-
κατι σαν τα παρακατω νομιζω θα σε καλυψει. ειναι πολυ αξιοπιστα αυτοκινητα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5247051/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5299508/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5312824/ -
το αλμερα κανω κεφι προς τα κει λεω η πεζο 406,ισως και σιντροεν ξαρα
-
Πως ειναι δυνατον να κανει ενας 20χρονος κεφι το Αλμερα σενταν; Εγω που πλησιαζω τα 40 το βρισκω παππουδιστικο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
χαχαχαχαχα τι να πω εχω κολληματα...η αληθεια ειναι οτι το κλασσικο θα ηταν να παρω κανα σεατ και να το πλακωσω κ στα ηχεια κ woofer αλλα δεν το κανω κεφι καθολου
-
Το ξαρα ειναι κοψοκωλικο Χρησταρα,μηπως το μπερδεψες με κανα αλλο.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Αν και όταν σου κάτσει ζημιά το πετάς και έχεις χάσει μόνο 1000€.
Aυτο ακριβως εχω κανει και εγω. Επειδή πλεον δεν χρειαζομαι ΙΧ (κανω κατω από 10.000km το χρονο), πηρα ένα του 1000ρικου και ησυχασα. Εδώ και 4 χρονια απλα δεν ασχολουμαι. Ουτε να το πλυνεις, ουτε να αγχωθείς γιατι στο τρακαραν ουτε τιποτα. Και ένα τζαμι πισω που μου εσπασαν πηρα μια ολοκληρη πορτα με 50€ στο ιδιο χρωμα. Δεν αξιζει να το φτιαχνεις. Περιμενεις απλα να καταρρευσει, το πετας και επομενο...
αν το οτι εκει μεσα βαζεις τον ευατο σου, την οικογενεια και τους φιλοιυς σου δεν σε νοιαζει, να θυμασαι οτι στο δρομο κυκλοφορουν και αλλοι που δεν χρωστανε τιποτα..απο το φρενο σου που δεν 'πιανει' γιατι 'που να αλλαζεις τακακια' ως το σκουριασμενο φτερο που μπορει να στειλει καποιον με τετανο..φιλικα παντα!!
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Αν και όταν σου κάτσει ζημιά το πετάς και έχεις χάσει μόνο 1000€.
Aυτο ακριβως εχω κανει και εγω. Επειδή πλεον δεν χρειαζομαι ΙΧ (κανω κατω από 10.000km το χρονο), πηρα ένα του 1000ρικου και ησυχασα. Εδώ και 4 χρονια απλα δεν ασχολουμαι. Ουτε να το πλυνεις, ουτε να αγχωθείς γιατι στο τρακαραν ουτε τιποτα. Και ένα τζαμι πισω που μου εσπασαν πηρα μια ολοκληρη πορτα με 50€ στο ιδιο χρωμα. Δεν αξιζει να το φτιαχνεις. Περιμενεις απλα να καταρρευσει, το πετας και επομενο...
αν το οτι εκει μεσα βαζεις τον ευατο σου, την οικογενεια και τους φιλοιυς σου δεν σε νοιαζει, να θυμασαι οτι στο δρομο κυκλοφορουν και αλλοι που δεν χρωστανε τιποτα..απο το φρενο σου που δεν 'πιανει' γιατι 'που να αλλαζεις τακακια' ως το σκουριασμενο φτερο που μπορει να στειλει καποιον με τετανο..φιλικα παντα!!
Μην τα τραγικοποιείς ,δεν παθαινεις τετανο απο σκουριασμένο φτερό!Ουτε και γράφει ότι δεν το συντηρεί σε φρένα κλπ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ξαρα ειναι κοψοκωλικο Χρησταρα,μηπως το μπερδεψες με κανα αλλο.Όχι ακριβώς, έχει κωλαράκι. :lol::lol:
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ναι σενταν ειναι το ξαρα αλλα παιδια τελικα μαλλον θα παω για 406 εν τελη σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας ομως με βοηθησατε πολυ στο να επιλεξω
-
Ο χρήστης xristos1993 έγραψε:
ναι σενταν ειναι το ξαρα αλλα παιδια τελικα μαλλον θα παω για 406 εν τελη σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας ομως με βοηθησατε πολυ στο να επιλεξωτο 406 ειναι αρκετα καλο, αλλά το 1,6 ειναι ολιγον ταφος
απο τα ποιο αργα στην κατηγορια τουαν μπορεις παρε το 1,8
-
Χαλάρωσε , μιλάμε για νέο οδηγό.... ΅Εξάλλου πλέον δεν είναι για πολλά πολλά έτσι που είναι με τις κάμερες και τα έξοδα κινησης...
-
εε ναι η αληθεια ειναι οτι θα ειναι λιγο δεν εχει πολλα αλογα,αλλα εχει δικιο ο greek θα κανω την δοθλιτσα μου για καποια χρονια κ οταν θα ερθουν τα παραπανω φραγκα π θα ειμαι κ πιο εμπειρος οδηγος θα παρω κατι πιο γρηγορο και πιο καινουργιο
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
ναι σενταν ειναι το ξαρα αλλα παιδια τελικα μαλλον θα παω για 406 εν τελη σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας ομως με βοηθησατε πολυ στο να επιλεξω
το 406 ειναι αρκετα καλο, αλλά το 1,6 ειναι ολιγον ταφος
Αυτοκίνητο με 1000 ευρώ, μεγάλο αμάξωμα και 15+ ετών, τάφος θα είναι;
Τι περιμένεις; Να σκίζει την άσφαλτο; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
το 406 ειναι αρκετα καλο, αλλά το 1,6 ειναι ολιγον ταφος
Αυτοκίνητο με 1000 ευρώ, μεγάλο αμάξωμα και 15+ ετών, τάφος θα είναι;
Τι περιμένεις; Να σκίζει την άσφαλτο;σε σχεση με alfa 156,carina/avensis,civic,xsara 1.6 κτλ ναι ειναι ταφος
-
αμα ας πουμε το παρω στα 1800κκ γενικα θα μ παει πολυ παραπανω η συντηρηση; τα τελη οκ ειναι λιγο παραπανω ,οι βενζινες κ η ασφαλεια ας πουμε; θα μ παει πολυ;
-
Πάρε μικρά κυβικα, ιδανικα 1300 για μικρή ασφάλεια , σήμα και κατανάλωση και άσε τα 1800 για του κιμπάρηδες. Σκέψου οτι με την αγορά θα χρειαστείς επίπλέον ένα υποτυπώδες σέρβις , ίσως και λάστιχα και τίποτα μαζέματα. Α και απο ζάντες κόιτα να ειναι 15άρες και μόνο. Απο 16 και πάνω ακόμα και τα μεταχειρισμένα λάστιχα κοστίζουν πολύ παραπάνω....
-
Πχ αυτό ειναι καλο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5324430/ (156) αλλά αν θέλει ιμάντες είναι κανα 400 +.
Καλή περίπτωση επίσης ειναι αυτό... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5326284/ (Αλμειρα).
-
Δες ένα κορολάκι που φαίνεται καλό στα 900!!!
-
Και ένα νεότερο με αρκούδα εδώ
-
Το 156 είναι τρακαρισμένο από όλες τις μεριές. Ευκαιριάρα.
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι του 90