυτοκινήτων που έχουμε επιλέξει!!!
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Plutare
Εγω δεν θα μπω, σε καμια διαμαχη , αλλα ειναι κριμα να μην εχουμε ανοιχτο μυαλο , και να ειμαστε κολλημενοι μονο σε αυτο που εχουμε επιλεξει.
το 2016 θα υπαρχει κατι νεο στην αγορα, εγω θα ειμαι κολλημενος με το vitara, και σε παρομοιο θεμα θα ειμαι υπερμαχος του? Δεν νομιζω!Ρε συ London, τι σχεση εχει το ανοιχτο μυαλο, με το παραπανω post σου, που ειχε ατακες ο νοων νοειτο και αλλα τετοια;
Εγω δεν νομιζω να ισχυριστηκα ποτε οτι πηρα υπερατου, ουτε ειμαι υπερμαχος, και εγραψα και τα καλα και τα κακα. Επιπλεον αραδιασα 3-4 αυτοκινητα, και παντα γραφοντας οτι αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, εγραψα τους λογους που ΕΓΩ εκανα την επιλογη που εκανα. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μπες στο site που έδωσα παραπάνω και θα δεις τις διαφορές!
Δεν είναι και λίγες!
Πάντως αν θες να γλυτώσεις 1 σχεδόν χιλιάρικο μην πάρεις το connect! Τσάμπα λεφτά! Με τα μισά λεφτά παιρνεις τούμπανο με διπλάσιες δυνατότητες και λογισμικό android και ελέυθερους χάρτες και την κάμερα οπισθοπορείας. Στο connect θές 180 ευρώ κάθε 2 χρόνια, ενώ και οι 5 εφαρμογές που έχει απαιτούν συνδρομή μετά τα 2 πρώτα χρόνια χρήσης του συστήματος!!!!οταν λες τούμπανο και κάμερα?
-
Επιτρέψτε μου να ξαναγράψω κι εγώ κάτι που έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα : (ευτυχώς!) υπάρχουν πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως και διαφορετικά γούστα και ανάγκες...ο καθένας, λοιπόν, τα βάζει κάτω και διαλέγει αυτό που του ταιριάζει και του αρέσει καλύτερα και είναι χαρούμενος ή δυσαρεστημένος με την επιλογή του ανάλογα με τα κριτήρια που θέτει και την εμπειρία του από το αυτοκίνητο.
Μακάρι να γράφουν όσο το δυνατόν περισσότεροι εδώ μέσα την αλήθεια για τη δική τους εμπειρία και να μοιράζονται αυτοί που γνωρίζουν τις γνώσεις τους, ώστε όλοι οι χρήστες να ωφελούνται από αυτά που διαβάζουν. Αυτό, άλλωστε, είναι και το κέρδος από ένα φόρουμ. Ακόμη και η διαφωνία μπορεί να είναι γόνιμη, εφόσον συνοδεύεται από επιχειρηματολογία! Και καμία πλακίτσα, βέβαια, χρειάζεται, γιατί δεν είμαστε ρομπότ αλλά άνθρωποι!Αυτά ως παρένθεση για τις όποιες 'διαμάχες' ξεσπούν καμιά φορά. Ευτυχώς, πάντως τις περισσότερες φορές το 'κλίμα' είναι από καλό έως άριστο και μόνο κέρδος μπορείς να έχεις διαβάζοντας τα μηνύματα. Εγώ προσωπικά, έχω μάθει πολλά που δεν ήξερα και γενικότερα για το αυτοκίνητο, αλλά και για μοντέλα από κατόχους που έγραψαν ακριβέστατες πληροφορίες για αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν ή με ενδιέφεραν και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
οταν λες τούμπανο και κάμερα?
Eννοει οτι μπορεις να βαλεις αλλο συμβατο multimedia ηχοσυστημα, και να προσθεσεις και μονος σου καμερα οπισθοπορειας, που θα συνεργαζεται με το ηχοσυστημα
-
οταν λες τούμπανο και κάμερα?
Eννοει οτι μπορεις να βαλεις αλλο συμβατο multimedia ηχοσυστημα, και να προσθεσεις και μονος σου καμερα οπισθοπορειας, που θα συνεργαζεται με το ηχοσυστημα
Υπάρχει καποιο συγκεκριμένο και αξιόπιστο που το έχει δουλέψει κάποιος και να ξέρει ότι συνεργάζεται σίγουρα ή θα πρέπει να ρισκάρω σε κάποια αγορά? Γιατί έτσι μπορεί να γλιτώνω 500 ευρ'ώ (πολύ σημαντικό) αλλά φοβάμαι μήπως τελικά πληρώσω περισσότερα
-
Πάρε πρωτα το αυτοκίνητο, γραψου στο qq forum και θα δεις πολλά links για διάφορες επιλογές και για αγορά και για τοποθέτηση.
-
Λογικά κάτι σαν τα παρακάτω, για να μπορεί να ταιριάξει στο QQ.
http://www.ebay.com/itm/AUTORADIO-DVD-GPS-NAVI-BT-ANDROID-4-4-4-Player-NISSAN-XTRAIL-QASHQAI-2014-A7052-/281595878838?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item41906c1db6Στο προηγούμενο QQ, αρκετοί έβαζαν το Witson W2 - D769
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πάρε πρωτα το αυτοκίνητο, γραψου στο qq forum και θα δεις πολλά links για διάφορες επιλογές και για αγορά και για τοποθέτηση.εχεις ένα δίκιο αλλα νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζω πριν κάνω την παραγγελία ή τη συζήτηση στα οικονομικα για την έκδοση
-
Καταρχήν ειναι επαρκέςτατο και το απλό ηχοσύστημα. Κατα δεύτερο ειναι 950 έυρω διαφορά. Ότι και να βάλεις μετά τουλάχιστον 500 ευρώ κέρδος θα έχεις.
-
Εγώ δεν προτείνω aftermarket.
Κινέζικα τουμπανα με διάφορα ακριβά παρελκόμενα, θέμα τύχης η καλή εφαρμογή στο ταμπλό και το plug and play, θέμα τύχης και η ύπαρξη ψαγμενου, έμπειρου ηλεκτρολόγου που να κάνει σωστη τοποθέτηση και σε τιμή λογική και όχι το κοστος των 15ημερων διακοπών του σε 5αστερο στην Ρόδο ...
Τα δε καλά επώνυμα είναι ακριβότερα του connectΣτάλθηκε από το SMO72HD μου
-
[quote='tirnabos26']Καλησπέρα καινουριός ειμαι στο forum αν και σας παρακολουθω χρόνια και το forum με βοήθησε πολύ κατα καιρους σε διαφορα θέματα!
Είμαι κάτοχος του νεόυ vitara gl+ diesel και είμαι φουλ ικαμοποιημένος και απο επιδώσεις και από χώρους! Εχω δύο παιδάκια και επειδη κάνω συχνά ταξίδια μπορώ να πώ ότι έχω βολέψει ένα καρότσι μία βαλίτα μεγάλη μία μικρή δύο ψηγεία και κάτι ζαρζαβατικά πολύ εύκολα οπότε το θέμα των χώρων πιστεύω ότι πάνω απο 350 λιτρα για μία οικογένεια είναι αρκετά!
καροτσι βαλιτσα μεγαλη - μικρη δυο ψυγεια και κατι ζαρζαβατικα σε 350 λιτρα!!!!!!!! Θαυμα χριστιανοι!!!!!!θαυμα!!!!!!!
-
Ο χρήστης kkatsaplias έγραψε:
Καλησπέρα καινουριός ειμαι στο forum αν και σας παρακολουθω χρόνια και το forum με βοήθησε πολύ κατα καιρους σε διαφορα θέματα!
Είμαι κάτοχος του νεόυ vitara gl+ diesel και είμαι φουλ ικαμοποιημένος και απο επιδώσεις και από χώρους! Εχω δύο παιδάκια και επειδη κάνω συχνά ταξίδια μπορώ να πώ ότι έχω βολέψει ένα καρότσι μία βαλίτα μεγάλη μία μικρή δύο ψηγεία και κάτι ζαρζαβατικά πολύ εύκολα οπότε το θέμα των χώρων πιστεύω ότι πάνω απο 350 λιτρα για μία οικογένεια είναι αρκετά!
καροτσι βαλιτσα μεγαλη - μικρη δυο ψυγεια και κατι ζαρζαβατικα σε 350 λιτρα!!!!!!!! Θαυμα χριστιανοι!!!!!!θαυμα!!!!!!!
Καταρχήν η ειρωνία σου σημαίνει αδυναμία έκφρασης! Δεύτερον δεν σου επέβαλα να το πιστέψεις! Είναι απλά τα πράγματα υπάρχουν οι φωτογραφίες οποτε είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί! Τρίτον έχει 375 λίτρα!
-
Καλησπέρα και από μενα. Νεο μέλος ειμαι,αλλα παρακολουθώ αρκετο καιρό το φορουμ.
Εδώ και καιρό διαβάζω τα νεα για το renault kadjar, Eιναι ενα αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει αρκετά και νομίζω ειναι πολυ ομορφότερο απο το QQ.To oποίο το εχω δει σε αντιπροσωπεια και ειδικά το εσωτερικό μου φάνηκε πολυ συνηθισμένο. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω εως το Σεπτέμβριο που θα έρθει για να το δω από κοντά.
Μολις βρηκα στο ιντερνετ αυτο το test drivehttp://www.autoexpress.co.uk/renault/kadjar/91704/new-renault-kadjar-2015-review
Νομιζω ότι έχει καλα του QQ (κάποια έρχονται απευθείας όπως αναφέρει το άρθρο από το εργοστάσιο της νισσαν στην Αγγλία)αλλά με πιο όμορφο περυτίλιγμα, λίγο καλύτερους χώρους, και σαφώς καλύτερο εσωτερικό, από το άχρωμο του QQ.Αν η τιμολογιακή πολιτικη της εδω αντιπροσωπειας ειναι λογική, νομίζω ότι μπορεί να κάνει καλές πωλήσεις
Επιλογη οικογεινειακού crossover-suv