-
Γειά σε όλους.
Αναζητώ μεταχειρισμένο όχημα αποκλειστικά 5θυρο, βενζίνη, 1600cc όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο.
Σαν πρώτες σκέψεις υπάρχει το Audi A3, Ford Focus ίσως και Opel Astra.
Εμφανισιακά τρελένομαι με το Α3 αλλά φοβάμαι τον fsi και με προβληματίζει το ότι στα λεφτα που δίνω παίρνω μοντέλο του 2007, ενώ στα άλλα φτάνω του 2010.
Από ιδιώτη δεν μπορώ να πάρω καθώς δεν έχω τόσα μετρητά, οπότε με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω και γνώμες για εμπόρους.
Μπήτρος και Χαιρετάκης έχουν τα αυτοκίνητα που έχω δει.Ενδεικτικά παραθέτω:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6342094/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6081240/ -
Γειά σε όλους.
Αναζητώ μεταχειρισμένο όχημα αποκλειστικά 5θυρο, βενζίνη, 1600cc όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο.
Εμφανισιακά τρελένομαι με το Α3 αλλά φοβάμαι τον fsi και με προβληματίζει το ότι στα λεφτα που δίνω παίρνω μοντέλο του 2007, ενώ στα άλλα φτάνω του 2010.
Από ιδιώτη δεν μπορώ να πάρω καθώς δεν έχω τόσα μετρητά, οπότε με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω και γνώμες για εμπόρους.
Γειά σε όλους.
Καλά ρε παιδιά, με υποχρεώσατε.
-
Θα επέλεγα το Α3 επειδή μου αρέσει περισσότερο ενώ τα άλλα δύο είναι αδιάφορα εξωτερικά.Δεν τα γνωρίζω όμως τα μοντέλα εκείνων των ετών.Είσαι απόλυτος μεταξύ αυτών των τριών ή θα κοιτούσες και κάποιο άλλο(auris,golf,leon);
Ρίξε μια ματιά μήπως αλιεύσεις κάποια ενδιαφέρουσα πληροφορία εδώ , εδώ ή και εδώ
Ο Χαιρετάκης έχει καλή φήμη,έχουν ειπωθεί θετικά πράγματα γι'αυτόν στο forum.Για τον Μπήτρο δε θα έλεγα το ίδιο.
Βέβαια ο δεύτερος έχει τη μισή Λαμπράκη δική του ενώ ο άλλος έχει προς πώληση καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα όλα κι όλα. -
Για maravelis cars τι άποψη υπάρχει;
-
όποιο αυτοκίνητο και αν επιλέξεις,πάρτο απο ιδιώτη,καθώς θα το βρείς σε καλύτερη τιμή αφού δεν υπάρχει το κέρδος του μαντρά!
έμπορος και τιμιότητα συνήθως δεν πάνε μαζί. -
εχω βρεί ενα auris 1.33 2010, 8400€ στην toyota στο σταυρό. 47000χλμ.
Τι λέτε;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6420173/ -
Ψαχτο γιατι καποια auris το καινε το λαδακι τους.
-
Σχετικά με Fiat Bravo τι άποψη έχεις? Εγώ θα έβαζα στην εξίσωση Mazda 3 (μάλλον ακριβό και δυσεύρετο), Kia Ceed και Huyndai i30 (απο αυτά βλέπω πολλά που έχουν προέλθει απο εταιρείες ενοικιασης, οπότε προσοχη)
-
παιδες για volvo s40 1.8 10ετιας με 40.000km που το βρισω 6000ρικα απο ιδιωτη τι λετε???
-
Peugeot 307 μονο facelift για να εισαι οκ απο βλαβες.
το πηρα στην αδερφή μου και το εχω καταχαρει σαν αγορα και πολυ λιγοτερα λεφτα απο οσα λες -
Ο χρήστης kkatsaplias έγραψε:
παιδες για volvo s40 1.8 10ετιας με 40.000km που το βρισω 6000ρικα απο ιδιωτη τι λετε???Μια χαρα.......αστρωτο θα το παρεις!
Απο κανα παππου;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
παιδες για volvo s40 1.8 10ετιας με 40.000km που το βρισω 6000ρικα απο ιδιωτη τι λετε???
Μια χαρα.......αστρωτο θα το παρεις!
Απο κανα παππου;;;Ναι, απο ανθρωπο μεγαλης ηλικιας που το αγορασε, αλλα το εγγεφαλικο (κριμα ) τον προλαβε και δεν το κυκλοφορησε πολυ . Αυτο που με κανει να το σκεφτομαι ειναι η δεκαετια που εχει ηδη επανω του και οι πιθανες βλαβες που θα αρχισει να βγαζει και το τι θα καιει αν και περισοτερο για εκτος πολης το θελω......
-
Μια χαρα.......αστρωτο θα το παρεις!
Απο κανα παππου;;;Ναι, απο ανθρωπο μεγαλης ηλικιας που το αγορασε, αλλα το εγγεφαλικο (κριμα ) τον προλαβε και δεν το κυκλοφορησε πολυ . Αυτο που με κανει να το σκεφτομαι ειναι η δεκαετια που εχει ηδη επανω του και οι πιθανες βλαβες που θα αρχισει να βγαζει και το τι θα καιει αν και περισοτερο για εκτος πολης το θελω......
Η 10ετία γιατί σε προβληματίζει; Τα χιλιόμετρα παίζουν ρόλο περισσότερο.
-
Και ο χρόνος είναι σημαντικός παράγοντας. Ενα αμάξι που προφανώς είναι σε ακινησία δεν σημαίνει οτι είναι και καλό επειδή έχει λιγα χιλιόμετρα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και ο χρόνος είναι σημαντικός παράγοντας. Ενα αμάξι που προφανώς είναι σε ακινησία δεν σημαίνει οτι είναι και καλό επειδή έχει λιγα χιλιόμετρα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Αν είναι σε ακινησία εντάξει, εκεί υπάρχει κάποιο θέμα. Από την άλλη έχω συγγενή που έχει μία corolla. Αυτός μένει στο εξωτερικό και τη βάζει σε γκαράζ για 10 μήνες και την κυκλοφορεί 2 μήνες το καλοκαίρι. Έχει 5 χρόνια που την αγόρασε μεταχειρισμένη και δεν έχει πρόβλημα. Μόνον τους πόλους από τη μπαταρία βγάζει και όποτε έρχεται Ελλάδα αλλάζει τα λάδια. Δεν τη δίνει σε εμένα να του τη ξεμπουκώνω όσο είναι εκτός Ελλάδας
-
το αυτοκινητο μια χαρα τα χιλιομετρα πραγματικα και λιγα ειναι , δισταζω μονο γιατι προοριζεται για οικογενεια με μικρα παιδια σαν πρωτο για μεγαλα ταξιδια αλλα ειναι πλεον δεκαετιας και τα χρονια σιγα σιγα δεν θα κρυβονται....σε πεντε χρονια θα ειναι πολυ πισω σε συστηματα ασφαλειας και λογοκα θα βγαζει πολλες βλαβες....
-
το αυτοκινητο μια χαρα τα χιλιομετρα πραγματικα και λιγα ειναι , δισταζω μονο γιατι προοριζεται για οικογενεια με μικρα παιδια σαν πρωτο για μεγαλα ταξιδια αλλα ειναι πλεον δεκαετιας και τα χρονια σιγα σιγα δεν θα κρυβονται....σε πεντε χρονια θα ειναι πολυ πισω σε συστηματα ασφαλειας και λογοκα θα βγαζει πολλες βλαβες....Ισως να μην εχει esp και να εχει εως 4 αεροσακους .......ε,δεν εγινε ξαφνικα και επικυνδινο για τα ταξιδια σου!
Οι βλαβες εχουν να κανουν με τα χλμ και την εταιρια καθαρα.Αυτο δεν εχει χλμ και η volvo δεν φημιζεται για την αναξιοπιστια της
Θα ηθελες ενα 5ετιας με 100Κ χλμ αντι 10ετιας με 40Κ χλμ;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το αυτοκινητο μια χαρα τα χιλιομετρα πραγματικα και λιγα ειναι , δισταζω μονο γιατι προοριζεται για οικογενεια με μικρα παιδια σαν πρωτο για μεγαλα ταξιδια αλλα ειναι πλεον δεκαετιας και τα χρονια σιγα σιγα δεν θα κρυβονται....σε πεντε χρονια θα ειναι πολυ πισω σε συστηματα ασφαλειας και λογοκα θα βγαζει πολλες βλαβες....
Ισως να μην εχει esp και να εχει εως 4 αεροσακους .......ε,δεν εγινε ξαφνικα και επικυνδινο για τα ταξιδια σου!
Οι βλαβες εχουν να κανουν με τα χλμ και την εταιρια καθαρα.Αυτο δεν εχει χλμ και η volvo δεν φημιζεται για την αναξιοπιστια της
Θα ηθελες ενα 5ετιας με 100Κ χλμ αντι 10ετιας με 40Κ χλμ;;;;;Μην ξεχνάς ότι τα Volvo ήταν ανέκαθεν μπροστά σε παθητική ασφάλεια..
Επιλογη μεταχειρισμένου 5Θυρου με 6000-8000€. Βοήθεια!!!!!!