-
Κάτι έχουν πάντως αυτές οι μπαταρίες της Ford. Σε Focus του 2005,μετα από 6 χρόνια μου είπαν ότι θέλω μπαταρία. Αυτή που έβαλαν στην αντιπροσωπία δεν άντεξε ούτε 2 χρόνια. Αλλα καλά να πάθω που έδωσα στον πατέρα μου να πάει το αμαξι για σέρβις και τον έπιασαν κότσο να την αλλάξει εκεί την μπαταρία...
Σε γενικές γραμμές πάντως, εκτός από μία αντλία υδραυλικού τιμονιού που έβγαλε, δεν έχω παράπονο από το Ford.
-
Η εργοστασιακη παντως μου εβγαλε 7 χρονια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Το λοιπόν... πήγα χθες και είδα το υποψήφιο αμάξι, τελικά είναι μοντέλο του 2009!!!!!!
Δεν άκουσες καλά στο τηλέφωνο μου είπε.... τέλος πάντων....ήρθε μια η άλλη που είχε 44000km αντί για 50000kmΠραγματικά φαίνεται καινούργιο εσωτερικά και εξωτερικά,.
Έχει βάψει πίσω προφυλακτήρα και πορτμπαγκάζ επειδή του το είχανε κλειδιάσει, παίζει να είναι αλήθεια γιατί η πινακίδα είχε ακόμα το κλείδιασμα.
Έχει βάλει την αεροτομή και τις ζάντες του sport, έχει καινούρια λάστιχα (5 μηνών).
Εσωτερικά δείχνει καινούργιο (λες και του είχε ζελατίνες) και χωρίς μυρωδιές, φαίνεται πένα το αμάξι.Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πραγματικά καινούργιο για την χρονολογία του.
Το ερώτημα τώρα είναι, ξέρετε κάποιον προς Περιστέρι μεριά για να μου κάνει ένα έλεγχο στο αμάξι?
Μπορεί να μου πει αν έχει γυρίσει τα χλμ? Αν και δεν φαίνεται πολυχρησιμοποιημένο το αμάξι...Αν είναι όλα οκ μάλλον προς τα εκεί θα κλείνω, αφού χωράει το καρότσι και τα λοιπά παρελκόμενα!!!!!
Το Qashqai (το όνειρό μου...) είναι ακόμα ακριβό για την τσέπη μου και άν κατάφερνα να το αγοράσω νομίζω ότι θα το μετάνιωνα με την κατανάλωση του... -
Aν ειναι του 2009,πληρωνει 240€ τελη? Τα βρισκω too much για το Fiesta,αν ηταν του 2011 οπως νομιζες αρχικα θα ελεγα ναι,αλλα τωρα 240,βαλε και την ασφαλεια του,συν την καταναλωση με το 5αρι κιβωτιο.
-
Απλώς είναι σε καλή κατάσταση πραγματικά, τουλάχιστον παίρνω κάτι που (κατά το μέτρο του δυνατού) ξέρω ότι δεν είναι ταλαιπωρημένο κ.λ.π., η αλήθεια είναι ότι βρίσκω και άλλα στα 7000 αλλά δεν ξέρω την χρήση κ.λπ.
Θα μου πεις ούτε εδώ την ξέρεις, απλώς απ'ότι είδα από κοντά + του ότι είναι από γνωστό τίνω να πιστέυσω ότι είναι καλό!
240 είναι το σήμα, η κατανάλωση τώρα είναι ένα θέμα απλώς νομίζω ότι ένα 1400 θα τραβάει καλύτερα από ένα 1200 με φορτίο.
Η ασφάλεια μου έρχετε στα ίδια λεφτά δεν εχει μεγάλη απόκληση απο 1.4 σε 1.2! -
Πήγαινε κάνε ένα λεπτομερή έλεγχο. Όσο αναφορά τη χρήση, με ένα βιολογικό καθαρισμό, γίνονται όλα καινούργια.
-
Στο αρχικό σου post αναφερόσουν και σε ένα Astra. Τι έγινε με αυτό???
Γενικά, τι άποψη έχετε για τα Astra της προηγούμενης γενιάς?
-
Το astra της προηγούμενης γενιάς δεν μου άρεσε καθόλου, φαντάσου εγώ είχα το opel astra g και ''χαιρόμουν'' που είχα πιο ωραίο αμάξι από το επόμενο μοντέλο astra h (κατά την γνώμη μου μην παρεξηγηθώ). Ήθελα astra j (μοντέλο 2010 και μετά) αλλά δεν βρήκα όσο και αν έψαξα κάποιο αξιόλογο στα λεφτά που διέθετα και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να περιμένω κι'αλλο... φαντάσου μπήκαμε στο μήνα μας χθες!!!!!!!
Αυτό που σκέφτηκα ήταν:
Nissan Qashqai 1.6 (το όνειρο μας ) κατανάλωση εντός πόλης 9-9,7, τιμή 9000-10000
Opel Astra 1.4 κατανάλωση εντός πόλης 8-9, τιμή 8000-9000
Ford Fiesta 1.4 κατανάλωση εντός πόλης 7,5-8, τιμή 6500-7500Έτσι κατέληξα ότι αφού βρήκα ένα αμάξι εντός budget και ενός επιθυμητής κατανάλωσης, στο Fiesta.
Χωράει το καρότσι, έχει sport εμφάνιση, έχει πλούσια έκδοση (titanium).Το μόνο άγχος μου είναι να μην έχουν γυριστεί τα χλμ, δεν φαίνεται πάντως να έχει γίνει χρήση τρελή...
(σε πλαστικά, τιμόνι, λεβιές κ.λ.π.) -
renault twingo gt..θα βρεις και σε αριστη κατασταση με αυτα τα λεφτά..ωραιο στην οδηγηση,1200cc,σβέλτο λόγω turbo,καλη καταναλωση και λογω πισω συρώμενων καθισμάτων πολύ καλοί χώροι για την κατηγορία
-
Ο χρήστης tkat έγραψε:
renault twingo gt..θα βρεις και σε αριστη κατασταση με αυτα τα λεφτά..ωραιο στην οδηγηση,1200cc,σβέλτο λόγω turbo,καλη καταναλωση και λογω πισω συρώμενων καθισμάτων πολύ καλοί χώροι για την κατηγορίαΕίχα 3d από τα 18 μου! Δεν παλεύεται η κατάσταση με μωρό, θέλω οπωσδήποτε 5d!
Δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά... -
Αναμεσα σε fiesta 1.4 titanium 95ps,swift 1.3 92ps,ibiza 1.2TSI 105ps style,fabia 1.2TSI 105ps,yaris 1.33 99ps,ποια επιλογη πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη σαν πακετο και συνολο,οι τιμες παιζουν απο 7-9000€.
Υποσημειωση,για το fiesta,απο 31/10/2010 μοντελο γιατι διαφορετικα πληρωνει 240 ευρω τελη,τα υπολοιπα μοντελα ειναι γυρω στα 135 ευρω.Το ατομο που ενδιαφερεται εχει ως πρωτη επιλογη το fiesta,λογω εμφανισης και καλης οδηγικης συμπεριφορας,το swift εχει μικρους χωρους,το yaris ενταξει ειναι μια κλασσικη επιλογη,το 1.2TSI πιο ακριβο απο ολα βεβαια με επιφυλαξη για την αξιοπιστια του και τα μετρια εσωτερικα στα ibiza/fabia.
-
Προσωπικά θα ήμουν ανάμεσα σε Fiesta, λόγω συμπεριφοράς, και στα TSi, λόγω επιδόσεων.
-
Και εγω πιστευω οτι αυτες οι δυο επιλογες ειναι οι προτιμοτερες,γιατι θεωρω οτι η διαφορα στη τιμη μεταξυ αυτων των μοντελων δεν ειναι σημαντικη,δηλαδη οταν βλεπω yaraκια 5-6 ετων στα 7-8-9 χιλιαρικα η swiftακια και στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις πλεον fiesta η ibiza TSI με μικρες διαφορες επισης σε τεκμηριο η τελη κυκλοφοριας.Aπλα στο ibiza και το fabia δεν αρεσει το φτωχο εσωτερικο σε εμφανιση.
-
Στο 4tforum απαγορεύεται η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες.
Μπορείς να δημοσιεύσεις την αγγελία σου στην ανάλογη ενότητα. [mod] -
'Κατα συμπτωση' ξέχασες να βάλεις την αγγελία σου και στο θέμα που άνοιξε ένας πολύτεκνος, μια συνταξιούχος και ένας εργένης...
-
Ενταξει αφου εψαχναν αυτοκινητο και τους προτεινα κατι καλο .Παντως προτεινω στο φιλο το Honda Civic 1.8 giati kai εγω καποτε ημουν στο ιδιο διλημα και καποια αυτοκινητα καλα δεν τα ειχα ανακαλυψει.....
Βοήθεια για αγορά μεταχειρισμένου μέχρι 9000€