-
Ο χρήστης Async έγραψε:
Η πινακίδα πρέπει να έχει 3 γραμματα και 4 αριθμους η για μηχανάκι 2 γραμματα και 4 αριθμούς και με λατινικούς χαρακτήρες. Δοκιμάστε πάλι !Αρνείται πεισματικά!
-
To τσεκάρουμε τώρα και θα σας ενημερώσω γιατί είναι σοβαρό αυτό !
-
Ok συνδέθηκε. Κάνατε update βλέπω.
Προσθέστε περισσότερα μηνύματα. -
-
Εγώ πάντως όταν οδηγώ και μου έρθει μήνυμα, όχι μόνο δεν το διαβάζω, αλλά δεν κοιτάω καν ποιός είναι ο αποστολέας! Πόσο δε μάλλον να στείλω! (Εξ άλλου το κινητό το έχω στην τσέπη και είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο με bluetooth)
Τη θεωρώ ενδιαφέρουσα ως ιδέα, αλλά επικίνδυνη ως υλοποίηση και χρήση! Κατά τη γνώμη μου πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει απ όσα θα λύσει...
-
Εμενα μου φαινεται αδιαφορο.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Εγώ πάντως όταν οδηγώ και μου έρθει μήνυμα, όχι μόνο δεν το διαβάζω, αλλά δεν κοιτάω καν ποιός είναι ο αποστολέας! Πόσο δε μάλλον να στείλω! (Εξ άλλου το κινητό το έχω στην τσέπη και είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο με bluetooth)Τη θεωρώ ενδιαφέρουσα ως ιδέα, αλλά επικίνδυνη ως υλοποίηση και χρήση! Κατά τη γνώμη μου πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει απ όσα θα λύσει...
Δεν συμβαίνουν όλα με τα αυτοκίνητα σε κίνηση. Εχεις ξεχάσει φώτα παρκαρισμένος. Ενα παράδειγμα.
-
Δεν κανει μπιπ μπιπ αν σβησεις μηχανη με τα φωτα ανοιχτα??
Η μελιτζανα το κανει!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πάντως όταν οδηγώ και μου έρθει μήνυμα, όχι μόνο δεν το διαβάζω, αλλά δεν κοιτάω καν ποιός είναι ο αποστολέας! Πόσο δε μάλλον να στείλω! (Εξ άλλου το κινητό το έχω στην τσέπη και είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο με bluetooth)
Τη θεωρώ ενδιαφέρουσα ως ιδέα, αλλά επικίνδυνη ως υλοποίηση και χρήση! Κατά τη γνώμη μου πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει απ όσα θα λύσει...
Δεν συμβαίνουν όλα με τα αυτοκίνητα σε κίνηση. Εχεις ξεχάσει φώτα παρκαρισμένος. Ενα παράδειγμα.
Δεν έχεις άδικο! Ομως δεν θελω να πέσει κανείς πάνω μου επειδή εν κινήσει θα στέλνει σε κάποιον ειδοποίηση!
-
Ο χρήστης Async έγραψε:
Καλησπέρα σας
Έχουμε ήδη αντλήσει δεδομένα απο επιχειρήσεις όπως ασφαλιστικές εταιρείες, συνεργεία, car wash και έχουμε δημιουργήσει μια βάση με την βοήθεια της οποίας οι χρήστες να λύνουν καθημερινά προβλήματα δίχως να αποκαλύπτουν προσωπικά τους στοιχεία. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η εφαρμογή διατείθεται εντελώς δωρεάν για πάντα.
.Τι εννοεις ακριβως παραπανω? Τι ειδους data αντλησατε, και με ποια δικαιοδοσια?
-
Καταρχήν αν και δεν ειμαι ο αρμόδιος να απαντήσω η εφαρμογή δε στοχεύει στο να στέλνει ο οδηγός μηνύματα όταν οδηγάει. Αν παρατηρήσετε τα sms θα δείτε ότι αποτελεί μια διασύνδεση με το όχημά του κυρίως για όταν απουσιάζει. Μόνο 1-2 μυνήματα μπορεί να έχουν εφαρμογή όταν ο χρήστης οδηγάει αλλα πιστέψτε με όσο και να το θέλαμε η πλειοψηφία των οδηγών θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί κινητό όταν οδηγάει και η εφαρμογή δε μπορεί αυτό να το αλλάξει.
Για παράδειγμα όταν έχετε ένα όχημα το οποίο εμποδίζει τη διέλευση σε μια στροφή ή ένα διπλοπαρκάρισμα κάποιου που μπορεί να γυρίσει και σε 15 λεπτά νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι σωτήριο.
Το ίδιο σενάριο υπάρχει όταν κάποιος προκαλέσει ζημιά στο όχημα του άλλου. Το χαρτάκι δε νομίζω οτι είναι αξιόπιστο ειδικά αν βρέχει.
Επίσης τσεκάρετε λίγο τη λειτουργεία καταχώρησης μάρτυρα σε ατύχημα μέσω πινακίδας γιατί αρκετοί άνθρωποι απο ασφαλιστικές εταιρείες έχουν σχέδια για αυτό το κομμάτι. Μπορούμε να μειώσουμε τη ταλαιπορία σε περίπτωση ατυχήματος σε μεγάλο βαθμό.
Ένα άλλο στοιχείο είναι η ειδοποίηση για την λανθασμένη ενεργοποίηση του συναγερμού. Πολλές φορές έχετε σταθμεύσει μακριά απο το όχημα κι αυτο μπορεί να χαλάει το κόσμο. Αν υπάρχει η εφαρμογή σίγουρα κάποιος θα σας ειδοποιήσει. Και που ξέρετε μπορεί να χτυπάει για κάποιο λόγο.
Τέτοια προβλήματα σε μεγάλα αστικά κέντρα συμβαίνουν κάθε μέρα. Και δεν νομίζω ότι θα προκαλέσουν πρόβλημα σε ένα οδηγό.
Τέλος γίνεται μια προσπάθεια φιλότιμη στο μακρινό μέλλον να δίνονται κλήσεις με αυτό το τρόπο για να υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία. Φανταστείτε να έχετε κλήση και να μη το μάθετε εγκαιρα ώστε να τη πληρώσετε αμέσως. Βέβαια στόχος είναι η ειδοποίηση του οδηγού πρίν την κλήση.
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Καλησπέρα σας
Έχουμε ήδη αντλήσει δεδομένα απο επιχειρήσεις όπως ασφαλιστικές εταιρείες, συνεργεία, car wash και έχουμε δημιουργήσει μια βάση με την βοήθεια της οποίας οι χρήστες να λύνουν καθημερινά προβλήματα δίχως να αποκαλύπτουν προσωπικά τους στοιχεία. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η εφαρμογή διατείθεται εντελώς δωρεάν για πάντα.
.Τι εννοεις ακριβως παραπανω? Τι ειδους data αντλησατε, και με ποια δικαιοδοσια?
Μια τέτοια εφαρμογή όπως φαίνεται και πιο πάνω δεν είναι δυνατόν να μην έχει όσους περισσότερους χρήστες γίνεται . Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με πάνω απο 100 επιχειρήσεις όπως προανέφερα στις οποίες είτε μέσω συμβολαίων είτε μέσω ρητής συγκατάθεσης του πελάτη (συνεργεία, car wash ώς σημεία εγγραφής) λαμβάνεται η άδεια χρήσης και επεξεργασίας των δεδομένων. Όπως θα δείτε και στους όρους χρήσης εγγυόμαστε την ασφάλεια των δεδομένων και έχουμε ήδη κάνει γνωστοποίηση στην αρχή προστασίας δεδομένων. Συνεπώς η συλλογή δεδομένων είναι νόμιμη . Η εφαρμογή δεν αποκαλύπτει κανένα στοιχείο του χρήστη ποτέ και για κανένα λογο. Αυτό συμβαίνει γιατί το drivers network λειτουργεί ώς ενδιάμεσος στην επικοινωνία 2 οδηγών. Όταν λάβετε ένα sms με κάποια χρήσιμη πληροφορία θα είναι απο το server μας και όχι απο τον αριθμό του άλλου χρήστη.
Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος πάλι να απαντήσω σε τέτοια θέματα έκανα μια προσπάθεια να σας απαντήσω. Εφόσον υπάρχουν τέτοιες απορίες καλό είναι να εκφράζονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σκοπεύετε να το βγάλετε και για premium συσκευές/λειτουργικό;
τι λεει, σε ξηγηθηκαν δευτεράντζα και άρχισες την κλάψα?
Not premium enough πλεον...Ζουλιάρη
Κρίμα είναι να γεμίσει με το καλημέρα η βάση τους με χιουντάι, φιατάκια και ζάσταβα.
Να βγει πρώτα για iOS να μπούμε να καταχωρήσουμε τα μερτσεντικά μας, τις μπέμπες και τις μαζεράτι μας να μυρίσει premiumιλα η εφαρμογή.Με Htc One M8 πάντως δεν είναι συμβατή.
δοκίμασε ξανά και πές μας αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι ακόμα BETA οπότε μικρά προβλήματα βγαίνουν γτ εστιάσαμε κυρίως σε άλλα κομμάτια κατα την ανάτυξη οπότε τώρα βελτιώνονται τα υπόλοιπα.
-
Θα υπάρξει στο μέλλον δυνατότητα σε 1 τηλέφωνο να αντιστοιχούν περισσότερες πινακίδες κυκλοφορίας?
Edit επιμένει το πρόβλημα
Δεν δέχεται το ΡΟΖ #### -
Yπάρχει ήδη η δυνατότητα ! Και ενα όχημα περισσότερους χρήστες και ένας χρήστης περισσότερα τηλέφωνα
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο κενό ανάμεσα στα γραμματα και τους αριθμούς!
-
Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον όταν τα μνμ δεν τα στέλνει ο οδηγός εν κινήσει. Μπορεί όμως να δημιουργήσει και παρεξηγήσεις.
Αυτός που λαμβάνει το μνμ, το λαμβάνει ανώνυμο?(...και για καμάκι καλό είναι....)
-
Το προβλημα του μηνύματος εν ώρα οδήγησης, θα μπορούσε να λυθεί με ηχογραφημένο μήνυμα που θα αποστέλλεται.. Αλλά εκεί προφανώς μιλάμε για μεγαλύτερες απαιτήσεις του συστήματος..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον όταν τα μνμ δεν τα στέλνει ο οδηγός εν κινήσει. Μπορεί όμως να δημιουργήσει και παρεξηγήσεις.
Αυτός που λαμβάνει το μνμ, το λαμβάνει ανώνυμο?(...και για καμάκι καλό είναι....)
Εχει τυποποιημένα μηνύματα. Και δεν φαίνεται ποιος το στέλνει. Οπότε τα 'μωρό μου είσαι αστέρι' δεν ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aκριβώς το μήνυμα που φτάνει στο κινητό είναι απο τα σέρβερ μας και το τηλέφωνο ή η πινακίδα του αποστολέα δεν φαίνεται ποτέ !
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Το προβλημα του μηνύματος εν ώρα οδήγησης, θα μπορούσε να λυθεί με ηχογραφημένο μήνυμα που θα αποστέλλεται.. Αλλά εκεί προφανώς μιλάμε για μεγαλύτερες απαιτήσεις του συστήματος..Yπάρχουν οι προοπτικες για ηχογραφημένο απλα δεν είναι ενεργό ακόμα αφού πρώτα θέλουμε να τελοιοποιηθεί η εφαρμογή.
Ζητάμε τη στηριξή σας (Drivers Network)