-
γεια σας.θελω να μου πειτε γνωμες για το ποια μιτο να παρω.την 155 η την qv 170? σε πολλα site ειδα οτι η 170 ειναι εκτος απο πιο γρηγορη και πιο οικονομικη.δε ξερω αν αληθευει.επισης καπου διαβασα οτι η qv βγαζει καποια προβληματακια.παιζει κατι τετοιο?α και αν μπαινει υγραεριο και αν αξιζει να βαλω.
-
γεια σας.θελω να μου πειτε γνωμες για το ποια μιτο να παρω.την 155 η την qv 170? σε πολλα site ειδα οτι η 170 ειναι εκτος απο πιο γρηγορη και πιο οικονομικη.δε ξερω αν αληθευει.επισης καπου διαβασα οτι η qv βγαζει καποια προβληματακια.παιζει κατι τετοιο?α και αν μπαινει υγραεριο και αν αξιζει να βαλω.
-
-
Κοιτάς την quadrifoglio και σκέφτεσαι να της βάλεις υγραέριο;
-
quadrifoglio ειναι η qv ε?γιατι τι λαθος λεω.δεν ειμαι γνωστης φιλε μου γιαυτο μπηκα να ρωτησω
-
-
Σιγά την επιτομή της αυτοκίνησης που θα μαγαρίσει με το υγραέριο. Έχουμε δει μέχρι και Porsche
με μετατροπή και μας ''ενοχλεί'' σε ένα supermini της σειράς με 1400ρι turbo. -
και μενα δε μου φαινετε τοσο τραγικο να πω την αληθεια! ολοι δηλαδη μου προτεινετε να κοιταξω για την 170 qv? επειδη φευγω απο ρχ8 ειμαι φοβισμενος με το θεμα καταναλωση...θελω νορμαλ καταναλωση.απο τι καταλαβα μαυτα που εχω διαβασει η 170 καιει λιγοτερο απο την 155...
-
Αν μπορείς να πάρεις την πιο καινούρια, δυνατή, και συνεπώς ακριβή qv, γιατί συζητάμε για την 155; Όχι ότι είναι κακή επιλογή η δεύτερη, αλλά δεν έχει νόημα η σύγκριση αφού έχεις το budget. Νόημα θα είχε μόνο κάποια ερώτηση του τύπου αν αξίζει η διαφορά στα χρήματα.
-
κοιτα αν η 155ρα ειχε πιο χαμηλη καταναλωση θα περνα αυτη αλλα αφου εχει περισσοτερη θα παρω την 170.την 155 τη βρηκα με 9000 και την 170 με 11.500....αξιζει?
-
Κατανάλωση πάνω-κάτω ίδια έχουν... Και οι επιδόσεις τους όμως είναι περίπου παρόμοιες σε καθημερινή χρήση.
Αφού μιλάς για μεταχειρισμένα, δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δηλαδή μια 155 καλοσυντηρημένη, είναι προτιμότερη από μια 170 σε κακά χάλια, αν όντως μιλάμε για αυτοκίνητα στην ίδια περίπου κατάσταση, κι άν η διαφορά χρημάτων δεν είναι πρόβλημα, καλύτερα το δυνατότερο μοντέλο, νομίζω ότι έχει κι επιπλέον καλούδια σε εξοπλισμό.. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Κατανάλωση πάνω-κάτω ίδια έχουν... Και οι επιδόσεις τους όμως είναι περίπου παρόμοιες σε καθημερινή χρήση.
Αφού μιλάς για μεταχειρισμένα, δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι. Δηλαδή μια 155 καλοσυντηρημένη, είναι προτιμότερη από μια 170 σε κακά χάλια, αν όντως μιλάμε για αυτοκίνητα στην ίδια περίπου κατάσταση, κι άν η διαφορά χρημάτων δεν είναι πρόβλημα, καλύτερα το δυνατότερο μοντέλο, νομίζω ότι έχει κι επιπλέον καλούδια σε εξοπλισμό..+10
alexotic κανεις πολλα χλμ το χρονο?
παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο να βαλεις υγραεριο σε τουρμπατο αμαξι -
Η 120αρα εβγαινε με εργοστασιακη εγκατασταση lpg παντως, οποτε μαλλον ειναι καλυτερα να κοιταξεις για αυτο τον κινητηρα...
-
γενικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον το κονσεπτ μουλτιαιρ και αέριο...
-
λοιπον.πρωτον δεν κανω πολλα χιλιομετρα οχι.παω απο το σπιτι στη δουλεια που ειναι απο χωριο σε πολη 5 χιλιομετρα.λιγο δηλαδη..δε τρεχω γενικα πολλυ απλα οταν θελω να τρεξω θελω να χω γκαζι.απλα το ρχ8 ακομα κ τα 5 χιλιομετρα τα καιει .....καιει πολυ....ολοι μ ειπαν οτι η μιτο οτι κ να παρω θα καιει τα μισα.επισηςη 120ρα γνκ ειναι λιγη για μενα....λογο του ρχ8 και προηγουμενου ναβαρα με τα 200 αλογα εχω συνηθισει να εχω στο πενταλ δυναμη.οποτε ακυρο.155 η 170 ενα απο τα δυο.....για τη κατασταση τους δε ξερω εχουν ιδια χιλιομετρα η 155 να χει κανα 10.000 παραπανω.....αλλα πιστευω γενικα οτι επειδηε ειναι κ πιο παλιο μοντελο με συμφερει η 170.κ λογο τεχνολογιας και λογο μεταπωλησης.τι λετε?
-
Η θα παρεις κανα κουβαδακι ντιζελ να μη καιει ή θα παρεις mito και θα την αφησεις οπως ειναι να βγαζεις γουστα, εφοσον μαλιστα δε κανεις και πολλα χιλιομετρα.. τα αλλα σεναρια ειναι καραγκιοζιλικια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η θα παρεις κανα κουβαδακι ντιζελ να μη καιει ή θα παρεις mito και θα την αφησεις οπως ειναι να βγαζεις γουστα, εφοσον μαλιστα δε κανεις και πολλα χιλιομετρα.. τα αλλα σεναρια ειναι καραγκιοζιλικια... -
Με 10km ημερησίως θες αέριο ; Μαθήματα οικονομίας ο Στουρνάρας σου έκανε ;
-
Ο χρήστης alexotic έγραψε:
quadrifoglio ειναι η qv ε?γιατι τι λαθος λεω.δεν ειμαι γνωστης φιλε μου γιαυτο μπηκα να ρωτησωΤο προηγούμενο σου RX8 ... με υπνωτισμό στο πούλησαν?!
Θες 170 άλογα, αέριο για 10 χλμ, σίγουρα σε επαρχιακή οδό που 'θες γκάζι' αλλά και 'οικονομία' ... πόσο πολύ τρολάρεις τον εαυτό σου και όλους δαύτους που σου απαντούν?! -
χαχαχα.κατσε κατσε.πρωτον το ρχ8 το πηρα πιο πιτσιρικας που δε με ενδιεφερε τπτ σε θεματα καταναλωσης και τετοια μαρεσε ειχε το γκαζι π θελω και το πηρα 6.000 πριν 3 χρονια...αυτο π ξεχασα να πω ειναι οτι στη δουλεια παω γυρναω σπιτι για φαγητο και μετα ξαναπαω και ξαναγυρναω.οποτε 4 φορες γινεται η διαδρομη.το θεμα με το αεριο το ακυρωνω αφου το λετε ολοι οτι ειναι μ......α
αγορα μιτο