Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Λάθος στα είπανε, δεν είναι έχει δικαίωμα να παραβαίνει τον κανονισμό κάποιος, δυνατότητα έχει.
Συμφωνώ όσον αφορά τους χρήστες. Με βάση όμως τα όσα γνωρίζω, ο Site Admin (εννοείται & ο ιδιοκτήτης) έχει το δικαίωμα (& τη δυνατότητα) να κάνει ό,τι θέλει στο site του. Από διαφήμιση, μέχρι να κατεβάσει τα ρολά & να το εξαφανίσει. Αν γνωρίζεις/πιστεύεις ότι ισχύει κάτι διαφορετικό πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε, δεν νομίζω όμως ότι έχει ιδιαίτερη σημασία (ειδικά αν ο 'sv2' παραιτηθεί από Admin, αφού έχει ήδη εξαφανίσει το διαφημιστικό web-banner & ξαναbanάρει τον ξεbanαρισμένο Mod που ξεModιασε πριν το ξαναbanάρισμα ).
edit:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM[/url:2is8bcj0]':2is8bcj0]
[...]
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
[...]
- Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.
[...]
Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι:
Μονο που το περιοδικό δεν έκλεισε και φυσικά πειράζει καποιους αν πρωτη ενεργεια του νέου αντμιν είναι να επαναφέρει ως μοντ ενα τρις μπαναρισμενο μελος για να τον βοηθησει στην*** διαφήμιση της εταιριας τους σε θέμα μέσα στο φορουμ ενώ ρητά απο τον κανονισμό απαγορευεται.Οχι οτι θα ήταν δύσκολο να πουν ότι έχει δώσει άδεια ο διαχειριστής του φορουμ,ισως να μην το ξέρουν βέβαια***.
Απόδειξη τα πολλά ποστ που έσβησε απο το συγκεκριμένο θέμα.Μάλλον έγραφαν πράγματα που τους ενοχλούσαν.
Δηλαδή ούτε το τυπικό να αλλάξει τον κανονισμό ή να πει ξεκαθαρα :τι προβλημα υπάρχει;ειμαι η διαχείρηση και μου δίνω αδεια να διαφημιζω την λιονες .Και ομως ουτε αυτό δεν έκαναν.Μπορεί να μην το έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τον κανονισμο,τι σόι υπεύθυνος είναι τότε;