-
Που το ξέρεις;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Που το ξέρεις;Astra ειχα και γενικα Opel εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου. Δεν την λες κορυφαια μαρκα αλλα ποτε δεν ειχα 'σοβαρα' προβληματα μαζι τους. Το δε τελευταιο Astra το εχω οδηγησει (1.6 εκδοση) σαν αυτοκινητο αντικαταστασης και μου αρεσε αρκετα. Καλη κυληση στον δρομο, σχεδον καθολου θορυβοι στην καμπινα, καλη ποιοτητα υλικων, πλουσια καμπινα οσο αφορα μπιχλιμπιδια, αρκετοι χωροι και 'καλουτσικες' επιδοσεις για τον κινητηρα του. Φυσικα οπως ειπα δεν ειναι η κορυφη αλλα σιγουρα για πολλους θα ειναι εφοσον δεν μπορουν ολοι να σκαρφαλωσουν πανω απο τις 30.000ε για να αγορασουν ενα αυτοκινητο.
Οσο για το Pulsar δεν το εχω οδηγησει αλλα εχω γνωστο που το εχει και λεει τα καλυτερα. Φυσικα ολοι παντα λενε τα καλυτερα για το αυτοκινητο τους (εδω το Qashqai οι ιδιοι οι πωλητες της Nissan ελεγαν πως ενα απο τα χειροτερα που εχει φτιαξει ποτε η εταιρεια αλλα δεν θα βρεις ιδιοκτητη που δεν θα λεει τα καλυτερα - ενα απλο παραδειγμα που ειναι σχετικα φρεσκο αναφερω). Απο εκει και περα δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση καποια εταιρεια να βγαλει ενα αυτοκινητο Χωρις να εχει εξετασει πρωτα το σε ποιους απευθυνεται. -
Για το QQ τα αντίθετα έχω ακούσει. Τους πωλητές να λένε τα καλύτερα και να το κράζουν οι ιδιοκτήτες.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για το QQ τα αντίθετα έχω ακούσει. Τους πωλητές να λένε τα καλύτερα και να το κράζουν οι ιδιοκτήτες.Ειχα πωλητες φιλους στην Nissan πριν κατι χρονια, ελεγαν τα χειροτερα. Κοιτα εδω μεσα τι λενε οσοι τα εχουν...
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Για το QQ τα αντίθετα έχω ακούσει. Τους πωλητές να λένε τα καλύτερα και να το κράζουν οι ιδιοκτήτες.
Ειχα πωλητες φιλους στην Nissan πριν κατι χρονια, ελεγαν τα χειροτερα. Κοιτα εδω μεσα τι λενε οσοι τα εχουν...
Ο iceman και κανά δυο άλλοι εννοεις
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ειχα πωλητες φιλους στην Nissan πριν κατι χρονια, ελεγαν τα χειροτερα. Κοιτα εδω μεσα τι λενε οσοι τα εχουν...
Ο iceman και κανά δυο άλλοι εννοεις
Δεν εχω δωσει βαση στα ονοματα βασικα.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
OK, οι πωλητές φίλοι σου λένε τα χειρότερα, οι ιδιοκτήτες τελικά τι λένε, τα καλύτερα ή τα χειρότερα; Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως δεν λένε τα καλύτερα.
-
**Off topic η συζήτηση για το QQ. Μπορεί να συνεχιστεί στο σχετικό με το QQ θέμα. **
-
Επαναφέρω το θέμα Pulsar vs Astra, μιας και το Σάββατο οδήγησα το Pulsar 1.5 diesel. Μπορώ να πω ότι από την πρώτη επαφή μου άρεσε πολύ. Οι χώροι του είναι άκρως ικανοποιητικοί, η οδηγική αίσθηση που σου δίνει είναι απλή και εύκολη, η ποιότητα των υλικών ηταν καλύτερη απ ότι ομολογουμένως περίμενα, εκμεταλευτήκαμε τα δωρεάν διόδια και πήγαμε μέχρι το Λουτράκι και η κατανάλωση ήταν εντυπωσιακά χαμηλή.
btw Επίσης άκουσα από γνωστούς μου ότι λόγω της φήμης για κούρεμα πολλοί ρίχνουν λεφτά για αγορές αυτοκινήτων, ψυγείων κλιματιστικών κτλ ώστε αν γίνει τίποτα, τουλάχιστον να τους μείνουν...
-
Ο χρήστης Thanos Maja έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα Pulsar vs Astra, μιας και το Σάββατο οδήγησα το Pulsar 1.5 diesel. Μπορώ να πω ότι από την πρώτη επαφή μου άρεσε πολύ. Οι χώροι του είναι άκρως ικανοποιητικοί, η οδηγική αίσθηση που σου δίνει είναι απλή και εύκολη, η ποιότητα των υλικών ηταν καλύτερη απ ότι ομολογουμένως περίμενα, εκμεταλευτήκαμε τα δωρεάν διόδια και πήγαμε μέχρι το Λουτράκι και η κατανάλωση ήταν εντυπωσιακά χαμηλή.btw Επίσης άκουσα από γνωστούς μου ότι λόγω της φήμης για κούρεμα πολλοί ρίχνουν λεφτά για αγορές αυτοκινήτων, ψυγείων κλιματιστικών κτλ ώστε αν γίνει τίποτα, τουλάχιστον να τους μείνουν...
Γιατι γίνεται να αγοράσεις αυτοκίνητο με πιστωτική;
-
Μεταφορά χρημάτων μέσω web banking.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεταφορά χρημάτων μέσω web banking.Nokia 730 & Tapatalk
Διαόλου πραματα
-
Εμενα φιλος σε Πειραιως πηγε να κανει μεταφορα χρηματων μεσω ebanking και τον τοπαρε στα 60ε. Μονο με την χρεωστικη και την πιστωτικη σε καταστηματα αγοραζει χωρις οριο (η χρεωστικη εχει το οριο που ειχε παντα αυτος δλδ στα 600ε).
Αγορά Νέου Αυτοκινήτου: Pulsar VS Astra