-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επίσης διάβασα στο Ελληνικό forum του Qashqai να λέει κάποιο μέλος οτι του είπαν για το Energy 1,5 ημερομηνία κατασκευής 28/7. Διασταρωμένο ή μας πήραν χαμπάρι οι έμποροι και αναφέρουν ημερομηνίες μετά το κλείσιμο του εργοστασίου για fine tunning τον Ιούλιο;
Εάν κλείνουν και 1 με 15 Αυγούστου για διακοπές μη περιμένεις και τα παραγωγής 28/7 να είναι καλά. Εκεί που σκέφτονται θάλασσα, μπύρες σε 3 μέρες, αρπακολλα παραγωγή θα κάνουν.
Τα τωρινά πρέπει να είναι τα καλύτερα που έχουν μπει σε winter mood/mode.Εσυ τα γραφεις.........
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Ευχαριστούμε stellar.
Τιποτα παιδια.Γι'αυτο ειναι το φορουμ!
By the way, το θεμα με το φιλτροκουτι, το ειδα σε ιταλικο φορουμ.Σε καποια ηταν απλα πιο χαλαρο,και συντονιζοταν.Τιποτα σπουδαιι δλδ.
Επιπλεον για το κροταλισμα που ειχες γραψει jackdaniels,και οφειλοταν στο exhaust heat shield,ρωτησα τα παιδια στο συνεργειο,και μου ειπαν οτι εμφανιζεται σε μεγαλες ταχυτητες,πχ 130-140.Σε οσους φυσικα παρουσιαστει.Το πρόβλημα είναι ότι με το που θα το πάρω θα είμαι συνέχεια στην τσίτα να ψάχνω για προβλήματα και με το παραμικρό στην αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι με το που θα το πάρω θα είμαι συνέχεια στην τσίτα να ψάχνω για προβλήματα και με το παραμικρό στην αντιπροσωπεία
Κακως ρε συ. Να κοιταξεις να το απολαυσεις, γιατι ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο.
Προβληματα εχουν ολα τα αυτοκινητα. Παλια και καινουρια, φτηνα και ακριβα.Δεν βλεπεις ποσα thread υπαρχουν σε αυτο το forum?
Mπορει να σε ξενερωνει, αλλα στο τελος θα μεινεις πιστευω ικανοποιημενος. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Επίσης διάβασα στο Ελληνικό forum του Qashqai να λέει κάποιο μέλος οτι του είπαν για το Energy 1,5 ημερομηνία κατασκευής 28/7. Διασταρωμένο ή μας πήραν χαμπάρι οι έμποροι και αναφέρουν ημερομηνίες μετά το κλείσιμο του εργοστασίου για fine tunning τον Ιούλιο;
Εάν κλείνουν και 1 με 15 Αυγούστου για διακοπές μη περιμένεις και τα παραγωγής 28/7 να είναι καλά. Εκεί που σκέφτονται θάλασσα, μπύρες σε 3 μέρες, αρπακολλα παραγωγή θα κάνουν.
Τα τωρινά πρέπει να είναι τα καλύτερα που έχουν μπει σε winter mood/mode.Εσυ τα γραφεις.........
Λάθος ... 'κατάλαβες' ...
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι με το που θα το πάρω θα είμαι συνέχεια στην τσίτα να ψάχνω για προβλήματα και με το παραμικρό στην αντιπροσωπεία
Κακως ρε συ. Να κοιταξεις να το απολαυσεις, γιατι ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο.
Προβληματα εχουν ολα τα αυτοκινητα. Παλια και καινουρια, φτηνα και ακριβα.Δεν βλεπεις ποσα thread υπαρχουν σε αυτο το forum?
Mπορει να σε ξενερωνει, αλλα στο τελος θα μεινεις πιστευω ικανοποιημενος.+1
Δεν θα το ψειρισεις και δεν χρειάζεται κιόλας.
Έχει τις εγγυήσεις του, έχει καλή τεχνική υποστήριξη γενικά, κοίτα να το χαρείς. -
Επόμενη παραλαβή αρχές Νοεμβρίου για αυτοκίνητα παραγωγής Οκτωβρίου!
-
off topic [mod]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Επόμενη παραλαβή αρχές Νοεμβρίου για αυτοκίνητα παραγωγής Οκτωβρίου!Λές? Εγώ περιμένω στις 20/11 +/- 5 μέρες.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Επόμενη παραλαβή αρχές Νοεμβρίου για αυτοκίνητα παραγωγής Οκτωβρίου!
Λές? Εγώ περιμένω στις 20/11 +/- 5 μέρες.
Έτσι μου είπαν από Σφακιανάκη. Τι έχεις παραγγείλει και αργεί τόσο;
-
Τέκνα-1.5. 2.5 με 3 μήνες παράδοση μου έδωσαν.
-
Πληροφοριακά να αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται (ειδικότερα για όσους αναμένουν την παραγγελία που έχουν ήδη κάνει), μετά από συζήτηση πριν λίγο με το πωλητή, ότι πλέον τελείωσε το στοκ που είχανε (ούτε καν σε λευκό δεν υπάρχει αμάξι), άρα όπως είπε αν κάποιος κάνει σήμερα παραγγελία, περιμένει σχεδόν 4 μήνες! και με τα 500ευρώ παραπάνω. Επίσης σε ερώτηση αν γνωρίζει το μήνα κατασκευής των μοντέλων του στοκ που τελείωσε είπε ότι δεν μπορεί να το δεί στο σύστημα και όταν τον ρώτησα αν παίζει να είναι Μαρτίου και εκεί γύρω, μου απάντησε 'σε καμία περίπτωση μιας και ότι φέρνανε τα δίνανε αμέσως, άρα κάπου μετά Ιουλίου και αργότερα ήταν τα τελευταία στο στοκ'.
-
Τι γίνεται με το bonus απόσυρσης? Γνωρίζουμε μέχρι πότε θα ισχύει?
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Πληροφοριακά να αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται (ειδικότερα για όσους αναμένουν την παραγγελία που έχουν ήδη κάνει), μετά από συζήτηση πριν λίγο με το πωλητή, ότι πλέον τελείωσε το στοκ που είχανε (ούτε καν σε λευκό δεν υπάρχει αμάξι), άρα όπως είπε αν κάποιος κάνει σήμερα παραγγελία, περιμένει σχεδόν 4 μήνες! και με τα 500ευρώ παραπάνω. Επίσης σε ερώτηση αν γνωρίζει το μήνα κατασκευής των μοντέλων του στοκ που τελείωσε είπε ότι δεν μπορεί να το δεί στο σύστημα και όταν τον ρώτησα αν παίζει να είναι Μαρτίου και εκεί γύρω, μου απάντησε 'σε καμία περίπτωση μιας και ότι φέρνανε τα δίνανε αμέσως, άρα κάπου μετά Ιουλίου και αργότερα ήταν τα τελευταία στο στοκ'.Χθες με Σφακιανάκη μου είπαν για καραβιά που έρχεται σε μάυρο και λευκό αρχές Νοεμβρίου (accenta Connect), όλα παραγωγής Οκτωβρίου!
Την προηγούμενη εβδομάδα που με είχαν καλέσει από Θεοχαράκη αν θα προχωρήσω (και την επόμενη μπήκε το 500αρικο χωρίς να μου πούν τίποτα) μου είχαν πει ότι το στοκ που υπήρχε ήταν Ιουλίου.... γενικά πουλάει πολύ και δεν πρέπει να μαζεύει στοκ.
Το έχω καθυστερήσει και εγώ και όταν το αποφασίσω δεν θα έχουν ετοιμοπαράδοτο και θα μείνω με τη μπανάνα... ελπίζω τουλάχιστον η leaseplan να έχει άκρες για στοκ... (δεν ξαναγοράζω αμάξι δικο μου... πεταμένα λεφτά στο δρόμο!) -
Αν κατάλαβα καλά θα συνεχιστεί η απόσυρση....ελπίζω και το μπόνους....
http://europaikosnotos.blogspot.gr/2014/01/2015.html -
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα της απόσυρσης θα συνεχιστεί όχι μόνο φέτος αλλά και για αρκετά ακόμη χρόνια (αν δεν έχει ήδη αποφασιστεί όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω), μόνο και μόνο με το σκεπτικό ότι η αγορά αυτοκινήτων έχει αυτή τη στιγμή κοντά στο +30% και δεν υπάρχει λογική με αυτά τα νούμερα να το διακόψεις. Από μόνο του αυτό σημαίνει έσοδα για τις εταιρείες, για τους εισαγωγείς, άρα αυτομάτως για το κράτος από φόρους, τέλη κτλ. Απλά οι εταιρείες, κάθε φορά και σε όποιον να πάς, αναφέρουν δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα δούμε κτλ, επειδή όντως βγαίνουν οι αποφάσεις αυτές για ένα έτος και χρειάζονται παράταση μετά και επίσης θέλουν να σε βάλουν και στη διαδικασία να σκεφτείς το κίνδυνο παύσης του μέτρου της απόσυρσης (ενώ καταβάθος ξέρουν ότι δεν θα γίνει), έτσι ώστε να προβείς άμεσα στην αγορά του ΙΧ και να μην την παρατείνεις και να έχεις την έκπτωση όχι τόσο του δικού σου αμαξιού (ειδικά αν πρόκειται για παλιό που στο παίρνει με 400ευρώ) όσο πιο πολύ για την έκπτωση που αναφέρουν ότι σου κάνουν ασχέτως απόσυρσης αυτοκινήτου (όφελος απόσυρσης).
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα της απόσυρσης θα συνεχιστεί όχι μόνο φέτος αλλά και για αρκετά ακόμη χρόνια (αν δεν έχει ήδη αποφασιστεί όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω), μόνο και μόνο με το σκεπτικό ότι η αγορά αυτοκινήτων έχει αυτή τη στιγμή κοντά στο +30% και δεν υπάρχει λογική με αυτά τα νούμερα να το διακόψεις. Από μόνο του αυτό σημαίνει έσοδα για τις εταιρείες, για τους εισαγωγείς, άρα αυτομάτως για το κράτος από φόρους, τέλη κτλ. Απλά οι εταιρείες, κάθε φορά και σε όποιον να πάς, αναφέρουν δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα δούμε κτλ, επειδή όντως βγαίνουν οι αποφάσεις αυτές για ένα έτος και χρειάζονται παράταση μετά και επίσης θέλουν να σε βάλουν και στη διαδικασία να σκεφτείς το κίνδυνο παύσης του μέτρου της απόσυρσης (ενώ καταβάθος ξέρουν ότι δεν θα γίνει), έτσι ώστε να προβείς άμεσα στην αγορά του ΙΧ και να μην την παρατείνεις και να έχεις την έκπτωση όχι τόσο του δικού σου αμαξιού (ειδικά αν πρόκειται για παλιό που στο παίρνει με 400ευρώ) όσο πιο πολύ για την έκπτωση που αναφέρουν ότι σου κάνουν ασχέτως απόσυρσης αυτοκινήτου (όφελος απόσυρσης).Πραγματικά οι πωλητές μόνο εμάς σκέφτονται αν θα συνεχιστεί το μέτρο της απόσυρσης και χάσουμε τις ευκαιρίες.... λες και αν καταργηθεί αυτοί είναι που θα χάσουν πάλι τα αυγά και τα καλάθια!
Απίστευτη πραγματικά η ελληνική αγορά αυτοκινήτου! -
θεωρω οτι με την κεκτημενη που εχει αναπτυξει πλεον η αγορα αυτοκινητου (την όποια κεκτημενη), λιγο θα επηρεαστουν οι πωλησεις εαν σταματησει το μετρο της αποσυρσης.
ναι μεν, αλλα οχι σε βαθμο που να φρεναρει επικινδυνα. -
Ας μην ξεχνάμε ότι το +30% σημειώθηκε λόγω των πάρα πολύ χαμηλών πωλήσεων των περασμένων ετών και όχι επειδή έχουν δημιουργηθεί ουρές στις εκθέσεις. Αν από 10 αυτοκίνητα πουλήσεις 13, η αύξηση είναι 30%. Άλλο πράγμα από 100 να πουλήσεις 130.
Δε νομίζω ότι τα 500-1.000 ευρώ που κερδίζεις από την απόσυρση στην αγορά ενός αυτοκινήτου αξίας 20.000 ευρώ παίζουν μεγάλο ρόλο. Τα μηδενικά τέλη και οι χαμηλές καταναλώσεις ενός καινούριου (συνήθως ντίζελ) είναι το μεγαλύτερο τυράκι στη φάκα. Και στην περίπτωση του Qashqai, το γεγονός ότι είναι ένα ολοκαίνουριο και αρκετά βελτιωμένο στην ποιότητα υλικών μοντέλο -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Ας μην ξεχνάμε ότι το +30% σημειώθηκε λόγω των πάρα πολύ χαμηλών πωλήσεων των περασμένων ετών και όχι επειδή έχουν δημιουργηθεί ουρές στις εκθέσεις. Αν από 10 αυτοκίνητα πουλήσεις 13, η αύξηση είναι 30%. Άλλο πράγμα από 100 να πουλήσεις 130.
Δε νομίζω ότι τα 500-1.000 ευρώ που κερδίζεις από την απόσυρση στην αγορά ενός αυτοκινήτου αξίας 20.000 ευρώ παίζουν μεγάλο ρόλο. Τα μηδενικά τέλη και οι χαμηλές καταναλώσεις ενός καινούριου (συνήθως ντίζελ) είναι το μεγαλύτερο τυράκι στη φάκα. Και στην περίπτωση του Qashqai, το γεγονός ότι είναι ένα ολοκαίνουριο και αρκετά βελτιωμένο στην ποιότητα υλικών μοντέλοΟντως έτσι είναι η κατάσταση! Μερικές μάρκες πουλάνε μόνο ένα μοντέλο και παπαλα... η Nissan όπως μου είπαν όλοι οι πωλητές πουλάει μόνο Κασκάι, η Toyota που ξέρω και έχω πουλάει μόνο Yaris/Aygo/Auris.....κοκ
Και πάλι οι όγκοι είναι πάρα πολύ μικροί... τα νούμερα τα βγάζει κάθε μήνα ο ΣΕΑΑ και είναι απίστευτα σε σχέση με τι πουλιόταν παλιά... με την πλειοψηφία των αγορών να αφορούν προφανώς πετρέλαιο για τέλη, κατανάλωση και κόστος καυσίμου! Προφανώς, επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλα αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση αυτό δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά αν κάποιος έχει τη δυνατότητα αλλάζει για να μην πληρώνει κερατιάτικα, ή βάζει υγραέριο τουλάχιστον με ότι κινδύνους αυτό εμπεριέχει σε κάποια αυτοκίνητα! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και πάλι οι όγκοι είναι πάρα πολύ μικροί... τα νούμερα τα βγάζει κάθε μήνα ο ΣΕΑΑ και είναι απίστευτα σε σχέση με τι πουλιόταν παλιά... με την πλειοψηφία των αγορών να αφορούν προφανώς πετρέλαιο για τέλη, κατανάλωση και κόστος καυσίμου! Προφανώς, επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλα αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση αυτό δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά αν κάποιος έχει τη δυνατότητα αλλάζει για να μην πληρώνει κερατιάτικα, ή βάζει υγραέριο τουλάχιστον με ότι κινδύνους αυτό εμπεριέχει σε κάποια αυτοκίνητα!Σημερινό φουλάρισμα στο corolla που έχω με υγραέριο με 25 ευρώ (τιμή λίτρου 0,67 ευρώ)...
Άντε τώρα να πείσω τον εαυτό μου ότι το νέο αμάξι πρέπει να είναι diesel...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]