-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αυτό δεν βγαίνει κοντά στα 18.000;Είναι πολλά για εμάς δυστυχώς...
Έχεις δίκηο, στα 15800 ερχίζουν της βενζίνης οι εκδόσεις.
Κοίτα και τα Renault Clio και Captur, το Clio το έχει ο Alexis 5 και δεν το αλλάζει με τίποτα.
Καλύτερα μικρομεσαίο για οικογένεια.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Ποιό είναι το χαρακτηριστικό του Leon που το κάνει να μη ταιριάζει σε μια γυναίκα ?Τη γνωμη μου εξεφρασα, καθαρα υποκειμενικη, δε σημαίνει πως ισχύει. Προσωπικά ολες τις γενιες leon τις θεωρω σκληροπυρηνικες για το ασθενες φυλο.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μα δεν έχω VAG . Το VAG με το diesel τι σχέση έχει τώρα ?
Λες να κάνει 20000 το χρόνο και να τα θεωρεί λίγα? Αν είναι έτσι, πάσο, diesel all the way!
Σόρρυ για την ειρωνία κι ολας αλλά είπαμε στη γριά να χ... (δεν αναφέρομαι σε εσένα προφανώς μόνο) και εκείνη ... Όποιο thread και να διαβάσεις, σε όποια συζήτηση και να κάτσεις, ο Έλληνας θα προτείνει τη νέα πανάκεια ... το diesel. Αν το θεωρείς λογικό, πάλι πάσο ...
Δεν το θεωρώ λογικό, το καθημερινό μου είναι 2L turbo τετρακίνητο, άρα μακρυά από εμένα προσωπικά τα diesel, αλλά επειδή σήμερα όλοι ( σχεδόν ) σκέφτονται την κατανάλωση που μόλις περάσει τα 5/100 τους πιάνει ντελίριο, είπα μπάς και βοηθήσω στα ετήισα έξοδα της μετακίνησης, προσωπικά είμαι οπαδός του ότι ο καφές και η βενζίνη είναι για να καταναλώνονται, καλά θα ήταν να είχα και εγώ 5/100 αλλά χωρίς να χάσω αυτά που μου προσφέρει το αμάξι μου, δεν τα έχω, βολεύομαι με 12/100 δεν θα ψάχνομαι για PDF μετά από κάποια χλμ και λοιπά των diesel.
Όλα ( σχεδόν ) τα αμάξια σήμερα μοιάζουν, είναι πολύ καλύτερα από ότι πριν 10 χρόνια, ασφαλέστερα,( πλαστικότερα, εδώ είναι ένα πρόβλημα ), άρα ένα αμάξι που να πατάει κάτω καλά ίσως να είναι το ζητούμενο σαν προτεραιότητα, στον τομέ αυτό οι Γάλλοι είναι λίγο πιο μπροστά όπως και η Ford, την τελευταία 10ετία.
Sorry παρεξήγησις, νόμιζα ότι είσαι και εσύ άλλος ένας φαν του 'diesel να ναι και ότι να είναι' (δεν θυμάμαι τι αμάξια έχουν τα γνωστά μέλη του φόρουμ )
-
Δεν νομιζω οτι με καλυπτει σε χωρους. Για αυτο κοιταζω μεγκαν και οχι κλιο, αουρις και οχι γιαρις κλπ.
-
Καμια ιδεα τελικα βρε παιδια που να ανταποκρινεται και στις αναγκες μου; τι γνωμη εχετε για το κια σιντ; για το αστρα; αξιζουν τα 14000 που μου εκαναν προσφορες;
-
και τα δυο που αναφέρεις είναι μια χαρά. Σε ξαναλέω κοίτα και το Ι 30. Σε αυτά τα λεφτά βγαίνει (200-300 ευρω πιο πανω) με αρκετά καλούδια. Εφοσον το βασικό για σας είναι ενα αυτοκίνητο για την εξυπηρέτηση σας και όχι για την 'οδηγικη εμπειρία' εισαι στο σωστό δρόμο.
-
Από την λίστα σου θα κοίταζα το Rapid και το Leon. Εναλλακτικά ως πιο προσιτή λύση και μάλλον φτηνότερο aftersales το i30.
-
Ο χρήστης Κατερίνα_Παππά έγραψε:
Καμια ιδεα τελικα βρε παιδια που να ανταποκρινεται και στις αναγκες μου; τι γνωμη εχετε για το κια σιντ; για το αστρα; αξιζουν τα 14000 που μου εκαναν προσφορες;Εγώ πριν καταλήξω να κοιτάξω τα αυτοκίνητα που έχεις στη λίστα θα κοίταζα πολύ θετικά και το Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 ή Sportsedan 1.6 που βγαίνουν σε τιμή χαμηλότερη από 13000euro.
-
Καμια ιδεα τελικα βρε παιδια που να ανταποκρινεται και στις αναγκες μου; τι γνωμη εχετε για το κια σιντ; για το αστρα; αξιζουν τα 14000 που μου εκαναν προσφορες;Και τα δυο ειναι χειροτερα απο τα Φοκους και Λεον.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καμια ιδεα τελικα βρε παιδια που να ανταποκρινεται και στις αναγκες μου; τι γνωμη εχετε για το κια σιντ; για το αστρα; αξιζουν τα 14000 που μου εκαναν προσφορες;
Εγώ πριν καταλήξω να κοιτάξω τα αυτοκίνητα που έχεις στη λίστα θα κοίταζα πολύ θετικά και το Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 ή Sportsedan 1.6 που βγαίνουν σε τιμή χαμηλότερη από 13000euro.
H αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να αποφύγω τα 1,6. Από εκεί και πέρα όμως τα 13000 που τα είδες;;; Δεν μιλάμε για αυτό;
http://www.mitsubishi-motors.gr/Version ... gType=1032 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και τα δυο ειναι χειροτερα απο τα Φοκους και Λεον.
Είναι καλά αλλά είναι χειρότερα; Η είναι μάπα οπότε να μην τα κοιτάω και να δω μόνο για φόκους και σέατ; Γιατί μέχρι στιγμής αυτά τα δύο είναι στα χρήματα μου με το i30 να μου βγαίνει παραπάνω κανά 500άρι αλλά χωρίς συναγερμό.
Θα ξανακάνω μια προσπάθεια για φοκους και λεον μπας και πάρω καλύτερη τιμούλα. Από αυτά τα 5 πάντως προτείνεις αυτά τα δύο...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις βοήθειες και τον χρόνο σας πάντως. -
Εσένα και του συζύγου σου απο αυτά που πρότεινες στην αρχή ποιο αρέσει περισσότερο?
Αυτό να πάρετε
-
Εγώ πριν καταλήξω να κοιτάξω τα αυτοκίνητα που έχεις στη λίστα θα κοίταζα πολύ θετικά και το Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 ή Sportsedan 1.6 που βγαίνουν σε τιμή χαμηλότερη από 13000euro.
H αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να αποφύγω τα 1,6. Από εκεί και πέρα όμως τα 13000 που τα είδες;;; Δεν μιλάμε για αυτό;
http://www.mitsubishi-motors.gr/Version ... gType=1032http://www.mitsubishi-motors.gr/Greece/ ... rview.aspx
-
Και τα δυο ειναι χειροτερα απο τα Φοκους και Λεον.
Είναι καλά αλλά είναι χειρότερα; Η είναι μάπα οπότε να μην τα κοιτάω και να δω μόνο για φόκους και σέατ; Γιατί μέχρι στιγμής αυτά τα δύο είναι στα χρήματα μου με το i30 να μου βγαίνει παραπάνω κανά 500άρι αλλά χωρίς συναγερμό.
Θα ξανακάνω μια προσπάθεια για φοκους και λεον μπας και πάρω καλύτερη τιμούλα. Από αυτά τα 5 πάντως προτείνεις αυτά τα δύο...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις βοήθειες και τον χρόνο σας πάντως.Μαπα (δηλαδη επικινδυνα) αυτοκινητα σημερα ειναι απο ελαχιστα ως ανυπαρκτα. Οσα προταθηκαν ειναι απο αξιοπρεπη ως παρα πολυ καλα. Απλα τα δυο που ανεφερα ειναι κοντα στην κορυφη της κατηγοριας τους. Φυσικα θα βαρυνουν στην αποφαση σας και αλλοι παραγοντες, οπως το οικονομικο και οι εγγυησεις που δινει η καθε εταιρεια.
-
Εμφανισιακά όλα όμορφα είναι. Ξέρω ότι πρέπει να τα κάνουμε τεστ ντραιβ πρώτα απλά ευελπιστούσα να αποκλείσουμε πρώτα κάποια γιατί με το μπεμπάκι είναι δύσκολο να τα δούμε όλα. Πολύ όμορφο και το αστρα και το ι30 και το σιντ.
το φοκους στα 125 άλογα που μου είπαν ότι βγαίνει πλέον και όχι στα 100 που είχα γράψει στην αρχή μας το αφήνει στα 15900 ενώ το λεόν του παλιού κινητήρα στα 105 και όχι στα 110 που βγαίνει πλέον το βρήκαμε με 15000. Το μεγκαν που είναι επίσης όμορφο είναι στα 14600. Το πρόβλημα μας είναι πως ήδη τα 14000 είναι πολλά για εμάς και αρχίζει ο σύζυγος να σκέφτεται για μεταχειρισμένα πράγμα που προσπαθώ να αποφύγω. Οπότε καταλαβαίνω κάποιον να μου πει ότι το λεόν πχ αξίζει το 1000 παραπάνω αλλά μου είναι δύσκολο να το καταφέρω.
Το c4 και το scoda δεν με ενθουσιάζουν εμφανισιακά αλλά αν μου έλεγε κάποιος πχ ότι είναι πολύ πολύ καλύτερα θα το σκεφτόμασταν σοβαρά καθώς σημαντικός παράγοντας η εμφάνιση αλλά σίγουρα όχι ο κυριότερος. -
αν το ζητούμενο σου ειναι σε οριακές καταστασεις πιο παει πιο καλα εχει δικιο ο Realzeus. Aν το ζητουμενο σου ειναι πιο φτηνό κοστος συντηρησης - μεγαλυτερη εγγυηση και λιγοτερες - πιο φτηνες , αν τυχουν , βλαβες, γενικα η λογικη δεν θελω να πολυ ασχολουμαι με το αυτοκινητο τοτε σαφως Kia Ceed 7 xρονια εγγυηση η I30 5 χρονια ειναι καλυτερα απο Focus Leon 2 χρονια εργοστασιακη νομιζω και τα δυο.
-
Άρα καλά μου παιδιά βλέπω να καταλήγουμε σε ένα από αυτά τα 4 και να πάμε να τα τεστάρουμε. Αν μη τι άλλο και τα 4 είναι πολύ όμορφα.
http://www.gocar.gr/cars/KIA/CEE'D/1.4_LX_Instyle/ 14.000
http://www.gocar.gr/cars/OPEL/ASTRA_5d/1.4_Essentia/ 14.400
http://www.gocar.gr/cars/HYUNDAI/i30_5d/1.4_GL_Classic/ 14.890
http://www.gocar.gr/cars/SEAT/LEON/1.2_ ... rence_S/S/ 15.000Αν έχετε κάτι τελευταίο να μου πείτε για αυτά τα 4 τώρα είναι η ευκαιρία!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!!!
-
εχω την αισθηση πως αν πας να ζητησεις προσφορες θα ειναι και πιο κατω απο αυτες της τιμες. ΠΧ στην Hyundai 14500 με το κλειδι στο χερι θα σου βγει η πολυ πιο πλουσια εκδοση Comfort Ισως και πιο κατω με προυποθέσεις. Θεωρω οτι κατι αντιστοιχο ισως παίζει και στα αλλα. Οποτε ΜΑΖΕΥΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!!!!
-
Ο burbos έχει απόλυτο δίκιο. Οι τελικές τιμές πολλές φορές διαφέρουν από αυτές του καταλόγου.
Προσωπικά από την παραπάνω λίστα θα απέφευγα το Άστρα με τον συγκεκριμένο κινητήρα, ο οποίος είναι πολύ αδύναμος για το βάρος του αυτοκινήτου που είναι αυξημένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Οι τιμες ειναι απο τηλεφωνο,οχι απο καταλογο αλλα και παλι απο κοντα μπορει να πεσουν...μακαρι δλδ...το θεμα με το αστρα ειναι αισθητοσε καποιον που θελει να τρεξει η ειναι αξιο αναφορας και προβληματισμου και για μια οικογενεια και δεν πολυτραβαει;; μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο αλλα αν ειναι ετσι να το αποκλεισω..
Αγορά καινούργιου μικρομεσαίου. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!