-
Δε βρήκα κάποιο θέμα για την ανάβαση που διεξάγεται σήμερα και αύριο.Αν υπάρχει ας μετακινηθεί/συγχωνευθεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς πάει κάποιος στη Ριτσώνα επειδή δεν έχω πάει ποτέ και δε βρίσκω και οδηγίες πρόσβασης.Αν μπορεί κάποιος ας μου πει.
-
Δε βρήκα κάποιο θέμα για την ανάβαση που διεξάγεται σήμερα και αύριο.Αν υπάρχει ας μετακινηθεί/συγχωνευθεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς πάει κάποιος στη Ριτσώνα επειδή δεν έχω πάει ποτέ και δε βρίσκω και οδηγίες πρόσβασης.Αν μπορεί κάποιος ας μου πει.
-
-
πω-πω ο καγκουρας εξεθεσε πολλους αγωνιαριδες.
μιλαμε για ξεβρακωμα.
κινεζικη αναρτηση 500 ευρω .χαραγμενο ελαστικο μεταχειρω μπαγιατικο με 200 ευρω με μεταφορικα απο το ebay,και μαμα φρενα
οταν ''τα λεγαμε'' μας εβγαζαν τρελους.
-
η ανάρτηση ειναι bc με τελειως δρομισιο σεταπ (5/6ελατηρια) 960€ συν εργασια.(νεα τιμη λογω ευρω...λολ)
το μοτερ ειναι 2ΖΖ και οχι Κ20 που λεει το μισο βουνο και με το ζορι περασε τα 200αλογα στο δυναμομετρο.
Τακακια φοραει carbotech
τα λαστιχα οσοι ηταν στο σερβις τα ειδαν σε κατάσταση κ γομα...α ναι κουβερτες ειχαν για το κρυο μονο.Οχι οτι εχει σημασια ...
-
Kαι με όλα αυτά το 2:16,12 στο πρωτο σκελος είναι χροναρα εννοείται. Συγχαρητηρια Μανο.
Και φυσικα καποιο swift με καποιον...όχι τυχαιο (Ρενος Αρβανιτάκης) ανεβηκε σε 2:13,54 στο 2ο σκελος. Τι να λεμε τωρα, μεχρι και ολακαιρο Πολιτη περασε...
-
Teleione me to sapaki sou giati thelo to boitho sou
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Οχι οτι εχει σημασια ...
και βεβαια εχει σημασια.Κοιτα λιγο το 1ο σπλιτ χωρις κουβερτες που θα μπορουσε να πιεσει απο την 1η στροφη και κοιτα και το 3ο σπλιτ και συγκρινε το με αυτοκινητα που εχουν κανει 3-4-5-6 δευτερα καλυτερο χρονο σκελους.Το 3ο σπλιτ δεν υπαρχει λεμε.
Πολλα ρισπεκτ στο καγκουρα,με την ευθυγραμμιση απο τις Σερρες, την κινεζικη αναρτηση,και τα μεταχειρω παλια λαστιχα των 200 ευρω.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Kαι με όλα αυτά το 2:16,12 στο πρωτο σκελος είναι χροναρα εννοείται. Συγχαρητηρια Μανο.Και φυσικα καποιο swift με καποιον...όχι τυχαιο (Ρενος Αρβανιτάκης) ανεβηκε σε 2:13,54 στο 2ο σκελος. Τι να λεμε τωρα, μεχρι και ολακαιρο Πολιτη περασε...
κοιτα το 3ο σπλιτ ακομα και με τον Ρενο.Αυτο λεει πολλα!
-
Το 3ο split όντως πήγε καλά απ'ότι φαίνεται, έχουμε σχεδόν 7 δέκατα διαφορά με το Swift, αλλά το πιθανότερο είναι να έκανε κάποιο λάθος, οπότε ας μην το λαμβάνουμε υπ'όψη μας.
Το in-car
-
-
Πολύ ωραίος Μάνο! Συγχαρητήρια!
ΥΓ: Το βίντεο σου ανέβηκε και από τους 4Τ στο facebook.
-
O αγωνας πολυ καλος ,ωραια περασματα αλλα οι καθυστερησεις πολλες και πολυ κουραστικες.
-
Εγω δεν εχω καταλαβει κατι.... Τις κα8υστερησεις γιατι τις χρεωνουμε παντα στην οργανωση?
Αν σπασει ενα μοτερ και ανεβει την μιση ειδικη και την γεμισει με λαδια, τι να σου κανει η οργανωση? Δεν ειναι μαγοι να κα8αρισουν στο μπαμ. Αν παλι δεν τα κα8αρυσει,εκτος απο το οτι αρχιζουν οι οδηγοι να φωναζουν για κα8υστερησεις, οτι κρυωνουν τα λαστιχα χωρις κουβερτες, οτι ε σιγα, αγωνας ειναι και ολοι το ξερουμε και περνουμε τα μετρα μας (διακοπη σε παλαιοτερη ριτσωνα για 8εμα ασφαλειας) και αλλα χαριτωμενα. Αρα τι καινουρια μοδα ειναι αυτο παλι κα8ε μα κα8ε φορα να κριτηκαρουμε τις κα8υστερησεις, και παντα στην Ριτσωνα που ειναι καμμια 100αρια αυτοκινητα? -
Η οργάνωση ήταν πολύ καλή αν αναλογιστούμε το αριθμό των συμμετεχόντων αλλά και τον αριθμό των θεατών !! Σχετικά με τις καθυστερήσεις : Κάποιοι από τους Ελληναράδες στις 10.45 συνέχιζαν να ανεβαίνουν προς το βουνό και δεν βρίσκονταν στη θέση του ως όφειλαν..?? Και γι αυτό η οργάνωση φταίει ?? Αν θυμάμαι καλά ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει σχεδόν μισή ώρα λόγο αυτού που ανέφερα παραπάνω!!
-
Η ριτσώνα όπως πάντα τέλεια,κάθε φορά μας μαγευει...μπράβο και απο εμένα για τα βιντεο...αλλά γενικά η καθυστέριση όπου και αν ωφειλεται σε χαλάει...βεβαια με λιγη καλή διάθεση ολα διορθώνονται
-
http://www.starsports.gr/index.php?view=view_articles&option=car&item=1458662631&lang=el
Αυριο και μεθαυριο η ανάβαση....αν οι μέρες ειναι σαν τη σημερινή(με βροχή)θα δουμε θέαμα....θα ειμαστε εκει! -
Το μεγαλο νέο -για μενα τουλάχιστον- είναι τα 23 Ν/2 που δηλωσαν συμμετοχη!!! Ποσες...δεκαετιες εχει να συμβει κατι τετοιο; Αποτελει προοιμιο για το 106-saxo cup;
Από εκει και περα ρισκάρω -εχοντας ελαχιστη αμεση επαφη με τους αγωνες- να προβλέψω ότι εχουν παιξει αναγκαστικες μετακινήσεις στην Formula Saloon που δεν θα αρεσαν στους καθ υλην ενδιαφερομενους... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Το μεγαλο νέο -για μενα τουλάχιστον- είναι τα 23 Ν/2 που δηλωσαν συμμετοχη!!! Ποσες...δεκαετιες εχει να συμβει κατι τετοιο; Αποτελει προοιμιο για το 106-saxo cup;
..Δεν σε βλεπω να δικαιονεσαι johanndelta μου , γιατι οπως διαφαινεται μπορει να εχουν ερθει και μερικα σεμνα παιδια ,και μαλιστα με ωραιοτατη αγωνιστικη οδηγικη καταρτηση , αλλα εχουν πλακωσει και κατι καγκουρεοι με κατι μαιμουδιες ..... που ξεπερνουν καθε φαντασια ανθρωπου που εχει ξεκινησει να φτιαχνει Ν2 διαβαζοντας τους κανονισμους και τηροντας τους με ευλαβια !
Εχουν ακομα και ξενους οικους με μισο αιωνα εξειδικευση στα αγωνιστικα μοτερ , οι διαφοροι ORECAδες μαστρομητσοι Ελληναρες , βγαζοντας τοσα αλογα που τα ζηλευουν και αρκετα Α6
Οι χθεσινοι αλλαξομπουζακιδες , Ν2 .....με 159 ΑΛΟΓΑ !!!
Μαλλον θα πρεπει να αρχισουν να διαβαζουν ΠΟΛΛΟΙ τα περι group N , για να μην εχουμε 23 συμμετεχοντες και ....5-6 στην τελικη καταταξη !
Αντε παιδακια μου , η κατηγορια και κλαση αυτη Ν2 ειναι η φτηνοτερη και οι περισσοτεροι εχουν ριξει ενα σκασμο ευρω .............
-
Πεστα μαστορα ...ελεγχους και ξεκαθαρισμα για να ξεκολλησει απο το μυαλο και ειδικα των πιστσιρικαδων η δυναμη και η μαμουνια και να ασχοληθουν λιγο με το ΣΤΡΗΨΙΜΟ.... και να μην απογοητευονται οι νομιμοι...
Ανάβαση Ριτσώνας