Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Δεν θέλω να σας χαλάσω την πόρωση αλλά σήμερα το φορτηγό είχε από τους καλύτερους ρυθμούς αγώνα.
Περιμενω να δω σχολια Alba για Σωτηρη...
Αν ξεκινούσε δέκατος....σήμερα θα κέρδιζε τον αγώνα Πέντε-έξι γύρους έκανε σε χρόνους εφάμιλλους του Alonso.....και αν δεν είχε την τύχη να βγάλει τον αγώνα αποκλειστικά με soft,θα κινείτο στα ίδια ρηχά νερά που συνηθίζει.....
Σταμάτα να ασχολείσαι με πρώην και απόλαυσε ό,τι καλύτερο και πιο φρέσκο έχει να προσφέρει αυτή τη στιγμή η F1 (=Daniel).
Mπορεί το σιρκουί να ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της RBR,αλλά σήμερα (όπως και στη Γερμανία) δεν χόρταινα να τον βλέπω.....Δεν έχω καμιά αμφιβολία πλέον ότι είναι ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ χωρίς μα και μου....και με λίγη τύχη μπορεί να αφήσει εποχή. Δεν είναι τυχαίο ότι τις δύο νίκες της ομάδας τiς έχει πάρει αυτός......
Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια αποκαθήλωση εν ενεργεία παγκόσμιου (πολυ)πρωταθλητή από το Νο2 της ομάδας (43 πόντοι + 18 bonus της Μελβούρνης).......
Οι πραγματικοί πιλότοι φαίνονται όταν αγωνίζονται με μονοθέσιο που δεν ειναι top και σε κρίσιμες στιγμές.......ο Vettel εξακολουθεί να μην μπορεί να δείξει τίποτα από αυτά.....ή μη μόνο ότι έχει έναν κώλο σαν την porta Capuana (δεύτερη
φορά που φέρνει σβούρες στην πίστα και βγαίνει ανέπαφος....ευτυχώς αυτή τη φορά δεν κέρδισε και το πρωτάθλημα,όπως την πρώτη)
......μήπως τελικά έχει καμιά μακρινή συγγένεια με τον Damon Hill