-
FAT32 σε Windows 10 μόνο από την κονσόλα. To UI δεν υποστηρίζει. Μόνο ex-fat
-
@fantom34 Θα εχω υπ οψη μου την συμβουλη σου. Το στικακι που κλαταρε ηταν original FAT 32. Δεν το σκεφτηκα να το ξαναφορμαρω μπας και αποφυγω το reset. Το φορμαρισμα το κανω με Fat32 formatter.
@dimitriscsd Το στικακι που παιζει τωρα χωρις προβλημα ειναι ενα ADATA 64Gb που ηρθε σε exFat και το φορμαρισα σε FAT32 με το παραπανω Formatter σε Win 7. Σε exFat δεν το δεχοταν.
-
Το CRV του 2018 που έβγαινε diesel πόσα άλογα ήταν; Έχει κάτι αγγελίες στο car που γράφουν 1600 160 άλογα. Σε σελίδες βλέπω κάτι για 120 άλογα. Τι ισχύει;
Τι έλεγε σαν μοτέρ αυτό;
Πολύ ωραίο εργαλείο πάντως το CRV...
-
O 1,6 diesel της Honda κάποια στιγμή είχε βγει και σε έκδοση με 160 άλογα. Τώρα σε πια αυτοκίνητα μπήκε...
-
RScenic wrote:
Λοιπον, απ οτι φαινεται λυθηκε το προβλημα και απεφυγα το 'ταξιδι' στην αντιπροσωπεια. Το return to factory settings ηταν ικανο να κανει το συστημα να δει το στικακι αλλα μετα το ξαναεχανε. Δοκιμασα διαφορα στικακια, παλια και του κουτιου αλλα δεν εβλεπε κανενα. Το λαθος μου ηταν οτι μετα απο καθε φορα που δοκιμαζα ενα στικακι και εβγαζε no USB device connected επρεπε να κανω reset και μετα να δοκιμασω το επομενο στικακι. Ετσι και εκανα, με αποτελεσμα ενα καινουριο επωνυμο στικακι να λειτουργει εδω και 10 μερες χωρις προβλημα. Βεβαια, για καθε ενδεχομενο, θα περιμενω ακομα καποιο διαστημα πριν αρχισω να εγκαθιστω εφαρμογες. Ευχομαι να πανε ολα καλα.
Την επόμενη φορά που κάνεις format στο στικάκι, να το κανεις με αλλο υπολογιστή...και να δεις πιο format υποστηρίζει καλύτερα το σύστημα σου ..δεν έπρεπε να κανεις reset στο σύστημα...απο το στικάκι ξεκινάμε και τα πατατο-windows αλλα δεν σε πρόλαβα (αν δεν του πολυ αρέσει το ntfs κάντο fat32)
Να αναφερω πως απο την στιγμη που εβγαλε 'no USB device connected' δεν δεχοταν κανενα στικακι, ουτε καινουριο. Μονο με reset ξεκλειδωνε. Που σημαινει οτι και να ξαναφορμαριζα το στικακι δεν θα το δεχοταν αν δεν το εκανα reset to f/s.
@dimitriscsd Ο 1,6D κυκλοφορησε σε μπροστοκινητο με 120PS και AWD με 160PS διπλότουρμπο. Πραγματικα το 160ρι (που εχω εγω) παει σφαιρα παρα τα κιλα του.
-
Κατάλαβα. 160 άλογα ακούγεται αρκετά καλα. Τι ροπή βγάζει σε Nm? Πρέπει να είναι δυνατό.
Απ' ότι βλέπω και στα βίντεο στου 18 η οθόνη πρέπει να αλλάζει και πιο εύκολα γιατί φαίνεται να έχει πιο universal σχήμα.
Με led φώτα και μια καλύτερη οθόνη που να έχει Android auto μου φαίνεται πως είναι εκπληκτικό σύνολο το 2018 awd diesel
-
Κατάλαβα. 160 άλογα ακούγεται αρκετά καλα. Τι ροπή βγάζει σε Nm? Πρέπει να είναι δυνατό.
Απ' ότι βλέπω και στα βίντεο στου 18 η οθόνη πρέπει να αλλάζει και πιο εύκολα γιατί φαίνεται να έχει πιο universal σχήμα.
Με led φώτα και μια καλύτερη οθόνη που να έχει Android auto μου φαίνεται πως είναι εκπληκτικό σύνολο το 2018 awd diesel
Δημητρη, το συγκεκριμενο ηταν το διπλοτουρμπινο μοτερ στα 1600 κ.εκ.
Εβγαινε με νομιζω 350+ΝΜ ροπης.. γενικα ειχε δυναμη αποτι ειχα διαβασει..
-
Μάλιστα! Ακούγεται σαν φοβερό όχημα, ειδικά με τιμή μεταχειρισμένου!
Τυχεροί όσοι τα πρόλαβαν! Είναι και euro 6!
-
https://www.autoevolution.com/cars/honda-cr-v-2014.html#aeng_honda-cr-v-2014-16-i-dtec-6mt-awd-120-hp
Η μονη διαφορα που βρισκω στα specs του AWD Diesel ειναι τα καυσαερια που στην πραγματικοτητα ειναι 129g/km.
Δεν ξερω αν το συγκεκριμενο βρισκεται ευκολα στην αγορα σαν μεταχειρισμενο, επειδη λογω της ψηλης τιμης που το εδινε ο Σ (περιπου 36.500Ε) δεν πουλησε πολλα (οπως το Qasqai πχ).και απο την αλλη (απ οτι διαβαζω, εγω δεν μπορω να μιλησω γιατι το εχω 1,5 χρονο) δεν εβγαλε προβληματα. Μονο τελευταιο χρονο λογω υπαρχοντος στοκ και λογω τηε αναμενομενης ελευσης του καινουριου μοντελου, το εδωσε σε προσφορα 5 χιλιαρικα κατω οποτε τσιμπησα ενα, το τελευταιο μαλλον.
Οσο για το infotainement δεν θελω να το συζητησω γιατι θα χαλαστω.. Android αρχαιο 4.0.4 και 'κλειδωμενο' απο τη μανα του ωστε να μην μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες. Ευτυχως το XDA developers να ειναι καλα που μας καθοδηγησε στο ξεκλειδωμα του.
Τελευταια εκει γινονταν καποιες προσπαθειες για αντικατασταση του με ενα συγχρονο Android (κινεζικο φυσικα) με ολα τα καλουδια, ειτε με τις ιδιες διαστασεις οθονης, ειτε με 10ρα, αφαιρωντας ομως και την μικρη οθονη που εχει πιο ψηλα. Δεν ξερω τι απεγινε με το εγχειρημα, παντως τα μηχανακια αυτα ηταν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο. -
Ωραίος! Πολύ καλή επιλογή! Εύχομαι να σε πετύχω κάποια στιγμή Καβάλα να το θαυμάσω κι από κοντά!
Μου αρέσει που έχει και 17άρα ζάντα και πιστεύω βάζοντας ένα λίγο πιο ικανό ελαστικό από καθαρό δρόμου, θα μπορεί να τα καταφέρει και λίγο εκτός! Ποια η γνώμη σου για το σύστημα 4κίνησης; Το χρησιμοποιείς;
Για την οθόνη έτσι λίγο που κοίταξα, υπάρχουν κάποια bolt on replacements.
-
Μου αρέσει που έχει και 17άρα ζάντα και πιστεύω βάζοντας ένα λίγο πιο ικανό ελαστικό από καθαρό δρόμου, θα μπορεί να τα καταφέρει και λίγο εκτός! Ποια η γνώμη σου για το σύστημα 4κίνησης; Το χρησιμοποιείς;
Απο τα λιγα που εχω διαβασει και τα λιγα βιντεο που εχω στο ιντερνετ για το συστημα τετρακινησης, θα ελεγα δεν ειναι το καλυτερο στην αγορα.. απεναντιας.. σε διαφορα τεστ με rollers απλα δεν ξεκολλαει με τιποτα.. απο τα χειροτερα σε συγκριση με xDrive, Quattro, κ.α.
-
dimitriscsd wrote:
Απο τα λιγα που εχω διαβασει και τα λιγα βιντεο που εχω στο ιντερνετ για το συστημα τετρακινησης, θα ελεγα δεν ειναι το καλυτερο στην αγορα.. απεναντιας.. σε διαφορα τεστ με rollers απλα δεν ξεκολλαει με τιποτα.. απο τα χειροτερα σε συγκριση με xDrive, Quattro, κ.α.
Στα παλαιότερης γενιάς CRV σίγουρα είχε θέματα. Νομίζω όμως πως από το 16 και μετά έγιναν ουσιαστικές αλλαγές. Έχεις κάποιο τέτοιο βίντεο που δυσκολεύεται εύκαιρο;
-
Στα παλαιότερης γενιάς CRV σίγουρα είχε θέματα. Νομίζω όμως πως από το 16 και μετά έγιναν ουσιαστικές αλλαγές. Έχεις κάποιο τέτοιο βίντεο που δυσκολεύεται εύκαιρο;
Εχεις απολυτο δικιο Δημητρη.. Δεν το ειχα ψαξει τελευταια.. Οντως βελτιωθηκε η κατασταση.. το παλιο απογοητευση οπως θα δεις..
-
Ωραίος! Πολύ καλή επιλογή! Εύχομαι να σε πετύχω κάποια στιγμή Καβάλα να το θαυμάσω κι από κοντά!
Για την οθόνη έτσι λίγο που κοίταξα, υπάρχουν κάποια bolt on replacements.
Δημητρη εχεις καμμια σχεση με Καβαλα και ερχεσαι η εδω μενεις? Ευχαριστως να το 'θαυμασεις' απο κοντα αν και δεν νομιζω οτι του αξιζει θαυμασμος. Απλα ειναι ενα Honda, καλοκατασκευασμενο οπως ολα τα Γιαπωνεζικα αυτοκινητα. Ουτε νομιζω οτι εχει να επειδειξει κατι 'αξιοθαυμαστο' εκτος απο τον ικανο κινητηρα και τους αρκετους χωρους, για την κατηγορια του, που ειναι και οι δυο λογοι που το αγορασα. Υπαρχουν αλλα στην κατηγορια του πιο πλουσια και πιο συγχρονα, χωρις ομως τα δυο πλεονεκτηματα που ανεφερα.
Σαν παλιοτερος ιδιοκτητης καθαροαιμων AWD (Suzuki Samurai, Daihatsu Ferosa, Suzuki Vitara Diesel 2.0) που εκτος απο τετρακινηση κατ επιλογην διεθεταν και αργα, τι να πω για το CRV. Η επιλογη του ηταν μονοδρομος αφου τα καθαροαιμα 4Χ4 που κυκλοφορουν πια ειναι ελαχιστα και με μεγαλου κυβισμου κινητηρες. Δεν το εχω δοκιμασει σε εκτος δρομου κινηση για να μην..απογοητευτω!! Επελεξα απλα το AWD για να με παει καμμια φορα στη δουλεια εαν χιονισει..Εκ των προτερων δεν εχω απαιτησεις σε τετοιου ειδους κινηση.
Το λαστιχο που φοραει απο τη μανα του ειναι M+S και οπως ειπαν καποιοι σε προηγουμενα posts και διαπιστωσα και μονος μου, τα παει καλα σε βροχη/χιονι. Εμενα 'μου εχει μπει' να φορεσω 19ρα ζαντα, (πραγμα που θα το κανω για το look), καποια στιγμη, αφου δεν με ενδιαφερει η εκτος δρομου κινηση. Πιθανοτατα θα σκληρυνει αλλα η σταθεροτητα του θα βελτιωθει αρκετα, απ οτι διαβαζω σε αλλα forums που το φορεσαν. Μπορει να μετανοιωσω στο τελος αλλα αμα δεν το δοκιμασω 'θα σκασω'
Οσο για τα links σου με τα ιinfotainments, για το μεν πρωτο δεν φαινεται η εγκατασταση του στο αυτοκινητο, το δε δευτερο δεν ειναι για το δικο μου μοντελο (2015) αφου το ταμπλω του ειναι διαφορετικο. Οταν καποιος ψαχτει για να το αλλαξει πρεπει να σιγουρευτει οπωσηποτε 100% οτι ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο Ευρωπης 2015-2018. Το τελευταιο facelift εφαρμοστηκε απο 2015 εως το 2018 που σταματησε και το diesel στο CRV. -
Καβαλιώτης είμαι αλλά πλέον μένω Ηράκλειο Κρήτης λόγω της κοπέλας μου (με έφαγε και μένα ο Μινώταυρος!)
Έρχομαι όμως τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο και ειδικά καλοκαίρι κάθομαι αρκετά
Σίγουρα δεν είναι πολυτελές σαν κάποια άλλα, εμένα πάντως μου φαίνεται αρκετά επιβλητικό. Έκανα και τεστ του 2019 όταν έψαχνα να αγοράσω και μου άρεσε πολύ.
Καλά σίγουρα δε θα κάνει ότι κάνει ένα body on frame 4χ4. Αρκεί να μπορεί να πατήσει κανένα χωματόδρομο με καμιά χωνευτή πέτρα, χιόνι και άμμο σε καμιά παραλία. Εμένα θα με ικανοποιούσαν αυτά!
Σχετικά με την οθόνη, η πιο παλιά η τετράγωνη σίγουρα έχει ακόμα πιο πολλές επιλογές!
Όσο για τις ζάντες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εμένα οι τεράστιες ζάντες και το πολύ μικρό προφίλ σε SUV, και μάλιστα AWD μου φαίνεται παράταιρο!
-
Χαχαχα..πιο μακρυα απο εκει που πηγες δεν εχει..περα απο 'κει 'ξωτερικο..
Του 2019 εκανες τεστ? Το τελειως τελευταιο μοντελο δηλαδη? Το βενζινοκινητο?
Οσο για τον χωματοδρομο τι να πω..Για να παω στη δουλεια μου περναω εναν χωματοδρωμο 600μ με φυτεμενες πετρες. Συμπερασμα? Θα το ηθελα ψηλοτερο, 16cm εχουν πολλα αυτοκινητα δρομου..
Ζαντες χαμηλου προφιλ γενικοτερα τις βλεπω και μου αρεσουν οπως και ν'αχει. Τα τζιπ δεν τα συμπαθω αλλα εκει που μενω και στις διαδρομες που κανω χρειαζεται αναγκαστικα, -
Χαχαχα... Ήμουν και 4.5 χρόνια Αγγλία για δουλειά. Γύρισα το 2018. Οπότε πήγα και πιο μακρυά
Ναι του 19 οδήγησα. Το τελευταίο δηλαδή, πριν το facelift που μόλις κάνανε για το 20. Βενζίνη αυτόματο AWD έκδοση Elegance.
Μάλιστα ο πωλητής ήταν γνωστός γνωστού και τρελαμένος με τα αμάξια οπότε μετά την δική μου πολιτισμένη βόλτα, το πήρε αυτός για μια... όχι και τόσο πολιτισμένη!
Με εντυπωσίασαν τα κρατήματα, η αίσθηση του εσωτερικού και οι χώροι. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από SUV!
Μοναδικό μελανό σημείο η οθόνη (πραγματικά πρέπει να αλλάξουν επιτέλους όλο το σύστημα στα Honda) και η τιμή του. Αν και είχε αρκετό εξοπλισμό, δεν είχε όσο το Focus στο οποίο κατέληξα και ήταν και πιο ακριβό! Νομίζω 38 χιλιάρικα χωρίς δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με τα έξτρα που θέλεις. Όπως είναι και σε όποιον αρέσει!
Θεωρώ πως το value που θα έχει ως (ελαφρώς) μεταχειρισμένο θα είναι πολύ καλύτερο. Άνετα θα το σκεφτόμουν για 2ο αν δεν υπήρχε ανάγκη το 2ο να είναι μικρό και ευέλικτο (το πρώτο είναι focus SW).
-
Παντως δεν ξερω αν θα αγοραζα βενζινη καποια στιγμη, ισως και ναι αλλα οπως λες 'πολλα τα λεφτα Αρη', ο ανταγωνισμος ειναι χαμηλοτερα σε τιμη και ψηλοτερα σε εξοπλισμο. Ασε τα τελη κυκλοφοριας που θεωρω κοροιδια τοσα λεφτα. Μια χαρα ειμαι στα 154Ε. Ουτε αυτο που εχω θα αγοραζα στα 36500Ε που ειχε πριν, με αυτο τον φτωχο και ψιλοξεπερασμενο εξοπλισμο, αλλα στα 31500 συμφωνησα να το παρω. Πριν κανα δυο χρονια ημουν ετοιμος να τσιμπησω ενα εισαγωγης απο Ελβετια με 33000 χλμ, φουλ εξτρα, δερματα, πανοραμικη οροφη κλπ αλλα δεν το προλαβα. Οπως ειπα το διαλεξα λογω κινητηρα και λογω χωρων. Εχει καποια σπαστικα οπως πχ να μην ξεκλειδωνουν ηλεκτρικα απο την θεση του οδηγου οι πισω πορτες και να πρεπει να κατεβεις για να ανοιξεις τα πιτσιρικια..απαραδεκτο!! Για να μην μιλησω και για το αρχαιο (που το βρηκανε αραγε..) και 'κλειδωμενο' Android..Κατα τα αλλα για μενα ειναι ενα καλοκατασκευασμενο αχρωμο, αοσμο και αγευστο αυτοκινητο χωρις να εχει να επιδειξει (εκτος ισως απο τον κινητηρα και τους χωρους) κατι εξαιρετικο σε καποιο τομεα. (τωρα με αυτο το 'βαρυ' που ξεστομισα θα πεσουν να με φανε μερικοι συνφορουμιτες..χαχαχα)
-
-
Καλησπέρα παιδιά, να σας θυμίσω είμαι ο προτελευταίος αγοραστής του 1600 160hp. Μου ξαναέβγαλε για δεύτερη φορά check engine oil level χωρίς να λείπουν λάδια από ότι είπε πάλι ο Σ.. Να θυμίσω ότι την πρώτη φορά το έβγαλε στα 8660 και τώρα πάλι μετά από 12000 χλμ σταστα 21660. Όπου και τις δύο φορές μου έκαναν σέρβις στον Σ. και το μόνο που μου είπαν όποτε και αν στο ξαναβγάλει το φέρνεις πάλι εδώ!
Honda CR-V 2015