-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Επιτέλους , οι προηγούμενοι tce δεν είχαν έρθει Ελλάδα, 150 αλογάκια και 250 ροπή θα είναι πυραυλακι!
Απαραίτητη προσθήκη τα AA και car play , δεν του λείπει τίποτα πλέον.
1.3 με 150 άλογα 4Χ4 ή με DCT στα 22.000 στην πλούσια έκδοση θα είναι λουκούμι!Νομίζω το DCT το έχουνε κόψει πλέον λόγω ρύπων (άσε που δεν ήταν διαθέσιμο σε 4κίνητες εκδόσεις ούτως ή άλλως). Οπότε ένα καλό αυτόματο του λείπει. Εκεί το Vitara υπερέχει.
Ο 1.3 πάντως φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Μακάρι να βγει αξιόπιστος και να τον φέρουν κι εδώ και στις δύο εκδόσεις.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Επιτέλους , οι προηγούμενοι tce δεν είχαν έρθει Ελλάδα, 150 αλογάκια και 250 ροπή θα είναι πυραυλακι!
Απαραίτητη προσθήκη τα AA και car play , δεν του λείπει τίποτα πλέον.
1.3 με 150 άλογα 4Χ4 ή με DCT στα 22.000 στην πλούσια έκδοση θα είναι λουκούμι!Νομίζω το DCT το έχουνε κόψει πλέον λόγω ρύπων (άσε που δεν ήταν διαθέσιμο σε 4κίνητες εκδόσεις ούτως ή άλλως). Οπότε ένα καλό αυτόματο του λείπει. Εκεί το Vitara υπερέχει.
Ο 1.3 πάντως φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Μακάρι να βγει αξιόπιστος και να τον φέρουν κι εδώ και στις δύο εκδόσεις.
Ο προηγούμενος tce ειχε ερθει στην πρωτη γενια duster. Android auto και carplay Θα μπουν έως τα τέλη του έτους με το ανανεωμένο media nav. Εντάξει με 17350 4χ4 diesel παλι με διάφορα το duster ειναι καλυτερο vfm. Το vitara δε βγαινει καν σεdiesel πλεον Σε βενζινη θα δείξει σε σχέση με vitara.
Για να τον φοραει η mercedes a class εχουν γινει άπειρες δοκιμές. Μαζί τον φτιάξανε mercedes με renault 100% θα βγει αξιοπιστος -
Επίτρεψέ μου να διατηρώ αμφιβολίες. Το ότι τον φοράει η A Class δε μου λέει τίποτα. Στην πράξη θα φανεί. Φυσικά μακάρι να είναι αξιόπιστος απλά αυτό που λέω είναι ότι 100% σίγουρος δεν μπορώ να είμαι από τώρα.
-
Οι τιμές με τον ανανεωμένο κινητήρα 1.5 DCi 115 hp:
1.5 DCI 115 HP 4X2 AMBIANCE 15980
1.5 DCI 115 HP 4X2 SPORTIVE 17130
1.5 DCI 115 HP 4X2 PRESTIGE 18820
1.5 DCI 115 HP 4X4 AMBIANCE 17250
1.5 DCI 115 HP 4X4 SPORTIVE 18690
1.5 DCI 115 HP 4X4 PRESTIGE 19840 -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οι τιμές με τον ανανεωμένο κινητήρα 1.5 DCi 115 hp:
1.5 DCI 115 HP 4X2 AMBIANCE 15980
1.5 DCI 115 HP 4X2 SPORTIVE 17130
1.5 DCI 115 HP 4X2 PRESTIGE 18820
1.5 DCI 115 HP 4X4 AMBIANCE 17250
1.5 DCI 115 HP 4X4 SPORTIVE 18690
1.5 DCI 115 HP 4X4 PRESTIGE 19840Η sportive 4x4 ειχε 17350 και η prestige 18920. Αυξηση 1340€ και 920€ αντίστοιχα. Όταν σε όλη την Ευρώπη η αύξηση ηταν μονο 200 €. Μπράβο στην εισαγωγική!
-
όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν...
-
Ναι γιατί πέσανε πάνω στην αλλαγή του συντελεστή φορολόγησης για τέλη ταξινόμησης.
Και καθυστέρησαν πολύ να ανακοινωθούν για να κρατηθούν έστω εκεί.
Δυστυχώς πλέον είναι ακριβότερο, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι αποτρεπτικό.
Έτσι κι αλλιώς παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο. -
Μακάρι να ήταν λόγω του φορολογικου συντελεστή. 200 ευρώ και μεταλλικό χωρούσαν στη sportive χωρίς να αλλάξει κλίμακα. Απλά πάνε να τα αρπάξουν επειδή έχουν μονοπώλιο σε 4x4 diesel μετα την κατάργηση των diesel σε vitara και sx4 scross Αλλά θα την πατήσουν όπως με megane και kadjar που τα είχαν φέρει με τιμες στο θεό Και ο κόσμος τους γυρισε την πλατη
-
Τουλάχιστον εκείνες τις ωραίες 17αρες ζάντες θα τις βάλουν επιτέλους στην prestige;
Επίσης υπάρχει καμία εκτίμηση τιμής για τον 1.3 tce με 130 και 150 άλογα;
Η δεν θα έρθει ποτέ και αυτό όπως ο 1.2 tce ;Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι εκδόσεις 1.3 TCe θα έρθουν οι δικίνητες Γενάρη και οι τετρακίνητες άνοιξη.
-
Να δούμε τι θα λένε από αξιοπιστία καταρχήν (αυτό βέβαια θέλει χρόνο...). Αν δεν έχουν προβλήματα φαίνονται κι οι δυο πολύ καλές επιλογές για το Duster.
-
Ελλάδα αυτός ο κινητήρας κυκλοφορεί ήδη στο Nissan Qashqai και τη νέα Mercedes A Class.
-
Ναι μεν αλλά μόλις κυκλοφόρησε. Χρειάζεται πολύ περισσότερους χρόνος για να κριθεί η αξιοπιστία του. Αυτό βέβαια προσωπική άποψη, άλλος μπορεί να μην έχει θέμα που ο κινητήρας είναι καινούριος.
-
Εκτός από τον 1.3 TCe θα μπει και νέος 1.0 TCe σε διάφορες μικρότερες ιπποδυνάμεις:
http://renaultnews.gr/έν�%B ... %B9%CE%BD/
-
Πότε περιμένουμε τους νέους κινητήρες;
Το Duster παίζει δυνατά (για καινούριο), όπως και το Renegade (για μεταχειρισμένο).
-
Τέλη Μαρτίου τα 1.3 TCe.
Μέσα στο Μάρτιο τιμές.
Θα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στοκ κατευθείαν. Αυτά είναι ήδη παρηγμένα και εκκρεμεί να πατήσουν Ελλάδα για να ανακοινώσουν εκδόσεις και τιμές. -
Θεωρητικά κάποια στιγμή θα έρθει και με τον 1000άρη κινητήρα;
-
Επίσημα ανακοινωμένο νομίζω δεν υπάρχει κάτι σχετικό για τον 1.0 TCe. Αλλά και αν γίνει όχι άμεσα.
Αφού τώρα μαζί με τον 1.3 TCe θα ανακοινωθούν εκ νέου εκδόσεις με τον 1.6. -
Ο 1.3TCe θα βγει και σε 4κίνητη έκδοση; Μέχρι στιγμής στο εξωτερικό κυκλοφορεί μόνο 2κίνητο. Είχαν πει και για 4x4 από Q2 2019 νομίζω οπότε λογικό να μην υπάρχει ακόμα. Δεν ξέρω όμως αν ήταν φήμες ή όντως θα κυκλοφορήσει.
-
Περιμένω να δω τιμές.
Ελπίζω κάποια πράγματα στον εξοπλισμό να μην αλλάξουν.
Ειδικά η έκδοση Sportive να μείνει με άβαφους προφυλακτήρες.
Dacia Duster II