-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
ρεεεεε οι κατοχοι θα βαλουν καμια Photo?
θα κανουν καμια κριτική καλή?μπορεις να περιμενεις μεχρι Ιουλιο???
-
Ο χρήστης london έγραψε:
ρεεεεε οι κατοχοι θα βαλουν καμια Photo?
θα κανουν καμια κριτική καλή?μπορεις να περιμενεις μεχρι Ιουλιο???
Χαχαχαχαχα και γω μπορώ και συ μπορείς θε δεν θες...
Αλλά νομίζω αξίζει η προσμονή σου -
τι εγινε ρε παιδια, που πηγανε οι κατοχοι των νεων Vitara???
Καμια φωτο?
καμια κριτική?
κατι? -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Eνα θα πω....εχω παθει πλακα με την παρτυ του...
Να και ο άλλοοοςςς...έλα,ξεκίνα κι εσύ να γράφεις αναλυτικά κ με λεπτομέρειες πριν ξεκινήσουμε τις ερωτήσεις
το χαζευω καθε μερα στη βιτρινα..αλλα ακομα δεν μπορω να το αγορασω,,,,,κατσε να παλιωσει λιγο ακομα το τζιμνακι και να ορθοποδησουμε λιγο οικονομικα και σου λεω μετα....
-
Το Vitara τα πήγε εξαιρετικά στα crash tests του Euro NCAP, παίρνοντας συνολικά 5 αστέρια (τα οποία βέβαια είναι πλέον αρκετά αυστηρότερα)
http://www.euroncap.com/en/results/suzuki/vitara/20389
Βέβαια, όπως και στο QQ, η έκδοση που δοκιμάζουν είναι η πλούσια (όχι 2κίνητη) η οποία έχει τα συστήματα AEB.
-
Το είδα και σήμερα (επιτέλους) σε γκρι χρώμα παρκαρισμένο.
Από μακρυά φωνάζει ότι είναι Suzuki και ότι είναι Vitara. Έχει στοιχεία που θυμίζουν έντονα το offroad παρελθόν του.
Μου άρεσε που δίπλα στα άλλα αυτοκίνητα δεν ήταν τελικά τόσο τεράστιο, όσο μου φάνηκε μέσα στην εμπορία.
Επίσης μου φάνηκε ποιο χαμηλό. Το Qashqai πρέπει να είναι ποιο ψηλό.
Κατά τα άλλα φαίνεται καλοφτιαγμένο σαν αμάξωμα.Θα ήθελα να έβγαινε και σε τρίπορτο. Θα ήταν ωραίο και ποιο μικρό σε μήκος.
-
Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει κάνα 2 στον δρόμο. Ιδίως το μαύρο που είδα το θεωρώ πανέμορφο!!!! Το vitara είναι 3 πόντους ψηλότερο από το qq
-
Ψηλότερο; Δεν του φαίνεται...
-
h
-
qq = 1590cm
vitara = 1610cm2 πονοτυς για την ακριβεια...
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
qq = 1590cm
Με βαση τα νουμερα που εβαλες δεν ειναι η αποσταση 2 ποντοι αλλα 2 χιλιοστα. Εγω ξερω οτι η αποσταση του qashqai ειναι 18cm και του Vitara 18,5cm.. Μισος ποντος διαφορα, δηλαδη τιποτα
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
qq = 1590cm
Με βαση τα νουμερα που εβαλες δεν ειναι η αποσταση 2 ποντοι αλλα 2 χιλιοστα. Εγω ξερω οτι η αποσταση του qashqai ειναι 18cm και του Vitara 18,5cm.. Μισος ποντος διαφορα, δηλαδη τιποτα
μισο λεπτακι... αυτα τα νουμερα μεταφραζονται σε 1.59cm και 1.61cm άρα είναι 2 πόντοι. Αυτό είναι το συνολικό ύψος.
Το 18cm με το 18.5cm που λες εσύ είναι η απόσταση απο το έδαφος -
Α συγνωμη μπερδευτηκα.. Νομιζα λεγατε για αποσταση απο το εδαφος
-
18,5 εκατοστά από το έδαφος το Vitara;
Ακόμη ένα θετικό στοιχείο.
-
Ε,ναι υποτίθεται για ενα crossover με πιο offroad χαρακτηρα...ελπιζω να τα καταφέρει και να πουλήσει..
-
Πάντως θέλει προσοχή για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει το Vitara, γιατί ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ έχει κάνει 'μαϊμουδιές' με τις τιμές και τον εξοπλισμό.
Αν πάρει κάποιος το προσιτό σε τιμή VITARA GL θα διαπιστώσει ότι του λείπει βασικότατος εξοπλισμός. Και δεν αναφέρομαι σε ηλεκτρονικά gadgets αλλά σε βασικό εξοπλισμό π.χ. στην απουσία φωτός στο πορτμπαγκάζ και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, στην απουσία θερμαινόμενων εξωτερικών καθρεπτών και πίσω ηλεκτρικών παραθύρων.
Εντάξει δεν αναφέρω τις σιδερένιες ζάντες με το τάσι, γιατί μπορεί κάποιοι να μην ασχολούνται με αυτά. Αλλά θα μπορούσαν να βάλουν μία ζαντούλα αλουμινίου 16άρα.Αν πάει στην ποιο ακριβή έκδοση GL+ θα σκάσει κάπου στα 2000e παραπάνω και θα λουστεί και άχρηστο εξοπλισμό που πιθανά δεν χρειάζεται.
Οπότε είναι φανερό ότι ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ σπρώχνει με το τρόπο του τον πελάτη στην ακριβή έκδοση.
-
Δηλαδή το GL Έπρεπε να τα έχει αυτά; .....
Αυτά είναι με καποιους αντ/πους...και καλό είναι να αναφέρονται! -
Storm
δεν καταλαβαινω τι μαιμουνιες κανει ... η απλη εκδοση σαφως ειναι πιο λειψη απο την επομενη κ.ο.κ -
Παιδιά και εγώ για κάποιο εξοπλισμό δεν είχα αντιληφθεί την ουσιαστική αξία του σε αυτοκίνητα.
Το τελευταίο διάστημα έχω γραφτεί και στα JimnyClub όπου εκεί π.χ. έμαθα ότι ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα Jimny με θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Οπότε πολλοί (πάρα πολλοί) ιδιοκτήτες να τους έχει κακοφανεί γιατί κάνουν ταξίδια στην εξοχή (χειμώνα/καλοκαίρι) και δεν έχουν τρόπο να ξεθαμπώσουν τους εξωτερικούς καθρέπτες κυρίως σε δύσκολες καιρικές συνθήκες εντός και εκτός δρόμου.
Επιπλέον το φως στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και στο χώρο αποσκευών εγώ τα θεωρώ άκρως απαραίτητα.
Αυτοκίνητα που προορίζονται για ταξίδια εντός και εκτός δρόμου αν μη τι άλλο κάποια πράγματα πρέπει να τα διαθέτει. Τι να το κάνεις π.χ. το bluetooth αν μέσα στο σκοτάδι στην ερημιά ψάχνεις μέσα στο ντουλαπάκι με το φακό ή στο χώρο του πορτμπαγκάζ. Ξεφτιλίκια. -
Storm , κοιτα δεν ξερω τι εχει κανει ο Σφακιανακης στο jimmy μπορει να μην συμφερε στην τιμη πουθα ζητουσε με τα extra. Εδω μιλαμε για το vitara επειδη το περιμενω απο μερα σε μερα και οπως εσυ εψαξες για αυτο που σε ενδιαφερει μοντελο, ετσι και εγω εχω να πω οτι δεν εχει βγαλει τιποτα απο τις εκδοσεις την καθεμια του vitara που πουλιεται και στην ευρωπη.Ετσι στο vitara τουλαχιστον ειναι fair deal .
Suzuki Vitara 2015