-
Ο χρήστης lary1821 έγραψε:
25€ σε μικρό συνεργείο απο αυτά που λέμε ''συνοικιακά''...Η αντιπροσωπεία ήθελε να αλλάξει αντλία σωληνάκια και στην πορεία όλο και κάτι θα έβρισκαν να αλλάξουν...Ευτυχώς που έκανες την 'επέμβαση' σε μικρό συνεργείο. Καλή τιμή.
-
Ο χρήστης lary1821 έγραψε:
Η λύση στο πρόβλημα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη για κάποιον άπειρο σαν εμένα οπότε η επίσκεψη σε συνεργείο ήταν απαραίτητη.Η αντλία των υαλοκαθαριστήρων έχει ένα φίλτρο,αυτό το φίλτρο είχε πιάσει γλίτσα,΄΄μύξα΄΄ παρά την χρήση μόνο απιονισμένου νερού.Βγήκε η ρόδα,αφαιρέθηκε ο θόλος και με αρκετή προσπάθεια βρέθηκε αυτό το σωληνάκι που είχε το φίλτρο πριν ακριβώς απο την αντλία.Όσοι τολμηροί και ικανοί σας παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα έτσι θα το φτιάξετε σε καμιά περίπτωση όμως μην δεχτείτε αντικατάσταση αντλίας ''αμάσητα'' ειδικά αν την ακούτε να λειτουργεί χωρίς να βγάζει νερό απο τα πιτσιλιτήριαΣτο είχα γράψει
Mπορεί να εχει φίλτρο ,σίτα,πάνω στην αντλία.
και μην νομίζεις ότι φταίει το νερό,τα διάφορα σαπούνια κάνουν την ζημιά.
-
όντως αλλά δεν μπορούσα να το φτιάξω μόνος,η πλάκα είναι πως πέρα απο απιονισμένο δεν έβαζα τίποτα άλλο μέσα και το είχα γεμάτο όταν πήγαινα συνεργείο για να μην βάλουν ούτε αυτοί τίποτα μέσα...Τέςπα μικρό το κακό όσων πιάνει το χέρι ας προσπαθήσουν την επισκευή μόνοι τους όσων όχι τουλάχιστον να μην τους κοροιδέψουν σε αντιπροσωπεία αλλάζοντας μοτέρ κατευθείαν
-
Παιδιά βοήθεια
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο για το πιτσιλιστηρι το πίσω. Μπροστά πατάει κανονικά..
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Μου δοχείο είναι μέσα στο φτερό! Επίσης νερό έβαζα από αφυγραντηρα ..
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στο δικο μου για να δω το μοτερακι που μου κανει τα ιδια, πρεπει να βγαλω τον προφυλακτηραΒγαλε μονο το φαναρι σου και θα εχεις προσβαση..........στο δικο μου ειχα καθαρισει τα φιλτρακια(σιτα),βγαζοντας μονο το φλας.Αυτη η γλιτσα δημιουργειται απο τα διαφορα καθαριστικα/αντιπαγωτικα που βαζουμε......
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Παιδιά βοήθειαΑντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο για το πιτσιλιστηρι το πίσω. Μπροστά πατάει κανονικά..
Στο δοχειο εχεις δυο αντλιακια.........ειναι θεμα χρονου να βουλωσει και το μπροστα!
Βρες απο που εχεις προσβαση στο δοχειο και καθαρισε τα μονος σου. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στο δικο μου για να δω το μοτερακι που μου κανει τα ιδια, πρεπει να βγαλω τον προφυλακτηρα
Βγαλε μονο το φαναρι σου και θα εχεις προσβαση..........στο δικο μου ειχα καθαρισει τα φιλτρακια(σιτα),βγαζοντας μονο το φλας.Αυτη η γλιτσα δημιουργειται απο τα διαφορα καθαριστικα/αντιπαγωτικα που βαζουμε......
Συμφωνα με το service manual και οτι θυμαμαι οπτικα, αυτο που λες δεν παιζει.
Δεν μου κοστιζει να το ξαναδω βεβαια. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιδιά βοήθεια
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο για το πιτσιλιστηρι το πίσω. Μπροστά πατάει κανονικά..
Στο δοχειο εχεις δυο αντλιακια.........ειναι θεμα χρονου να βουλωσει και το μπροστα!
Βρες απο που εχεις προσβαση στο δοχειο και καθαρισε τα μονος σου.Πολύ φοβάμαι ότι το δοχείο είναι μέσα στον προφυλακτήρα!
Οπότε την έκατσα..
-
Απο κάτω δεν έχεις πρόσβαση;
-
συνήθως βγάζοντας το προστατευτικό του θόλου,το έχεις μπροστά σου......
-
Και ίσως να μην χρειάζεται να βγει όλος ο θόλος,απλά να ξεκουμπωσει απο την μια μεριά.
Πρόσεξε τα νερά που θα τρέξουν όταν βγάλεις το μοτεράκι,μην λουστείς! -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Και ίσως να μην χρειάζεται να βγει όλος ο θόλος,απλά να ξεκουμπωσει απο την μια μεριά.
Πρόσεξε τα νερά που θα τρέξουν όταν βγάλεις το μοτεράκι,μην λουστείς!συνήθως βγάζοντας το προστατευτικό του θόλου,το έχεις μπροστά σου......
Δύσκολα πράγματα. Πιάνουν τα χέρια μου αλλά από χρόνο τίποτα.
Κάποιος τυχερός μάστορας θα βγάλει μεροκάματο..
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ