-
Τελικά ο καθένας οπως την βρίσκει.
Πάντως απο οπως περιγράφεις την συμπεριφορά των δυο μοντέλων το μεγαλύτερο ποσοστό αναγνωστών θα συμπέρανε ανωτερότητα του φιέστα. -
Ετη φωτός μπροστά το Φιέστα. Το Κoρσα έγινε αυτοκίνητο από τότε που έβαλαν μπλοκέ. Χωρίς αυτό είναι άστριφτο.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τελικά ο καθένας οπως την βρίσκει.
Πάντως απο οπως περιγράφεις την συμπεριφορά των δυο μοντέλων το μεγαλύτερο ποσοστό αναγνωστών θα συμπέρανε ανωτερότητα του φιέστα.Μην ξεχνας ομως πως πχ ο 'τυπικος' κοσμος οδηγαει πισωκουνα μια φορα και ποτε ξανα ειτε επειδη φοβαται ειτε επειδη δεν του αρεσει η συμπεριφορα ειτε χιλια δυο. Στο τελος εχει να κανει παντα το ΤΙ θελεις και το ΤΙ ζητας απο ενα αυτοκινητο. Θελεις κατι ηρεμο που δεν θα σε προδωσει ποτε, θα κανει οτι του λες και θα εχει 'νορμαλ' επιδοσεις η θελεις καποιο που θα παιζεις μαζι του και εκεινο μαζι σου, θα ειναι καλως η κακως επικυνδινο αν κανεις μαμακια και θα εχει 'καλες' επιδοσεις?
Πιστευω πως το καθε μοντελο αυτοκινητου εχει το δικο του target group, αυτο ειναι ολο. -
Η εντύπωση μου πάντως, πάντα βαση αναγωγης απο τις απλές εκδόσεις όσο αφορά προσωπική εμπειρία και reviews όσο αφορά τα st/Opc , ειναι ότι αυτό με το οποίο παίζεις ειναι το φορντ, το οπελ απλώς παει γρηγορότερα στις ευθείες.
-
Η εντύπωση μου πάντως, πάντα βαση αναγωγης απο τις απλές εκδόσεις όσο αφορά προσωπική εμπειρία και reviews όσο αφορά τα st/Opc , ειναι ότι αυτό με το οποίο παίζεις ειναι το φορντ, το οπελ απλώς παει γρηγορότερα στις ευθείες.Καλως η κακως και πιο γρηγορο ειναι και πιο παιχνιδιαρικο, αναφερομαι φυσικα στα παλια OPC και ST και οχι στα νεα που βγηκαν προσφατα. Απο τα νεα το ST ειναι περιπου το ιδιο γρηγορο με το Corsa OPC, εχει αρκετα πιο 'ευεξαπτο' κινητρα απο το προηγουμενο μοντελ και αρκετα παιχνιδιαρικο οποτε αναμεσα σε αυτα τα δυο θα το σκεφτομουν αρκετα περισσοτερο (φυσικα δεν τα εχω οδηγησει οποτε μετα αφοτου τα οδηγουσα θα εβγαζα πορισμα).
-
Να σου πω την αληθεια μου και το OPC υπαρχει στο μυαλο μου απλος ειναι 1.600 και πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερες καταναλωσεις + οτι υπαρχει ο παραγοντας μπαμπας... Αλλιως του λες θελω ενα 1.000ρακι και αλλιως ενα 1.6000ρακι... Σαφως θελω σβελταδα και παιχνιδια ομως να εξερεσεις τον παραγοντα μπαμπας παλι θα προτειμουσα το fiesta εχω διαβασει οτι εχει αψογο τιμονι και γενικα πολυ καλο στησιμο στο δρομο μπορω να τολμησω να πω και το καλυτερο στην κατηγορια του (παντα απο οσα διαβασω εμπειρια δεν εχω απο κανενα απο τα δυο αμαξια μπορει να ειμαι και λαθος γιαφτω εχω ανοιξει και το θεμα αυτο)
-
Να υπόθεσω απο το nick ότι σε λένε Μάκη και είσαι 18 χρόνων.
Σιγά μην σου πάρει για πρώτο αυτοκίνητο ο πατέρας σου το Opc,ηρεμησε λίγο. -
Χαχα μεσα σε ολα εχεις πεσει... Γιαφτο το ειπα αλλα και παλι το fiesta καλυτερο μου φενετε...
-
Και μένα.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Η εντύπωση μου πάντως, πάντα βαση αναγωγης απο τις απλές εκδόσεις όσο αφορά προσωπική εμπειρία και reviews όσο αφορά τα st/Opc , ειναι ότι αυτό με το οποίο παίζεις ειναι το φορντ, το οπελ απλώς παει γρηγορότερα στις ευθείες.
Καλως η κακως και πιο γρηγορο ειναι και πιο παιχνιδιαρικο, αναφερομαι φυσικα στα παλια OPC και ST και οχι στα νεα που βγηκαν προσφατα. Απο τα νεα το ST ειναι περιπου το ιδιο γρηγορο με το Corsa OPC, εχει αρκετα πιο 'ευεξαπτο' κινητρα απο το προηγουμενο μοντελ και αρκετα παιχνιδιαρικο οποτε αναμεσα σε αυτα τα δυο θα το σκεφτομουν αρκετα περισσοτερο (φυσικα δεν τα εχω οδηγησει οποτε μετα αφοτου τα οδηγουσα θα εβγαζα πορισμα).
Δεν ισχύει το Bold. Όπως και να έχει, τέτοια αυτοκίνητα δεν κάνουν για νέο οδηγό 18 ετών.
-
Αυτό το είπαμε.
-
Το fiesta τελικα θα κανει για τη χρηση που το θελω ?? Αμα ειναι να ξεκινησω μπας και να τον πατερα μου ή να κοιταξω κατι αλλο ??
-
Οποιοδηποτε αμαξι θα κανει για την χρηση που το θελεις. Οσο για το οτι το OPC ειναι πολυ για νεο οδηγο εμενα το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν ενα RX7 μεταχειρισμενο και ομως ακομα εδω ειμαι 16 χρονια μετα
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Οποιοδηποτε αμαξι θα κανει για την χρηση που το θελεις. Οσο για το οτι το OPC ειναι πολυ για νεο οδηγο εμενα το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν ενα RX7 μεταχειρισμενο και ομως ακομα εδω ειμαι 16 χρονια μεταΚαι το rx7?
-
Οποιοδηποτε αμαξι θα κανει για την χρηση που το θελεις. Οσο για το οτι το OPC ειναι πολυ για νεο οδηγο εμενα το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν ενα RX7 μεταχειρισμενο και ομως ακομα εδω ειμαι 16 χρονια μετα
Και το rx7?
Το πουλησα λιγο πριν χρειαστει να αλλαξω μοτερ 6 μηνες μετα.....Βεβαια δεν ξερω αν ζει ακομα
Αγορα πρωτου αυτοκινητου