-
Kαι μια διαφορά στα διαθέσιμα ανταλλακτικά, και άλλη μία στη φουνταρισμένη αντιπροσωπεία, και άλλη μία στην ύπαρξη καν ενός σπάνιου μοντέλου ως μετάχειρο 20+ χρόνια μετά, και άλλη με το όριο των χρημάτων που ζητάμε.Τρίχες δηλαδή για έναν που πασχίζει, για τους δικούς του λόγους, να κρατηθεί στο χιλιάρικο.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αν και όταν σου κάτσει ζημιά το πετάς και έχεις χάσει μόνο 1000€.Aυτο ακριβως εχω κανει και εγω. Επειδή πλεον δεν χρειαζομαι ΙΧ (κανω κατω από 10.000km το χρονο), πηρα ένα του 1000ρικου και ησυχασα. Εδώ και 4 χρονια απλα δεν ασχολουμαι. Ουτε να το πλυνεις, ουτε να αγχωθείς γιατι στο τρακαραν ουτε τιποτα. Και ένα τζαμι πισω που μου εσπασαν πηρα μια ολοκληρη πορτα με 50€ στο ιδιο χρωμα. Δεν αξιζει να το φτιαχνεις. Περιμενεις απλα να καταρρευσει, το πετας και επομενο...
-
εγινε σε ευχαριστω πολυ θα ψαχτω πολυ πριν κανω καποια κινηση ...οσο για την ασφαλεια εννοεις θα μου παει ακριβα;τι ακριβως παιζει εκει;
-
σε ευχαριστω πολυ θα το ψαξω πολυ πριν κανω καποια κινηση,οσο για την ασφαλεια θα μου παει ακριβα;τι παιζει σε αυτο τον τομεα γιατι ειμαι νεος οδηγος και δεν τα ξερω καλα..ταβανι 1000 ειναι για το αμαξι ας μην βαλουμε μεσα την ασφαλεια
-
Γιατι δε βλεπεις κατι σε vw passat ή polo classic??
Edit : Αν εισαι καινουργιος οδηγος γιατι δε βλεπεις για ενα αμαξι μεσα στο 2000? Ξερω ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα ρε μαν η ασφαλεια ειναι το παν. Ο,τι και να παρεις παντως σου προτινω να το ελεγξεις πολυ καλα κ να του κανεις ενα καλο σερβις. Πχ αναρτησεις, λαστιχα (αυτα φαινονται κ οπτικα), φρενα.
-
για τα vw τα ανταλλακτικα ειναι φτηνα;οσο για την ασφαλεια και αμα σε σταματισουν τρως κληση ετσι δεν ειναι;οποτε δεν παιζει πρεπει να βαλω ασφαλεια
-
οσο για την καταναλωση π ειπα παραπανω ενταξει συμβιβαζομαι και με μεγαλυτερη.η λιγοτερα κυβικα
-
-
ωραιο το σιντροεν λιγο στην τιμη κολλαω
-
Εγώ κολλάω και αλλού. Μπήκε στον κόπο να βάλει σύστημα υγραερίου τελευταίας γενιάς σε ένα αμάξι που κατά δήλωσή του χρησιμοποιείται λίγο, και 6 μήνες μετά το πουλάει. Χμ, μπες στη θέση του. Εσύ θα έριχνες σε ένα αμάξι 20ετίας κανά χιλιαρικάκι κάνοντάς του μια ριζικότατη λειτουργική αλλαγή, για να το πουλήσεις πριν αλέκτρωρ λαλήσει? Μπράβο, ούτε εγώ.
-
Χώρια που παίζει να θέλει αλλαγή στις (ακριβές) μπουκάλες της υδροπνευματικής... Και φυσικά έβγαζε 90 άλογα, όχι 110...
Ωραίο αμάξι όμως η ξάντια...
-
ειναι υποπτο γενικα....και συζητησημη τιμη..αρα θελει να το διωξει
-
για ford mondeo π ειχα ποσταρει αρχικα ποια ειναι η γνωμη σας παλι της ιδιας δεκαετιας.απλα εχω ακουσει καλα λογια για την ford σαν μαρκα..μπορει να μου εχουν πει και μ@ες δεν ξερω
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5293071/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5290118/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5307593/Δώσε κάτι παραπάνω να πάρεις τεφαρίκι πράμα.
-
ευχαριστω και για τις αγγελιες τις κανω μια μαζωξη πριν παρω την αποφαση
-
αλλα παιζει να το παιξω ετσι να δωσω δηλαδη 1500 για την αγορα αμα ειναι να παρω πιο φτηνο και να μην μπορω ουτε να το ασφαλισω δεν αξιζει
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Γιατι δε βλεπεις κατι σε vw passat ή polo classic??Edit : Αν εισαι καινουργιος οδηγος γιατι δε βλεπεις για ενα αμαξι μεσα στο 2000? Ξερω ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα ρε μαν η ασφαλεια ειναι το παν. Ο,τι και να παρεις παντως σου προτινω να το ελεγξεις πολυ καλα κ να του κανεις ενα καλο σερβις. Πχ αναρτησεις, λαστιχα (αυτα φαινονται κ οπτικα), φρενα.
Πού πας να τον μπλέξεις τον άνθρωπο;!........
-
Τι σχεση εχει η ασφαλιση που ρωτας και ξαναρωτας συνεχεια?
Το Sunny του κανω 3μηνη με οδικη στα 80€.Ειναι 1.6cc - 8ος /1992.
Τον αλλο μηνα κλεινει χρονο απο τοτε που το πηρα,εχει κανει 10.000χλμ και δεν εχει ζητησει κατι μεχρι στιγμης. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι μια διαφορά στα διαθέσιμα ανταλλακτικά, και άλλη μία στη φουνταρισμένη αντιπροσωπεία, και άλλη μία στην ύπαρξη καν ενός σπάνιου μοντέλου ως μετάχειρο 20+ χρόνια μετά, και άλλη με το όριο των χρημάτων που ζητάμε.Τρίχες δηλαδή για έναν που πασχίζει, για τους δικούς του λόγους, να κρατηθεί στο χιλιάρικο.Ναι γιατι θα πας αντιπροσωπεια για το xedos...
Ανταλλακτικα βρισκεις στα μεταχειρισμενα..δεν ειναι δα και rx7...
Το χρηματικο οριο το ειπε μετα...Χώρια που παίζει να θέλει αλλαγή στις (ακριβές) μπουκάλες της υδροπνευματικής... Και φυσικά έβγαζε 90 άλογα, όχι 110...
Ωραίο αμάξι όμως η ξάντια...
Τα xantia δεν αλλαζανε μπουκαλες..προσοχη αλλο μπουκαλα αλλο σφαιρες.. οι σφαιρες 4αδα ειναι πιο φτηνες απο 4αδα αμορτισερ σε αμαξι της σειρας... top mounts ανα 120.000km λεει ο κατασκευαστης και ξερω πολλα με ξεκουραστα χιλιομετρα που το παραβιασαν πολυ το οριο..ενα απο αυτα του πατερα μου.
Οντως εβγαζε 90..οντως δεν αξιζει η 1.6 γιατι σερνεται.. οντως ειναι καταπληκτικο αμαξι.. οντως μου εκανε εντυπωση η εν λογω αγγελια που την ειδα προχθες καθοτι υγραεριο ,με νεου τυπου πινακιδες, φιλτρο αερα βελτιωσης και το πουλαει...
Και τελικως οντως με βαση αυτα που γραφει ο ενδιαφερομενος δεν κανει για αυτον η xantia... -
αντωνη απλως ειμαι νεος οδηγος κ δεν ξερω τι παιζει γ αυτο ρωταω ψαχνομαι.θα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο για καμια 3ετια κ μετα αν ολα πανε καλα θα παω σε κατι πιο καινουργιο
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι του 90