-
Υπαρχουν αρκετα μικρομεσαια στα 15000 που εχουν δυναμη και δεν ζοριζονται.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης nik0laus έγραψε:
Όπα ρε παιδια..καλα και χρυσά τα πετρέλαια και της μοδός. Αλλα να μην υπερβάλλουμε κιόλας λέγοντας οτι τα προσπερασματα γίνονται σε χρόνο dt με ενενηντα ψοράλογα ενώ πριν φοβομασταν να προσπερασουμε με ενα σβελτο 1600αρι (δεν το λες και αργό το xsara ειδικα αν μιλαμε γιατο μκ2).Ολοι στη βούτα και στα λιμανακια με 1400 αρια -1600 αρια πετρελαια λοιπον και μη μεινει λαστιχο στις ζαντες μας
Περίεργο...είναι πιο γρήγορο το Xsara που είχες από το Rapid που έχεις;
Πάντως όταν διαβάζουμε για να καταλάβουμε ό,τι θέλουμε, δηλ. άλλα αντί άλλων, όχι Λιμανάκια πάνε τα πετρέλαια και δε μένει λάστιχο, μέχρι το ρεκόρ γύρου στο Nurburgring καταρρίπτουν... -
Αστειότητες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Jester76 έγραψε:
Περίεργο...είναι πιο γρήγορο το Xsara που είχες από το Rapid που έχεις;
Το ιδιο αργά είναι και δύο .....
Πάντως τα 100 km/h τα έπιανα με το xsara γρήγοροτερα....
Και έφτανα 11χλμ πιο μακρυά ύστερα από μια ώρα με τέρμα γκάζι.....
Και μη μου πεις για οικονομία .....όταν βγαίναν τα xsara λεφτά για βενζίνες υπήρχαν
Τώρα δεν υπάρχουν ... όχι για βενζίνες αλλά ούτε και για αλλαγή του οιουδήποτε xsara και επειδή τώρα που είναι ακριβή η βενζίνη (πάντα ήταν αλλά τώρα μας φαίνεται περισσότερο) δεν πολυπατιέται το δεξί πετάλι ,ναι μπορείς να πεις ότι το rapid είναι πολύ γρηγορότεροΤέλος από εμέ το γιατί έγινε σώβρακο το τοπικό της κοπελιάς
-
@Nikolaus
Για τον τριγμο στα τζάμια, δες μήπως έχεις πιάσει άμμο ή άλλες βρωμιές, στο επάνω λάστιχο της πόρτας και γενικότερα εκεί που κάθεται το τζάμι, όταν κλείνει. -
Αχ ειμαι πολυ μπερδεμενη
Ειχα καταληξει στο megane tce 115 atraccion που υπαρχει ετοιμοπαραδοτο σε μεταλλικο μπλε χρωμα μου βαζει δωρο παρκτρονικ και συναγερμο και τριγωνα φαρμακειακλπ με 14500 κλειδι. Αλλα δεν θα μπορεσω ποτε και πουθενα να κανω τεστ νραιβ. Σημερα μου προτεινε καποιος το i30 η το ceed χρωμα λευκο στην comfort και στην in style αντιστοιχα με 15300 πετρελαιο. Δεν μπορω να αποφασισω.... 10000 χλμ να κανω τον χρονο αλλα ποιος ξερει τι μου ξημερωνει αυριο με δουλειες κλπ;;; -
Και κατι ακομα...Πιστευετε οτι καποια απο τις δυο αγγελιες που θα σας στειλω αξιζει τον κοπο να αφησω και μεγκαν και ι 30 και να παω μεχρι αθηνα για να τα παρω; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4941188/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5365249/ η μηπως βρωμαει κατι που δεν μπορω να καταλαβω;
-
Αν αφορά αυτό το FOCUS 1.0 100 PS 5D TREND έχει 13.035euro καινούριο και 14.876euro αυτό με τα 125ps, οπότε δεν ξέρω αν οι αγγελίες στο car.gr είναι και μεγάλες ευκαιρίες...
-
Απο οτι λενε αφορα το 125αρι. Και η τιμη που αναγραφεις ειναι με λευκο χρωμα, με αποσυρση που δεν εχω και χωρις επιπλεον εξοδα. Σαν τιμη με κλειδι στο χερι και μεταλλικο χρωμα μου το εδωσαν 15900. Αν το εβρισκα με 14800 το ειχα παρει μαλλον αν και εχει μικρο πορτ μπαγαζ συγκριτικα με τα αλλα.
-
Απόσυρση σου αγοράζουν οι ίδιοι (από ανθρώπους που αποσύρουν το αυτοκίνητό τους και δεν αγοράζουν νέο) με κόστος €300. Πάντως και το Focus και το Megane είναι καλύτερα σαν αυτοκίνητα από τα Ceed και i30. Όπως είπαμε όμως μετράνε κι άλλα πράγματα όπως οι εγγυήσεις.
-
Εγώ για τα δύο μεταχειρισμένα των αγγελιών θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα:
'Έχω 10.000euro μετρητά. Να έρθω ή όχι;' -
Γεια σας και καλώς σας βρήκα (νέος στην κοινότητα). Είμαι περίπου στην ίδια φάση με την Κατερίνα και τον σύζυγο της. Ψάχνω για μικρομεσσαίο στα 15Κ και να είναι diesel γιατί με βάση τους υπολογισμούς που έκανα (περίπου 25Κ χλμ ανά χρόνο) μάλλον θα με συμφέρει. Κατευθύνομαι (χωρίς να είναι οριστικό) προς i30. Μου αρέσει (εντελώς υποκειμενικό), έχει καλό χώρο, έχει καλής ποιότητας υλικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Εχω το εξής δίλλημα: σε αντιπροσωπεία που ζήτησα προσφορά, μου έδειξαν ενα συγκεκριμένο κομμάτι Comfort στα 14500 έναντι 16500 που έχει αν παραγγείλω το αντίστοιχο. Ο έμπορος ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι το εκθεσιακό κομμάτι που έχει και 'θέλει να βοηθήσει' , προφανώς θέλει να το σπρώξει. Όντας άσχετος με αγορά αυτοκινήτου (ότι έχω αγοράσει έως τώρα ήταν από μάντρες) δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κάποιο λάκκο η φάβα.
Δηλαδή: υποθέτωντας ότι το αυτοκίνητο έχει παραχθεί πριν 2 χρόνια, δεν έχει κάνει χλμ γιατί δεν εχει πινακίδες και έκτοτε ατενίζει τον κοσμο από τη βιτρίνα του εμπορου, αναλαμβάνω κάποιο ρίσκο που δεν μπορώ να δω? Θέλω να καταλάβω αν πραγματικά η έκπτωση που μου κάνει είναι ευκαιρία ή ταφόπλακα ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να καταθέσει άποψη και εμπειρίες
-
Τα εκθεσιακά με έκθεση είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση.
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Εχω το εξής δίλλημα: σε αντιπροσωπεία που ζήτησα προσφορά, μου έδειξαν ενα συγκεκριμένο κομμάτι Comfort στα 14500 έναντι 16500 που έχει αν παραγγείλω το αντίστοιχο. Ο έμπορος ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι το εκθεσιακό κομμάτι που έχει και 'θέλει να βοηθήσει' , προφανώς θέλει να το σπρώξει.
Θεωρώ ότι θέλει να το σπρώξει για να ετοιμάσει χώρο για το facelift... που θα βγει σε μερικούς μήνες.
Εκτός αν θέλει να βάλει στην θέση του κάποιο άλλο i30 π.χ. το τρίθυρο...
Εγώ δεν θα το έπαιρνα.
-
Εγω πάλι ΝΑΙ!!! Εκθεσιακό είναι δεν είναι το test drive να πεις είναι κακοδουλεμένο. Το χειρότερο που μπορει να έχει ειναι δακτυλιές!!!. Και σε σύγκριση με τα άλλα που ψήνονται στις μάντρες της αντιπροσωπείας έχει περάσει κάπως καλύτερα. Αν εγγυήσεις και λοιπά είναι ίδια θα το χτύπαγα. (Εφόσον με ικανοποιει σε εμφανιση χωρους εγγυήσεις κλπ)
-
Εδώ άλλα κάθονται στα τελωνεία κάτω απο τον ήλιο, την βροχή και το κρύο μήνες και τα δίνουν για καινούργια, ενω αυτό ήταν μέσα στο a/c το καλοκαίρι και στην ζέστη τον χειμώνα αφού ήταν εκθεσιακό δηλαδή , τι μπορεί να έχει πάθει. Εντάξει έχουν καθίσει αρκετοί στα καθίσματα, τα έχουν ρυθμίσει άπειρες φορές, έχουν ανοιγοκλείσει τις πόρτες και έχουν πατήσει όλα τα κουμπιά και τι έγινε? Αν είσαι ικανοποιημένος απο την έκπτωση πάρτο. Πες να σου αλλάξουν τα λάδια, κάνε και έναν έλεγχο στα λάστιχα.
-
Πολύ βασικό να σου διευκρινισει για τα χρόνια της εγγύησης. Θα ναι 5 η έχουν αρχίσει να μετράνε πριν 2 κι αρα του μένουν 3;
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης burbos έγραψε:
Το χειρότερο που μπορει να έχει ειναι δακτυλιές!!!.Οι δαχτυλιές είναι το λιγότερο.
Όπως επίσης είναι το λιγότερο να έχει πάει ο άλλος και να κοπανάει τις πόρτες και το πορτμπαγκάζ για να ακούσει ήχο κλεισίματος.
Όπως επίσης το λιγότερο είναι να έχει μπει μέσα ο άλλος με όλο το τσούρμο για να δουν αν χωράνε...Τα βασικά είναι ότι θα του το δώσουν με μπαταρία που θα είναι αχρησιμοποίητη για 2 χρόνια, θα την ψευτοφορτίσουν για να μπορεί να φύγει από την εμπορία και μετά από μερικές μέρες η μπαταρία θα τα φτύσει. Αν σε αυτά τα βασικά βάλουμε και τα λάδια, βαλβολίνες, ελαστικά που θα είναι σε ακινησία επί δύο χρόνια τότε πιθανά όλα αυτά να θέλουν αλλαγή. Και αν δει το κοντέρ του αυτοκινήτου (εφόσον το αυτοκίνητο μπορεί να πάρει μπροστά) με κάποια χιλιόμετρα πάνω του π.χ. 40 ή 50 ή 60 ή και παραπάνω τότε πιθανά το αυτοκίνητο να έχει βγει στο δρόμο για test drive.
Θέλει καλό έλεγχο.
υ.γ. κάποια στιγμή το 2009 πήγαν να μου 'πασάρουν' και μένα στην autopoint ένα i30/1600/sport εκθεσιακό και όταν τους είπαν να συνδέσουν μπαταρία για να δω τα χιλιόμετρα, το έκαναν αλλά είδα ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει κάπου στα 1250χιλιόμετρα.
-
Τα βασικά είναι ότι θα του το δώσουν με μπαταρία που θα είναι αχρησιμοποίητη για 2 χρόνια, θα την ψευτοφορτίσουν για να μπορεί να φύγει από την εμπορία και μετά από μερικές μέρες η μπαταρία θα τα φτύσει. Αν σε αυτά τα βασικά βάλουμε και τα λάδια, βαλβολίνες, ελαστικά που θα είναι σε ακινησία επί δύο χρόνια τότε πιθανά όλα αυτά να θέλουν αλλαγή. Και αν δει το κοντέρ του αυτοκινήτου (εφόσον το αυτοκίνητο μπορεί να πάρει μπροστά) με κάποια χιλιόμετρα πάνω του π.χ. 40 ή 50 ή 60 ή και παραπάνω τότε πιθανά το αυτοκίνητο να έχει βγει στο δρόμο για test drive.
Συμφωνώ για την μπαταρία, όταν το κοίταξα ήταν εντελώς αφόρτιστη και δεν ήταν αποσυνδεδεμένη, το τσέκαρα. Εννοείται ότι θα τους ζητήσω να την αλλάξουν, καθώς και τα λάδια του κινητήρα. Σχετικά με τα λάστιχα και τις βαλβολίνες: τι πρέπει να τσεκάρω? Αν δηλαδή υποθέσουμε ότι δεν έχει χλμ απο test drive τι μπορεί να έχουν πάθει τα λάστιχα και πώς θα το καταλάβω? Οι βαλβολίνες είναι ακριβές? Δεδομένου ότι έχουν και συνεργείο, υποθέτω ότι θα είναι περισσότερο θέμα κόπου να τις αλλάξουν παρά κόστους, σωστά?
Κατερίνα, συγγνώμη αν διέκοψα το νήμα που είχες ανοίξει. Αν μου πεις, θα πάω να ξεκινήσω νέο θέμα με την δική μου υπόθεση
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Συμφωνώ για την μπαταρία, όταν το κοίταξα ήταν εντελώς αφόρτιστη και δεν ήταν αποσυνδεδεμένη, το τσέκαρα. Εννοείται ότι θα τους ζητήσω να την αλλάξουν, καθώς και τα λάδια του κινητήρα. Σχετικά με τα λάστιχα και τις βαλβολίνες: τι πρέπει να τσεκάρω? Αν δηλαδή υποθέσουμε ότι δεν έχει χλμ απο test drive τι μπορεί να έχουν πάθει τα λάστιχα και πώς θα το καταλάβω? Οι βαλβολίνες είναι ακριβές? Δεδομένου ότι έχουν και συνεργείο, υποθέτω ότι θα είναι περισσότερο θέμα κόπου να τις αλλάξουν παρά κόστους, σωστά?
Κατά την άποψή μου πρέπει στο αυτοκίνητο να αλλάξουν λάδια, βαλβολίνες να κοιτάξουν τα υπόλοιπα υγρά, να ελέγξουν την απόδοση του κλιματιστικού, να βάλουν γράσα σε όλους του μεντεσέδες (θύρες/καπό/πορτμπαγκάζ) και φυσικά να βάλουν νέα μπαταρία.
Από εκεί και πέρα όσο αφορά τα λάστιχα, θα πρέπει να δεις πότε είναι κατασκευασμένα γιατί μπορεί να είναι 3 ή 4 ετών σε ακινησία. Οπότε πιθανά να έχουν ξεραθεί. Δες αν έχουν τίποτα ρωγμές στα πλαϊνά τους. Μην σε ξεγελάσει αν γυαλίζουν και φαίνονται καινούρια. Βάζουν γυαλιστικό/καθαριστικό με σιλικόνη που τα ξεραίνει ποιο γρήγορα...Οι βαλβολίνες κοστίζουν πάνω/κάτω όσο κάποια καλά λάδια.
Το θέμα δεν είναι κόπος ή κόστος για το συνεργείο. Το θέμα είναι ο πωλητής να έχει διάθεση να είναι ειλικρινής και να θέλει να σε εξυπηρετήσει. Αν θέλει τότε αυτός θα βρει όλες τις λύσεις.
Αγορά καινούργιου μικρομεσαίου. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!