-
Εχω εξοφλησει το αυτοκινητο εδω και ενα μηνα και κατι ημερες, όμως δεν μπορουν να μου βγαλουν πινακιδες. Λενε οτι επειδη αλλαξε ο νομος της ΕΟΚ περιμενουν καινουργια χαρτια απο το εργοστασιο. Το αμαξι μου ειναι στα υπογεια της αντιπροσωπείας του Σφακιανακη και το εχω αγορασει απο τον Κωνσταντινου στη Χαλκιδα
εσεις εχετε ακουσει για παρομοιες καθυστερησεις στα καινουργια αυτοκινητα; -
Εχω εξοφλησει το αυτοκινητο εδω και ενα μηνα και κατι ημερες, όμως δεν μπορουν να μου βγαλουν πινακιδες. Λενε οτι επειδη αλλαξε ο νομος της ΕΟΚ περιμενουν καινουργια χαρτια απο το εργοστασιο. Το αμαξι μου ειναι στα υπογεια της αντιπροσωπείας του Σφακιανακη και το εχω αγορασει απο τον Κωνσταντινου στη Χαλκιδα
το έχω ακούσει και σε άλλες μάρκες ....
πόσο καιρό, το αυτοκίνητο είναι στο Σφακιανάκη και ΔΕΝ μπορεί να βγάλει πινακίδες ...
-
Το αμάξι το χεις δει από κοντά?
-
ναι πηγα και το ειδα προ τριων εβδομαδων ειναι στο υπογειο parking της αντιπροσωπιας, ακριβως όπως το παραγγειλα. Αλλος ενας με παραγγελια οπελ απο την Κρητη μου ειπε οτι του το καθυστερούν να του παραδωσουν πινακιδες για τον ιδιο λόγο, αλλά δεν ξερω πόσο
-
Πιθανον να χρησιμοποιουν την ρευστοτητα για να κερδισουν 1 μηνα τοκους (που είναι αρκετα χρηματα γιατι συνολικα θα είναι 1-3 εκατ).
-
εμένα πάλι με ενημέρωσαν απο VW ότι ήρθε νωρίτερα το αυτοκίνητο..... και οτι θα το παραλάβω νωριτερα....
σε ερώτηση μου πως και ήρθε νωρίτερα μου απάντησαν ότι συνήθως πριν κλείσει η χρονιά τα εργοστάσια παραδίδουν νωριτερα για να πιάσουν ή να ξεπεράσουν τους στόχους του έτους. -
Μου το είχαν αναφέρει και εμένα όταν παρέλαβα λέγοντας ότι ήμουν τυχερός που τελειώσαμε. Αναμένουν νέες πιστοποίησεις τύπου και μέχρι να έρθουν δεν εκδίδονται πινακίδες
-
Ο χρήστης w115 έγραψε:
εμένα πάλι με ενημέρωσαν απο VW ότι ήρθε νωρίτερα το αυτοκίνητο..... και οτι θα το παραλάβω νωριτερα....
σε ερώτηση μου πως και ήρθε νωρίτερα μου απάντησαν ότι συνήθως πριν κλείσει η χρονιά τα εργοστάσια παραδίδουν νωριτερα για να πιάσουν ή να ξεπεράσουν τους στόχους του έτους.Και εμένα ήλθε. Πινακίδες δεν βγάζουν
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πιθανον να χρησιμοποιουν την ρευστοτητα για να κερδισουν 1 μηνα τοκους (που είναι αρκετα χρηματα γιατι συνολικα θα είναι 1-3 εκατ).αφου το εχουν το αυτοκινητο,γιατι να μη το παραλαβει?
να πεις οτι λεγανε ψεμματα να το καταλαβω... -
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ αυτο.Λοιπον στις 22 ιουλιου εκανα μια παραγγελια Audi A3 Sportback με συμφωνια για παραδοση σε 3-3 1/2 μηνες.Τελικα η εβδομαδα παραγωγης του αυτοκινιτου εκλεισε την 45η εβδομαδα,και απο οτι με ενημερωσαν ειναι ετοιμο απο τοτε.Πλεον διανυουμε την 47η εβδομαδα και το αμαξι ειναι ακομα γερμανια και δεν εχει βγει ακομα με πιο πλοιο θα ερθει,ολα αυτα συμφωνα με την AUDI.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω αμαξι μου φενεται περιεργο που 2 εβδομαδες το αμαξι ειναι ετοιμο και ακομα δεν εχει βγει με ποιο πλοιο θα ερθει,μηπως πεζει κατι αλλο?Απο την Audi 2 εβδομάδες πριν μου ελεγαν απο ημερα σε ημερα θα δρομολογηθει αλλα ακομα τιποτα.
Συγχωνεύτηκε σε ομοϊδές θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε ξεχωριστά θέματα με το ίδιο αντικείμενο. [Mod]
-
Δεν απαντησα σε αυτο το θεμα μιας και η καθυστερηση στη δικια μου περιπτωση δεν εχει καμια σχεση με αυτη του BMW.Σορρυ για το λαθος anyway.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Πιθανον να χρησιμοποιουν την ρευστοτητα για να κερδισουν 1 μηνα τοκους (που είναι αρκετα χρηματα γιατι συνολικα θα είναι 1-3 εκατ).
αφου το εχουν το αυτοκινητο,γιατι να μη το παραλαβει?
να πεις οτι λεγανε ψεμματα να το καταλαβω...Δεν γνωριζω, υποθεσεις κανω. Το ολο θεμα είναι ποτε θα πρεπει να πληρωσουν τα λεφτα στην BMW και τους φορους στο κρατος. Επηδει το εχουν στην εκθεση δεν σημαινει ότι το εχουν ξεπληρωσει.
-
ε καλα , εγώ με ετοιμοπαραδοτο ρενω (επίσης από Κωνσταντίνου ) έκανα δυο μήνες με αλλά νταλων ενημέρωσή...
-
απ'οτι καταλαβαίνω ο κ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ έχει ενα θεματακι.....
-
Και μενα μια πρωην μου, περιμενει ενα Corsa απο τον Καλτσουνη και εδω και 3 βδομαδες την τρεναρουν... Το χει δει το αυτοκινητο και βρισκεται στην αντιπροσωπεια. Χθες της ειπαν οτι θα το παραλαβει την Παρασκευη..
-
Μήπως μια επίσκεψη στην αντιπροσωπία και να 'ρίξεις' λίγα γκάζια τύπου 'φέρτε πινακίδες ή ακυρώνω την παραγγελεία και φέρτε τα λεφτά μου πίσω'?
Ένας δικηγόρος μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει? -
Μετά από δεκαετή εμπειρία στις πωλήσεις αυτοκινήτων,έχοντας εδώ και δυο χρόνια αλλάξει επάγγελμα,να σας καταθέσω και εγώ την άποψή μου για το τι πρέπει να έχει συμβεί...
Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο είναι είτε στη κεντρική αντιπροσωπεία είτε στον έμπορο της περιοχής σου,θεωρείται δεδομένο ότι έχει εκτελωνιστεί,άρα δεν παίζει να χρωστάει χρήματα ο εισαγωγέας στο κράτος και να τρενάρει την παράδοση.
Από τη στιγμή που το είδες και είναι εντάξει,επίσης δεν προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για τυχόν επισκευές από πιθανό μικροτρακάρισμα.
Για να καθυστερεί η έκδοση πινακίδων,κατά τη γνώμη μου,δυο λόγοι μπορεί να υπάρχουν.
Πρώτον μπορεί να έχει αλλάξει κάτι στην έγκριση τύπου του αυτοκινήτου και να περιμένουν τη συμμόρφωση του κωδικού από το εργοστάσιο στο υπουργείο και δεύτερον να χρωστάει ο έμπορος στον εισαγωγέα μέρος της αξίας του αυτοκινήτου και ο εισαγωγέας να του κρατάει τα πιστοποιητικά μέχρι να εξοφληθεί. -
Σημερα ειδα το vw up που εχω παραγγειλει και μεσα στην εβδομαδα παραλαμβανω... Η παραγγελια εγινε πριν 20 μερες...
Sent from my iPhone using Tapatalk
καθυστερηση παραλαβης BMW ενα μηνα