-
Παίδες καλημέρα,
Λίγο πριν φύγω για τη δουλειά, μια απορία...
Αν στο αυτοκίνητο οι ταχύτητες είναι τοποθετημένες κάπου... π.χ. το έχεις σβησμένο το αυτοκίνητο και έχεις βάλει 'πρώτη' (δηλαδή δεν είναι στο κενό ο λεβιές των ταχυτήτων) και από βιασύνη ξεκινήσεις το αυτοκίνητο χωρίς βγάλεις την ταχύτητα και το αυτοκίνητο κάνει το γνωστό τράνταγμα προς τα μπρος, ποια είναι η βλάβη που μπορεί να πάθει;
'Η μάλλον, πόσο επικίνδυνο είναι για το αυτοκίνητο κάτι τέτοιο; Πιστεύω θα έχει συμβεί σε πολλούς (τουλάχιστον στους αρχάριους -στην περίπτωσή μου το έκανε κάποιος άλλος από την οικογένεια που πήγε να οδηγήσει το αυτοκίνητο-);
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Το 'check' τελικά έσβησε από μόνο του, μετά από την τελευταία φορά που έβαλα γκάζι στο αυτοκίνητο. Όταν διόρθωσα το πρόβλημα με τη λαδιέρα, δεν είχε πολύ γκάζι το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τι παίχτηκε και μετά από το γέμισμα με γκάζι έσβησε το 'check'.
-
Παίδες καλημέρα,
Αν στο αυτοκίνητο οι ταχύτητες είναι τοποθετημένες κάπου... π.χ. το έχεις σβησμένο το αυτοκίνητο και έχεις βάλει 'πρώτη' (δηλαδή δεν είναι στο κενό ο λεβιές των ταχυτήτων) και από βιασύνη ξεκινήσεις το αυτοκίνητο χωρίς βγάλεις την ταχύτητα και το αυτοκίνητο κάνει το γνωστό τράνταγμα προς τα μπρος, ποια είναι η βλάβη που μπορεί να πάθει;
'Η μάλλον, πόσο επικίνδυνο είναι για το αυτοκίνητο κάτι τέτοιο; Πιστεύω θα έχει συμβεί σε πολλούς (τουλάχιστον στους αρχάριους -στην περίπτωσή μου το έκανε κάποιος άλλος από την οικογένεια που πήγε να οδηγήσει το αυτοκίνητο-);
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.: Το 'check' τελικά έσβησε από μόνο του, μετά από την τελευταία φορά που έβαλα γκάζι στο αυτοκίνητο. Όταν διόρθωσα το πρόβλημα με τη λαδιέρα, δεν είχε πολύ γκάζι το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τι παίχτηκε και μετά από το γέμισμα με γκάζι έσβησε το 'check'.
-
Παίδες καλημέρα,
Ευχαριστώ.
-
Ζορίζεις λίγο την μίζα, αλλά δεν θα πάθει και τίποτα.
-
Ποιο πολυ κυνδυνευεις να στουκαρεις τον μπροστινό αν υπαρχει, ετσι και παρει...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ποιο πολυ κυνδυνευεις να στουκαρεις τον μπροστινό αν υπαρχει, ετσι και παρει...Αυτό.
-
Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φιλήσεις ή να τρακάρεις λίγο τον μπροστινό σου…. και αν σε πάρει είδηση ( μπροστινός σου) θα τα ακούσεις τα «Γαλλικά» του!!!!!
-
Δηλαδη, δεν υπαρχει εστω και ελαχιστη 'φθορα' στα μηχανικα μερη του αυτοκινητου? οπως σασμαν για παραδειγμα..
-
Το σασμαν παιρνει κινηση απο τη μχανη και την μεταφερει στους τροχους. Το ιδιο κανει και την ωρα που γυρνας μιζα.. η μιζα γυρναει τη μηχανη, η μηχανη το σασμαν, το σασμαν τους τροχους. Κοινως, τιποτα περεργο δε συμβαινει.
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα πέρα της έξτρα κατανάλωσης ενέργειας από τη μπαταρία. Είναι και ο μοναδικός τρόπος να απομακρυνθείς λίγο αν, –λέμε αν- σου έχει σβήσει πάνω στις γραμμές του τραίνου και για κάποιο λόγο δεν παίρνει μπροστά.
Κιβώτιο ταχυτήτων και ξεκίνημα της μηχανής