-
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις πήρα το δίπλωμα και ψάχνω για το πρώτο αυτοκίνητο που θα αγοράσω. Έχω ζητήσει γνώμες από τους περισσότερους που ξέρω, με αποτέλεσμα να είμαι αρκετά μπερδεμένος επί αυτού, οπότε είπα να ρωτήσω και το ίντερνετ.
Καθότι είμαι καινούριο μέλος, εάν έχω κάνει κάποιο λάθος στο πού το ποστάρω κλπ παρακαλώ κατανόηση και υπόδειξη
Στα συγκεκριμένα:
-
Ψάχνω για φτηνό μεταχειρισμένο, ώστε να μη με νοιάζει και πολύ. Το κύριο που με ενδιαφέρει είναι να είναι αξιόπιστο και να μη βγάζει προβλήματα. Τιμή θα προτιμούσα να μη ξεπερνάει 4.000, αλλά αν η τέλεια πρόταση είναι παραπάνω το σκέφτομαι.
-
Θα το χρησιμοποιώ τόσο μες την πόλη, όσο και σε μεγάλες αποστάσεις για να πηγαίνω στη δουλειά μου (διαδρομή Αθήνα-Μαγούλα). Ως εκ τούτου σκέφτομαι πετρέλαιο, τί λέτε;
-
Εάν έχει και δυνατότητα να πηγαίνει και σε χωματόδρομο, ή τουλάχιστον σε 'κακούς' δρόμους, ακόμα καλύτερα.
Γνώμες/απόψεις;
-
-
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις πήρα το δίπλωμα και ψάχνω για το πρώτο αυτοκίνητο που θα αγοράσω. Έχω ζητήσει γνώμες από τους περισσότερους που ξέρω, με αποτέλεσμα να είμαι αρκετά μπερδεμένος επί αυτού, οπότε είπα να ρωτήσω και το ίντερνετ.
Καθότι είμαι καινούριο μέλος, εάν έχω κάνει κάποιο λάθος στο πού το ποστάρω κλπ παρακαλώ κατανόηση και υπόδειξη
Στα συγκεκριμένα:
-
Ψάχνω για φτηνό μεταχειρισμένο, ώστε να μη με νοιάζει και πολύ. Το κύριο που με ενδιαφέρει είναι να είναι αξιόπιστο και να μη βγάζει προβλήματα. Τιμή θα προτιμούσα να μη ξεπερνάει 4.000, αλλά αν η τέλεια πρόταση είναι παραπάνω το σκέφτομαι.
-
Θα το χρησιμοποιώ τόσο μες την πόλη, όσο και σε μεγάλες αποστάσεις για να πηγαίνω στη δουλειά μου (διαδρομή Αθήνα-Μαγούλα). Ως εκ τούτου σκέφτομαι πετρέλαιο, τί λέτε;
-
Εάν έχει και δυνατότητα να πηγαίνει και σε χωματόδρομο, ή τουλάχιστον σε 'κακούς' δρόμους, ακόμα καλύτερα.
Γνώμες/απόψεις;
-
-
Στα συγκεκριμένα:
-
-
-
Γνώμες/απόψεις;
-
-
περιγράφεις toyota Yaris ....
πετρέλαιο με 4Κ, χλωμό ... -
Hyundai getz κοιτα επισης.
Πετρελαιο μεταχειρισμενο αστο καλυτερα, αν νομιζεις οτι θα σου καιει πολυ το κανεις υγραεριο -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Hyundai getz κοιτα επισης.
Πετρελαιο μεταχειρισμενο αστο καλυτερα, αν νομιζεις οτι θα σου καιει πολυ το κανεις υγραεριοΤο Getz θα τον γονατίσει στην κατανάλωση, έχω 3 γνωστούς και διαβάζω και τα ίδια στο net, πολύ μεγάλη κατανάλωση.
-
Πετρέλαιο σε αυτά τα λεφτά απλώς ξέχασε το. Θα είναι σίγουρα κάποιο εισαγωγής με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Είτε θα είναι γυρισμένα άμα φαίνονται νορμάλ. Η καλύτερη λύση για οικονομία σε αυτά τα λεφτά είναι το υγραέριο. Μπορείς να κοιτάξεις και κάτι τέτοιο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4204026/
-
Το Yaris φαίνεται ενδιαφέρον.
Το Getz το σκεφτόμουνα, αλλά με αυτά περί κατανάλωσης ασ' το καλύτερα.
Πετρέλαιο οκ, το ξεχνάω.
Τί λέτε για το Fiat Panda;
-
Αποκλείεις το πετρέλαιο αλλά μην αποκλείεις και την αξιοπιστία.
Δες κανα 1000αρι Yaris πρώτης γενιάς. Μια χαρά για 'εκπαιδευτικό' μουλάρι. -
Το Yaris ισχυρό. Τώρα να σας πω και την αμαρτία μου:
Τα αυτοκίνητα που με συγκινούν πραγματικά είναι τα παλιά τζιπάκια. Έμφαση στο παλιά! Τα θέλω τετραγωνισμένα και γυμνά, όχι καμπύλες και ιστορίες. Έχουν και το καλό που είναι φθηνά. Από κει και πέρα, συνειδητοποιώ πως μάλλον είναι άγαρμπα στην οδήγηση, έχουν μεγάλη κατανάλωση και από τη στιγμή που είναι παλιά, θα βγάζουν προβλήματα. Έτσι ζητάω από τους γνώστες να με βοηθήσουν να ζήσω το όνειρο: ποιο παλιό (τύπου δεκατίας 90) τζιπάκι παίζει να έχει σταθεί στη δοκιμή του χρόνου, να έχει σχετικά χαμηλή κατανάλωση και να μη με σκοτώσει σε μια αρχάρια μανούβρα;
Pls!
-
Κανένα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κανένα.Ποιο ειναι πιο κοντά σε αυτά που ζητάω;
-
Ή εν πάση περιπτώση πες πως είμαι τρελός και θέλω παλιό τζιπάκι. Ποιο προτείνεις σε τρελάρα πρωτάρη που έχει κόλλημα;
Δε σημαίνει πως θα το πάρω, κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για ένα λογικό, αλλά θα ήθελα να ξέρω και τις εναλλακτικές, στην τελική έτσι, για να ονειρεύομαι.
ΥΓ συμβιβάζομαι και με πιο καινούριο
-
Αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση, αξιοπιστία και ασφαλή συμπεριφορά συνεπάγεται το πιο σύγχρονο επιβατικό που μπορείς να αγοράσεις. Στα 4000 έχει ωραιότατα μικρομεσαία 7ετίας.
-
Jimny ισως?
-
+ρεαλZEUS
-
Lada Niva?
-
Samurai ή Feroza θα δεις
-
Πώς σας φαίνεται αυτό;
-
Αυτό είναι ένα 'ζόμπι'.
Δες ένα 'κανονικό' Vitara 1,6 πρώτης γενιάς καλύτερα.
1ο αυτοκίνητο