-
Αυτά είναι,καλή συνέχεια στις βόλτες σου!
Άνετη οδήγηση λέγοντας,αναφέρεσαι σε χαλαρές βόλτες κ ταξίδια;
Αν θέλεις,γράψε μερικά ακόμα στοιχεία για την ασφάλτινη συμπεριφορά του(σφιχτό ή μαλακό,κλίσεις στις στροφές,ρεπρίζ,φρένα,αεροδυναμικοί θόρυβοι) στα ταξίδια και πόσο άνετο/ευέλικτο είναι μέσα στην πόλη -
ευχαριστώ πολύ
Είναι άνετο γενικά αν και αυτό δεν μπορω να στο πω γιατί jimny οδηγούσα οπότε μου φαίνεται σαν να οδηγώ f1
Γενικά όμως έχει γκάζι δεν κουράζει απο φρένα είναι άψογο! -
Ο χρήστης tirnabos26 έγραψε:
μου φαίνεται σαν να οδηγώ f1Άρα είναι τρομερά σκληρό, θορυβώδες και ζεστό.
Καλοτάξιδο.
-
Καλησπέρα σας κάτοχος από τις 30 απριλίου του νέου vitatra gl+ diesel allgrip και μέχρι τώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές!1200 χιλιόμετρα με κατανάλωση στο 5,4 έχοντας και ένα ταξίδι 600 χιλιομέτρων με ταχύτητα 120-130 χιλ μέσω όρο!
Το αυτοκίνητο στο sport πραγματικά πετάει ενω σε light off road που το έκανα δεν έδειξε ότι κολλάει κάπου η ότι θα αντιμετωπίσει καποιο πρόβλημα αλλά αυτό θα το δούμε τον χειμώνα!
άνετη οδήγηση ξεκούραστη και με αρκετούς χώρους! Αυτά προς το παρόν τριγμούς και τέτοια δεν έχω το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι τα σκληρά πλαστικά και τα ασφάλτινα λάστιχα άλλα με τέτοια τιμή μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!
Πριν είχα jimny ενώ έχω και εμπειρία απο grand vitara 2,0 απλά καμία σχέση!
Η κατανάλωση που αναφέρεις με κυριότερη χρήση ποιου σεταρισματος έχει γίνει περισσότερο. Στο auto η το sport;
-
Τύρναβε,όπως καταλαβαίνεις,όλοι μαζί σου ασχολούμαστε προσπαθώντας να αντλήσουμε info διότι είσαι το πρώτο μέλος-κάτοχος και μάλλον από τους πρώτους εν Ελλάδι οπότε κάνε ένα ξεγυρισμένο review όποτε μπορέσεις για να μη στα κάνουμε διαρκώς zeppelin
-
Είναι άνετο γενικά αν και αυτό δεν μπορω να στο πω γιατί jimny οδηγούσα οπότε μου φαίνεται σαν να οδηγώ f1
...Καλοτάξιδο.
F1; Από το αγριοκάτσικο στο πολιτισμένο suv... Όσο να'ναι υπάρχουν διαφορές...υ.γ. Ερώτηση. Σου πάει η καρδιά να το ρίξεις στους χωματόδρομους και στα κατσάβραχα;
-
Καλησπέρα
Λοιπόν παιδιά δεν μπορώ να σας πώ πολλά γιατί δεν έχω την γνώση! Mετά απο το jimny εμένα μου φαίνεται τέλειοΝα ξεκινήσω από κατανάλωση μικτή χρήση και με auto και με sport 5,4 λίτρα γιατί κακά τα ψέμaτα όταν το βάλεις στο sport το αυτοκίνητο πετάει!
Τώρα απο αξιοπιστία θα δείξει η πορεια οπώς και οι εκτόε δρόμου δυνατότητες γιατί δεν το πήρα για φινέτσα ούτε για να κάνω μόστρα απλά συνδιάζει και το θέμα της οικογένειας (εχει χώρους) και την άνεση και ξεκούραση στα μακρινά ταξίδια αλλά μπορείς να πάς και ένα κυνήγι ενα χιονοδρομικό το χειμώνα!
-
Το Jimny τι το έκανες; ; ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Jimny τι το έκανες; ; ;Το πούλησα!
-
Αν επιτρέπεται τι μοντέλο ήταν, χρονολογία, χιλιόμετρα και πόσο το έδωσες;;;
Αύριο θα πάω στη SUZUKI για να δω το νέο Jimny και το Celerio ...
-
Ηταν του 2004 250.000 χιλιομετρα με αεριο το έδωσα 3300!
Για jimny καινούριο? με 385 ευρό τέλη κυκλοφορίας θα σε συνηστούσα να βρείς καποιο μεταχειρισμένο!
-
250.000χλμ;;;;
Σε 11 χρόνια;;;; Πολλά χιλιόμετρα! Μάλλον το ευχαριστήθηκες.Όσο για το νέο Jimny το έχω υπόψη το θέμα για τα τέλη. Μεταχειρισμένο έτσι όπως το θέλω δεν πρόκειται να βρω. Οπότε όταν έρθει ο καιρός θα πάω 'ντουγρού' για καινούριο.
Αύριο θα πάω να δω και αυτό το Vitara επιτέλους από κοντά, αλλά ποιο πολύ θα ασχοληθώ με το μικρούλη αγριοκάτσικο... -
και έχει ακόμα πολύ ψωμί! Ισως μακρά το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο με βάση την μεταχείριση που τρώει! προσωπικά εμένα ούτε ζημιά με έβγαλε και δεν τσιμπούσε ούτε σταγόνα λάδι και το είχα και 60000 χιλ με αέριο!
Το έδωσα με κρύα καρδιά αλλά είχα πρόβλημα με τους χώρους!
-
Μετά το γραφείο πήγα από μια έκθεση για ένα γρήγορο td.το αυτοκίνητο ήταν το glx. Στην ρύθμιση σπορ πραγματικά έχει εκπληκτικές ροπές. Μέση κατανάλωση είχε γράψει 6. Παρά την λιτή σχεδίαση δεν νομίζω πως υπήρχε κάτι που του έλειπε από μέσα. Παρά πολλά θετικά, με μόνο μειονέκτημα (θέλω να το τσεκάρω ενδελεχώς )το από ότι μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο infotainment σε σχέση με τα χειριστήρια στο τιμόνι. Επίσης προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με το καλώδιο για να κάνω mirror γιατί πραγματικά θα με βόλευε τρελά με την δουλειά αλλά κόλλαγε και δεν το καταφέραμε. Πληροφοριακά ο πωλητής μου είπε ότι διαθέσιμοτητα δεν υπάρχει και 99% πάμε για μέσα Σεπτέμβρη. ...
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Μετά το γραφείο πήγα από μια έκθεση για ένα γρήγορο td.το αυτοκίνητο ήταν το glx. Στην ρύθμιση σπορ πραγματικά έχει εκπληκτικές ροπές. Μέση κατανάλωση είχε γράψει 6. Παρά την λιτή σχεδίαση δεν νομίζω πως υπήρχε κάτι που του έλειπε από μέσα. Παρά πολλά θετικά, με μόνο μειονέκτημα (θέλω να το τσεκάρω ενδελεχώς )το από ότι μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο infotainment σε σχέση με τα χειριστήρια στο τιμόνι. Επίσης προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με το καλώδιο για να κάνω mirror γιατί πραγματικά θα με βόλευε τρελά με την δουλειά αλλά κόλλαγε και δεν το καταφέραμε. Πληροφοριακά ο πωλητής μου είπε ότι διαθέσιμοτητα δεν υπάρχει και 99% πάμε για μέσα Σεπτέμβρη. ...αυριο, θα παω για προσφορα και td εαν προλαβω, στην glx δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα? η σε ολα τα μοντελα? Εγω ηξερα οτι τελος αυτου του μηνα ερχεται στολος απο αυτοκινητα. εγω ενδιαφερομαι για βενζινη ομως.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
250.000χλμ;;;;
Σε 11 χρόνια;;;; Πολλά χιλιόμετρα! Μάλλον το ευχαριστήθηκες.Όσο για το νέο Jimny το έχω υπόψη το θέμα για τα τέλη. Μεταχειρισμένο έτσι όπως το θέλω δεν πρόκειται να βρω. Οπότε όταν έρθει ο καιρός θα πάω 'ντουγρού' για καινούριο.
Αύριο θα πάω να δω και αυτό το Vitara επιτέλους από κοντά, αλλά ποιο πολύ θα ασχοληθώ με το μικρούλη αγριοκάτσικο...Γιατί έχει θέμα με τα τέλη; 1300cc είναι. Πληρώνεις παραπάνω λόγω ρύπων αν το πάρεις καινούργιο ενώ στα μεταχειρισμένα τα τέλη είναι μικρότερα;
-
Ναι. Αυξημένα τέλη λόγω ρύπων.
Αλλά από μεταχειρισμένα τίποτα. Ελάχιστα και αυτά με τρελά χιλιόμετρα.
Όσοι αγοράζουν Jimny δεν το αποχωρίζονται με τίποτα.
Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με το Grand Vitara. Το ίδιο θα συμβεί και με το νέο Vitara.Οπότε γενικά το καινούριο είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ναι. Αυξημένα τέλη λόγω ρύπων.Αλλά από μεταχειρισμένα τίποτα. Ελάχιστα και αυτά με τρελά χιλιόμετρα.
Όσοι αγοράζουν Jimny δεν το αποχωρίζονται με τίποτα.
Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με το Grand Vitara. Το ίδιο θα συμβεί και με το νέο Vitara.Οπότε γενικά το καινούριο είναι μονόδρομος.
Ναι αν έχεις τα χρήματα καινούργιο!!
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Μετά το γραφείο πήγα από μια έκθεση για ένα γρήγορο td.το αυτοκίνητο ήταν το glx. Στην ρύθμιση σπορ πραγματικά έχει εκπληκτικές ροπές. Μέση κατανάλωση είχε γράψει 6. Παρά την λιτή σχεδίαση δεν νομίζω πως υπήρχε κάτι που του έλειπε από μέσα. Παρά πολλά θετικά, με μόνο μειονέκτημα (θέλω να το τσεκάρω ενδελεχώς )το από ότι μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο infotainment σε σχέση με τα χειριστήρια στο τιμόνι. Επίσης προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με το καλώδιο για να κάνω mirror γιατί πραγματικά θα με βόλευε τρελά με την δουλειά αλλά κόλλαγε και δεν το καταφέραμε. Πληροφοριακά ο πωλητής μου είπε ότι διαθέσιμοτητα δεν υπάρχει και 99% πάμε για μέσα Σεπτέμβρη. ...
αυριο, θα παω για προσφορα και td εαν προλαβω, στην glx δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα? η σε ολα τα μοντελα? Εγω ηξερα οτι τελος αυτου του μηνα ερχεται στολος απο αυτοκινητα. εγω ενδιαφερομαι για βενζινη ομως.
ποιος στολος? τιμονι δεν υπαρχει....
για GLX μου ειπε τελος σεπτεμβρη αν θυμαμαι καλα και για GL+ μεσα -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
αυριο, θα παω για προσφορα και td εαν προλαβω, στην glx δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα? η σε ολα τα μοντελα? Εγω ηξερα οτι τελος αυτου του μηνα ερχεται στολος απο αυτοκινητα. εγω ενδιαφερομαι για βενζινη ομως.
ποιος στολος? τιμονι δεν υπαρχει....
για GLX μου ειπε τελος σεπτεμβρη αν θυμαμαι καλα και για GL+ μεσαοτι να' ναι λενε !! Λοιπον μολις γυρισα απο θεσ/νικη, και ξαναεκανα td , και εχω να δηλωσω οτι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ!!!
Περιμενω Δευτερα τελικη προσφορα.
τωρα στις βενζινες , παραδωση Ιουλιος , για πετρελαια δεν ξερω.
Suzuki Vitara 2015