-
φαντάζομαι, ότι το 'νέο' αυτοκίνητο το θες για να αντικαταστήσεις το polo 1.2Tsi.
- Τι δεν απεκάλυπτε το συγκεκριμένο;
- Ποια είναι τα 'θέλω σου';
- Πόσα χλμ /χρόνο και που θα τα κάνει τα χλμ
- Σε ενδιαφέρει να κάνει οικονομία στα καύσιμα, γιατί όπως και να το κάνουμε οι βενζινοκινητήρες στα υπόλοιπα, μάλλον είναι καλύτεροι, σε σχέση με αντίστοιχης τιμής diesel.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
φαντάζομαι, ότι το 'νέο' αυτοκίνητο το θες για να αντικαταστήσεις το polo 1.2Tsi.- Τι δεν απεκάλυπτε το συγκεκριμένο;
- Ποια είναι τα 'θέλω σου';
- Πόσα χλμ /χρόνο και που θα τα κάνει τα χλμ
- Σε ενδιαφέρει να κάνει οικονομία στα καύσιμα, γιατί όπως και να το κάνουμε οι βενζινοκινητήρες στα υπόλοιπα, μάλλον είναι καλύτεροι, σε σχέση με αντίστοιχης τιμής diesel.
- ήταν μικρό, το χρησιμοποιεί κυρίως η γυναίκα μου (με δυο παιδιά) και είχε θέμα με το πορτ παγκαζ (καρότσια, ποδηλατάκια κ.τ.λ.). Εξαρχής της έλεγα να πάρουμε το Golf αλλά επειδή το προηγούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν ένα smart, το golf της φαινόταν μεγάλο. Έτσι, κάναμε ομαλή μετάβαση με το polo.
- ένα καλό αυτοκίνητο με χώρους.
- βγαίνει και εθνική (Αθήνα - Τρίπολη), κάνει περίπου 10-15.000 χλμ. το χρόνο.
- για εμένα δεν έχει νόημα το diesel μόνο αν είναι καλός ο κινητήρας, δηλαδή ένα σβέλτο diesel θα το επέλεγα ίσως από ένα σβέλτο βενζίνης.
-
Τελικά παραγγείλαμε την C180 σε μαύρο με έξτρα:
- αυτόματο κιβώτιο (7G-DCT),
- Συνθετικό δέρμα ARTICO 'sahara' μπεζ,
- Εξωτερικό πακέτο Avantgarde
- Εσωτερικό πακέτο Avantgarde
- ACTIVE PARKING ASSIST περιλ. PARKTRONIC
- Προβολείς LED
- Garmin Map Pilot
- Cruise Control
- Διακόπτης χειρισμού AGILITY SELECT
- KEYLESS GO λειτουργία έναρξης
- Ρεζερβουάρ καυσίμου με αυξημένη χωρητικότητα 66 λίτρα
- Πακέτο άνεσης καθισμάτων (Οσφυϊκή υποστήριξη)
- Radio Audio 20 CD με χειριστήριο αφής
- Υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής
- Ανεξάρτητο κλείδωμα πορτ-μπαγκάζ
Αρχικό κόστος ήταν 44.670 και μου το άφισαν 39.360. Νομίζω καλή έκπτωση για mercedes.
Η απορίες που είχα (και έχω ακόμα) είναι αν θα ήταν χρήσιμο να έβαζα το πακέτο καθρεπτών (600 ευρώ) και τη δυνατότητα να πέφτουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων (400 ευρώ) ???
-
Καλοτάξιδο!
Το πακέτο καθρεπτών τι παραπάνω έχει;
Η αναδίπλωση της πλάτης αξίζει πάντως κατά την γνώμη μου. 1 φορά να την χρειαστείς τα έβγαλε τα λεφτά της...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοτάξιδο!Το πακέτο καθρεπτών τι παραπάνω έχει;
Η αναδίπλωση της πλάτης αξίζει πάντως κατά την γνώμη μου. 1 φορά να την χρειαστείς τα έβγαλε τα λεφτά της...
Το πακέτο καθρεπτών δίνει αναδίπλωση και τους κάνει και αντιθαμβωτικούς.
-
Φίλε να βάλεις τους καθρέπτες...την πρώτη φορά που οδήγησα αμάξι βράδυ με αντιθαμβωτικούς όλους τους καθρέπτες (και μάλιστα ήταν το προηγούμενο c180) έπαθα πλάκα!!
Επειδή με ενοχλούν αφάνταστα τα φώτα όλων των ηλιθίων που φέγγουν ψηλά, σε εκείνη την πρώτη βόλτα που σου ανέφερα ήταν σα να ήμουν σε μια νιρβάνα μέσα!! Τώρα δε σκέφτομαι καν να πάρω αμάξι ποτέ που να μην έχει αυτό το χαρακτηριστικό.
Αν είσαι σαν και εμένα και σε ενοχλούν τα φώτα, βάλε το πακέτο αυτό και θα με ευχαριστείς. Αν είναι οικονομικό το θέμα, βγάλε κάτι άλλο από αυτά που έβαλες. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Φίλε να βάλεις τους καθρέπτες...την πρώτη φορά που οδήγησα αμάξι βράδυ με αντιθαμβωτικούς όλους τους καθρέπτες (και μάλιστα ήταν το προηγούμενο c180) έπαθα πλάκα!!
Επειδή με ενοχλούν αφάνταστα τα φώτα όλων των ηλιθίων που φέγγουν ψηλά, σε εκείνη την πρώτη βόλτα που σου ανέφερα ήταν σα να ήμουν σε μια νιρβάνα μέσα!! Τώρα δε σκέφτομαι καν να πάρω αμάξι ποτέ που να μην έχει αυτό το χαρακτηριστικό.
Αν είσαι σαν και εμένα και σε ενοχλούν τα φώτα, βάλε το πακέτο αυτό και θα με ευχαριστείς. Αν είναι οικονομικό το θέμα, βγάλε κάτι άλλο από αυτά που έβαλες.στα 40.000 + τι οικονομικό....?
-
Διαβαζω στο στο site του Ισμαηλου για διαθεση της c class με 1.6l 122hp απο 7 Απριλιου. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?
-
Ο χρήστης alexchrist έγραψε:
Διαβαζω στο στο site του Ισμαηλου για διαθεση της c class με 1.6l 122hp απο 7 Απριλιου. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?H C Class θα βγεί και με τον κινητήρα των 122 hp που τον φοράνε ήδη η A Class 180 και η GLA 180. Νομίζω ότι αυτός ο κινητήρας δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες. Εδώ θα κυκλοφορήσει προκειμένου να γίνουν κάποιες παραπάνω πωλήσεις καθώς η C δεν πωλείται εύκολα λόγο της κακής οικονομικής συγκυρίας της χώρας.
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Διαβαζω στο στο site του Ισμαηλου για διαθεση της c class με 1.6l 122hp απο 7 Απριλιου. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?
H C Class θα βγεί και με τον κινητήρα των 122 hp που τον φοράνε ήδη η A Class 180 και η GLA 180. Νομίζω ότι αυτός ο κινητήρας δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες. Εδώ θα κυκλοφορήσει προκειμένου να γίνουν κάποιες παραπάνω πωλήσεις καθώς η C δεν πωλείται εύκολα λόγο της κακής οικονομικής συγκυρίας της χώρας.
τωρα αυτο Panosk8, ειναι καλό; εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, ευτελιζει τον χαρακτηρα του αυτοκινητου, καλυτερα να μειωναν λιγο την τιμη ή να έδιναν περισσότερα στον βασικό εξοπλισμο. θα ειναι πολυ απογοητευτικο για καποιον να εχει 122hp σε τοσο μεγαλο σε διαστασεις σκαφος, οπως τραγικο ειναι και το 1.6d που εχει τετοια τρελη τιμη για 116hp
-
Ο χρήστης alexchrist έγραψε:
H C Class θα βγεί και με τον κινητήρα των 122 hp που τον φοράνε ήδη η A Class 180 και η GLA 180. Νομίζω ότι αυτός ο κινητήρας δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες. Εδώ θα κυκλοφορήσει προκειμένου να γίνουν κάποιες παραπάνω πωλήσεις καθώς η C δεν πωλείται εύκολα λόγο της κακής οικονομικής συγκυρίας της χώρας.
τωρα αυτο Panosk8, ειναι καλό; εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, ευτελιζει τον χαρακτηρα του αυτοκινητου, καλυτερα να μειωναν λιγο την τιμη ή να έδιναν περισσότερα στον βασικό εξοπλισμο. θα ειναι πολυ απογοητευτικο για καποιον να εχει 122hp σε τοσο μεγαλο σε διαστασεις σκαφος, οπως τραγικο ειναι και το 1.6d που εχει τετοια τρελη τιμη για 116hp
Συμφωνούμε αλλά δεν το κανονίζουμε εμείς..
Και τέλος πάντων αν είναι να δώσεις 35-40.000 τα 2.000 θα σου λείψουν....?????????
-
Mercedes C-Class: 2015 World Car of the Year
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=17464
-
http://www.drive.gr/news/agora/mercedes ... ki-c-class
-
Εχουμε κανεναν κατοχο της c180 να μας πει εντυπωσεις?
-
Καλησπέρα σε όλους!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει οδηγήσει κάποιος ? Δεν είχα ποτέ ξανά αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας και θα ήθελα τα φώτα σας. Αξίζει τα λεφτά του το αστέρι ? Το συγκεκριμένο αυτόματο (7gtr) πόσο καλό είναι ? Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα αυτόματο γιατί προορίζεται κυρίως για τη γυναίκα με τα παιδιά (μέχρι τώρα οδηγούσε ένα polo 1.2 tsi dsg του 2010).
Θα με ενδιέφεραν πιθανές άλλες προτάσεις (αλλά με επιχειρήματα..)Αγόρασε το και θα πάθεις πλάκα είναι φοβερό. Το είχε ένα φιλαράκι μου. Πολύ εντυπωσιακό μοντέλο και δυνατό εργαλείο. Μην πάρεις BMW που θα έχει διαφορά 2-3 χιλιάρικα. Δεν αξίζει. Άλλωστε μια φορά παίρνεις αμάξι. Κατά τη γνώμη μου πάρε το C180 καίει και λίγο.
-
Τι έχουν οι BMW δηλαδή;
-
Ο χρήστης drifter001 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει οδηγήσει κάποιος ? Δεν είχα ποτέ ξανά αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας και θα ήθελα τα φώτα σας. Αξίζει τα λεφτά του το αστέρι ? Το συγκεκριμένο αυτόματο (7gtr) πόσο καλό είναι ? Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα αυτόματο γιατί προορίζεται κυρίως για τη γυναίκα με τα παιδιά (μέχρι τώρα οδηγούσε ένα polo 1.2 tsi dsg του 2010).
Θα με ενδιέφεραν πιθανές άλλες προτάσεις (αλλά με επιχειρήματα..)Αγόρασε το και θα πάθεις πλάκα είναι φοβερό. Το είχε ένα φιλαράκι μου. Πολύ εντυπωσιακό μοντέλο και δυνατό εργαλείο. Μην πάρεις BMW που θα έχει διαφορά 2-3 χιλιάρικα. Δεν αξίζει. Άλλωστε μια φορά παίρνεις αμάξι. Κατά τη γνώμη μου πάρε το C180 καίει και λίγο.
Νομιζω ειναι απο τα λιγα αυτοκινητα που το βλεπω και πραγματικα με ενθουσιαζει.ψηνομαι για το 180 με εξωτερικο πακετο amg και ναι βενζινη εναντια στη μοδα του πετρελαιου. Φυσικα σε manual για να ριξω την τιμη χα χα
-
Καθαρά προσωπική μου γνώμη (και υποκειμενική φυσικά) είναι ότι η νέα C Class είναι αυτοκίνητο που κερδίζει τον σεβασμό. Δείχνει σοβαρή, όμορφη, σχετικά μοντέρνα και με κύρος. H 320 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάρος της προσωπικότητας της νέας C Class. Από αυτή τη C περιμένεις να βγεί 'κάποιος'... από την 3άρα μπορεί και όχι... νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
-
Καθαρά προσωπική μου γνώμη (και υποκειμενική φυσικά) είναι ότι η νέα C Class είναι αυτοκίνητο που κερδίζει τον σεβασμό. Δείχνει σοβαρή, όμορφη, σχετικά μοντέρνα και με κύρος. H 320 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάρος της προσωπικότητας της νέας C Class. Από αυτή τη C περιμένεις να βγεί 'κάποιος'... από την 3άρα μπορεί και όχι... νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.Συμφωνώ με αυτό που λες όσο ψωνίστικο και να θεωρηθεί.
Η δική μου άποψη: αν σου αρέσει η οδήγηση, τότε μακριά από τη νέα c class. Τα ψάχνω τον τελευταίο καιρό και οι εντυπώσεις μου από τη μερσέντα οδηγικά ήταν άθλιες. Ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψω είναι ότι νόμιζα ότι οδηγούσα ηλεκτρονικό παιχνίδι στον καναπέ του σπιτιού μου. Είναι τέλειο εάν είσαι γυναίκα, γέρος ή απλά δεν απολαμβάνεις τη συμμετοχική οδήγηση. Είναι βέβαια πολύ ξεκούραστο και άνετο (μόλις ξεκίνησα να το οδηγώ σκέφτηκα ότι αυτό είναι αμάξι εάν έχεις πολλά και αναγκαστικά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Είναι αυτό που λέμε βγαίνεις ατσαλάκωτος όσες ώρες και αν οδηγείς. Είναι στιβαρός, ποιοτικό, πανέμορφο! Άλλά οδηγικά -για εμένα τουλάχιστον- δεν...
Η προηγούμενη c180 με την οποία έχω κάνει κάμποςες διαδρομές, δεν είναι έτσι. Μου άρεσε πολύ περισσότερο και θα την έπαιρνα. Το σκέφτομαι μάλιστα για μεταχειρισμένη.
Δεν έχω οδηγήσει καμία BMW και έτσι δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
Πρόσφατα οδήγησα τη Giulietta και έπαθα ζημιά. Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω οδηγικά. Αν και θέλω σεντάν, τη σκέφτομαι την Άλφα πάρα πολύ. -
Καθαρά προσωπική μου γνώμη (και υποκειμενική φυσικά) είναι ότι η νέα C Class είναι αυτοκίνητο που κερδίζει τον σεβασμό. Δείχνει σοβαρή, όμορφη, σχετικά μοντέρνα και με κύρος. H 320 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάρος της προσωπικότητας της νέας C Class. Από αυτή τη C περιμένεις να βγεί 'κάποιος'... από την 3άρα μπορεί και όχι... νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.Το τι αντιπροσωπεύει στα μάτια του καθενός ένα αντικείμενο όμως είναι άσχετο με το πόσο καλό είναι αυτό το αντικείμενο για τον σκοπό για τον οποίο έχει κατασκευαστεί. Για αυτό ρώτησα πριν για ποιόν λόγο απορρίπτεται η BMW σαν μάρκα καθότι αντικειμενικά δεν υστερεί.
Πρόσφατα οδήγησα τη Giulietta και έπαθα ζημιά. Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω οδηγικά. Αν και θέλω σεντάν, τη σκέφτομαι την Άλφα πάρα πολύ.
Περίμενε τότε την νέα μεσαία Alfa που θα παρουσιαστεί σε 2 μήνες.
Mercedes C 180 auto, εμπειρία κάνεις;