-
Περαν απο αυτό που έχει και κάποια λογική θα μεταφέρω και άποψη εργαζομένου σε κατάστημα με τοπικές βαφες και ο ίδιος πρότεινε η βαφή να γίνεται με τον κλασσικό τρόπο.
Οι τιμές τους πάντως είναι ακριβώς ίδιες με αυτές των φανοποιών ίσως και ακριβότερες. Μπορεί σε ενα σημείο π.χ. καπώ 2 μεγάλες γρατζουνιές στις απέναντι γωνίες. Επειδή έχει τύχει σε φίλο που είχαμε πάει μαζί σε καταστημά τοπικής βαφής η τιμή που μας έδωσε ήταν μεγαλύτερη απο το να το βάφαμε σε φανοποιό.
Και επειδή έχω ακούσει και το άλλο οτι θα φαίνεται οτι έχει βαφεί όλο το σημείο να τονίσω οτι κατα πρώτον το αυτοκίνητο το παίρνουμε για την δική μας ευχαρίστηση και δεν σκάμε να το δώσουμε αγρατζούνιστο όταν φτάσει η ώρα της πώλησης. Στην χειρότερη βγάζουμε 2-3 φωτογραφίες ως πειστήρια και εκεί τελειώνει όλος ο μπελάς. Χωρίς να εχω ποτέ τρακάρει η δεξια πλευρά είναι βαμμένη λόγω γρατζουνιάς με κλειδί και η αριστερή οταν είχα αφήσει το αμάξι στο κέντρο σε ενα ανοιχτό παρκινγκ και επιστρέφοντας βρήκα χτυπημένο το πίσω φτερό. -
πάντως εγω κανω τοπικη βαφη στον all dent magic Κερατσίνι και ποτε δεν εχω αποχρωματισμούς και μαλιστα 5 χρονια μετα. Εαν εχω παραπονο το ξαναβάφει. Σε αυτα τα καταστηματα τον πρωτο ρολο παιζει ο μαστορας και οχι η μαρκα. Αυτος παντως εχει παιξει σε ολα τα πρωινάδικα στην τηλεοραση. Εχει στο youtube. Επίσης εδω μου στοιχιζει λιγοτερο οταν κανω τοπικη βαφη και μου πετυχαινει ακριβως το χρωμα, ενω οπου αλλου πηγα για ολοκληρο φτερο πάντα εχω διαφορες
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
πάντως εγω κανω τοπικη βαφη στον all dent magic Κερατσίνι και ποτε δεν εχω αποχρωματισμούς και μαλιστα 5 χρονια μετα. Εαν εχω παραπονο το ξαναβάφει. Σε αυτα τα καταστηματα τον πρωτο ρολο παιζει ο μαστορας και οχι η μαρκα. Αυτος παντως εχει παιξει σε ολα τα πρωινάδικα στην τηλεοραση. Εχει στο youtube. Επίσης εδω μου στοιχιζει λιγοτερο οταν κανω τοπικη βαφη και μου πετυχαινει ακριβως το χρωμα, ενω οπου αλλου πηγα για ολοκληρο φτερο πάντα εχω διαφορεςθέλω να τον επισκευτώ για pdr σε κάποια μικρο λακουβάκια που εχω σε κάποια σημεία. έχεις δει τέτοιες δουλειές του, είναι καλός?
-
εγω το φτιαχνω 5 χρονια εκει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. και φιλους που εστειλα μειναν πολύ ευχαριστημένοι. και οι δημοσιογραφοι ειναι που παν τα αυτοκινητα τους για αυτο ειναι σε ολες τις εκπομπες. άσε που ειναι και ο πιο φθηνός. Εγω δεν μπορω να φαινεται βαμμένο το αυτοκινητο. Επίσης αν κατι δε σου αρεσει να του κανεις παραπονο και το ξαναφτιάχνει. Επειδη γίνεται χαμος από δουλεια που έχει σε συμφερει καλύτερα να πας νυχτα να στο εκτιμήσει, μένει μεχρι τις 11. Αλλιως θα χασεις αρκετη ωρα το πρωι, αφου προετοιμάζει 10-20 αυτοκινητα
ΥΓ μου εφτιαξε όλη την οροφή και καπω που ειχε γινει χαλια από το χαλάζι και ήταν τελεια χωρις φυσικα να βαφτει. Αλλα μην τον πιεσεις χρονικα για το pdr γιατι θελει το χρόνο του. Μπορει να θελει μερες αφου εχει και αλλα 10-20 αυτοκινητα την ημερα
Εδω στο φορουμ μου ειπαν παιδια οτι δεν τον δοκιμασαν επειδη δεν τους εμπνέει το περιβάλλον και επειδη εχει Πακιστανους εργατες. Αλλα δεν πηγαν. Στη θεση σου ειχα φτιαξει την πρωτη φορα όλα τα γουβαλακια και τις γρατσουνιες και το εκανε καινουργιο, αναγκαστηκε να το γυαλισει όλο δωρεάν και μου εκανε καλύτερη τιμή. Ή κανε πρωτα καλύτερα ενα μικρό και μετα αν εισαι ευχαριστημενος προχωρα. Το χρωμα πάντως ταιριαζει τελεια και δε χαλασε μετα από 6 χρονια ολοτερα που πρωτοεφτιαξα τοπικες σε αυτον.
Προσοχή να ξερεις ότι μετα το βάψιμο δεν κερωνεις για 3 μηνες. άσχετα τι λεει ο ιδιος και οι αλλοι φανοποιοι. Κλεινουν οι πόροι το χρωμα δεν σκληραίνει αρκετα και ειναι για πάντα ευαισθητο. Μετα τους 3 μηνες το κερωνω βεβαια φουλ, μονος μου φυσικα -
Φιλε μου καλε αυτος ο τυπος που βγαινει στα καναλια.. μου εκανε χαλια το αυτοκινητο το ειχα παει πριν 4-5 χρονια του εκανε τρια τοπικα βαψηματα και μετα απο 2 χρονια περιπου στα σημεια αυτα αρχισε να θαμπωνει μακρια απ αυτον.
-
Ο χρήστης Giorgos4x4 έγραψε:
Φιλε μου καλε αυτος ο τυπος που βγαινει στα καναλια.. μου εκανε χαλια το αυτοκινητο το ειχα παει πριν 4-5 χρονια του εκανε τρια τοπικα βαψηματα και μετα απο 2 χρονια περιπου στα σημεια αυτα αρχισε να θαμπωνει μακρια απ αυτον.Παντως πρωτη φορα ακουω να θολωσει η βαφη που εκανε τοπικα. Εμενα και σε αλλους γνωστους μου δε συνεβει. Επρεπε να πας να ζητησεις να σου το ξαναφτιαξει δωρεαν. Εμενα μια φορα ηταν ευαισθητο το βαψιμο του καπω, του το πηγα και το ξαναεβαψε μετα εξαμηνο. Πιστευω και τωρα να πας θα βγαλεις καποια ακρη
-
στο σβησιμο δεν θα θαμπωσει καποια στιγμη?
-
εμενα μετα απο 7 χρονια περιπου και ενος φιλου μετα 3 χρονια δε θολωσε πουθενα.
γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε αυτον γιατι ειναι και φθηνοτερος απο τους αλλους με διαφορα και για αυτο εχει αντιδρασεις, γιατι ριχνει τις τιμες.
Στο cardetailing.gr ειπε ενα παιδι, που τον χρησιμοποιησε, οτι ηταν ευχαριστημενος και ετσι τον εμαθα. Ενας αλλος ειπε μετα απο χρονια που πηγε, οτι του φανηκε τσαπατσουλης, αλλα για θόλωμα χρωματος ή διαφορα χρωματος κανεις δεν ειπε.
Μαλιστα άλλους που λεγαν εκει καλους μετα απο δοκιμες απο αλλα παιδια στο φορουμ βγηκαν εντελώς χαλια και πανακριβοι. Τουλαχιστον αυτος παραδεχεται και διορθωνει τα λαθη του. Εχει φουρνο επισης και βαφει και μεγαλα τμηματα ή ολοκληρο το αυτοκινητο, ενω άλλοι με τοπικες βαφες δεν εχουν φουρνο για αυτο δε βαφουν ποτε καπω και ουρανο, ενω αυτος τα αναλαμβάνει όλα. Απο μικρες εως μεγαλες ζημιες. Τεραστια όμως ουρα απο κοσμο και πολλες φορες σε καθυστερει.γενικως όμως τελειος φανοποιος δεν υπάρχει και παντα προσεχεις που θα πας
-
Ρε παιδιά σας λέω το έκανε χάλια το αυτ/το (μάλλον έγινε μετά 2-3 χρόνια) όταν το παρέλαβα ήταν μια χαρά.
Άν μπορώ θα αναιβάσω φωτο.
Δεν έχω παει να του το δείξω λόγω οτι βρίσκομαι μακριά απο το Κερατσίνι αλλά και λογω εργασιας πρέπει να πάρω άδεια για να πάω.
τοπικο βαψιμο