-
Γεια σας ειμαι 18 και θέλω να αγοράσω αμάξι για μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) αλλά να με πηγαίνει αξιοπρεπώς και στην εθνική. Σκέφτομαι για το colt to 1.3 του 2009 ...αλλά τώρα τελευταία βλεπω και το auris του 2008 ,ειμαι ανάμεσα τους ! Γενικά προτιμώ κατι πιο σπορ γιαυτο κλείνω προς το colt ! Διορθώστε με αν θελετε !
-
Γεια σας ειμαι 18 και θέλω να αγοράσω αμάξι για μέσα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) αλλά να με πηγαίνει αξιοπρεπώς και στην εθνική. Σκέφτομαι για το colt to 1.3 του 2009 ...αλλά τώρα τελευταία βλεπω και το auris του 2008 ,ειμαι ανάμεσα τους ! Γενικά προτιμώ κατι πιο σπορ γιαυτο κλείνω προς το colt ! Διορθώστε με αν θελετε !
-
-
Χωρίς διόρθωση:Πάρε το Colt...
-
το γιατί θέλω να μάθω ,θέλω πληροφορίες και γνώμες, ευχαριστώ πολύ!
-
Γιατί αυτό γουστάρεις με τη πρώτη ματιά ρε αδερφέ!!!!Πώς αλλιώς να το πώ...στα ελληνικά,'σού'κανε κλίκ'...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Γιατί αυτό γουστάρεις με τη πρώτη ματιά ρε αδερφέ!!!!Πώς αλλιώς να το πώ...στα ελληνικά,'σού'κανε κλίκ'...Ευχαριστώ φίλε. Απο τεχνικά χαρακτηριστικά , σέρβις , κανείς αλλος να μου πει τίποτα!
-
Το Auris πάντως είναι συνολικά σαφώς ανώτερο αυτοκίνητο, πράγμα απόλυτα λογικό καθώς είναι μια κατηγορία μεγαλύτερο. Το Colt υπερτερεί μόνο στις επιδόσεις και στην κατανάλωση καθώς είναι μικρότερο και ελαφρύτερο.
-
Στην ηλικία σου θα κοιτούσα το colt.Δείχνει πιο νεανικό. Αν βέβαια χρειάζεσαι χώρους κοίτα για το auris.
-
Για την χρήση που περιγράφεις και την ηλικία σου, το colt είναι πιο ταιριαστή επιλογή. Και παρότι είναι πιο μικρή κατηγορία από το auris, έχει αναπάντεχα καλούς χώρους. Η ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης είναι μέτρια, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο.
-
Μεγαλύτερο αλλά και 'μεγαλίστικο' το Auris.
Εχει όμως παραπάνω πλεονεκτήματα από το Colt. Ποιοτικότερο, πιο αξιόπιστο και με καλύτερο aftersales.
Για 18χρονο ένα 3θυρο Colt είναι ίσως ιδανικότερο. Αν μιλάμε για το 5θυρο όμως, μάλλον προετοιμασία για το επόμενο πολυμορφικό φέρνει. -
3θυρο λεω, απλά με χαλάει που είναι λιγο σαν κουβάς , σκέφτομαι για ελατήρια χαμηλώματος ! τι λέτε ?
-
Τί να πούμε ρε φίλε.....ο κουβάς θα γίνει πιό κοντός!!
-
σωστά!
ΑΝ το βλέπεις σαν κουβά θα 'ναι απλά κουβάς χαμηλωμένος... κακώς το βλέπεις έτσι πάντως.
Αγορα Μεταχειρισμενου colt 1.3 vs auris 1.3 !