-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Αν πηγαίνεις 52ΣΚ το χρόνο κάπου με φέρρυ, τότε είσαι πολύ άπλας.Όλα τις μετρητοις πια? Πες 32. Δεν μιλάω για μένα τυχαίο παράδειγμα, τρόπος του λέγειν
παρουσιαζεις το προφιλ του ψωνιου. καλα το πας.
Πιο πολύ hipster παρά κλαρινογαμπρός μου κάνεις.
-
που να με γνωρισεις κιολας. θα παθεις σοκ απο αυτο που θα δεις.
-
Πες τα ρε ποπολαρε!!
Απόλαυση !!!! Χαχα
Sent from a mobile device
-
Οι mod είναι διακοπές ε?
-
άντε, κανονιστε μαζωξη 4τφορουμ σε κανα τσίπουρο λαντ να τα πούμε, πλάκα θα΄χει
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν εχω μπει σε 116 πρωτης γενιας αλλα στο QQ μκ1 η κύλιση εχει μια σχετικη τραχυτητα. Βεβαια το συγκρίνω με Octavia που ηταν μαγικο χαλί.Τα runflat εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν εχω μπει σε 116 πρωτης γενιας αλλα στο QQ μκ1 η κύλιση εχει μια σχετικη τραχυτητα. Βεβαια το συγκρίνω με Octavia που ηταν μαγικο χαλί.
Τα runflat εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Και γω κατι τετοιο φανταστηκα.
-
Στη mercedes κυνηγάνε με την καραμπίνα Μολις πήγα, χωρίς ραντεβού η προσυνεννόηση μου έδωσαν τεστ drive επιτόπου. Δίνουν το A class-style στα 26.500, το urban στα 27.000, αυτά με κάμερα οπισθοπορίας και audio 20, κι αν βάλεις και bi-xenon πάει στα 28,300. Το ενδιαφέρων είναι ότι δίνουν 4 χρόνια εγγύηση Ψιλοψήνομαι να πω την αλήθεια!
-
Τιμες πετρελαιου ή βενζίνης? Με το πακετο amg πόσο πάει?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τιμες πετρελαιου ή βενζίνης? Με το πακετο amg πόσο πάει?Το 1.5d, δεν ρώτησα για το amg.
-
Στο test drive ήσουν μόνος ή και με πωλητή?
Το αυτόματο πόσο το χρεώνουν? -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Το αυτόματο πόσο το χρεώνουν?Με των πωλητή εννοείτε. 3 προσφορές πήρα γι' αυτά τα 3 παιδιά, την άλλη φορά θα κάνω λίστα πριν πάω Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, ποιότητα μέσα δεν παίζεται!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Το αυτόματο πόσο το χρεώνουν?Με των πωλητή εννοείτε. 3 προσφορές πήρα γι' αυτά τα 3 παιδιά, την άλλη φορά θα κάνω λίστα πριν πάω Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, ποιότητα μέσα δεν παίζεται!
Η αλήθεια λοιπόν αποκατασταθηκε.
(Just kidding. Βαριεμαι να διαβασω : ) -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Στη mercedes κυνηγάνε με την καραμπίνα Μολις πήγα, χωρίς ραντεβού η προσυνεννόηση μου έδωσαν τεστ drive επιτόπου. Δίνουν το A class-style στα 26.500, το urban στα 27.000, αυτά με κάμερα οπισθοπορίας και audio 20, κι αν βάλεις και bi-xenon πάει στα 28,300. Το ενδιαφέρων είναι ότι δίνουν 4 χρόνια εγγύηση Ψιλοψήνομαι να πω την αλήθεια!Χαίρομαι που το κατάλαβες μόνος σου.
Ανώτερο σε κάθε επίπεδο η merc απο το Nissan...
Sent from a mobile device
-
Οχι και σε κάθε επίπεδο.
1.Κινητηρα φοράνε τον ίδιο.
2.Χώρους έχει καλύτερους το nissan
3.Ανεση στο δρόμο μάλλον καλυτερη το nissan.
4.Αξιοπιστία ,το Nissan μάλλον επίσης έχει καλύτερη.
Οπότε ο καθένας με τις επιλογές του. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Οχι και σε κάθε επίπεδο.
1.Κινητηρα φοράνε τον ίδιο.
2.Χώρους έχει καλύτερους το nissan
3.Ανεση στο δρόμο μάλλον καλυτερη το nissan.
4.Αξιοπιστία ,το Nissan μάλλον επίσης έχει καλύτερη.
Οπότε ο καθένας με τις επιλογές του.Και σε εμένα φαίνεται καλύτερη επιλογή συνολικά το nissan, άλλα σε αξία μεταπώλησης μάλλον το merc θα κρατήσει καλύτερα τα λεφτά του. Α ναι και για τους χώρους δεν το συζητάμε, είμαι 1,85 και οτιδήποτε ρύθμισή κι αν έκανα στο κάθισμα δεν μπορούσα να βολευτώ, κουτούλαγε το γόνατο στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα.!
-
Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 17εκ.;
-
Δεν ξέρω, 1433 συνολικό ύψος δίνει, δεν βρήκα την απόσταση απ'το έδαφος. Χθες το πήρα για μια μεγαλύτερη βόλτα πάντως και έβγαλα κάποια συμπεράσματα. Η ποιότητα κύλισης είναι πολλή μέτρια κι η ηχομόνωση στην καμπίνα δεν είναι αρκετά καλή. Το τιμόνι δεν σου λέει τίποτα για το που βρίσκονται οι τροχοί. Το ταμπλό είναι και δείχνει ποιοτικό άλλα οι διακόπτες του A/C και του φωτιστικού στον ουρανό είναι γελοίας ποιότητας. Επίσης το πλαστικό στην μεσαία κονσόλα είναι απογοήτευση. Το display στο καντράν είναι ασπρόμαυρο και δείχνει παρωχημένης τεχνολογίας και τα καθίσματα είναι πολλή εμφανίσιμα άλλα πρωσοπικά δε με βολεύουν καθόλου. Θα πάω μία να δω το Α3 σήμερα, να δούμε αν έχουν test drive
-
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες. Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι συγκρίνεται; Αυτοκίνητα από εντελώς διαφορετικές κατηγορίες και με βάση μόνο το κόστος αγοράς τους. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πoια η χρησιμότητα των cross over.
-
Πες τα. Εγώ δεν λέω πως δεν έχουν και αυτά το κοινό τους, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τη μανία αυτών που τα προτιμάνε να πείσουν πως είναι πολύ καλύτερα ως επιλογή από ένα συμβατικό αυτοκίνητο, έστω και αν συγκρίνουν διαφορετικές κατηγορίες.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]