-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ε όχι και ένα χιλιάρικο διαφορά από το CRV. Στα 27 χιλιάρικα ξεκινάει το CRV, όσο καλό και να είναι το HRV με πάτωμα από Jazz δε νομίζω να ξεκινάει από 25 - 26 χιλιάρικα. Αν είναι έτσι τζάμπα περιμένουμε τόσο καιρό!Έχει καλές επιδόσεις πάντως το άτιμο, αν και δεν αποφεύγει τα τέλη κυκλοφορίας
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33048&subid=2&pubid=7414615Μα ακριβως αυτο λεω και γω φιλε axel
Και επιδοσεις πρέπει να χει και όμορφο πρέπει να είναι αρκετα....
Απο χώρους δεν ξερω τι γίνεται? -
Απο χωρους ειναι σιγουρα πολυ καλο μιας και οπως εχουν αναφερει εχει τοποθετηθει το ρεζεβρουαρ κατω απο το χωρο των μπροστινων επιβατων
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Απο χωρους ειναι σιγουρα πολυ καλο μιας και οπως εχουν αναφερει εχει τοποθετηθει το ρεζεβρουαρ κατω απο το χωρο των μπροστινων επιβατωνΧθες το βραδυ καπου ειδα για χωρο αποσκευων 420 λιτρα.... και magic seats
Πάνω που είχα καταληξει στο Vitara ( με μισή καρδια βέβαια λόγω εσωτερικου) Μαλλον θα το περιμενω.... -
453 λιτρα ειναι σιγουρα. Ακομη πιο μεγαλο και απο του QQ.
Διαβασε λιγο εδω
http://www.gocar.gr/news/feed/14438,Ta_ ... HRV.html -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Διαβασε λιγο εδω
http://www.gocar.gr/news/feed/14438,Ta_ ... HRV.htmlΠολύ ενδιαφερον αρθρο και πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το αυτοκίνητο.
Από οτι καταλαβαίνω θα βγαίνει σε 3 εκδόσεις Comfort, Sport, Executive. Απλά ελπίζω στην πρώτη που λογικά θα είναι κοντά στο budget μου (21-22Κ) να υπάρχει ένα Α επιπεδο εξοπλισμού.... -
Σιγουρα ειναι πιο ποιοτικο απο το Vitara και με καλυτερους χωρους
Απο το QQ δεν μπορω να ειμαι σιγουρος -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Διαβασε λιγο εδω
http://www.gocar.gr/news/feed/14438,Ta_ ... HRV.htmlΠολύ ενδιαφερον αρθρο και πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το αυτοκίνητο.
Από οτι καταλαβαίνω θα βγαίνει σε 3 εκδόσεις Comfort, Sport, Executive. Απλά ελπίζω στην πρώτη που λογικά θα είναι κοντά στο budget μου (21-22Κ) να υπάρχει ένα Α επιπεδο εξοπλισμού....Το Civic στην έκδοση Comfort έχει ήδη αρκετά καλό εξοπλισμό, ενώ στο HRV πιθανότατα να είναι στάνταρ το City Brake (όπως και στο ανανεωμένο Civic), καθώς και η οθόνη αφής. Το θέμα είναι κατά πόσο θα είναι κοντά στα 21-22 χιλιάρικα όπως είπαμε και πριν.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Απο το QQ δεν μπορω να ειμαι σιγουροςΝομίζω το αδικείς λίγο το vitara....Ιδίως σε σχέση με το qq αν εξαιρέσεις το ξεπερασμένο σε design εσωτερικό του δεν πιστεύω ότι υστερεί κάπου αλλού. Ιδίως σε επίπεδα εξοπλισμου
-
Παιδες εγραψα μια απαντηση για τον εξοπλισμο του HR-V στο νημα του στα μελλοντικα μοντελα για να μην ειμαστε offtopic εδω.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Απο το QQ δεν μπορω να ειμαι σιγουροςΝομίζω το αδικείς λίγο το vitara....Ιδίως σε σχέση με το qq αν εξαιρέσεις το ξεπερασμένο σε design εσωτερικό του δεν πιστεύω ότι υστερεί κάπου αλλού. Ιδίως σε επίπεδα εξοπλισμου
εγω δεν ειπα οτι ειναι ασχημο
απλα του QQ ειναι αρκετα καλυτερο -
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Παιδες εγραψα μια απαντηση για τον εξοπλισμο του HR-V στο νημα του στα μελλοντικα μοντελα για να μην ειμαστε offtopic εδω.Και καλά έκανες
-
Βλέποντας απο κοντά και εγώ το νεο vitara θα συμφωνήσω για την ποιότητα του εσωτερικού του, (σκληρά πλαστικά).Αλλο αρνητικό η έλλειψη ρεζέρβας και τέλος η μη ικανοποιητική απόσταση απο το έδαφος ..ειδικά παρατηρώντας απο πλάι δεν έβλεπα διαφορά απο ενα κλασικό hatchback.
Δεν βλέπω το λόγο κάποιος που κινείται συχνά εκτός δρόμου να πάει στο diesel 4x4 vitara έναντι στο duster εκτός εάν θέλει αυτόματο κλιματισμό cruise control που διαθέτει το πρώτο. -
Ο χρήστης trail-rated έγραψε:
Βλέποντας απο κοντά και εγώ το νεο vitara θα συμφωνήσω για την ποιότητα του εσωτερικού του, (σκληρά πλαστικά).Αλλο αρνητικό η έλλειψη ρεζέρβας και τέλος η μη ικανοποιητική απόσταση απο το έδαφος ..ειδικά παρατηρώντας απο πλάι δεν έβλεπα διαφορά απο ενα κλασικό hatchback.
Δεν βλέπω το λόγο κάποιος που κινείται συχνά εκτός δρόμου να πάει στο diesel 4x4 vitara έναντι στο duster εκτός εάν θέλει αυτόματο κλιματισμό cruise control που διαθέτει το πρώτο.Σιγουρα σε καμια περιπτωση το Vitara δεν ειναι το off road animal που ηταν παλιά.
Εχει σαφέστατα άλλον προσανατολισμό...
Για την αποσταση απο το εδαφος παντως εχω να σου πω οτι μαλλον έχει απο τις μεγαλύτερες της κατηγορίας...
Vitara 18.5cm
Qashqai 18cm
Μοκκα 16cm
500X 4x2 16.2cm, 4x4 17.9cm
captur 20cm -
Σίγουρα πάντως το Vitara έχει πολύ ωραία χρώματα. Πέρασε πριν λίγο από μπροστά μου ένα φορτηγό φορτωμένο με καινούργια Vitara και ομολογουμένως είχαν πολύ ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς. Καλοτάξιδα να είναι στους νέους ιδιοκτήτες τους.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σίγουρα πάντως το Vitara έχει πολύ ωραία χρώματα. Πέρασε πριν λίγο από μπροστά μου ένα φορτηγό φορτωμένο με καινούργια Vitara και ομολογουμένως είχαν πολύ ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς. Καλοτάξιδα να είναι στους νέους ιδιοκτήτες τους.Ωπα, άρα καποιοι θα παραλαβουν σύντομα. Καλο αυτό
Αντε να δουμε και κανα review απο κανεναν ιδιοκτήτη και να δουμε και κανένα στον δρόμο... -
Για την αποσταση απο το εδαφος παντως εχω να σου πω οτι μαλλον έχει απο τις μεγαλύτερες της κατηγορίας...
Vitara 18.5cm
Qashqai 18cm
Μοκκα 16cm
captur 20cm[/quote]Εάν σου αρέσει τελικά το νέο Vitara, πιστεύω πως στο σουλούπι του πιο κοντινά είναι το FIAT και το OPEL. Αν το συγκρίνεις με αυτά τότε για μένα είναι πρώτο ενώ στην θέση δύο θα επέλεγα το Γερμανικό όχημα και τρίτο το Ιταλικό. Αν το συγκρίνεις με τα άλλα 2, τότε θα το έβαζα τρίτο με πρώτο το Ιαπωνικό και Δευτερο το Γαλλικό.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Vitara 18.5cm
Qashqai 18cm
Μοκκα 16cm
captur 20cmΕάν σου αρέσει τελικά το νέο Vitara, πιστεύω πως στο σουλούπι του πιο κοντινά είναι το FIAT και το OPEL. Αν το συγκρίνεις με αυτά τότε για μένα είναι πρώτο ενώ στην θέση δύο θα επέλεγα το Γερμανικό όχημα και τρίτο το Ιταλικό. Αν το συγκρίνεις με τα άλλα 2, τότε θα το έβαζα τρίτο με πρώτο το Ιαπωνικό και Δευτερο το Γαλλικό. [/quote]
Κοιτα ότι μου αρέσει, ναι μου αρέσει. Δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως, μάλλον δεν μου αρέσει τόσο όσο...
Σε αυτά που λές, για μένα (υποκειμενικά πάντα) δεν μπορώ να το συγκρίνω με το Mokka, ούτε με το Captur. Με το πρώτο λόγω χώρων, αλλά και τιμής στις diesel εκδοσεις και με το δεύτερο και πάλι για τους χώρους αλλά και για την αποδοση των 2 diesel κινητηρων...
Στο μυαλό μου υπάρχει μεγάλη συγκριση μεταξύ του Vitara του Qashqai & του 500χ -
Μα νομίζω πως τους ίδιους κινητήρες δεν φορούν το QQ και το captur με κάποιες αλλαγές σε ιπποδύναμη; Μήπως να αποκλείσεις και στο QQ τουλάχιστο το 1.5; Πάντως πρόκειται για αξιόπιστο μηχανικό σύνολο, χρόνια δοκιμασμένο στην αγορά. Σε χώρους νομίζω πως το 500Χ πρέπει να είναι μονόδρομος, ή κάνω λάθος;
-
Vitara 18.5cm
Qashqai 18cm
Μοκκα 16cm
captur 20cmΤο Captur έχει 20cm απόσταση;;;;
Με βάση αυτό: http://www.renaultbelgard.ie/imglib/ren ... nsions.JPG έχει 17cm.
-
Μα νομίζω πως τους ίδιους κινητήρες δεν φορούν το QQ και το captur με κάποιες αλλαγές σε ιπποδύναμη; Μήπως να αποκλείσεις και στο QQ τουλάχιστο το 1.5; Πάντως πρόκειται για αξιόπιστο μηχανικό σύνολο, χρόνια δοκιμασμένο στην αγορά. Σε χώρους νομίζω πως το 500Χ πρέπει να είναι μονόδρομος, ή κάνω λάθος;Ο κινητήρας του Captur είναι πιο φημομενος, με λιγότερα άλογα και λιγότερη ροπή. επιπλέον για το Captur θα πώ ότι το εσωτερικό του μου φαίνεται υποδεέστερο ακόμα και απο το Vitara.
Για το QQ o 1.5 εχει κορυφαιες κριτικές (δεν τον εχω οδηγήσει ακομα)
Απο χώρους το suzuki σε θεμα σαλονιου, κατα την γνωμη μου ειναι πιο ανετο απο ολα. σε θεμα χωρου αποσκευων, το 500χ υπερτερει
Suzuki Vitara 2015