-
Νεο Τεστ
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... 6-ddis-4wd
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Νεο Τεστhttp://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... 6-ddis-4wd
Καλα λόγια λέει σε γενικές γραμμες και γενικότερα το drive.gr το θεωρώ απο τα πιο αντικειμενικά.
Θα θελα παντως να δω και καποιου, καποια αναφορά για το 1.6 diesel 4x2 σχετικά με τις πραγματικές του επιδόσεις.
Γιατί συγκριτικά με το 4χ4 απο την suzuki δίνουν καλύτερες επιδόσεις στο 4χ2 -
Σιγα σιγα θα βγουνε και αλλα τεστ
Θελει υπομονη αλλα βασικα ειναι και το TD πως το νιωθεις εσυ.
Εμενα μου αρεσει που στα προσφερει ολα το Vitara σε λογικη τιμη.
Ισως στο εσωτερικο να μην εχει την ποιοτητα ενος mercedes αλλα δεν ειναι και τελειως 'Ιαπωνικο'
Αχ αυτο το πισω μερος
Στο προηγουμενο Vitara ηταν πολυ καλυτερο -
Καλό φαίνεται αν και με χαλάει λίγο η επιτάχυνση του
http://www.autoexpress.co.uk/suzuki/vitara/89565/suzuki-vitara-2015-review
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Σιγα σιγα θα βγουνε και αλλα τεστ
Θελει υπομονη αλλα βασικα ειναι και το TD πως το νιωθεις εσυ.
Εμενα μου αρεσει που στα προσφερει ολα το Vitara σε λογικη τιμη.
Ισως στο εσωτερικο να μην εχει την ποιοτητα ενος mercedes αλλα δεν ειναι και τελειως 'Ιαπωνικο'
Αχ αυτο το πισω μερος
Στο προηγουμενο Vitara ηταν πολυ καλυτερο+1, δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!!!
-
Και τεστ ασφαλειας απο το Euro NCAP
5/5 αστερια, παρα την προσφατη αυστηροποιηση των κριτηριων -
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Και τεστ ασφαλειας απο το Euro NCAP
5/5 αστερια, παρα την προσφατη αυστηροποιηση των κριτηριωνΠαρά το γεγονός ότι όταν το βλέπεις απο κοντά οι πόρτες σου φαίνονται αρκετά ελαφριές....
Μπραβοοοοο -
Τι έγινε ρε παιδιά?
Κανενας ιδιωκτήτης εδώ?
Που να το εχει παραγγείλει?
Που να το έχει παραλάβει?
Να μας πει καμία εμπειρική γνώμη???? -
Καλημερα,
Εγω το ξαναειδα και την ιδια μερα ειδα και το QQ.
Στο εσωτερικο δεν συγκρινονται.
Πολυ μετρια τα πλαστικα τα πλαστικα του Vitara δυστυχως.
Στρεφομαι προς το QQ αλλα ειμαι ακομη μπερδεμενος σχετικα με την εκδοση.
Κρυφοκοιταω και το HRV αλλα εκει παει πολυ μακρια το πραγμα απο χρονο παραδοσης μιας και ακομα δεν εχει ερθει -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Καλημερα,Εγω το ξαναειδα και την ιδια μερα ειδα και το QQ.
Κρυφοκοιταω και το HRV αλλα εκει παει πολυ μακρια το πραγμα απο χρονο παραδοσης μιας και ακομα δεν εχει ερθεισυμφωνω απολύτως.
το HRV το κοιταζω και γω και προσπαθω να δω αν με παίρνει να το περιμένω....
Πάντως δεν ξερω, το QQ όσο κι αν μ αρεσει, έχει κατι που με αποτρεπει προς το παρον.... (Ισως αυτο να είναι το γεγονός ότι η εκδοση που μου αρέσει Accenta Con βγαίνει πιο πάνω απο το budget μου 21-22 Κ, και θα πρέπει να δω τον 1.2 βενζινή, που γενικά δεν πολύψήνομαι να πάρω κατι σε βενζίνη) -
Οδηγησα και το 1.5 και το 1.6.
Υπαρχει διαφορα ομολογω στα τραβηγματα κλπ
20 αλογα ειναι αυτα
Αλλα και 2500 διαφορα που κανει το 1.6 connect να παει στις 26700. Αν ηταν τοσο το techna ρε γμτ το επαιρνα χθες.
Γνωμη μου ειναι οτι ειναι τσιμπημενες οι τιμες της Νισσαν και εχουν παρει 600 ευρω απο περσι. -
Σίγουρα ο 1.6 έχει διαφορά και είναι πολύ δυνατός, από την άλλη όμως και το 1.5 δεν μου φάνηκε αργό. Μου έδωσε την εντύπωση πως είχε πολύ καλό τράβηγμα και πως πήγαινε ξεκούραστα χωρίς να χρειάζεται να τον ζορίζεις.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Καλημερα,Εγω το ξαναειδα και την ιδια μερα ειδα και το QQ.
Κρυφοκοιταω και το HRV αλλα εκει παει πολυ μακρια το πραγμα απο χρονο παραδοσης μιας και ακομα δεν εχει ερθειΑν δεν καιγεσαι να το παρεις αμεσα εγω θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις πρωτα και το HR-V. Ειναι ζητημα λιγων μηνων να ερθει και οπως φαινεται τουλαχιστον απο οσα λενε στο εξωτερικο, θα ειναι πολυ καλο. Τα παντα βεβαια εξαρτωνται απο την τιμη αλλα εγω πιστευω οτι θα ειναι φτηνοτερο του Qashqai.
-
κοίτα ότι το χρειάζομαι το χρειάζομαι, αλλά αν ζόριστω λίγο ίσως να μπορώ να περιμένω μερικούς μήνες. Ιδίως αν είναι σε τιμές λίγο κάτω από το qq. Εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ και από reviews πάει καλά. Ίσως η αναμονή να είναι καλή επιλογή για το θα έχει τρέξει και το vitara κάνα 3 μηνο και θα έχουν εμφανιστεί όσες παίδες ασθένειες μπορεί. ..
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
κοίτα ότι το χρειάζομαι το χρειάζομαι, αλλά αν ζόριστω λίγο ίσως να μπορώ να περιμένω μερικούς μήνες. Ιδίως αν είναι σε τιμές λίγο κάτω από το qq. Εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ και από reviews πάει καλά. Ίσως η αναμονή να είναι καλή επιλογή για το θα έχει τρέξει και το vitara κάνα 3 μηνο και θα έχουν εμφανιστεί όσες παίδες ασθένειες μπορεί. ..Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι το μπατζετ σου ειναι ως 22k το πολυ. Πιθανως η μεσαια και η ακριβη εκδοση του HR-V να στοιχιζουν παραπανω. Μονο η Comfort βενζινης πρεπει να παιζει σε αυτα τα λεφτα και η αντιστοιχη diesel δυσκολα.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
κοίτα ότι το χρειάζομαι το χρειάζομαι, αλλά αν ζόριστω λίγο ίσως να μπορώ να περιμένω μερικούς μήνες. Ιδίως αν είναι σε τιμές λίγο κάτω από το qq. Εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ και από reviews πάει καλά. Ίσως η αναμονή να είναι καλή επιλογή για το θα έχει τρέξει και το vitara κάνα 3 μηνο και θα έχουν εμφανιστεί όσες παίδες ασθένειες μπορεί. ..
Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι το μπατζετ σου ειναι ως 22k το πολυ. Πιθανως η μεσαια και η ακριβη εκδοση του HR-V να στοιχιζουν παραπανω. Μονο η Comfort πρεπει να παιζει σε αυτα τα λεφτα και η diesel με το ζορι.
Ναι πολυ καλα θυμάσαι. Θεωρητικά έχεις δίκιο σε αυτα τα επίπεδα τιμής που αναφερεσαι.΄
Απλά ελπίζω μηπως στην αρχη υπάρχει καποιου είδους προωθητική ως συνήθως....
Βέβαια όταν η Diesel εκδοση του CRV ξεκινά απο τα 27000 θεωρητικά η διαφορά και μόνο κατηγορίας με το HRV θα πρέπει να παίζει κάπου στα 3000-4000€ -
Μην κολλάτε με το Connect παιδιά!
Δεν αξίζει τα 950 ευρώ παραπάνω, οπότε μην αγχώνεστε με τα κόστη, αν σας αρέσει το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Είναι ένα κλειστό σύστημα με πολλά προβλήματα και ελλείψεις και αναβαθμίσεις χαρτών ανά διετία που κοστίζουν 180 ευρώ...
Πάρτε την Acenta τη σκέτη σε άσπρο μη μεταλλικό (22.410 ευρώ) με δώρα μεταξύ άλλων τους αισθητήρες και θα είστε άψογοι! -
Λογικά ακόμη και η βασική του H-RV θα είναι αρκετά καλά εξοπλισμένη και σίγουρα καλύτερα από την Energy του QQ (το βλέπω να είναι στα επίπεδα του Acenta Connect). Όταν η βασική έκδοση του QQ με κινητήρα 1.5 και όχι 1.6 βγαίνει στα 21.000, πως να μην έχει πάνω από 23.000 το HRV; Ακόμη και σε αυτά τα λεφτά να έρθει πάλι θα είναι ανταγωνιστικό του QQ. Απλά το QQ σου δίνει την δυνατότητα να το πάρεις και πιο 'γυμνό' από εξοπλισμό για αυτούς που δε μπορούν να διαθέσουν 23 χιλιάρικα ή δεν τους ενδιαφέρει ο έξτρα εξοπλισμός.
-
Από αυτην την άποψη δεν έχεις άδικο για τα 23000. Από την άλλη όμως αν βγάλουν το hrv και χει 1000-2000 διαφορά από το crv η Honda θα χει conflict μεταξύ τους. Θα κάνει στην ουσία ότι και η suzuki με το vitara & το Sx4 που στην ουσία είναι σαν να πυροβολαει τα πόδια της...
-
Ε όχι και ένα χιλιάρικο διαφορά από το CRV. Στα 27 χιλιάρικα ξεκινάει το CRV, όσο καλό και να είναι το HRV με πάτωμα από Jazz δε νομίζω να ξεκινάει από 25 - 26 χιλιάρικα. Αν είναι έτσι τζάμπα περιμένουμε τόσο καιρό!
Έχει καλές επιδόσεις πάντως το άτιμο, αν και δεν αποφεύγει τα τέλη κυκλοφορίας
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33048&subid=2&pubid=7414615
Suzuki Vitara 2015