-
Το γεγονός που αναφέρεις πως είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος, οπότε πολλοί έκαναν μαθήματα από αυτόν τον καθιστά και άριστο στη δουλειά του; Ο λαός μας λέει σοφά με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Μου έλυσες την απορία λοιπόν: Από τέτοιους 'καθηγητές' βγήκανε τέτοιοι μάστορες στην Ελλαδα... Μόνος σου λες πως δε ξέρει καν τι εγκέφαλο να χρησιμοποιήσει... Τέτοια μαθήματα παραδίδει... Και μετά από όλα αυτά λες και κάποιους από εμάς που μπήκανε στο κόπο να σου απαντήσουν 'χοντροασχετους'. Ναι φίλε κάποιοι μπορεί να είναι άσχετοι με τα τεχνικά θέματα, δεν είναι μηχανικοί ούτε σου παίρνουν λεφτά για να σου παραδίδουν το αυτοκίνητο σου με ανατιναγμένη εξάτμιση όμως.... Είναι φίλοι του αυτοκινήτου που είχαν την ευγένεια να γράψουν τη γνώμη τους για τη περίπτωση σου, όπως εσύ ζήτησες και έτσι άνοιξες το θέμα. Εσύ όμως ισχυρίζεσαι πως ξέρεις καλά τι κάνεις, πως εμπιστεύεσαι τον εγκαταστάτη σου και χαρακτηρίζεις και ορισμένους άσχετους...
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
ποσο τα μπερδευτε τα πραγματα..
ο εξατμισας ειναι δικος μου συνεργατης.
ο ιδιος ο εγκαταστατης ειναι κατι αναλογο παλι....
επισης ειναι μοναδικος αντιπροσωπος για την Ελλαδα οποτε πολλοι εγκαταστατες εκαναν ...''μαθημα'' απο αυτον!
τωρα αυτο που γινετε ειναι οτι δεν ξερει καν ο τυπος με τι εγκεφαλο πρεπει να δουλεψει το συστημα ψεκασμου!! εγω δουλευω ρενιξ και δεν γνωριζε οτι ο εγκεφαλος του αεριου δεν ταιριαζει με συστημα ρενιξ και αυριο θα αλλαξουμε σε qbox plus..
βεβαια οπως καταλαβενεται εδω πιανω εγω δουλεια...καθως απαγωρευσα καθε επαφη χεριου με το αμαξι μου πια....
βεβαια το γεγονος αναφερω παλι τυχαιο γιατι εχω δει αμαξια που ερχονται στο συνεργεια και ειναι αψογα κυριολεκτικα!
ας ειναι...τα λεφτα ειναι ακομα στην τσεπη μου..ενιασας και ξερω τι θα κανω πολυ καλα!!
και αλλα πολλα που δεν λεγονται σαφως ...ομως να πω μη πας σε αυτον γιατι ετσι εγινε σε μενα ή ξερω γω τι ..μπα δε παιζει!
και πολυ απο εσας ειναι και χοντροασχετοι χωρις να προσβαλω κανεναν ..**ομως πραγματικα πολλοι λιγοι ξερουν πως ψεκαζει ενα μπεκ με σβηστο κινητηρα...**οποτε μην το τραβατε για αλλου το θεμα.
Δηλωνω γνωστης και εψαχνα απαντησεις στις σκεψεις μου μερικες συμφωνησαν με αλλες και ολα καλα τωρα..Αυτα
Ασε τα αλλα, εγω το bold θελω να μαθω. Ακουω.
-
Ρε μεγάλε τράβα ξήλωσε τα μπλιμπλίκια του γκουρού σου και άσε τα πειράματα γιατί βλέπω να ξεχνάμε και αυτά που ξέρουμε , και να μένεις και χωρίς αμάξι και από πάνω. Εδώ οι περισσότεροι μαστροχαλαστές δεν ξέρουν να βάλουν τα σωστά λάδια φίλτρα και είσαι αναγκασμένος να είσαι με το service manual ανά χείρας και να είσαι πάνω από το κεφάλι τους μην κάνουν καμιά μαλακία, μου θέλετε και μετατροπές πουλάκια μου.....
Αλήθεια για την ιστορία εκτός από το τελικό πόσο σίγουρος είσαι ότι ο καταλύτης σου δεν είπε το ποίημα πριν της ώρας του???
Μην μιλήσουμε για κινητήρα... Ένας θεός ξέρει τι έπαθε και τι δεν έπαθε...Κατά τα άλλα θα κάνεις οικονομία ... Κούνια που σε κούναγε εσένα και ένα σωρό άλλα πρόβατα που εμπιστεύονται την περιουσία τους για πειράματα στον κάθε τσαρλατάνο...
Πάρτε το χαμπάρι η μετατροπή σε υγραέριο είναι μονο για να κονομάνε τα μαστόρια. Στα 10 αμαξια που θα κάνει εγκατάσταση ένα συνεργείο τα 2 να βγουν ελλατωματικά έχει σίγουρο μεροκαματάκι ο μάστορας δεν είναι και άσχημα !!!. Αν θές πράγματι οικονομία ή πας σε πετρέλαιο ή περιμένεις για φυσικό αέριο καραμαμά ομως ...
-
Ενταξει gastone13 τα παραλες. Πανε διαβασε για τα dpf στα dieselakia να δεις εκει οικονομια. Εγκατασταση υγραεριου σε ανθεκτικο κινητηρα απο αψογο εγκαταστατη ειναι οαση πραγματικα. Μην τα λες μονοπλευρα οτι ειναι μονο καταστροφη (ειναι ναι, σε πολλες περιπτωσεις, με τοσους σκιτζηδες που εχουμε μπλεξει)
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
επισης ειναι μοναδικος αντιπροσωπος για την Ελλαδα οποτε πολλοι εγκαταστατες εκαναν ...''μαθημα'' απο αυτον!
τωρα αυτο που γινετε ειναι οτι δεν ξερει καν ο τυπος με τι εγκεφαλο πρεπει να δουλεψει το συστημα ψεκασμου!! εγω δουλευω ρενιξ και δεν γνωριζε οτι ο εγκεφαλος του αεριου δεν ταιριαζει με συστημα ρενιξ και αυριο θα αλλαξουμε σε qbox plus..
βεβαια οπως καταλαβενεται εδω πιανω εγω δουλεια...καθως απαγωρευσα καθε επαφη χεριου με το αμαξι μου πια....Κατι παει στραβα
-
Όσο για το dpf άμα ο άλλος δεν θέλει να μάθει πως να δουλέυει το αμάξι του δε του φταίει κανένας .... Λάθος του και θα το πληρώσει αργά ή γρήγορα.
Όσο για το υγραέριο να μου λείπει αν δεν υπάρχει από το εργοστάσιο.Ρισκάρεις πάρα πολλά και πληρώνεις πολλά για να μπείς σε μια τρεχάλα δίχως τέλος και με καινούργιες σκοτούρες (και έξοδα φυσικά) . Χώρια που πλέον είναι ασύμφορο με το φυσικό αέριο και την απελευθέρωση του πετρελαίου.
Τσάμπα γεύμα δεν υπάρχει μάγκες τουλάχιστον όχι για τον καταναλωτή. Απο την μέσα πλευρά του πάγκου υπάρχει πάντως πολύυυυυυ κονόμα απο την τούτη την φάμπρικα και εξασφαλισμένη πελατεία με το στανιό. -
Δεν με βρισκεις συμφωνο προσωπικα, ανηκω στην αλλη πλευρα που σωθηκα με το υγραεριο εδω και 5 χρονια απροβληματιστα. Μακαρι να ηταν ολοι τοσο ευχαριστημενοι οσο εγω με το υγραεριο.
-
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει εγκαταστάτης με άριστα ποσοστά επιτυχίας, τουλάχιστον όσων γνωρίζω αρκετούς πελάτες για να βγάλω συμπέρασμα. Κάθε άλλο μάλιστα, 1-2 στους 10 κινητήρες βγάζουν πρόβλημα, ζητούν ανταλλακτικά ή θέλουν 335 ρυθμίσεις και ψέκασμα με αγίασμα για να έρθουν στα ίσια τους. Και η 10+% πιθανότητα να μου βγει η πίστη (και η τσέπη) με αποθαρρύνει να προχωρήσω στη μετατροπή.
Αν τα μαστόρια μάθουν τη δουλειά καλύτερα και τα προβλήματα γίνουν πραγματικά σπάνιο φαινόμενο τότε το ξανασυζητάω. -
Υπαρχουν σημερα ,τουλαχιστον στην Αθηνα, καλοι και τιμιοι μαστοροι στους οποιους βαζεις το συστημα και το ξεχνας.
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
ή θέλουν 335 ρυθμίσεις και ψέκασμα με αγίασμα για να έρθουν στα ίσια τους.Εγώ το είπα το κόλπο....eobd σύνδεση... άλλα ποιος ακούει;;;
Άαααααααντε στον παπά της ενορίας για ευχέλαιο!!
ανατιναχτηκε η εξατμιση