-
Πολύ καλή τιμή. Από ποιον αν επιτρέπεται;
-
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Τρικαλιώτης.κάνε ένα τηλ αν δεν είσαι Θεσσαλονίκη και πάρε τιμές
-
Από Χαλκίδα είμαι, λίγο δύσκολο για Θεσσαλονίκη
-
Βασικά όπως σου είπα πρέπει να πάρεις τηλ. σε όλη την Ελλάδα. Αν ο Θεσσαλονικιός πχ στο δίνει 500 ευρώ φθηνότερα από τους αθηναίους θα σε χαλάσει να πας μια βόλτα? Όντως περίμενα ακόμα καλύτερες εκπτώσεις, τον Μάρτιο του 2013 που πήρα το δικό μου πέτυχα έκπτωση 5.500 ευρώ από την αρχική τιμή καταλόγου με τα extra που ήθελα. Τα Χριστούγεννα είχα πάει για service στην αντιπροσωπεία και υπήρχαν μερικά 116d με sport line ή urban line, xenon και κάτι άλλα ψιλοέξτρα στα 23 κάτι χιλιάρικα σε λευκό και μαύρο. Γι' αυτό περίμενα στα 24 που λες να είναι standard και το sport line και τα xenon.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Βασικά όπως σου είπα πρέπει να πάρεις τηλ. σε όλη την Ελλάδα. Αν ο Θεσσαλονικιός πχ στο δίνει 500 ευρώ φθηνότερα από τους αθηναίους θα σε χαλάσει να πας μια βόλτα? Όντως περίμενα ακόμα καλύτερες εκπτώσεις, τον Μάρτιο του 2013 που πήρα το δικό μου πέτυχα έκπτωση 5.500 ευρώ από την αρχική τιμή καταλόγου με τα extra που ήθελα. Τα Χριστούγεννα είχα πάει για service στην αντιπροσωπεία και υπήρχαν μερικά 116d με sport line ή urban line, xenon και κάτι άλλα ψιλοέξτρα στα 23 κάτι χιλιάρικα σε λευκό και μαύρο. Γι' αυτό περίμενα στα 24 που λες να είναι standard και το sport line και τα xenon.Έτσι όπως τα παrουσιάζεις θα είμαι κορόιδο αν συμφωνήσω με αυτή την τιμή για αυτό τον εξοπλισμό. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς sport ή urban line το εσωτερικό της 116 δεν είναι θελκτικό. Χάνει πολύ σε σχέση με το golf.
-
Σου είπα την δικιά μου εμπειρία και άποψη αλλά δεν ξέρω σήμερα που μιλάμε τι ισχύει. Με βάση την κοινή λογική και κρίνοντας από τις τιμές που πετύχαμε κάποιοι πέρυσι-πρόπερσι περίμενα καλύτερες εκπτώσεις. Σήμερα έγινε η πρώτη δοκιμή από δημοσιογράφους της facelift. Δεν ρωτάς μήπως κάνουν καμιά προωθητική έκτπωση λανσαρίσματος σε αυτήν?
-
Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν εκπτώσεις για το νέο μοντέλο, στην αρχή τουλάχιστον.
-
σήμερα πέρασα από το σερβις του αντιπροσώπου και ρωτώντας για τον τιμοκατάλογο του fl είδα ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές στις τιμές.Δεν χάνεις τίποτα να δεις από κοντά και να πάρεις και προσφορές.
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
σήμερα πέρασα από το σερβις του αντιπροσώπου και ρωτώντας για τον τιμοκατάλογο του fl είδα ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές στις τιμές.Δεν χάνεις τίποτα να δεις από κοντά και να πάρεις και προσφορές.Παίζοντας με το configurator εύκολα φτάνεις τα 32κ. Τώρα για έκπτωση από το τηλέφωνο τουλάχιστον οι πωλητές το αποκλείουν.
-
μη περιμένεις εκπτώσεις και τιμές από το τηλέφωνο.Μόνο αν πας απο κει θα σου πουν και θα την παρεις εγγράφως με το όνομά σου πάνω. Το configurator μην το κοιτας καθόλου ως προς τις τιμές.
-
Έκλεισα τελικά το golf edition 40 με έξτρα το comfort πακέτο, σε manual και μεταλλικό limestone grey στα 22 χιλιάρικα κλειδί. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας.
Κώστα, στον σφακιανάκη νομίζω υπάρχει βενζίνη, αυτόματη με sportline και το advantage στα 25 κλειδί. Αν μπορείς ν'ανέβεις σ'αυτά τα λεφτά και δεν έχεις πρόβλημα με τη βενζίνη, αξίζει να το οδηγήσεις γιατί είναι εξαιρετική επιλογή με αυτό το κιβώτιο.
-
καλοτάξιδο φίλε να το χαρείς!
-
Τελικά πήρες αυτό με τους 122; Η καλύτερη τιμή που έχω πετύχει για τους 150 είναι 23,5 κ στο φιλοσιδη. Με μεταλλικό χρώμα, comfort pack και πολυλειτουργικο τιμόνι. Εννοείται καλορίζικο και καλοτάξιδο. Να το χαρείς.
-
ευχαριστώ παιδιά..ναι Κώστα, με τα 122 αν και θα ήθελα ιδανικά το έξτρα γκάζι και εγώ όπως είπες, είχα ήδη τεντώσει το μπάτζετ και ο 122 μου φάνηκε αρκετός. Δεν κρύβω όμως ότι έπαιξε και ρόλο ότι παρόλο όντως η τεχνολογία του ACT δεν είναι κάτι εντελώς νέο, νοιώθω πιο άνετος με κάτι που είναι περισσότερο καιρό στην αγορά, αν και ο μικρός tsi στο εφτάρι έχει διαφορές με τους προηγούμενους.
-
Μια χαρά επιλογή έκανες. Εγώ διστάζω ακόμα γιατί είναι αρκετά τα λεφτά. 1500€ πιο πάνω για 28 ίππους. Test drive στο golf σε ποιόν είχες κάνει;
-
στον γκρατσία και στον καψιώχα
-
Το edition 40 δεν έχει χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι στο βασικό του εξοπλισμό όπως η highline;
-
@united99 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Ο χρήστης costas80 έγραψε:
Όχι στο βασικό δεν έχει αλλά στην ουσία όλα τα φέρουν με comfort pack και τιμόνι. Λοιπόν είχα πάει στο γρατσια και το είδα από κοντά. Δυστυχώς δε μπόρεσα να το κάνω test drive. Ήταν το 122 με dsg. Πολύ όμορφο στη edition 40 αλλά το είδα αρκετά προσεκτικά και δε με έπεισε ότι αξίζει τα λεφτά που ζητάν οι γερμανοί. Αύριο θα πάω να οδηγήσω ένα Leon diesel το οποίο έχει ημιακαμπτο όπως και το Leon fr act.Το leon έχει πολλαπλούς πίσω από τα 150 άλογα και πάνω. Το fr 1.8 tsi βγαίνει παίζει στα 20.500 περίπου και το 2.0 tdi 150 στα 21.500. Kαι τα 2 εξαιρετικά vfm.
-
Το διλιτρο το απλό diesel έχει και αυτό ημιακαμπτο. Το fr diesel με τους 184 έχει πολλαπλούς.
-
Έχεις δίκιο, για κάποιο περίεργο λόγο το diesel με τα 150 άλογα έχει ημιάκαμπτο. Άρα τα αξίζει τα επιπλέον χρήματα το diesel fr με τα 184 άλογα. Καλύτερος εξοπλισμός, 34 άλογα παραπάνω και ανάρτηση πολλαπλών πίσω.
Golf 1.4 122 DSG edition 40 vs. BMW 116d